Impresivna snimka ispaljivanja rakete zrak-zrak tijekom vojne vježbe Ladoga 2018 (VIDEO)

Ispaljivanje navođenih raketa zrak zrak
16 komentara

Vojni aerodrom Besovets u Ruskoj Republici Kareliji bio je domaćin zračnih vojnih vježbi na kojima su se ispaljivale navođene rakete zrak-zrak,  a koje je objavilo Ministarstvo obrane Rusije.

U Kareliji, piloti zrakoplovstva i protuzračne obrane Zapadne vojne oblasti, provodili su testiranja navođenih raketa zrak-zrak. Radi se o simulaciji zračnih okršaja u kojoj su sudjelovali razni vojni zrakoplovi: MiG-29SMT , MiG-31BM i različite verzije Su-27.

“Gotovo 50 borbenih pilota usavršavali su svoje tehnike otkrivanja konvencionalnih napada iz zraka, prisluškivanja i uništavanja tijekom noći i dana”, izjavilo je rusko ministarstvo obrane.

Ove vježbe su također bile prigoda za “vatreno krštenje” zrakoplova Su-35S i Su-30SM koji su krajem prošle godine bili isporučeni Zapadnoj vojnoj oblasti. Posebnost vojne vježbe Ladoga 2018, je u tome da piloti ne znaju ciljeve i njihove karakteristike prije nego što prime signale. Oni samostalno traže i presreću zračne ciljeve u zoni vojnih vježbi.

Već smo navikli na kvalitetne video snimke Ministarstva obrane Rusije. Gotovo svakoga tjedna otkrivamo novo oružje, koje danas konkurira bez ikakvih problema oružju zapadnih država. Očito je i Ministarstvo obrane Rusije shvatilo važnost marketinga koji je bio “ekskluzivno oružje” zapadnih zemalja. Redakcija portala Logično nije opsjednuta oružjem zbog njegove razorne i destruktivne moći, nego u njemu vidi veliku moć odvraćanja i sprječavanja eventualnih budućih sukoba, kao i visoke tehnologije na kojima rade mladi inženjeri.

Ladoga 2018
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
6 godine prije

Mig 29 obara Gruzijski dron , snimak sa drona.
https://www.youtube.com/watch?v=BypnhFI7HGY

onaj najgl.......veći Dalton
6 godine prije

Meni su ovo prekrasni strojevi.

Baba
6 godine prije

Sviđa mi se zadnja rečenica. I po mojem mišljenju je važno tu i tamo naglasiti tako nešto da nitko ne dobije pogrešan dojam o portalu.

Bartok
6 godine prije

Bože moj, ja nikad čuo za Kareliju, a gledaj što tamo rade…

1.komentar
6 godine prije

Cekaju na vojni odgovor Britanije…

Podravec
6 godine prije

A i ova R74 je zvijer!

Riddick
6 godine prije
m.ivanisevic
6 godine prije

Mislim da je ovo Su-30SM ispalio sudeći prema kokpitu.

basso
6 godine prije

Americki F-35 ne moze ni uzletiti sa raketama,a kamoli jednu ispaliti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.