Kapitulacija Ukrajine u roku 24 sata? Nuklearno oružje neće biti potrebno.

Zelenski
225 komentara

Kapitulacija Ukrajine? Razni vojni kvazi analitičari analiziraju rusko-ukrajinski sukob. Pišu o bitkama, pobjedama i porazima. Većina ih je pušku vidjela samo na televiziji i monitoru svog računala, dok se slavenski narodi kolju. Tako je bilo i u prošlom nesretnom ratu, gdje su novinari huškali i u smrt odveli preko stotinu tisuća nedužnih ljudi.

Ista ekipa i dalje navija i indirektno šalje u smrt Ukrajince, Ruse, Hrvate, Srbe i druge slavenske narode nazočne na ukrajinsko-ruskom frontu u ulozi vojnika ili plaćenika.

Broje se mrtvi, zaklani, osakaćeni. Priželjkuje se više žrtava i krvi, kao da je nije dosta bilo. Nebitno čija je, prolivena krv je zlo i vječna tuga nesretnih majki.

Organizatori kaosa, uz pomoć domaćih kolaboracionista umreženih u razne opskurne elitne krugove, uništili su sve: tradiciju, obitelj i našu djecu. Infiltrirali su se na svim razinama, jer se krvoproliće mora odraditi temeljito bez trunke empatije.

Ukrajinsko-ruski rat je primjer kako funkcioniraju organizatori kaosa. Narodu obećaš puno, gospodarski uništiš zemlju i onda putem puča nezadovoljnom narodu postaviš svoje marionete. To se upravo dogodilo Ukrajini.

Ne, to nije bilo dovoljno. Potrebno je bilo pronaći vanjskog neprijatelja. Jednim udarcem ubiti, ne dvije nego tri muhe (Ukrajinu, Rusiju i Europu) i nastaviti širiti svjetsku hegemoniju. Formula kako postići sličan perfidni i zločinački cilj stoljećima je poznata i opisana.

Ukrajinci i Rusi su braća po kulturi, povijesti, zemljopisu i genetici. Narod je davno rekao, nema svađe do one bratske koja ne poznaje kompromise i pomirenje. Znaju to dobro organizatori kaosa. Te su zbog toga financirali pronacističke skupine i njihove zločinačke akcije spaljivanja živih ljudi, sakaćenje zarobljenika i granatiranja gradova proruske Ukrajine.

Sličnu doktrinu su primijenili i na teritoriju Balkana. Više puta u povijesti. Poguraju ekstremne budale u zločin, kako bi se bratski narodi doživotno zamrzili. Stoljećima oprobana zločinačka taktika se upravo sada primjenjuje u Ukrajini.

Cilj je prouzrokovati što više žrtava, pogotovo onih civilnih koje nam svakodnevno serviraju mainstream mediji, računajući na naše nekontrolirane emocije koje u finalu završavaju osvetama i novim zločinima. Govorimo o začaranom krugu iz kojeg nema izlaza.

Kapitulacija Ukrajine

Vratimo se na Ukrajinu, ratni ishod, te moguću ukrajinsku kapitulaciju u roku 24 sata, bez korištenja nuklearnog oružja. Pitate se je li to moguće? Iskren da budem, jeste. Neću filozofirati, nego izvući detalje iz ratne povijesti svijeta – od Rima, pa do danas.

Kapitulacija Ukrajine u jednom danu je moguća ali strašno skupo košta. Ne u novcu, nego u ljudskim žrtvama, nakon čega svaki vid pomirenja između dva bratska naroda više nije moguć. Organizatorima kaosa ovo je cilj, a ne slobodna, demokratska i prosperitetna Ukrajina.

Rusija od početka napada na Ukrajinu, zna za ovaj perfidni cilj. Zato je odustala od osvajanja ukrajinskih gradova, nastojeći izbjeći što više civilnih žrtava. Rusija polaže nade u nezadovoljstvo ukrajinskog naroda, koji bi trebao srušiti aktualnu i odabrati suverenu vlast koja će misliti o budućnosti Ukrajine.

Rusi također gledaju svoj interes i koriste slične metode kao i zapadni organizatori kaosa, s jednom malom ali bitnom razlikom. Rusi žele izbjeći žrtve i iznova u budućnosti izgraditi bratski odnos s Ukrajincima. Hoće li to uspjeti, to nitko ne zna, pa čak ni Rusi.

Dok Rusi, napadom na Ukrajinu, pokušavaju zaštiti svoj teritorij od Sjedinjenih Američkih Država koje pomiču svoje pijune na granice Ruske federacije, ukrajinski predsjednik Zelensky spominje napad na Krim, gdje uopće nama ratnih sukoba. Očiti dokaz da ovaj dokazano teško korumpirani idiot priželjkuje što više civilnih žrtava (Afera Panama).

Na nesreću Ukrajinaca, granica suzdržanosti Rusa je vrlo blizu. Nastave li Ukrajinci slijepo slijediti korumpiranog predsjednika, platit će najveću cijenu. U jednom momentu Rusi će prelomiti i zaboraviti na moguće bratske odnose u budućnosti. Zaboravit će na genetsku vezu dva naroda. Zaboravit će na moguće pregovore i mir, a tada će nastati slom Ukrajine i ukrajinskog naroda kojeg će raseliti diljem svijeta i gospodarski srušenoj Europi.

Ruska vojska u svom arsenalu posjeduje razna vrlo razorna i precizna oružja, koja mogu doseći bilo koju točku u Ukrajini. Dovoljno je razoriti sva strateška mjesta diljem zemlje i Ukrajina će biti slomljena u roku 24 sata.

Dodamo li tomu i uništavanje kuća ukrajinskih političara, stvar je i više nego jednostavna. Zapad je ovu ratnu doktrinu iskoristio u Libiji, gdje je raketama gađao privatne kuće obitelji i suradnika Gadafija.

Uništavanjem svih mostova, pruga, elektro-centrala i dalekovoda, internet komunikacije, televizijskih i radio repetitora, rafinerija, autocesta i drugih strateških točaka, Ukrajina bi bila vraćena u Srednji vijek. Vojska i narod bi bili izgubljeni, a Rusi bi rat dobili u par dana.

Nitko normalan ne može priželjkivati sličan ishod, jer najveće žrtve bi bili oni koji su najmanje krivi za aktualnu situaciji. Organizatori kaosa i Zelinsky priželjkuju opisano finale. Iskreno, nismo daleko od ovakvog ishoda.

Što činiti?

Balkanski narodi nemaju velikog utjecaja na ukrajinsko-ruski ishod rata, ali mogu djelovati lokalno i ne dozvoliti da ih slični zločinci uvuku u novi balkanski rat koji se već priprema. Zapadni zločinci su aktivni i već preko mainstream medija obećavaju svim stranama sve i svašta. Izvlače iz nas one najgore ljudske fukare, koje će sutra ponovo klati i paliti svoju braću i susjede.

Tek smo se smirili, izgradili smo porušene kuće, sahranili i oplakali hrabre koji su svoj život položili za ideale i bolje sutra. Ne govorim ovdje samo o svom hrvatskom narodu, nego o svim narodima: srpskom, bošnjačkom, crnogorskom, makedonskom, slovenskom, albanskom… Vojnik je vojnik, bez obzira na nacionalnost i etničku pripadnost, sve dok ne čini ratni zločin. Onaj tko vrši zločine u ratu nad zarobljenicima i civilima nije vojnik nego gad kojeg treba doživotno staviti u zatvor. Vojnik ne osmišljava ciljeve i planove. On izvršava ono što mu govore političari i najčešće je primoran ići u rat.

Upravo ti naši političari šetaju od veleposlanstva do veleposlanstva. Traže instrukcije kako pokoriti narod koji im je ukazao povjerenje. Budemo li kao Ukrajinci, iznova ćemo nastradati. Majke će oplakivati svoje sinove, a fukare će šetati po svijetu, jesti kavijar i piti skupa vina, te narodu obećavati bolju budućnosti u nekoj novoj zajednici. Njihovi sinovi neće ležati u grobovima, nego u kafićima europskih i američkih gradova.

I za kraj, dijelite ovaj članak svima do kojih vam je stalo. Na društvenim mrežama, putem elektronske pošte i u raznim grupama. Što više ljudi shvati zločinačku globalističku agendu, manje će ispaštati. Ne smijemo dozvoliti Ukrajinski model na našim prostorima.

hrvatskakapitulacijaRatrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
225 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Probuđeni
1 godina prije

Treba li dalje??? VIDEO

Šef Čečenije Ramzan Kadirov govorio je o izradi “velikih” planova za demilitarizaciju zemalja NATO-a, od kojih će prva, posle zauzimanja Kijeva, biti Poljska.

Luka L
1 godina prije

Bravo za tekst, hvala!

Gaja
1 godina prije

Plan koji je novinar opisao, zove se “full spectrum dominance” iliti “American century”. Opisano je već svima jasno (nadam se). Željela bih se osvrnuti na začetke ratove, kada se skupi par tisuća plaćenika i krenu klat, palit i bombardirati teško je ljudima objasnit da je to zato i zato, te tko je zapravo neprijatelj. Rat tada počinje.

NeBudiOvca
1 godina prije

Meni kao Hrvatu nije neprijatelj Srbin, Musliman, Crnogorac…
Neprijatelj mi je moj vlastiti namjesnik zločinačke globalističke oligarhije koji mi dvije godine ograničava pravo na kretanje, rad, slobodno disanje, liječenje Itd.
Neprijatelj mi je mali iskompleksirani jadnik koji je dočekao svojih pet minuta “slave” u prilici da maltretira ljude na ulazu u zgradu poste.
Neprijatelj mi je ovcoid koji i dan danas ide po svoje mišljenje na index, RTL i sl.
Neprijatelj mi je “progresivni” degenerik uvjeren da postoji 67 rodova.
Itd

Probuđeni
1 godina prije

Lijepi tekst, ali promašena publika, narod koji više misli na djedove nego na unuke, narod koji živi u jednom državi a prati I sluša vijesti iz druge države, narod koji odobrava svoje sadašnje zločine “u ime tuđih zločina u davno prošlosti, narod koji odobravaju Rat I ubijanje ….

Mrčikola
1 godina prije

Ma, nema to veze s Ukrajinom i “denacifikacijom”.
Dvije-tri “taktičke” će dogovorno sprašiti da se zemaljskoj sirotinji “smrznu jaja”, pa da kažu; sve je bolje od nuklearne kataklizme, a to, “sve”, znači; “cnc mozga”, “busteriranje” i jedenje umjetnog mesa i kukaca do kraja bijednih života.
A, bogami, ako se mene pita, nuklearna kataklizma je mila majka naspram budućnosti kakvu su nam majstori predvidjeli.
Iako, ovdje, “dolje”, uvelike gubimo, ovo se rješava na duhovnoj razini pa se ne prepuštajmo apatiji, već “dobrim” vibracijama poduprimo “naše”.

1 godina prije

Evo baš čitam u zadnje dvije godine 70% od prodanih nekretnina u Hr su kupili stranci..

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Nema Ukraine sto ” kapitulirat ” jer ovo i nije RAT Russia vs Ukraine vec Russia vs GLOBAL CARTELS na Ukrainskom teritoriju ! Koga bi Rusi tu trebali pretvorit u fotone ?! Maloruse ( Ukraince ) – SMIJESNO !! Takvo sto im ne pada na pamet , glede toga , toliko ” brzo ” i napreduju sve birajuc KAKO I GDJE , PRIMARNO CILJAJUC — INTERJESE — CARTELA I NJIHOVO LJUDSTVO !!! Ta povledajte samo ZA CIM MSM tisak rida !!!??? Za izginim , PRISILNO MOBILIZIRANIM Ukraincima — APSOLUTNO — NE !!! SAMO ZA — SVOJIM — INVESTICIJAMA I JEDINO ZA TIM SVE VRIJEME !!! Ukraincima porucuju samo jedno —- NASTAVITE GINUT — ZA NASE INTERJESE ,!! S druge strane … Rusi im poricuju i OSTVARUJU !!! Kada dodjemo vama — 1.) Anulramo vam dugovanja bankama 2.) Ukidamo vam prinudna izvrsenja i delozacije 3.) Momentalno zabranjujemo oduzimanja djece od strane… Čitaj više »

roberto
1 godina prije

Kak sad odjednom,kapitulacija ukrajine?
Pa zar nije po svim mainstream medijima da ukrajina pobjeđuje?..hehe
E ako bude nekog rata ovdje ja ne idem,slobodno neka idu te uzgojene,indktrinirane osobe i njihovi poltroni,a bogami neka idu i oni koji su napisali knjigu dvije mame i dvije ili dve ili dvoje tate(ko bu se više snašao u tim rodnim izgovornim teorijama)..;);););)

Змај од Змијања
1 godina prije

Све док се јужни Славени буду држали наметнутих убјеђења, која не почивају на стварној вриједности, главна ће одлика наших живота бити неизвјесност. На жалост морам истаћи како не постоје народи у овом чланку побројани, барем што се тиче простора бивше нам заједничке државе. Ми смо један народ, сачињен од три рода а осим нас од 12 родова јужних Славена који су у цијелости насељавали Рум (односно Балкан) претекли су још Бугари. Замисао краља Александра променом имена краљевине СХС у потоње – краљевина Југославија, почивао је управо на овим чињеницама и тежњи да се и Бугари придруже на неки начин заједничкој нам држави. Коме није јасно о чему пишем нека погледа наведени простор на карти Балкана и биће му јасно све. Почев од изучавања језика од стране њемачких језикословаца у средњем вијеку (Сербум-Илирикум), преко топонима од Триглава до падина Старе Горе и обала Њеног мора. Изласком такве државе на три мора… Čitaj više »

eks
1 godina prije

Organizatori haosa i ratova ne mogu uspeti bez domaćih kolaboracionista – kvislinga. U tome je poenta. Zelenski i njegova klika su na strani organizatora haosa i smrti. Neki , ovde na portalu, to ne shvataju, jer su opsednuti šovinizmom i mržnjom – amerofili i NATOfili .

Karma
1 godina prije

Svaka cast redakciji lista. Mozda je jedini pravi list na Balkanu koji se bavi pravim temama od kojih narod ima neke koristi.
Ovakva stiva bi trebalo svi da citaju.
Jos jednom…duboki naklon i podrska u svakom pogledu.

Ingerman
1 godina prije

Pola članka je ok ,stradaju u bratoubilackom ratu Ukrajina, Rusija, Europa dok neko sa strane profitira. Ali ostalo je čisti putinovski pamflet. Ovo je rat protiv bijele kršćanske(pa i židovske) Europe koji traje.vec stoljeće što vojno što u miru ideološki

ZZ Top
1 godina prije

Iranski Ajatolah je na sastanku sa Putinom u jednoj recenici rekao sve.

Rekao je Putinu.Da niste pokrenuli spec.operaciju u Ukrajini, pokrenuo bi je nato preko Ukrajine napadom na Krim.

Valter
1 godina prije

“Sličnu doktrinu su primijenili i na teritoriju Balkana. Više puta u povijesti. Poguraju ekstremne budale u zločin, kako bi se bratski narodi doživotno zamrzili. Stoljećima oprobana zločinačka taktika se upravo sada primjenjuje u Ukrajini.”

Ovo je izuzetno važno da svi na balkanu shvate. Sada je kristalno jasno da se upravo to dogodilo.

Rabotnik
1 godina prije

Svaka pohvala. Odličan tekst!

Tuki
1 godina prije

To su laži! Na TV su rekli da je Zelenski sa svojom nepobjedivom vojskom u predgrađu Moskve, a Putin se sklonio u Sibir.

Emiliano Zapata
1 godina prije

BRAVO MISLAVE!!

Ivan
1 godina prije

Fukara je turska riječ i znači sirotinja. Mislim da autor nije htio reći da je sirotinja kriva za sve.

indy
1 godina prije

Dobro napisano,nisu si narodi međusobno krivi,konkretno je meni kriv protektor i njegov dvor u Zagrebu.Kao i drugima njihovi protektori u:Ljubljana,Beograd ,Sarajevo,Skoplje,itd……A ovi igrokaz oko Vučiča i Plenkimuna može proči samo kod onih koji nevide,čisto svračanje pozornosti sa gladi,neimaštini i svihm egzistencijalnim problemima u Srbiji i Hrvatskoj,jer pojedincima nije bitno što ljudi gladuju,čak i oni koji sudjelovali u ratu,što kopaju narodi po kontejnerima,itd…e to je bitno a ne igrokaz ove dvije spodobe i njihovih pajaca.

łedeno doba
1 godina prije

kapitulacija ukrajine

i kabala je poražena.

nema više plandemije
nema više lokdauna
nema više cjepljenja
nema više velikog reseta
nema višedigitalne kontrole, kodova, čipova, kovid-propusnica
nema više planova oduzimanja imovine
i zemljišta seljacima…
nema više kriza gladi
nema više ratova…

farmaceutska industrija propala..
WHO se samoukinuo,
FED također…vlasnici su sami predali novac i onda izvršili kolektivno samoubojstvo..
Gates, Fauči, Rockefeller, Soros..također svi izvršili samoubojstvo
SAD se raspao
EU se raspala
nema više pljačkaškog MMF-a i svjetske banke
NATO se samoukinuo i umjesto toga postao organizacija za uzgajanje cvijeća…

ah kako je sve lijepo, divno i krasno..

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

E nemoze Kapitulacija kaze von Anemicni dezerter. On ce kaze osobno uzeti pusku i sa svojim bogatim vojnim iskustvom u Ukrajinu u prve borbene linije.

eduard
1 godina prije

Rat u Ukrajini uskoro će biti obustavljen / zabranjen jer su Stožeri što brinu o zdravlju svjetske populacije zaključili da učesnici rata ne nose pravilno zaštitne maskice.

duki
1 godina prije

Sve točno Mislave ! Hvala
Samo još nešto :
I ww1.i ww2 su počeli u slavenskim zemljama Poticani od krvoločnog zapada ,a i ovaj će kako su stvari krenule @
Nije dobro i zaista rusi imaju dirigentsku palicu kaosa !

goran
1 godina prije

ukrajina si je zapečatila sudbinu onog dana kad su postavili nacistu zelenskog na vlast,i najbolje bi bilo da rusi uzmu cijelu ukrajinu sebi jer ovo što radi ova kretenčina zelenski to nije normalno u nikakvu ruku,slijepo sluša bajdena sa kojim ionako ima dogovor za rasprodaju cijele ukrajine,nije djaba radio dobre odnose sa bajden obitelji,a gdje su onda svi ostali mafijaši koji financiraju ukrajinu,pa nije eu dala ukrajini milijardu eura na lijepe oči,tu se krije nešto sasvim drugo.

tuf
1 godina prije

Ne bi to tako jednostavno završilo jer bi se radilo o direktnoj pozivnici jahačima apokalipse da se pridruže balu. Neće tu biti sretnog završetka, vidjeti ćete. Zauzimanje cijele Ukrajine je gotovo nemoguće zbog potrebnih resursa – ljudskih i logističkih. Sva osvojena mjesta i gradove netko mora nastaviti držati pod kontrolom a vjerujte da nije baš lako osigurati 2 milijuna Rusa koji će praktički živjeti u Ukrajini stalno pod prijetnjom od gerilskih napada neprijateljski nastrojenog domaćeg stanovništva podmazanog zapadnim oružjem i novcem. U slučaju zaustavljanja nakon osvajanja Donbasa – što onda? Ukrajinci nastavljaju dobivati oružje sa sve dužim dometom i možete biti sigurni da bi Ameri bili spremni financirati godine i godine konstantnog provociranja cijelom dužinom razgraničenja i dubinom od par stotina kilometara. Ne samo haubicama nego i dronovima, terorističkim/diverzantskim akcijama i gerilskim pristupom na spornim područjima. To bi opet Ruse primoralo na intervencije i tako sve – do kad? Mislite… Čitaj više »

hiber
1 godina prije

Zbunjujuće!!! Eto i Greta se izjasnila “Protiv Svedske u NATO”. I za “Slobodni Kurdistan”. Tko se tu vise može snaći. Možda Ajnštajn sa “ljudska glupost je beskonačna, što za svemir nije sigurno”. Još kad se ljudska glupost udruži sa pohlepom, gdje im je kraj….

BTK
1 godina prije

Jedno znam. Zelenski je opasna konkurencija Andreju po količini pojavljivanja na tvu. I to nije samo da ga pokažu i spiker prenese sta se pričalo na nekom sastanku ili slicno. Nego u gotovo svim pojavljivanjima dobijemo barem 30 sekundi njegovog monologa, njegovog glasa, ako upalim radio, na puni sat eto vijesti i eto njega opet. Ne mogu ga smislit. Tako ne izgleda i tako ne zvuci neki iskreni tip koji brani svoje on samo lozi na entu, gomila žrtve, čas kmeči, čas prijeti. A ima šanse kao selekcija 3. osnovne protiv liverpula.

Može
1 godina prije

Za vrijeme bivse Jugoslavije bilo je ljudi koji su se opirali rezimskom narativu. Danas ponovo imamo ljude koji ne prihvacaju rezimsku EU narativu u Hrvatskoj. Logicno ima dobru zaslugu tome. Zahvaljujuci Logicnom ljudi su mislili kriticno o rezimskoj narativi o virusu i sada ponovo zahvaljujuci Logicnom ljudi vidu i drugu stranu na dogadjaje u Ukrajini osim one rezimske sto nam se po cijeloj EU namece, Repportaza je izvanredna, hvala vam gospodine Mislav jer vi ste napisali sto ogromni broj Hrvata [ i ostalih iz bivse YU ] vec to zna i tako misli. Za nas istomisljenike. Nase geslo je pobjednicko. Americkom imperijalizmu nece uspiti unistiti Rusiju, posljedica americkog djelovanja ce biti da ce podijeliti svijet jos jednom. Ovaj put na Ameriku i njene satelite koji ce sluziti americkim imperijalnim interesima s jedne strane i s druge strane na demokratske, slobodne zemlje koje stitu svoje nacionalne interese i zele suradjivati s… Čitaj više »

Konstantin
1 godina prije

Do naseg Djure … okani se ti nas pobratime corava posla … potrazi na netu snimku kako Ajdan Ajslin (ex ratna kuvarica u ukro vojsci, a sada ROB u DNR konzervi / zatvoru) iz petnih zila peva RUSKU HIMNU i videces buducnost!
Od ovoga su mi jos tragi-komicniji zarobljeni UKRO-nazi “kiborzi” kada kazu: AHMAT SILA, i SLAVA UKRAJINI u sastavu RUSIJE !
:o))))

engleski pirat
1 godina prije

Zelenski mi povjesno najvise slici na Trockog.
Obo dvoje su bili previse ambiciozni, nisu ni malo cijenili ljudski zivot, zeljni krvi, ideoloiski do daske nabijeni, psiholoski optereceni kojekakvim kompleksima sto se odrazilo na sudbinu zemlje iz koje su proizisli, optereceni svojom nacionalnoscu koja je jedan tren bila zidovska, drugi tren nije nista znacila a treci tren bi bili po potribi. Njihov kraj ce biti jako slican. Zelenskom su odbrojeni dani, jedino sto ga drzi na vlasti a to je strah bilo kojeg Ukrajinca da mu se suprostavi da ne bi navukao gnjev UKUSA + EU vlasti.
Usprkos tome Zelenskom mora doci kraj i poput Trockog nema mu mjesta u Ukrajini bez obzira kako se zvala ili u kakvom obliku bila.
A kasnije ce biti najomrznutiji predsjednik u povijesti “Ukrajine” i Rusije, omrznut kao Trocki.

burt
1 godina prije

sve je to isplanirano u NATO strukturama i zato se već medijski govori o Krimu a to znači da će SAD poslati Ukrajini rakete Harpoon i sisteme M270 sa raketama ATACM, cilj je da se napadnu ruski brodovi i mornarička infrastruktura i vojne luke na Krimu, ne treba NATO dovesti flotu blizu Krima, dovoljno je ukrajinskoj vojsci poslati raketne sisteme i specijaliste za ta oružja a Zelenskoga se tu ne pita puno jer on samo provodi zapovijedi NATO stožera

Max
1 godina prije

Moramo izbjeći novu tragediju nkoga neću dirati ako me ne napadne- Ja nisam vaš neprijatelj zato jer sam Hrvat neorijatelji su vođe koji žele da se poubijama i da nas cijepe i da nosimo brnjice. oni nas polako ostavljaju bez struje vode nafte plina hrane i slobode. Ostajte svoji na svome i pamet u glavu tko god da jeste.

Koko
1 godina prije

Putin said that the unipolar world order was a brake on the development of civilization,…MUDAR DRZAVNIK

Rudar
1 godina prije

Đuro, po ovoj vručini ne piti čisto vino, uzmi Jamničku, bude ti lakše !

Koko
1 godina prije

Russian President Vladimir Putin reacted to the delay in the return of Siemens turbines to Russia for the Nord Stream gas pipeline. The Russian leader said that this cannot be a political decision and it has nothing to do with Russia’s special operation in Ukraine.

“Here, this decision is based on no political issues, and not even our special operation in the Donbass. Pragmatic motives associated with an attempt to enter the European market,” Putin said at the “Strong Ideas for the New Age” forum.

Video
1 godina prije

Ruski predsjednik Vladimir Putin iznio je u srijedu sumnju u kvalitetu popravka turbine Sjevernog toka koja je trebala biti vraćena iz Kanade u Rusiju.

“Kažu da će vratiti te strojeve, u svakom slučaju jedan, ali u kojem će se svojstvu vratiti, koji su tehnički parametri nakon izlaska iz tog planiranog popravka? Možda će ga uzeti i ugasiti u jednom trenutku, a Nord Tok 1 će prestati”, istaknuo je.

Putin je također ustvrdio da Kanada ne želi vratiti turbinu Moskvi jer je sama proizvođač nafte i plina s “planovima za ulazak na europsko tržište”.

I V A N
1 godina prije

DOBAR. CLANAK. JAKO DOBAR TKO HOCE DA. VIDI I P R E D V I D I.
SIROTINJA CE SE ZANETI. NOVIM ”PROSTORIMA” A POSTOJECI NAPUSTAMO. TVOJE NEKA OSTANE TVOJE DA NE MORAMO RATOVATI. ZA POVRATAK.

random
1 godina prije

Nuklearno oružje neće biti potrebno.

Ovo je u naslovu.
Kakva to poremećena nakaza moraš biti da bi uopće tu opciju razmatrao, a kamoli navijao za nju.

hiber
1 godina prije

Što bi se zapravo dogodilo da Ukraina hipotetski sutra kapitulira? Situacija je slična Igri prijestolja i Zimskom kralju koji mrtve neprijatelje podiže u svoje vojnike i nastavlja rat. To se zapravo dogodilo sa Čečenijom. Pobilo ih trećinu i sada se probudili u drugoj zemlji u pararuskoj uniformi. To se dogodilo i sa Dombašanima u Donjecku i Lugansku. To bi se dogodilo i sa Ukraincima. Probudili bi se u ruskoj uniformi negdje u Poljskoj. Putler naprosto vozi biciklu i pada kada stane…

Gogo
1 godina prije

Bila to ukrajina ili rusija svejedno i putin je ucenik klausa swaba pa zakljucite sami….

Printer
1 godina prije

Fox News javlja da par drzava, Poljska, Ukrajina, USA, GB…su nasli neke pojedince u Cecniji koji su voljni se boriti protriv Rusije, pa im daju oruzje, novac i pomazu u regurtiranju.
Putin faces second war front as Chechens threaten new offensive in Russia

Alex
1 godina prije

Ovo je pomalo bljutavo i naivno pojenje o herojima i zlotvorima. Nikada ništa nije tako jednostavno . Rusi su puštali Ukrajinu na miru i nisu se petljali u unutarnje stvari te zemlje,sve dok nije vrag došao po svoje. Kada više nisu imali drugog izbora,stavljeni pred svršen čin prisustvom američkih nuklearnih bojevih glava na 10-15 minuta do moskve, morali su raspaliti da im ne dođu na 5 minuta. A da li će upotrijebiti Sarmate,o kojima se zapravo u članku radi,ovisi samo o tome hoće li Zapadno oružje gađati Krim,ili Ruski teritorij. Jedan Sarmat može nositi 29 glajdera sa termobaričnim punjenjem,koji svaki čini efekt male nuklearne eksplozije. I svakoga od tih glajdera se može odvojeno navoditi. Tako naoružan Sarmat leti na niskoj putanji oko 8km/sec,ili 480 km/min,ili skoro 29000km/sat . Srušit ga se može samo pri polijetanju,eventualno u prvoj trećini leta,a kasnije samo soli na rep. Iz Kurska,gdje je jedna baza tih… Čitaj više »

vector
1 godina prije

Kakva kapitulacija?
Pa u Ukrajini nema rata.
Sve je to izrežirana scenografija.
Nije li se tako pisalo ovdje u početku?
Potkrijepljeno slikama dječjeg vrtića sa twitera ili fejsa.

ANTIFŠISTA
1 godina prije

Zebelenski popuši magarcu pa ćeš barem proteina dobiti zadva dana možda i više.

Lucija, prva
1 godina prije

“Njemački kancelar je izjavio, članak je u SD, da se rat mogao spriječit te da se ukrajinska marionetska vlada namjeravala dogovorit, ali su je tada posjetili ameri i britanci i naredili joj da ratuje, a svima onima koji imaju i malo inteligencije je jasno tko je i u čijem interesu poveo rat. Dok Rusija brani svoj suverenitet, ne želi postati banana država poput svih država pod američkom čizmom, Amerika koristi banana državu Ukrajinu da se obračuna sa Rusijom ne trošeći svoje ljudstvo, ukrajinci stradavaju, te ne trošeći svoj novac, države bez karaktera poput Hrvatske PUTEM INFLACIJE PLAĆAJU CIJENU RATA jer su se države sa karakterom poput Mađarske pravovremeno ogradile od plaćanja cijene rata. Budući nas Amerika pljačka svi razumni i objektivni su na strani Rusije iz samo jednog razloga što Rusija sama plaća svoju suverenost, za razliku od Ukrajine koja ovim ratom mijenja jednog gazdu, i to lošijim. Koliko se… Čitaj više »

Oli
1 godina prije

Nema mira dok ne niknu šampinjoni u svim većim gradovima svijeta

Tadija
1 godina prije

Sine Bog te blagosovio,ovako su i proroci svjetovali narode,pa su i i ponekad peslusali i bilo je revolucionarno.
Revolucije su ciscenje od dzabalebarosa.

bilmez
1 godina prije

Nisu nuklearna oruzja pistollji na vodu da se tako lako šprica.

Krkić
1 godina prije

boli briga zelenog za ukrajince on je rotchildski sluga u službi novog svjetskog poretka

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI