Klupko se odmotova – Teroristički napad planirali Amerikanci?

Snimljeni terorist u centru
235 komentara

“Jedan od terorista koji su izvršili masakr u Crocus City Hallu posjetio je trgovački centar 7. ožujka. To je izvijestio fotograf koji radi u Crocusu honorarno. Odnosno, vrlo je vjerojatno da je napad prvotno planiran upravo tih dana na koje su Amerikanci upozorili svoje sugrađane. Ali tada nešto nije išlo.”, tvrde ruski izvori.

Priča da su teroristi preko Telegram grupe organizirali teroristički akt samo za novac, baš i ne pije vode, jer snimka terorističkog akta potvrđuje da se radi o uvježbanim kretnjama. Terorista koji je posjetio centar sigao je iz Turske, a organizacija takvog zločina ne može proći bez logistike.

Ruski dužnosnici i mediji tvrde kako se radi o pomno planiranoj akciji u kojoj je učestvovao strani faktor koji je Islamskom državom htio obrisati trag organizatora.

Teroristi su navodno iz Tađikistana, neki su boravili u Turskoj, a nakon terorističkog akta su krenuli prema Ukrajini.

IS + Turska + Ukrajina = Čudna koincindencija.

Vrbovanje ubojica za teroristički napad u koncertnoj dvorani Crocus City Hall u blizini Moskve odvijalo se preko Veleposlanstva Ukrajine u Tadžikistanu, kaže vojni stručnjak, bivši časnik specijalne službe, umirovljeni pukovnik Bakhtier Rakhmonov. Nekoliko tjedana prije terorističkog napada, na web stranici ukrajinske diplomatske misije pojavila se informacija o pozivu strancima da se pridruže takozvanoj “Međunarodnoj legiji”, istaknuo je i dostavio RIA Novostima odgovarajući screenshot.

Poziv teroristima
Poziv teroristima

 

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
235 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
1 mjesec prije

To je jasno svakome ko je pametan.

Lego
1 mjesec prije

Ne znaci nista ako je dosao iz Turske, mogao je doci i iz Hrvatske, to ne znaci da ga je hrvatska vlada poslala, to moze znaci ti da mu je trebalo novaca I da se nagutao zapadne I hrvatske propagande. Cudno da nisu mogli naci jednog Ukrajinaca da ucestvuje u masakru, za tako nesto jedan Ukrajinac nema stomack, ali ukrajinska vrhunska u sprezi s Englezima je u stanju I masakr organizirati.

Kok
1 mjesec prije

I da se sazna i potvrdi da su Amerikanci koje su posljedice?

1 mjesec prije

Mozda je maskirovka?

Dražen
1 mjesec prije

Zločin je počinjen sad je na redu odgovor Rusija će znati gdje kada i kako odgovoriti Kabalu treba spaliti bez milosti Soroš,Švab Gejts i ostale sekte proizvode ovakve kretene dok se ne udari po centru oni mira dati neće…

Bond cigarete Bond
1 mjesec prije

Treba još dva-tri dana dok rusi naprave kakav scenario da Ukajinu optuže.
Čitav ovaj teroristički napad je čudan.
Najčudniji je dio kad ovi bježe, hvataju ih žive?
Kakvi su to islamski teroristi?
Ni pištolj da imaš pored sebe pa da se rokneš kad te stignu potjere?
Koliko moraš biti ograničen pa se živ predati rusima nakon što si ubio 150 civila?

perkom
1 mjesec prije

Interesantno, jesenas su Budanov i Podoljak govorili, Moskva će nas zapamtiti? Malo toga oni smeju uraditi bez dozvole SAD-a. Sem toga, kome treba skretanjepažnje sa Gaze.
Kako god okrenete, svi tragovi organizacije vode u SAD, koje su dokazano planetarno zlo! Ukrajinci su samo puki izvršioci američkih planova.

1 mjesec prije

Polako sa zaključcima… Nema nikakve sumnje da su imali vojnu obuku, “hobisti” se ne bi onako snašli i ponašali! Ta vojna obuka je gotovo sigurno bila u nekom od brojnih islamističkih kampova jer Ameri nisu ludi da se direktno pojavljuju. Zato nije isključeno da je ISIL zaista učestvovala, uostalom, znamo da su oni samo jedna od američkih tajnih organizacija. A da je tako teško da više ima dileme kod bilo koga kad Izrael i SAD napadaju muslimanski svet a oni vrše teroristički napad u Rusiji!?! Možda nisu dobro obučeni u oblasti geografije? Ali ne znam zašto se sada povezuju sa Turskom. Mislim da je poznato da baš i nisam ljubitelj Turske, odnosno njihove politike ali to što je neko došao iz Turske ne znači da je sama Turska uključena. Bežanje prema Ukrajini je totalno amaterski… ukoliko namera organizatora nije da budu uhvaćeni – i da iznesu podatke kako bi došlo… Čitaj više »

Darko
1 mjesec prije

Ne brinite Rusi će sve saznati do petog koljena unatrag a onda će omastiti štrik. A najebali su i organizatori.

Max
1 mjesec prije

Riječ je o širokoj međunarodnoj uroti koja bi mogle izazvati i svijetski rat. Ruske službe su morale spriječiti.

Nenad
1 mjesec prije

Podkast Velebit NAJNOVIJE Davor Domazet Lošo

Baron Trenk
1 mjesec prije

U prijašnjim postovima prije nego je ovaj članak izašao napisao sam vam mossad i cia, i eto bio sam u pravu.
Te sotone cia i mossad šire zlo i patnju po svijetu, jednom za svagda treba ih eliminirati.

FELIX
1 mjesec prije

NE KRIVITE AMERIKANCE ONI SU SAMO ORUDJE KOJE VODE GLOBALISTI KOJIMA JE U INTERESU DA OSLABE RUSSIJU I SVE SLOVANE KOJI JIM STOJE NA PUTU KOD UVODZENJA NOVOG SVETSKOG POREDKA, SLOVANI JIM KOD USTVARENJU TOGA PLANA SMETAJU, BALKANCI I VISE NEGO SAMI RUSSI KOJI SU NAJACI, GOTOVO JIM JE USPELO NA BALKANU, SAMO ZA INFORMACIJU U SRBSKOM GENERALSTABU SEDE AMERIKANCI, PA CAK I ONI KOJI SU AKTIVNO SUDELOVALI U BOMBARDIRANJU SRBIJE,STA NIJE TAJNA, SLOVENCE I HRVATE NIJE BILO POTREBNO BOMBARDIRATI MORAJU SAMO PAZITI DA JIM NE UDZU U GUZICU. .

Darko 7
1 mjesec prije

Stvaranje problema u svijetu s naglaskom na ratne sukobe i terorističke akcije je misija američke politike. Bilo bi stvarno pravo čudo da nisu umiješani u ovaj moskovski masakr.

Strateg
1 mjesec prije

Ne,nego su ga planirali svemirci ? Ko je ono stvorio al kaidu,ko je ono obučavo bin ladena,ko je ono uletio u afganistan i poveo za sobom cijeli zapadni svijet i kad su isplanirali rst u ukraini povukli se bez da su osim ubijanja bilo sto napravili,ko je ono izmislio oruzje za masovno unistenje u iraku i zajedno sa velikom britanijom rasturio irak,ko je ono planirao,opskrbljivao i zajednički ubijao Palestince itd itd ?

burt
1 mjesec prije

ruska verzija je naivna i prozirna, na snimkama sa poprišta napada se vidi da napadači bez ikakve nervoze hodaju i hladnokrvno likvidiraju ljude a nakon napada su mirno odšetali sa poprišta i još su prije toga postavili eksploziv kojim su digli u zrak dvoranu, to je djelo profesionalnih egzekutora i stručnjaka za eksploziv a to sigurno nisu ovli likovi na snimci koje je podmetnula ruska vlast da optuže SAD i Ukrajinu, da su ova četvorica teroristi koji su dan prije hladnokrvino pobili preko 100 ljudi sigurno se nebi predali bez ispaljenog metka niti bi bježali prema rusko-ukrajinskoj granici koja je najbolje čuvana

tihobl
1 mjesec prije

Lavrov: Zapad nije poceo rat sa Rusijom 2014. vec 1999.

tihobl
1 mjesec prije

Kијевски ресторан „Офензива” увео је у јеловник сет „Цроцус Цити” приложивши фотографију зграде у пламену.

Овај објекат својим посетиоцима нуди и бифтек Дариа Дугин.

A ovde ce botovi idalje spinovati da je Putin organizovao masakr.

tihobl
1 mjesec prije

Наш извор у ОП је рекао да ММФ није задовољан економским показатељима Украјине и да ће преиспитати програм, захтевају да повећамо порезе и наставимо да смањујемо социјалне програме.
Rezident.

tihobl
1 mjesec prije

Наш извор у Генералштабу рекао је да су већ три месеца Оружане снаге Украјине принуђене да штеде муницију, чији недостатак почиње да има кумулативни ефекат. Обећања Чешке да ће Украјина добити 800 хиљада граната могла би да понове судбину милион граната из ЕУ. Генералштаб је принуђен да стално смањује дневне показатеље за артиљерију како би могао да усмери гранате на најтоплије пределе фронта.
Rezident.

tihobl
1 mjesec prije

Кијев неће моћи да заустави напредовање руских трупа без помоћи Сједињених Држава; Украјина ће постати исти спољнополитички фијаско као неуспешно повлачење трупа из Авганистана 2021. године, пише Вашингтон пост.

tihobl
1 mjesec prije

CIA ИСИС је објавио фотографију која је снимљена сат времена пре напада.
Ali napravili su greskicu: Терористи имају подигнут кажипрст леве руке, иако сваки муслиман зна да кажипрст десне руке треба да буде подигнут.

Tipicno za Holivud gdje rimske legije marsiraju pored kukuruza, a stari grci na gozbama imaju paradajz.

Krle
1 mjesec prije

Gledam kako su se debili uskomešali pa pokušavaju i ovo da okrenu protiv Rusije. Ako već ne mogu da isfuraju da je Rusija sama sve organizirala, onda ih bar prikazati totalno nesposobnim da spriječe teroristički akt. Nižu se teorije a sam teroristički akt nije bitan a ni žrtve. Hoda k’o patka, glasa se k’o patka a genijalci izvuku jedini „pravi“ zaključak da je u pitanju medvjed. Nacionalna tragedija, opasnost od mogućih unutarnjih sukoba, „poplave“ protivnika rata u Ukrajini, tj. kukavica koje misle da će ubijanje Rusa i ponižavanje Rusije stati prije nego dođe do njih, su zanemarivi od mogućnosti da opravdano napadaju naciste, strane plaćenike i sve koji su godinama ubijali i ponižavali Ruse. Sve do sada su se nekako sramili i suzdržavali jer kijevski režim još od 2104. nije dao nikakav povod za reakciju Rusije. Strašno je i pomisliti da bi SAD, kolijevka demokratije ili UK, oličenje morala, mogle… Čitaj više »

tihobl
1 mjesec prije

„Боље се жртвовати него пустити стотине да умру“

15-годишњи Ислам описује како је помогао десетинама да побегну из московске Крокус Сити хале током терористичког напада – пазећи да никога не остави иза себе.

Рекао је да себе не сматра херојем, само је радио свој посао. Ислам је радио на контроли капута, један спрат ниже од главног улаза.

Ислам ће бити награђен руском муслиманском медаљом „За заслуге“.

Дечаку ће награду за храброст и спасавање људи уручити муфтија Равил Гајнутдин.

Malac je honorarno konobarisao u Krokusu i kad je pocela pucnjava pozivao je ljude da bjeze iza sanka, a onda ih kroz sluzbene hodnike proveo napolje.

tihobl
1 mjesec prije

Већ следећег дана након терористичког напада у Москви, украјинске формације извеле су масовни комбиновани напад на полуострво Крим, у којем је учествовало најмање 12 тактичких авиона. Девет авиона (вероватно Су-24М и Су-27) полетело је са Староконстантинова, два МиГ-29 са аеродрома Уман и још један Су-27 из Миргорода. Након што су стигли на линију у Затоки , Новој Одеси и Снигиревки, лансирани су пројектили Сторм Шедоу/СКАЛП, АДМ-160 и Нептун. Севастопољ је био подвргнут највећем нападу. Две ракете су покушале да погоде стајалиште за ратни брод. Циљеви су оборени, али су крхотине пале у пределу пристаништа у Севастопољском заливу. Озбиљна оштећења нису забележена. У бродоградилишту је забележена употреба крстарећих ракета СКАЛП. Бојева глава једног од пројектила се није активирала, а друга је погодила пристаниште. Тренутно нема података о природи штете, али изостанак дима може указивати на то да је пожар брзо локализован. Овог пута, Оружане снаге Украјине почеле су да ударају на… Čitaj više »

tihobl
1 mjesec prije

После ноћног напада на Севастопољ, становници проналазе остатке оборених пројектила. Судећи по ознакама на овом фрагменту, украјинске Оружане снаге су погодиле град француским крстарећим ракетама СКАЛП ЕГ.

Marko
1 mjesec prije

Mudro govori Domazet

Ziv je Geza
1 mjesec prije

Nevezano za pitanje tko je i zasto ovo uradio, xcinjenica jest da je ubijeno gotovo 200 civila,zena i djece,omladine pa me interesira hoce li se oglasiti grlic radman i izraziti saucesce povodom ovog teroristickog zvijerstva Ruskom narodu u ime Hrvatskog naroda ili smatra da je ubijanje Ruskih civila kalasnjikovom u sportskim dvoranama sasvim ok i prihvatljivo, pitam za prijatelja iz Rusije.

tihobl
1 mjesec prije

Руска ракета у Пољској: зашто сте хистерични, требало је да је “заробите”… „Ноћас, око 4:23 (6:23 по московском времену), руска крстарећа ракета „нарушила је пољски ваздушни простор и остала у њему 39 секунди “, из поруке пољске оперативне команде. Коментар. Не разумем зашто је ово данас ТОП вест. Када пресрећемо пољске официре ССО у брјанским шумама, не бацамо хистерију на цео свет. Или, ако успемо да их ухватимо, ухватимо их у заробљенике и онда их заменимо за некога ко нам је већ потребан у Кијеву (тихо), или… да их убијемо, а затим такође тихо пребацимо њихове лешеве назад у Пољску. Тако да су пољски граничари морали да покушају да ухвате ракету, или покушају да је оборе, као што то раде у нормалним земљама у таквим случајевима. Зашто, питамо се, хистерија? Желите да покажете да нисте способни да оборите пројектил? У реду, показали су. Осећати се боље? Следећи пут, немојте се… Čitaj više »

tihobl
1 mjesec prije

Kadirov dao ordenje sjekacima usiju:

Награђени су борци Ахмата који су учествовали у хапшењу терориста који су извршили терористички напад у Крокусу

Одликовани су са 12 медаља „За храброст“ и 20 ресорних награда Министарства одбране Русије, рекао је Рамзан Кадиров.

Zali sto je Putin da naredbu da se pohvataju zivi.

MI6 i CIA su se zeznuli sto su angazovali muslimane za teroristicki napad. Sad ce muslimani navaliti na ciscenje proanglosaksonskih izroda iz svojih redova. Putin je zahtijevao istragu i kaznjavanje sjekaca usiju, svih dvanest je priznalo, a Kadirov im je podijelio ordenje. Putin se moze slikati sa svojom istragom.

tihobl
1 mjesec prije

24 марта 1999 года силы НАТО начали бомбардировки Югославии!

Удары наносились по мирному населению и против них были использованы все виды запрещенного оружия!

Погибло 1700 мирных жителей (из них 400 детей).

Порядка 10 тысяч человек были серьёзно ранены.

Бомбардировки продолжались 78 дней — до 10 июня 1999 года.

За это преступление не ответила ни одна из стран НАТО, не ответили США, которые являлись двигателем всей этой жестокости. За это не ответил, тем более, Джо Байден, который прямо заявил всем: “Да, это я предложил начать бомбардировки Югославии!”

Поэтому не удивительно, что сербы были одними из первых, кто поддержал Донбасс…

NSDVLuganske

tihobl
1 mjesec prije

Број жртава терористичког напада на Кроцус Сити Хал већ је премашио терористички напад на Дубровку у октобру 2002. године током мјузикла „Норд-Ост“. Тада је погинуло 130 људи.

tihobl
1 mjesec prije

И финске власти су се брзо навикле да буду део Северноатлантске алијансе. Румуни јављају да су Финци украјинским оружаним снагама предали глисере типа Уисцо.

Ове чамце се повлаче из састава финских трупа, због чега је одлучено да се пребаце у украјинске формације. Могу да достигну брзину до 65 км/ч и опремљени су митраљезом и бацачем граната.

Подсећајући колико је чамаца Оружаних снага Украјине изгубљено у небројеним покушајима да остану у Кринкима, као и претходних продора ГУР-а на Крим и Херсонску област, ово је сасвим разумљиво снабдевање.

tihobl
1 mjesec prije

Республика Сербская провозгласила 24 марта днем траура в знак солидарности с народом России.

Noname
1 mjesec prije

Američki vojni veteran, a sada i pisac pod pseudonimom Noctis Draven komentirao je teroristički napad u moskovskoj regiji 22. ožujka. “Ukrajina i Zapad iznimno su zabrinuti zbog reakcije Rusije na masakr u Moskvi. Istina je da se Rusija prema Ukrajini odnosi s oprezom, sa sažaljenjem. Rusija ima 100 puta veću moć nego što je koristila protiv Ukrajine”, piše na društvenoj mreži X. “Rusija je do sada na situaciju u Ukrajini gledala kao na kontrolu štetočina. Štoviše, štetočina je bio Zelenski, koji pripada Zapadu, i njegova vojska nacista. Kada se bavite štetočinama, ne spaljujete cijelu kuću, već tjerate štetočine. Zapad je zabrinut da se Rusija neće moći dugo suzdržavati ako dođe do eskalacije slične moskovskom masakru. Rusiji neće trebati dvije godine da uništi Ukrajinu. Da je htjela, Ukrajina bi se za dva tjedna pretvorila u lekciju povijesti za istočnoeuropsku djecu. Bio bi to krater u zemlji. Bojim se da napad na… Čitaj više »

Noname
1 mjesec prije

Članovi Komunističke partije Grčke (KKE) i njezine omladinske organizacije KNE zaustavili su vlak koji je prevozio američke tenkove iz luke Alexandroupolis u Bugarsku i natjerali ga da se vrati, izvijestio je Komunist Stranica stranačkih vijesti 902.gr.” Članovi KKE i KNE blokirali su vlak na željezničkoj stanici u Aleksandropolisu. Stali su ispred vlaka s transparentima i zastavama i natjerali vlak da se zaustavi. Zahtijevali su da se vrati i da se SAD-NATO ubojice maknu iz Aleksandrupolisa i cijele regije”, navodi se u materijalu. Akcija je bila uspješna, a vojna tehnika se morala povući. Vlak s američkim tenkovima vratio se natrag, “Povlačenje vlaka dočekano je skandiranjem slogana “Kad se ljudi ne klanjaju, i vlakovi se vraćaju”. Na transparentima je pisalo: “Nema vojne misije izvan granica. Zaustavite sudjelovanje zemlje u ratovima SAD-a, NATO-a i EU. Nada je u borbi naroda”, navodi se u članku…”

xyz
1 mjesec prije

Američki biznismen David Sachs rekao je da uloga Ukrajine u terorističkom napadu na Crocus City Hall izgleda sve vjerojatnija.
Ako ukrajinska vlada stoji iza terorističkog napada, kao što izgleda sve vjerojatnije, Sjedinjene Države to moraju odbaciti ili ćemo postati suučesnici.

Noname
1 mjesec prije

Analiza svih masivnih ruskih napada diljem Ukrajine potvrđuje da ruska vojska ne cilja civile u prepunim ukrajinskim gradovima. Ruske bespilotne letjelice i rakete gađaju ukrajinske vojne objekte i energetsku/industrijsku infrastrukturu koja osigurava rad vojno-industrijskog kompleksa. Deseci ruskih napada izvode se dnevno, ali oni ne donose civilne žrtve.
S druge strane, ukrajinski/NATO napadi u Rusiji imaju za cilj terorizirati civilno stanovništvo. Pojačano granatiranje Belgoroda i Donjecka nema vojne ciljeve i ne donosi nikakvu korist ukrajinskoj vojsci. Čak i masivni napad skupih NATO projektila na Krimu također je gađao civilne zgrade u samom središtu grada. Kijev/NATO pokušavaju izvršiti maksimalan politički pritisak na Moskvu, ubijajući što više nevinih ruskih civila. Teroristički napad u Crocus City Hallu u Moskvi bio je vrhunac NATO terorizma.

tihobl
1 mjesec prije

Летонија забранила полагање цвећа на амбасаду Русије у знак сећања на жртве терористичког напада

Gad
1 mjesec prije

Joj, pa i retardiranom djetetu vrtićkog uzrasta je jasno tko je nalogodavac.

Lucija, prva
1 mjesec prije

“У НОЋИ између 23. и 24. марта руска војска је извела можда свој досад највећи и најразорнији ракетни удар.      Мета су биле – железнички чвор (пруга се ту рачва у пет праваца) и велики војни полигон код града Стриј, у западноукрајинској Лавовској области.      Мета је био и центар за обуку са стотинама украјинских војника и њихових западних инструктора.      Руси су извели укупно 21 ракетни удар.      После некиликих следиле су моћне „секундарне детонације“, што је сигуран знак да су била погођена складишта граната и ракетних пројектила.      Пожари су буктали на три места и видели су се и десетине километара далеко.      Војни аналитичар Јуриј Подољака навео је да су у војним објектима у саставу полигона могли бити западни инструктори и најамници.      „Сасвим је могуће – указао је Подољака – да су у неком од ракетираних објеката били и Французи које је Еменуел Макрон послао у Украјину. Или бар део њих јер су… Čitaj više »

Lucija, prva
1 mjesec prije

“Ruska strateška avijacija pokrenula je danas masovne raketne napade na ciljeve pre svega na zapadu Ukrajine. Do sada su dejstovala dva talasa bombardera u prvom 14 TU-95MS i u drugom 9. Rusija je počela masovno da koristi i hiperzvučne rakete H-47 Kinžal. Bobarderi strateške avijacije poleteli su sa sa severa Rusije. Iz baze Olenja u Murmanskoj oblasti, 9 letelica i 5 iz baze Engeljs u Saratovskoj oblasti. Paralelno sa tim udarima krenuli su i napadi dronova Kamikaza. Prvi udari krenuli su pre svanuća, oko 4 sata po lokalnom vremenu i uz kraće pauze se nastavljaju. Do sada je lansirano ukupno 29 krstarećih raketa H-101 i H-555, 28 dronova kamikaza Geran 1 i 2, kao i nepooznati broj hipersoničnih raketa. Ono što je interesantno je to, da je najveća koncentracija udara prema izveštajima Ukrajinaca, u zapadnoj Ukrajini bio Lavov i njegova okolina. Takođe, na meti je i grad Strij u istoimenoj… Čitaj više »

Mrčikola
1 mjesec prije

Može bit…da su “asistirali” je sigurno…ali, kako se čini, ovdje nalogodavci nastoje krivnju za ovaj gnjusni zločin “dodjeliti” islamu i muslimanima…pa je malo upitno da su usanci glavni organizatori…jer gotovo da je opće poznato čija je “medicina” raspirivanje vjerske mržnje sa svrhom ostvarivanja koristi…indijski potkontinent, Bliski istok, ovi naši prostori…veliko je iskustvo tih “medicinara”.

Noname
1 mjesec prije

Bez američke potpore, oružane snage Ukrajine neće zaustaviti kretanje ruske vojske prema Kijevu, piše bivši govornik predsjednika Georgea W. Busha, Mark Thiessen, u članku za The Washington Post.
“Pouka priče je sljedeća: u nedostatku američke pomoći, ruske će snage početi marširati prema Kijevu, a Ukrajina će postati sljedeći Afganistan”, stoji u materijalu.
Prema promatraču, bez pomoći SAD-a, Ukrajina bi mogla doživjeti sudbinu drugih država koje su Sjedinjene Države pokušavale “spasiti” tijekom svoje povijesti.
Istaknuo je da će ukrajinske oružane snage uskoro ostati bez sustava protuzračne obrane i posljednjeg borbenog zrakoplova, zbog čega Ukrajinci neće moći zaustaviti napredovanje ruskih snaga prema zapadu zemlje.

Glupko
1 mjesec prije

Šta pišu boljševici iz Slobodne, Jutarnjeg, Indexa o ovoj temi? Koliko vidim u Srbiji ima puno više različitih mišljenja, to je izgleda jedina država u Evropi u kojoj je dozvoljeno drugo mišljenje bez posljedica za onog koji ga iznosi!

Noname
1 mjesec prije

Poznati britanski kickboksač Tristan Tate za primjer je britanskim policijskim snagama stavio ruske snage sigurnosti koje su privele teroriste koji su počinili napad na Crocus City Hall. Svoje mišljenje o tome objavio je na stranici na društvenoj mreži X (bivši Twitter, blokiran u Ruskoj Federaciji).

“Nažalost, u Ujedinjenom Kraljevstvu ti bi ljudi sjedili u udobnoj stolici u toploj sobi za ispitivanje nasuprot detektiva i postavljali bi im pitanja na koja bi imali ‘pravo’ ne odgovoriti. Dobro je znati da koliko god dugo ove životinje živjele, njihovi će životi biti izuzetno neugodni”, napisala je Tate.

Takav je komentar ostavio ispod snimke na kojoj je snimljeno izmještanje iz šume jednog od privedenih zbog sumnje da su počinili napad na Crocus City Hall.

Tito
1 mjesec prije

Ovo je samo znak da žele izazvari ruse na opći rat,razorit rusiju i pokrasti sve njene resurse,to je cilj amerike i njenih satelita

Lucija, prva
1 mjesec prije

Sunday mornings were your favorite
I used to meet you down on Woods Creek Road
You did your hair up like you were famous
Even though it’s only church where we were goin’

Now, Sunday mornings, I just sleep in
It’s like I buried my faith with you
I’m screamin’ at a God I don’t know if I believe in
‘Cause I don’t know what else I can do

I’m still holdin’ on to everything that’s dead and gone
I don’t wanna say goodbye, ’cause this one means forever
And now you’re in the stars and six-feet’s never felt so far
Here I am alone between the heavens and the embers…

Гавран
1 mjesec prije

ПОЛЕТЕЛО 26 РАКЕТНОСАЦА ТУ-95МС: НАЈВЕЋА ФОРМАЦИЈА У ВАЗДУХУ ОД ПОЧЕТКА РАТА У УКРАЈИНИ: ЛЕТЕЛИЦЕ КРЕНУЛЕ ДО ПОЗИЦИЈА ЗА ЛАНСИРАЊЕ недеља, 24. март 2024. | 22:08

Noname
1 mjesec prije

Čelnici zapadnih država nisu očekivali da će ruska vojska tako brzo uništiti zapadno oružje u Ukrajini, piše analitičar Centra za geostrateške studije Lucas Leiros u članku za InfoBRICS.
“Problem je u tome što čelnici zapadnih zemalja nisu očekivali tako brzo uništavanje svog oružja. NATO-va obrambena industrija nije u stanju nastaviti proizvoditi oružje istim tempom zbog sposobnosti ruske vojske da ga uništi.
Kao što je promatrač upozorio, zapadni saveznici Kijeva uskoro će ostati bez ikakve mogućnosti da mu pomognu i više neće imati drugog izbora nego prepustiti Ukrajinu njenoj sudbini.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.