Iranska vojska je 6 puta išamarala američke snage u Persijskom zaljevu – Pamtit će to zauvijek!

Iran - Persijski zaljev
31 komentar

Savjetnik i zamjenik glavnog zapovjednika iranskih oružanih snaga rekao je da je američka vojska pretrpjela šest poraza pred snagama Islamske Republike u Perzijskom zaljevu. Neuspjesi koje će “ona pamtiti zauvijek”.

U svom obraćanju u četvrtak, 26. prosinca, u Hormozganu, na jugu Irana, general bojnik Sayyid Yahya Rahim Safavi, savjetnik i zamjenik vrhovnog zapovjednika iranskih oružanih snaga, rekao je da je američka vojska bila 6 puta išamarala u Perzijskom zaljevu od strane trupa Islamske Republike.

“Mučenici iranske vojske koji su pali u Perzijskom zaljevu tijekom sukoba sa Sjedinjenim Državama šamarali su oružane snage Sjedinjenih Država šest puta i oni će zauvijek pamtiti gubitke koje su im nanijele iranske oružane snage”, rekao je general agenciji Tasnim.

Isto tako, visoki dužnosnik dodao je da “drugi porazi čekaju sve one koji se usude prijetiti iranskoj nacionalnoj sigurnosti i one koji su nametnuli embargo njegovom narodu”.

Prošli tjedan predsjednik Hassan Rohani predložio je središnjim bankama muslimanskih zemalja pokretanje ujedinjene kripto valute u svrhu borbe protiv američkog “ekonomskog terorizma”.

Ranije je iranski ministar vanjskih poslova Mohammad Javad Zarif prozvao odluku Donalda Trumpa o proširenju američkih sankcija na Iran, čije je ponovno nametanje 2018. gurnulo gospodarstvo zemlje u recesiju.

KRIPTOVALUTA ZA MUSLIMANE – Pobijedimo “ekonomski terorizam” SAD-a uvođenjem naše kriptovalute, poziva Iran

 

Šamaranje
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
imalijosnade
4 godine prije

45 godina Big Brotherssi drze ovu zemlju u totalnom klinču. Daj boze da se oslobode iz smrtonnosnog zahvata.

Savovic Danilo
4 godine prije

Ameri drze Iran pod sankcijama jer su im protjerali Rezu i sa njim I americke interese u toj zemlji.Revoluciju iznutra tamo ne mogu provesti sa svim svojim trikovima,Iran napasti vojno(iako budimo realni polupali bi im sve sto imsju,Ali uz velike gubitke koje javnost u USA nece sigurno tolerisati,tek kad bi pjesacki usli,pa mislim da bi ih Iranci ponizili,vrlo tezak teren za borbu(a ne moze se porediti moral plscenika I onog sto brani svoju zemlju).Ameri su zadovoljni da je Hormuz otvoren za plovidbu a jacanje Irana u regionu mogu da posmatraju I udaraju sankcije I kuju sa svojim “saveznicima” u regionu kako suzbiti isti.

Shile
4 godine prije

Šta ovo neka zajebancija ili šta?

Davor
4 godine prije

Super, a sada slijedi kontra napad i zauzimanje USA, za vjeke vjekova. Amen!

Alex
4 godine prije

To ti je kao da šamaraš grizlija…kad oaj konačno shvati I kad mu dosadi,otkine ti glavu jednim udarcem.

Miro
4 godine prije

Svaka cast za Iransku propagandu ali da su Amere bas tako isamarali da ce pamtit zauvjek, mah ajde 🙂 Oni samo imaju veliku srecu da u beloj kuci sedi Trump a ne Hillary Clinton.

Patetika
4 godine prije

Pa zasto ne rece sedam puta? Ovako bajka gubi na zvucnosti.

Max
4 godine prije

Koliko znam ima čovjek pravo i moje pohvale kolegi Ridiicku kioji je ove uspješne Iranske akcije spomenuo na temi o Iranskim Phantomima

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.