Ivan Pernar iz Palestine otkriva stvarno stanje s lica mjesta (Video)

Ivan Pernar u Palestini - 1 - Portal Logicno.com
98 komentara

Ivan Pernar je posjetio Palestinu. Mjesto o kojem svi “sve znaju”, ali rijetko iz prve ruke – s lica mjesta. Ivan je interesantan političar. Nećemo pogriješiti ako kažemo da je i hrabar jer odlazi u zemlju koju kritizira za ono što čini drugima i što ne priliči jednoj demokraciji. Izrael je zemlja koja štiti svoj suverenitet bolje nego bilo tko na ovom planetu, međutim u toj obrani, metode koje koristi nisu dobre. Salonski političari mogu naučiti kako se treba ponašati jedan predstavnik svog naroda.

Pretplatiti se
Obavijesti o
98 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Majk Majers
5 godine prije

Pohvale i pozdrav Ivane!

igi
5 godine prije

pernar lažeš…amerika to nikada ne bi dozvolila jer kao svjetionik ljudskih prava ona bi odmah izbombardirala židove…pogledaj samo kako je niki hejli zaprjetila saudiji zbog milijun mrtvih u jemenu….

mmne
5 godine prije

bravo za pernara….gleda li ko ovo?

Grdi
5 godine prije

Sve je to uredu samo Pernaru imamo doma “hrvatske palestince” – hrvati, koji su protjerani iz hrvatske zbog izdajnicke vlasti sluge tudincu ………….. skoro miljun hrvatskih gradana od toga preko pola miljuna hrvata protjerano – sve jedno bilo to vatrenim oruzjem ili financijsko tlacenje, moralo je bjezati u tudinu da bi mogli prezivjeti ………… vise istupa u javnosti na svaku podvalu i laz ovih domacih kvislinga !! ………..

davor
5 godine prije

Poanta je ta da prosječna javna osoba u većini zapadnih država ne može javno kritizirati Izrael zbog izraelskih svakodnevnih zločina i apartheida, to je najveći problem. Čim netko kritizira Izrael zbog prosipanja mozgova palestinskoj djeci dođu dva dežurna režimska dušebrižnika da ga poklope. To nema veze sa židovskom vjerom, židovska vjera nigdje u svojem učenju ne propagira otimačinu nečije zemlje. To što provodi Izrael je jedna vrsta militantnog ateizma, revizionizma židovstva iz mitologije a ne iz vjerskih osjećaja. Tako mogu i ja reći ako sam kršten katolik da imam pravo na stan u Vatikanu da po zaslugama pokojne treće tetke mi pripada koja je progonjena zbog vjere. To su nebuloze.

davor
5 godine prije

Kako kažu neki respektabilni anticionistički židovski rabini: “ne može se konvertirati na rasu ili na naciju”

anix
5 godine prije

Zalosno ali izgleda bas istinito a ti Ivane za sada iskljuci mogucnost ponovnog odlaska u tu napacenu Palestinu…

davor
5 godine prije

Smješno je izjaviti da netko tko kupuje izraelske avione ili ubija palestinske ustanike da je prijatelj židovskog naroda i judeokršćanske tradicije. To je u najblažem obliku blasfemija i hereza. S kojeg god usta kršćanskog državnika ili klerika se čulo.

slagerpjevac
5 godine prije

super za spiku nego..Alpha industries? ne kuzim. jel to samo meni glupo?

Jovandic
5 godine prije

To je taj famozni antifasizam pa hitler je bio tele za ove sijukse.

2 mg mozga
5 godine prije

Haha, vec je jubitu na demokratski nacin blokirao filmic koji smeta. Kako bijedno…

Misa K.
5 godine prije

Gospodine L.R.(autor teksta) kakve bi metode čuvanja suverenosti Izraelci mogli primjenjivati koje su primjerene, uzevši u obzir namjere i metode onih protiv kojih ih moraju primjenjivati?

Siniša
5 godine prije

Ti Ivane izgleda nemas pametnijeg posla!?

faust
5 godine prije

Ovaj lik sigurno nije predstavnik svog naroda.U Saboru RH sjedi dok se svira himna.To je mnogima simpatično ali lik je anarhist.Bilo bi zanimljivo doznati tko ga toliko forsira na ovom “portalu” i tko financira njegova putovanja i sve druge aktivnosti.

Nestrpljivi
5 godine prije

Svaka čast dečku na ludosti i hrabrosti…

bbbb
5 godine prije

Ako on nije projekt istih onih koje kritizira, pa je onda i zaštičen njima, onda svaka čast na kahones.

Hans2055
5 godine prije

Polupismeni novinaru, mjesto nema lice, nego se kaže MJESTO DOGAĐAJA!

šinzoabe
5 godine prije

Kako si dobio vizu? Pozovi Palestince u Evropu, osjecat ce se kao kod kuce 🙂

Htc
5 godine prije

Pernar se treba prvo dokazati u Hrvatskoj kao sposoban političar, sa rezultatima. Još je zelen za svjetsku politku.

2 mg mozga
5 godine prije

Prvo molim pogledajte ovo pa procitajte komentar, hvala! https://m.youtube.com/watch?v=ghjRJXOJzC8 Citam komentare i zaista sam razocaran onime sto vidim. Osim standardnog trolanja, toliko ljudi komentira stvari u stilu “pa svi znaju”, a ustvari su indoktrinirani msm propagandom. Bez uvrede istima, jer smo svi nekada “znali” da su palestinci teroristi kako to tvrdi msm. Al molim ljude, dajte si truda procitajte nesto izvan msm-a. Bit cete iznenadjeni koliko nas lazu. Agonija palestinaca traje preko 70 godina i svaki dan im je sve gore i gore. Gaza je devastirana kao Vukovar, bez pitke vode, struju im puste na sat-dva dnevno, ne pustaju im niti humanitarne posiljke lijekova, strahota u najbrutalnijem smislu. Apartheid kakav Juzna Afrika nije vidjela. Svijetom se siri BDS movement koji promovira nesuradnju sa Izraelom i onima koji ga podrzavaju, a ideja je napraviti pritisak slican onome kakav je bio prema Juznoj Africi s ciljem da se ukine apartheid. I veliki… Čitaj više »

Zoran
5 godine prije

Nejverojatno je da je toliko svijeta za Palestinu, zemlju otetu Izraelcima. Izrael ima pravo vratit sav svoj teritorij koji mu je otet. To je zemlja data u vječnu baštinu židovima od Boga, za koju je Bog čak rekao u Bibliji da će kad dođe Dan Suda – sudit narodima što su podijelili između sebe zemlju Izrael. To je zlo i Palestinci su zlo

erektvs maximvs
5 godine prije

bravo pernar …prernara za šefa nesvrtanih ! au čekaj nismo više ni tamo 🙁

erektvs maximvs
5 godine prije

pazi mosha….

barba tonći
5 godine prije

antifašistički berlinski zid podjele. židovski sigurnosni humani zidovi, američki zidovi kontra meksikanaca, ajme kad stanu pucat ka berlinski !? samo da kineški ne pukne !

šinzoabe
5 godine prije

Predlažem da ih Pernar, kao Merkel, pozove sve u Evropu, u Hr im kao saborski zastupnik osigura svima azil. Jel se slažu s tim borci za prava Palestinaca?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.