Intervju: S čime su to Rusi ušli u 2019. godinu i što posjeduju Amerikanci

Momčilo Milinović - S čime Rusi ulaze u 2019 godinu
38 komentara

Profesor Momčilo Milinović predaje na Strojarskom fakultetu u Beogradu i jedan je od najvećih stručnjaka za naoružanje. Doktorirao je u Sjedinjenim američkim državama i veliki je “zaljubljenik” u rakete, koje slikovito naziva “lepotice”. Profesor Momčilo Milinović razne poznate i nepoznate informacije iznosi s velikom dozom emocija, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nije čudo što ga smatraju najboljim profesorom. Na poziv Miroslava Lazanskog, profesor objašnjava što Rusi i Amerikanci posjeduju, te vrlo objektivno analizira snagu obje strane.

Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Barban
4 godine prije

Genijalac 🙂

Trubadur
4 godine prije

Davno sam več pogledao sve od Milinoviča… Ako nekome smeta Lazanski, nek si potraži razgovor sa profom na “Balkan info ” na YT….. 2 sata Milinoviča bez prekidanja….Inače profa tu i tamo i nešto pogriješi ali nema veze….. U glavnom može veoma mnogo, da se nauči od njega ako se ima neko barem osnovno predznanje…

Prc Milojko
4 godine prije

Opa. Vec drugi tekst Milinovica. Kapu dole redakciji. Samo tako dalje…

Mat
4 godine prije

Ali jedno pitanje,uvazeni profesor,redovno zaobilazi,volio bih znati razlog…..Ko je u prednosti,ovog momenta od velikih sila I koliko vremena bjezi,u vezi raketnih sistema?

Baba
4 godine prije

Izraziti plićak poprimi svoj naplići mogući oblik kada kao reakciju na kalibar čovjeka kao što je profa ponoviš u biti isti komentar kao i juče. Bravo Emiliano svaka čast!
Nije mi jasno otkud sva ta negativa u komentarima prema profesoru, kamo sreće da je više takvih ljudi na Balkanu. Po nekima treba da se proda i ode u inostranstvo, naprimjer u “neku slavnu tvornicu oružja” da bi samim time dobio na legitimitetu. Da bi onda mogli kukati kako sva pamet bježi vanka. Koja nebuloza, uopšte me ne čudi aktuelna jad i bijeda u svim ex-Yu republikama…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.