Hrvatski liječnici pisali portalu Logično: “Provjerite veze lobija i liječnika koji traže strože mjere”.

Liječnici traže

Zabrinuti korona manipulacijom, sve više intelektualno poštenih liječnika traže od alternativnih medija da istraže interesne veze liječnika koji sanjaju o uvođenju suludih strogih mjera i farmaceutskih lobija, koji preko raznih agencija ugrožavaju zdravlje građana Hrvatske.

Intelektualno pošteni liječnici su jako zabrinuti razvojem korona manipulacije jer svjedoče u znanosti neutemeljenim mjerama koje u konačnici mogu ugroziti više života nego koronavirus. Traži se hitna istraga kako bi se utvrdili eventualni financijski kanali koji utječu na odluke hrvatske vlade i saborskih zastupnika.

“Nismo zadovoljni, potrebno je oštrije djelovati. Ako Tajvan, Južna Koreja i Švedska nisu uvodile karantenu i stroge mjere, ne vidimo zašto bi te mjere uvodila Hrvatska. Svakoga tko traži uvođenje strogih mjere, potrebno je kazniti visokim novčanim kaznama”, traže intelektualno pošteni liječnici.

Izričito zahtijevamo uvođenje osobnog jamstva za eventualnu nastalu štetu zbog nuspojava od primanja ne provjerenih cjepiva. Političari, liječnici i znanstvenici moraju prvi stati u red i primiti sva cjepiva koja kupe.“, oštro završavaju anonimno pismo hrvatski intelektualno pošteni liječnici.

Ovo je primjer kako funkcioniraju naslovi u mainstream medijima : “Oni su pisali vladi i traže strože mjere”. Malo smo se poigrali i mi u redakciji, kao što se igraju u redakcijama naših dragih kolega.

Pretplatiti se
Obavijesti o
87 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jablan u žitu
3 godine prije

I , gde su sad oni što prozivaju kredibilitet i nepristrasnost “Logično” ?

onaj najve... Dalton
3 godine prije

Lijekovi sve skuplji, droga sve jeftinija.
Izgleda da samo narko mafija vodi računa o kupovnoj moći građana…

bumbar
3 godine prije

Svaka čast poštenim liječnicima, ali tko će izvršiti “hitnu istragu kako bi se utvrdili eventualni financijski kanali koji utječu na odluke hrvatske vlade i saborskih zastupnika”?
I DORH i tzv. hrvatsko pravosuđe su karikature od institucija umrežene u kriminalnu političku hobotnicu.

nepoželjni
3 godine prije

https://www.vecernji.hr/vijesti/pulmolog-policijski-sat-je-nuzan-pa-da-vidim-predsjednice-kako-cete-me-strpati-u-maricu-1442480

Pogledajte lice tom liku i procjenite koliko je stručan da nama određuje kako se ponašati da bi ostali zdravi, a slijep je da vidi i pročita simptome na vlastitom licu. Umjesto što se bavi javnim zdravstvom bolje bi mu bilo da što prije otkrije što mu znače oni prištići i crvenilo lica…. (ja znam)
Kako ne vjerujem da ga itko drugi truje, ostaje samo da sam sebe truje i nastavi li tako teško da će doživjeti prosjek… (ali svako u životu dobije ono što zaslužuje ovako ili onako)

A ujedno predlažem Logičnom da malo “pronjuška” čime se ovaj primjerak bavi u privatnom životu i sa kime se druži dok nam svima ne uvali otrov kojim se i sam truje.

Euro
3 godine prije

veoma opasno, postoje buda.e koji guraju sve ovo. i njih bi trebalo okriviti za sve kovid19 smrti i osudit ih na smrt. dosli smo do tacke kdje nitko za nista ne odgovara. veoma opasno. ustavna prava su napisana zato, da bi nas zastitila od kriminalaca poput danasnjih politicara i medija. moracemo organizirati narodne milicije koje ce braniti ustav i ljude
.

Arkaj
3 godine prije

Ovo je ipak odveć važna tema da bi se širile poruke nestručnjaka. Ako je netko liječnik to ne znači da je stručan u svim područjima kojima se medicina bavi. Tako i vaš mehaničar koji vrlo uspješno servisira vaš auto nije stručni autoritet kad je riječ o problemu na nekom brodskom, avionskom ili raketnom motoru. Ono što ja vidim kao problem je raspad povjerenja građana prvo u demokratske institucije i izabranu vlast a onda i nezavisnost institucija u znanosti. Jer ako novac određuje politiku i kompanije imaju presudni uticaj na javnu politiku onda se gubi povjerenje u nezavisnost i etičnost stručnjaka pa posljedično otvara prostor za laičko tumačenje vrlo stručnih i specijalističkih tema. Sama virusologija je vrlo zahvalna za manipulaciju ovakvih dimenzija – o virusima i njihovom uticaju na ljudsku smrtnost se relativno malo zna i dosta je prostora za nagađanja. Ali da bi imali malo jasniju sliku današnje situacije trebalo… Čitaj više »

Prc Milojko
3 godine prije

Logicno: napravite neovisno istrazivanje sa PCR testovima, i brzim testovima. Uzmite krv/slinu macki/psu i saljite na test cca 5 puta na prvi i cca 5 puta drugi test, i tako isto krv/slinu od nekoga coveka. Zanima me kakvi ce biti rezultati.

Trt
3 godine prije

Aktualno su ti moralno defektni i korumpirani doktori najagresivniji terijeri u zagovaranju medicinske diktature i društvenog gušenja,a ja osobno kad vidim onog Sriću ili Lukšića iz Dubrave pretvorim se u nuklearnu bombu. A s druge strane odbijaju prijem čovjeka s tumorom testisa na hitnoj koji krvari “jer nema test na koronu” u lokalnoj bolnici gdje živim…Šokantna je razina perverzije medicinske struke u ovoj korona prevari. Uz ogradu i čast izuzecima doktora koji istupaju i uzimaju ljude u tretman unatoč naputcima koje dobivaju. Kako god,tim štakor-doktorima bi trebalo nekako stati na kraj,naravno,legalističkim i demokratskim metodama,kao raskrinkavanjem interesnih veza sa farmaceutskim lobijima u medijima npr. Nisam nikako za pljuvanje u facu na ulici,čupanje Sriću za uši uz društvenu kritiku tipa:”Šta radiš ti majmune doktorski,oćes da nam djecu pobiješ tim izolacijama i cjepivima?!!!”. Ja nisam za fizičko nasilje prema doktorima jer je neugodno i nije demokratski. I potiče ekstremizam. Doktori su “naši anđeli”.

Stara kuka
3 godine prije

Samo ste se poigrali? Znači ipak u Hrvatskoj nema “intelektulano poštenih” liječnika.

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
burt
3 godine prije

traženje doktora da se uvedu strože mjere je sada popularno ne samo u bogatim državama koje imaju zdravstvene sustave na visokoj razini, SAD-u, V. Britaniji, Švedskoj nego i u Iranu ili Venecueli u kojima su zbog covida, ekonomske krize i sankcija zdravstveni sustavi u totalnom kolapsu tako da to pokazuje da bogatstvo države nije presudno u traženju zdravstvenih struktura za strožim mjerama osim ako je istina da su vlasti i zdravstvene strukture svih svjetskih država umiješane u urotu

Daniel Plainview
3 godine prije

Primjer širenja poluvijesti kakvo prakticiraju mainstream mediji, dakako, bez reakcije dežurnog faktografa.

3 godine prije

Vi ste se malo pograli, a vidite kako se to radi: “Da li je normalno da se otkazuju kontrole za zlocudne tumore kao npr. rak materice, samo zato da bi clanovi mlade porodice mogli dobiti potvrdu koji virus lezi iza njihove prehlade?” PREHLADE????  I u potpisu: Oskar Ekelund, överläkare, klinisk mikrobiologi, Region Kronoberg Ingvar Eliasson, verksamhetschef, klinisk mikrobiologi, Medicinsk service, Region Skåne Daniel Heimer, överläkare, laboratoriemedicin, Region Västmanland Anna J Henningsson, överläkare, docent, laboratoriemedicin, klinisk mikrobiologi, Region Jönköpings län samt klinisk mikrobiologi, Region Östergötland Marcus Johansson, överläkare, diagnostiskt centrum, klinisk mikrobiologi, Region Kalmar län Maysae Quttineh, leg biomedicinsk analytiker, ordförande för Institutet för biomedicinsk laboratorievetenskap Lena Serrander, överläkare, klinisk mikro­biologi, Region Östergötland Martin Sundqvist, överläkare, med dr, Laboratoriemedicinska kliniken, klinisk mikro­biologi, Universitetssjukhuset, Örebro SVI oni dizu glas protiv masovnog testiranja. https://dela.dn.se/Z0s5MVlsYUp6enRlVHY5dEFlcTNWeCt0cWJKdEY2YURXUGJYcWNCd0VHN1NmczRSQU1PYy85MXJreks1K2JKbU5SWTFhVzU2amhlOW9nL0FteXNlbUE9PQ Google translate moze pomoci… "Činjenica je, međutim, da se ideja testiranja pandemije može smatrati potpuno novom. Koliko nam… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stock
Laž
3 godine prije

Tko si ti da omalovažavaš najobjektivnij intergalaktički portal, kako se usuđuješ!

Mladen
3 godine prije

Evo jutros na prepunoj Splitskoj rivi svi pričaju o ovoj top temi.Vijest brzinom munje se proširila medju Splitskim liječnicima koji su to pisali portalu Logično.

Ico
3 godine prije

… a onda je svizac zamotao pismo i donio ga u redakciju Logičnog.

3 godine prije zadnji put uredio Ico
Tajna veza
3 godine prije

Ima neka tajna veza… https://textbin.net/m1rgj8bPKN

marty
3 godine prije

Upravo je objavljena danska studija o maskama, koja se toliko dugo iščekivala.

Rezultat: Učestvovalo je 3030 slučajnih sudionika koji su nosili masku, i 2994 kontrolna sudionika bez maski. Infekcija SARS-CoV-2 dogodila se kod 42 sudionika sa maskama (1,8%) i 53 sudionika kontrolne skupine bez maski (2,1%).
Zaključak: Preporuka za nošenje kirurških maski kao dodatak ostalim javnozdravstvenim mjerama nije smanjila stopu zaraženosti….

Nije bilo statistički značajne razlike u stopama zaraze između dvije kontrolne skupine.
MASKE NE RADE!!!!!

Karma
3 godine prije

Zasto se gripa naziva imenima? Svinjska, pticja, kurc.., coronitas kad gripa kruzi vec masu godina?
Koliko ljudi umire od obicne i koliko umire od ove horror gripe? Cjepivo?
Dali ce te firme placati ostete jadnicima koji popuse autoimune, tumore i jos toga…. A i sta ce im novac onda. Ja poklanjam moje cjepivo uvozniku i lobistima.

Max
3 godine prije

Dobro učinjeno.

Helena
3 godine prije

Mislim, stvarno je bez veze da oni nastupaju ovako anonimno. To nema težinu. Neko može reći da je redakcija to izmislila, na primjer. Zašto se masovno ne udruže i dignu glas? Ne mogu ih sve otpustiti ili drugačije progoniti ako su u grupi. Iz ovog priloga ne saznajemo ništa, ni koliko ih je, ništa. Ovime se nece ništa postići. Zašto se ne ugledaju na liječnike vani koji javno istupaju pod svojim imenom? Jedino se tako može boriti

Perun
3 godine prije

ZNANSTVENIK Ivan Đikić obratio se medijima tekstom koji nema blage veze sa razumom ….P.S.heb…o te onaj ko te primio u Kakademsku Hordu (citaj Akademsku zajednicu) ,Ivane Đikiću Čobane nepismeni….Evo jedna pjesma samo za nauku i k…akademce s pendigreom.. Nervozni postar pjesma
.Coban tjera ovcice
lakoj lane, diri, diri, dane
coban tjera ovcice lagano
preko jedne rijecice
lakoj lane, diri, diri, dane
preko jedne rijecice lagano

Sve mu ovce predjose
lakoj lane, diri, diri, dane
sve mu ovce predjose lagano
samo jedna ne moze
lakoj lane, diri, diri, dane
samo jedna ne moze nikako

Coban uze grancicu
lakoj lane, diri, diri, dane
coban uze grancicu lagano
pa pretjera ovcicu
lakoj lane, diri, diri, dane
pa pretjera ovcicu lagano

Tupko Glupko
3 godine prije

Meni je najjače kada Đikić iz Frankfurta u Njemačkoj – inače stručnjak za molekularnu biologiju tumora – pametuje nama što živimo u Hrvatskoj i što bi ovdje trebalo napraviti što se tiče Covid-19 virusa – puni ga mediji, širi histeriju.

Marko
3 godine prije

Pročitaj članak, ne samo naslov.

Oprez
3 godine prije

Intelektualno pošteni liječnici i znanstvenici nisu anonimni nego imaju ime, prezime i zvanje. Sladoljev, Pavuna, Alečković i drugi. Njih već objavljuju alternativni portali iza kojih se nitko ne skriva nego stoje ljudi sa imenom i prezimenom.

Poveži se sa fejsbukom, i svim alatima za cenzuziranje i praćenje osobito udbaških imena koja valja ne objavljivati. Objavljuj, nemoguća za provjeriti ovakva sranja bez imena i prezimena za što više komentara i klikova. I usput se samohvali.

Samo praksa provjere potvrđuje ili negira teoriju zavjere.
Poštovana anonimna redakcijo u javnome poslu.
Pročitani ste.

RoPe
3 godine prije

To bi bilo posteno. Najprije neka se cijepe saborski zastupnici. Ako nema nuspijava onda i ostali uz materijalnu odgovornist osobe koja je ubrizgala cjepivo.

Nadimak
3 godine prije

Anonimni hrvatski liječnici pisali anonimnoj redakciji bosanskog portala.
Neozbiljan i smiješan posao koji ima veze sa koronom koliko i sa novinarstvom.

Tututu
3 godine prije

Uvijek su lijecnici i farma bili financijski povezani. Pa sta mislite kako putuju 2-3 puta godisnje ti lijecnici svuda po svijetu na kongrese sto su zapravo prikrivena turisticka putovanja gdje im je sve placeno? Zauzvrat se prepisuju samo odredeni lijekovi, cjepiva…A tek oni na visim pozicijama!

kuntakinte
3 godine prije

Kad smo već pri toj temi, istražite i nekoliko dodatnih stvari:

  • ko je andrija štampar i od koga je dobio lovu?
  • u kojoj ulici se nalazi zavod s njegovim imenom te domaće sjedište koje svj. organizacije je na istoj adresi?
  • gledajući na plan zagreba, na vrhu čega je ta adresa?
  • u šta su sve upleteni andrijini donori i kako su utjecali na situaciju oko “španjolske gripe”

Pitajte i one u Jurjevskoj 34 što misle o tome?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.