Kineska ambasada u Ottawi na Twitteru brutalno ”spustila” Justinu Trudeau

Justin Trudeau
19 komentara

U seriji od tri posta na Twitteru, kineska ambasada je usporedila nedavne proteste u Kanadi sa velikim protestima u Hong Kongu 2019. godine. Time je u potpunosti razotkrila kanadski režim i raskrinkala svu licemjernost Justina Trudeau. Pogledajte što kažu.

„U očima nekih kanađana, slični protesti i demonstracije se trebaju drukčije gledati ovisno o lokaciji. U Hong Kongu oni su ‘pokret za ljudska prava’, ali u Kanadi oni su ‘prijetnja demokraciji’. Takvo očigledno licemjerje je neprihvatljivo.“

„U zadnjih nekoliko dana, kanadska je policija koristila suzavac, šok granate, kao i palice da nasilno razbije ‘konvoj slobode’, demonstracije u gradu Ottawi. Kanadska vlada ih je nazvala ‘prijetnjom demokraciji’.“

„A u 2019. godini, kad su radikalni elementi napadali policiju i bezobzirno narušavali javni red i mir u Hong Kongu, Kanada je rekla da će ‘jasno i glasno ustati u obranu ljudskih prava bilo gdje u svijetu’ i bezobzirno kritizirala, klevetala i omalovažavala policiju Hong Konga.“

Što treba dodati ovome? Licemjernost Zapada je već odavno razotkrivena, oni rade jedno a govore drugo, ali to ih ne sprečava da druge rado ucjenjuju i sprovode svoju „demokracijiu“ drugima kako im paše. S obzirom da se i u SAD-u uskoro priprema novi Konvoj Slobode, bit će zanimljivo vidjeti kako će se SAD, najveći svjetski policajac i uvoditelj demokracije, odnositi prema ovom prosvjedu.

ambasadaHong Kongjustin trudeaukanadakina
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mirko
2 godine prije

Diktatori jedni i drugi

preseren3
2 godine prije

Genialno….
Ovakvih usporedbi je iz dana u dan više…
Ne možeš jednostavno izdvojiti jedne. Osim strane, koja je bila pogođena duplim standardima.
Isto je Nebeznja sinoč održao predavanje u Savjetu bezbednosti zločincima bez morala…

Darko
2 godine prije

Taj u SAD ce biti jako miran, u to sam siguran. Bilo je par puta kada su vec bili pripremljeni i topovi i suzavci, ali nikakvih odgovora nije bilo jer su prosvjednici imali uz sebe duge cijevi. Poput doktrine uzajamnog unistenja između velikih sila, samo je ovdje na lokalnom nivou.

pirat sa kariba
2 godine prije

uvijek je tako bilo ,, sto vrijedi za bandu ne vrijedi za ostale i obratno ,i naravo banda odlucuje sta je ispravno

Keki
2 godine prije

Imao je malo pevisoko mišljenje o sebi pa ni u snu nije mislio da će netko, a kamoli deseci tisuća imati nešto protiv njegovih diktatorskih ambicija.

@Email (nije ...)
2 godine prije

Kineska pudlica uzvraća udarac.

Prangijaš
2 godine prije

Demokracija je drugo ime za BIROKRATSKU DIKTATURU KRUPNOG KAPITALA u zapadnim državama. U kojima demokratska prava pojedinca ovise isključivo o količini kapitala koji posjeduje ili kontrolira.

MK & MK
2 godine prije

Kako logičarima nedostaje logike!?! Pa zar vam još nije jasno da se svijet ‘rebrandira’ na kineski model.

nekoime
2 godine prije

Mala razlika: prosvjede u Kini predvodili su vanjski plaćenici u borbi za otimačinu kineskog teritorija, a u Kanadi narod u borbi za svoja osnovna prava.

Toto
2 godine prije

Bije muz zenu, a susjed Jole govori kako ga nije stid, sta mu je zena kriva, siledzija, kompleksas, ovakav, onakav. Kaze mu susjed Ante, sta sam triba? Kurvala se, ostavla gladnu djecu, jasta je nego za degeneka. Jole se zgrazava, to je necivilizirano, bolesno…sutradan Jole ustaje a zena mu govori da je kraj, nasla drugog, zeli razvod, djecu, alimentaciju…pukne Joletu film i pocne da je bije, veli susjed Ante sta bi susjed. Veli Jole, isprovocirala me, ona ce da meni da kaze….onaaaa! Odoh je opet isamarat. Kaze Ante, susjed to nije lipo jer juce si me proziva, nemoj tako. Sta nije lijepo, kozu cu joj odrat, nije to isto, ovo je drugo. Ti svoju bijes jer to volis a ja svoju bijem jer me ne voli

Mali zloco
2 godine prije

Kinezi pisaju po Justinu.

Samuraj
2 godine prije

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Zdrav način života je tu, uvijek je bio kraj tebe samo si zaboravio na to zbog “modernog” načina života. Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Zdrava organska domaća hrana, tjelovježba, te pored tjelesne ne… Čitaj više »

Samuraj
2 godine prije

Puna podrška slobodnim ljudima u Kanadi.

Weteran
2 godine prije

Imperija Licemerja i Dvostrukih standarda puca po šavovima! …….. Izbušeni, lagano tonu! Usamljeni na pučini!! ……. Sa još dovoljno moći da prave probleme, jer …… Zver pred smrt je najopasnij!

Boba Lazarević
2 godine prije

Isto tako kad se Ameri proglase “mirotvorcima” pa sravne omanju državu na razinu kamenog doba, onda svi plješču. Kad Rusi rade isto to, onda ih zovu “agresorima”.

DEDA
2 godine prije

PITALI SU ME DA LI KAO HRVAT SUOSJEĆAM SA UKRAINCIMA.NE ŽALIM NIKOG NA SVIJETU AKO JE OVCA A OVACA IMA JEDNO 7 MILIJARDI.SAMI SU ODGOVORNI ZATO KAJ SU VJEROVALI.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI