IŽIVLJAVANJE U HONG KONGU: Ovo je dokaz da je prozapadna kvazi lijeva progresivna rulja civilizacijsko zlo – Obitelj, tradicija, rad i poštenje su lijek za slične!

Iživljavanje u Hong Kongu
53 komentara

Maske svakog dana padaju. “Dobra” progresivna mladost sklona zapadnim vrijednostima pokazuju pravo lice iz dana u dan. Ovaj put donosimo video da vidite o kakvim se “nevinim” zvijerima radi, a koje su već desetljećima dojene “demokracijom” i “progresivnošću”. Prozapadni prosvjednici u Hong Kongu, bez trunke empatije se iživljavaju na osobi koja nema nikakvih mogućnosti za obraniti se. Scena je mučna, ali je trebaju svi vidjeti, jer slične progresivce imamo u svom okruženju. Sutra će i oni gaziti i iživljavati se nad onima koji ne dijele njihovo mišljenje.


Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
aha
4 godine prije

niti tko niti koga niti zašto
bitno da je etiketiranje palo
usput,
nije li suprotna strana prošli tjedan pucala po demonstrantima???
da li ste i onda pisali nešto sa ovakvim naslovom???

Ivan M.
4 godine prije

Eto ja zato Kineze ne podnosim. Rusofili ih vole iako ih niti Rusi ne vole. Osim ovoga, ne podnosim Kineze radi toga sto su sve sto imaju stekli krađom.

milijana
4 godine prije

Ovo je dokaz da je prozapadna kvazi lijeva progresivna rulja civilizacijsko zlo – Obitelj, tradicija, rad i poštenje su lijek za slične!
NASLOV ZVUČI JAKO ZADRTO DESNIČARSKI !!!

Miki
4 godine prije

A što ja stalno pričam, ljevičarski primitivizam je započeo skoro sve ratove na zemlji u novijoj historiji. Nadam se da će što pre ljevičarenje proglasiti za zločin i ljudski poremečaj.

Miki
4 godine prije

“Kulturni” Marxizam!

Messimontana
4 godine prije

Pitanje je da li je ovo izvađeno iz konteksta i tko je lik koji je dobio batine? Npr. da ovdje ekipa istuče lokalnog HDZ-jca netko bi mogao napisati nešto slično ovome gore. I bilo bi da su komunisti pretukli hrvata, domoljuba, vjernika katolika a u stvari je nastradao korumpirani lopov💪😉

Covjek
4 godine prije

Ta tradicija i obitelj ce ih samo natjerat da gaze i tuku nekog drugog, a ti prosvijedi u Hong Kongu nemaju nikakve veze sa demokracijom ili icim drugim da ima veze s demokracijom onda se nose zastave vlastite zemlje, a ne kolonizatora i imperijalista Britanaca i materijalistickih djeco ubojica Amerikanaca. Ti ljudi koji so to napravili vjerojatno nitko nece naci ili osuditi zbog tih maski(ako ne mislis ubijat i pljackat ne trebaju to ni maska, a kisobran treba samo ako pada kisa ili je jako sunce). Ovaj snimak je prikaz demokracije kakvu vidi SAD vecina gazi manjinu. A što se lijeka tice treba poslat tenkove i streljacki vod i nitko vise nebi strado od strane americkih placenika

norbert boulf
4 godine prije

što je to nasilje,
je li nasilje protiv ugnetavatelja-vlasti koja upotrebljava organiziraanu tehničku represiju, odgovoriti istom mjerom,gnjevnim nasiljem u svakom pogledu!? Slika bez tona je li ona ispravna interpretacija stanja stvari… predpostavimo da je osoba na slici policajac u civilu ubačen među demonstrante koji djeluje kao signalizaro i opservant za kolege pendrekaše u uniformi!* takvih policajaca u civilu ima kod svih demnonstracija— dilema je ista kao kad “vojnik” postaje ubojica po zapovjeidi zastave i grba (simbola) i nikom ništa on je heroj a kada to radi kao pojedinac u obrani svojih prava ili u samoobrani od grube sile Vlasti onda je terorista,necivilizacijsku pojedinac…. probajmo razmiščkati u tim kategorijama i vrijednostima, tko je u krivu a tko u pravu, nazalost ovdje se ne vide pripadnici političkih elita i prikriveni manipulatori vrijednostima i životima ljudi….

Marshal
4 godine prije

Nije ni Kina vise sto je bila i ocigledno je da im je danas na prvom profit zato i dozvoljavaju ovakve stvari.
Rado bi oni izvezli tenkove kao onomad ali se danas za razliku od onog vremena plase reakcije zapada i mogucih sankcija.
P.S. Si zgazi tu bagru bez obzira na posledice.

Mozart
4 godine prije

Zivotinje zadojene od Saurona. Peking pali tenkove i gazi ove spodobe koji se jako demokratski ponasaju. Jedan je i plave kosice u rulji koja dijeli batine pa se ne cini bas kinez iz Hong Konga…..

Popaj
4 godine prije

“Divide et impera bila je stara rimska maksima i bit će naša”, napisao je lord Elphinstone. Ovo su na svojoj kozi najbolje iskusila Balkanska plemena u zadjim “prijateljskim igrama”…

Bilo tko
4 godine prije

Fašisti premlaćuju čovjeka na smrt. Ko je kriv? Naravno, ljevica!

Otkad progresivna ljevica nosi slike Donalda Trumpa?

Komunist Joseph Goebbels
4 godine prije

Koji idioti. Vi ste od onih kojima su hitlerovi SS bili ljevičari?? Grupa mladih nacionalista koji mrze druge kineske narode, žele neoliberalizam, mrze socijalizam, napadaju u velikim grupama pojedince (faschio), su vama Ljevičari???

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.