Izraelsko oružje pronađeno u Siriji, tvrde sirijske vlasti (VIDEO)

Izraelsko oružje u Siriji
13 komentara

Velike zalihe različitih vrsta oružja otkrila je sirijska vojska u Deir ez-Zor, pokrajini koja je oslobođena od ISIL-a. Prema izvješćima lokalnih medija, većina oružja je proizvedena u Izraelu.

Sirijska vojska je otkrila u pokrajini Deir ez-Zor skladište raketa, granata i spremnika koje su napustili teroristi pri bijegu iz tog područja, a što je, prema tvrdnji Vojske Sirije proizvedeno u Izraelu.

Prema medijima, postojala je i tvornica granata i drugog streljiva, kao i spremnika za tekućinu koja bi se mogla koristiti za proizvodnju toksičnih sredstava.

Video koji prikazuje ovo otkriće, objavila je sirijska tiskovna agencija Sana:

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tango
6 godine prije

najveći izdajnici islama su vehabije i kraljevska klika i slugiči kraljevski koji služe interesima drugim zna se dvojac

Amater
6 godine prije

dali ste prepoznali minobacačke granate ….

Ive
6 godine prije

Ma to svo oruzije su ISIL opljackali u Izraelu kada su bili u Izraelu na godisnjem odmoru, i sto je to stavis na ledja i nosis. kako Mujadin kaze: Sta zna dijete sta je 200 kila stavi na rame i nosi. Meni je zao obicnih malih, postenih, radinih Izraelaca, ali Izrel je drzava koju treba razmontirati na proste faktore. Izrael su Britanci stvorili samo da bude izvor stalnih tenzija na Bliskom Istoku misleci tako kontrolirati tgovinu naftom, ali Izrael dana kontrolira i Britaniju i USA i vecinu zapadnih zemalja.

fbslo
6 godine prije

Nema Izrael ništa s tim: to su samo suveniri,
koje su kupovali ranjeni Isilovci,
na lječenju u Izraelskima bolnicama..

ZЪVЪNIMRЪ
6 godine prije

više liči na palestinsko…

čitatelj portala
6 godine prije

Ovaj video bi se trebao prikazivati u dnevnicima svih država Europe.

davor
6 godine prije

Dobro jutro Europo

Laki Topalović
6 godine prije

Ma to se događa na dnevnoj bazi. Kad je 2013. oslobođen Al-Qusayr, 400 km daleko od Izraela, pronađeni su džipovi izraelske vojske s registracijama i natpisima na hebrejskom. Čak nisu ni primijetili u zbrci SAA i Hezbollah, koji su objavili video, nego blogeri, ne znam odakle, koji su analizirali detalje, jer su SAA/Hez. čistili još par kuća i tunele ispod grada i nisu sigurno gledali YT

Zaboravljeno
6 godine prije

Odlicna vijest. Bilo je i vrijeme da amerika i izrael dostave(iako zabunom) nesto i Siriji koja im pravi uslugu da im u realnim uvjetima testira borbenu nesposobnost placenika. 🙂

sirijac
6 godine prije

Ovo je s nekoga vojnog otpada, sve je zahrđano i staro

alan ford
6 godine prije

tango,

Njemački novinar i aktivist Jürgen Tödenhofer, koji je kritičar SAD-a i Zapada i koji je prije 2 godine jedini boravio u Mosulu, koji je tada bio uporište ISIL-a i snimio reportažu, rekao je, da ISIL-ovci i vehabije, šijite još gore tretiraju nego kršćane. Kršćane su tretirali kao nižu rasu, kao ljude niže vrijednosti, kao nevjernike, ali šijite tretiraju kao krivovjernike islama, kao izdajnike islama i šijite mrze još više nego kršćane.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.