fbpx

Kratka povijest nestajanja

Predsjednici

Početkom lipnja čitajući vijesti na alternativnim portalima, budući ih izbjegavam pratiti na glavnostrujaškim medijima, za oko mi je zapela vijest o iznenadnoj smrti Pierrea Nkurunzize, predsjednika afričke države Burundi. Nkurunziza koji je bio dobrog zdravlja naglo je preminuo od srčanog udara. Prateći događanja po cijelom svijetu tijekom ovog koronaprojekta primijetio sam kako je mjesec dana prije nagle smrti Nkurunziza iz Burundija izbacio predstavnika Svjetske zdravstvene organizacije izrazivši nevjericu u pandemijsku priču i odbivši provoditi mjere koje više nalikuju zločinu protiv čovječnosti nego interesu za javno zdravlje. Na mjesto preminulog Nkurunzize došao je novi predsjednik Evariste Ndayishmiye koji je odmah po preuzimanju dužnosti koronavirus proglasio najgorim neprijateljem Burundija i prepustio mikrofon svemu što govori generalni direktor WHO Thedros  Adhanom Ghebreyesus.  Moguće da je stvar slučajna, međutim kad je takvih slučajnosti ozbiljniji broj, onda je teško da je baš sve slučajnost.

Vrativši se u mislima desetljeće unatrag prisjetio sam se pogibije poljskog predsjednika Lecha Kacyznskog koji je 2010. stradao u još uvijek nerazjašnjenoj zrakoplovnoj nesreći. Nesreća aviona u kojem je poginuo Kaczynski nastojala se pravdati greškom pilota i vrlo gustom maglom u kojoj je prilikom slijetanja na vojni aerodrom u Smolensku avion udario u brezu. Međutim, istražitelj nesreće Waclaw Berczynski  tvrdi kako se avion raspao u zraku iz čega zaključuje da je riječ o eksploziji, a isto govori i bivši ministar obrane Antoni Macierewicz. Zanimljivo, i ako je opet slučaj, treba se podsjetiti kako je upravo Poljska država koja je prva stavila veto na cjepiva kojima je WHO planirala provesti planetarno cijepljenje u lažnoj pandemiji svinjske gripe godinu prije pogibije Kaczynskog.

Iznenadna smrt Nkurunzize, te zrakoplovna nesreća i pogibija Kaczynskog tragedije su državnika koji su odbijali provesti globalističke ideje, a njihove smrti sve i da jesu slučaj, u dugom su nizu neobičnih smrti i pogibija državnika koji su skloni zastupati interese svog naroda i odupirati se utjecajima planetarnih korporacija od kojih se mnoge kriju pod paravanom institucija koje počinju riječima „Ujedinjeni“, „Svjetski“ ili „Međunarodni“.  Tako godine 1981. u eksploziji aviona pogiba Omar Torrijos, lider južnoameričke države Panama. Iako nikad nije obavljao nijednu javnu dužnost Torrijos je drmao Panamom od 1968. sve do kobnog 31.srpnja 1981. Diktatura Torrijosa nije tajna, ali nije tajna ni to kako je vodio progresivnu unutarnju politiku, te nastojao provesti demokratsku tranziciju Paname. Uz to, Torrijos je sklopio sporazum o povratku zone Panamskog kanala kojim su upravljale Sjedinjene države pod suverenitet Paname i od Sjedinjenih je država tražio da plate dug za destrukciju njegove zemlje. Zajedno s Torrijosom na njegov se posljednji let u avion ukrcao i diktafon kojeg mu je dao jedan od pripadnika njegove službe sigurnosti. Diktafon međutim nije bio namijenjen snimanju.

Dva mjeseca prije pogibije Torrijosa, na isti način strada Jaime Roldos, predsjednik Ekvadora. Svjestan resursa kojima njegov Ekvador raspolaže Roldos donosi Nacionalni razvojni plan, provodi demokratizaciju zemlje, otvara prostor za jačanje ljudskih prava i zastupa ideju kako profit od nafte kojom Ekvador raspolaže treba biti na korist njegovu narodu. Za globalističke korporacije – previše. Roldosov se avion ruši 24. svibnja 1981.

Prisjetimo li se nasilnog skidanja s vlasti predsjednika Gvatemale Jacoba Arbenza koji je domaću proizvodnju banana pretpostavio multinacionalnoj, i dodajmo ovom popisu Gadafija, Sadama, Chaveza, Mosadegha i brojne druge koji su godinama bili mete i čije su zemlje za njihove vladavine bile bitno uređenije nego poslije „oslobođenja“ nakon kojeg potpadaju pod globalistički jaram možemo složiti puzzle. Slagalica pokazuje da nije teško zaključiti kako već dulje vrijeme na svijetu nema događaja koji su slučajni. Svi su veliki događaji planirani, svi su kontrolirani i svi su povezani.

Ključan je od tih događaja ubojstvo američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja u Dallasu, 22. studenog 1963. Dvije godine ranije 27. travnja 1961. pred Udrugom američkih novinskih izdavača Kennedy drži jedan od najvažnijih govora u povijesti ljudskog društva. Mnogi su mišljenja kako su ovo riječi zbog kojih je ubijen: „Dame i gospodo, sama riječ „tajnost“ odbojna je u slobodnom i otvorenom društvu. Nama je urođeno i u povijesnom nam je naslijeđu to da smo protivnici tajnih društava, tajnih zakletvi i tajnih procedura. Odavno smo naučili da opasnost od prekomjernog i neovlaštenog skrivanja određenih dokumenata daleko nadilazi opasnost koja je do takvih mjera dovela. Tu je i smrtna opasnost od situacije da će potreba za povećanom sigurnosti biti zloupotrijebljena od onih koji nestrpljivo čekaju da je povećaju do samih granica cenzure i prikrivanja. To je nešto što ne namjeravam dopustiti. Tražim od svakog izdavača, urednika i novinara da preispita svoje standarde i prepozna prirodu opasnosti koja se nadvila nad nama. Širom svijeta stojimo nasuprot jednoj monolitnoj i okrutnoj zavjeri koja se najviše koristi tajnim sredstvima u cilju proširenja svojih interesnih sfera: infiltracijom umjesto invazijom, prevratima umjesto izborima, zastrašivanjem umjesto slobode izbora. To je sistem koji je regrutirao velike ljudske i materijalne resurse kojima gradi neprobojnu, vrlo efikasnu mašineriju koja se sastoji od vojnih, diplomatskih, obavještajnih, ekonomskih, naučnih i političkih operacija. Njihova priprema je skrivena, nigdje objavljena. Njihove greške se zakopavaju i nikad nisu na naslovnoj strani. Njihovi disidenti se ušutkavaju, nikad se ne veličaju. Nijedan trošak se ne ispituje, nijedna tajna se ne objavljuje. Zato je atenski zakonodavac Solon proglasio nezakonitim, za bilo kojeg građanina, svako uskraćivanje rasprave. Tražim vašu pomoć u ovom ogromnom zadatku da informiramo i upozorimo američki narod. Uvjeren sam da će uz vašu pomoć čovjek postati onakav kakvim je predodređen rođenjem – slobodan i nezavisan.“

Svima navedenima u ovome članku najprije je poslana „ponuda koja se ne može odbiti“, svi su je odbili i svi su nestali. Želi li se baviti politikom zadaća je svakog političara da služi svome narodu i ljudima koji su ih za to birali. Zadaća političara nije da pristaje na ponude uperene protiv svog naroda i protiv ljudi koji su ih birali. Bez obzira na cijenu.

4.7 166
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
221 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
puki
Gost
puki
1 mjesec prije

Za one koji imaju strpljenja za čitanje, članal sa portal Rubikon. Za one koji nemaju strpljenja, mogu sebi kopirati, pa čitati u više dijlova…

Od ožujka 2020. dio smo opasnog društvenog eksperimenta iz kojeg se pojedinci mogu osloboditi samo ako vjeruju njemačkom ustavu.

Jeste li spremni dopustiti državi da šteti vašoj djeci? Biste li, ako vam naredi neka vlast – kao u poznatom Milgramovom eksperimentu – surađivali s destruktivnim sustavom na štetu drugih? Koliko imate povjerenja u „svoje“ vlasti? Koliko daleko ide vaša hrabrost? I što bi se trebalo dogoditi prije nego što istekne vaše strpljenje i poduzmete mjere protiv počinitelja bez obzira na kaznu? Ta su pitanja nezgodna, ali su nužna. Budući da nas je histerija korone odjednom smjestila u ogroman laboratorij za ispitivanje – sa svima nama kao “zamorcima”. Ova država krši zakon. Kako bi zadržao mali broj pobunjenika, on maskira pravi kontekst uz pomoć sukladnih medija. Uspješna borba protiv nepravde, međutim, zahtijeva da vladine akte prepoznamo kao takve. Prvi dio ovog teksta objavljen je 31. kolovoza 2020. pod naslovom “Proglašenje o bankrotu”.

Od službenog proglašenja epidemije od nacionalnog opsega, Njemačka i veliki dijelovi svjetske populacije bili su u socijalnoj traumi, snažnom psihološkom šoku uzrokovanom izuzetno stresnim događajem . Ali sam virus nije uzrok – koji se, kao neizbježna prirodna katastrofa, nije mogao spriječiti. Ne, to je bila društveno-politička reakcija na ovaj virus koji, prema prevladavajućem mišljenju, nikada nije imao karakter apsolutno kobne epidemije i mogao je biti proglašen pandemijom jer je Svjetska zdravstvena organizacija 2009. godine s klasifikacije epidemije s P1 smanjila na P2.

Uvjet “enormni broj smrtnih slučajeva i bolesti” izbrisan je bez zamjene, a od tada se svaki val zaraze mogao kvalificirati kao pandemija i proglasiti katastrofom. Unatoč kritikama, posebno zbog očitog rizika od zlostavljanja, klasifikacija je ostala nepromijenjena.

Proglašenje pandemije u ožujku 2020. bilo je razumljivo zastrašujuće za stanovništvo, što je vladu na čelu učinilo sve potrebnijom. Ali one najrazboritije također su pogodili šok i zanijemljenost kad je, suprotno očekivanjima, “Zakon o zaštiti stanovništva u epidemiji nacionalnog opsega” koji je izradio Bundestag 22. ožujka istodobno s donošenjem izvanrednog stanja u Njemačkoj. Ovim slijepim političkim aktivizmom i ponašanjem koje podsjeća na Munchhausenov proxy sindrom (MSS), uglavnom zdravo stanovništvo Savezne Republike Njemačke spontano je proglašeno bolesnim, osumnjičeno da je bolesno, izlučujuće i sumnjivo da je zarazno.

Usporedba je očita, jer MSS, poseban oblik takozvanih umjetnih poremećaja, uključuje izmišljanje, pretjerivanje ili stvarno izazivanje bolesti ili njihovih simptoma kod trećih strana, obično kako bi se naknadno zahtijevao medicinski tretman i / ili čak taj Da preuzme ulogu naizgled ljubaznog i požrtvovnog njegovatelja . Ova pojava dovodi do traume žrtve i može dovesti do njihove smrti .

   Sve bi to bilo manje tragično da ova vlast nije pogodila nesuđeno društvo u potpunom neznanju zaštitnog učinka njemačkog ustava.

Tražeći pomoć, upoznala je medije koji su, čini se, sebi postavili cilj zadržati trajni način panike. I tako smo u eksperimentu Milgram koji je postao realan od ožujka 2020. godine, koji je početkom 1960-ih već alarmantno iznio na vidjelo prevladavajuću spremnost na pokoravanje stanovništva: dvije trećine ispitanika bilo je spremno koristiti električnu opremu u smjeru znanstvenog autoriteta od nekoga koga nisu poznavali Donijeti šokove na životnim visinama.

Iz tog razloga, pojedinci i društvo moći će se osloboditi ovog upravljanja podržanog medijima samo odgovaranjem na bitna pitanja:

Kolika je moja spremnost da se pokorim? Štetim li vlastitom djetetu ako mi to kaže autoritet? Kada prestaje moje povjerenje? Koliki je moj strah? Koliko je razorna moja pohlepa? Koliko je otporna moja hrabrost? Koliko će se zakletvi prekršiti – osigurati egzistenciju, prikriti pogreške u prošlosti? Koliko će ozbiljna biti izdaja – pojedinca, ali i drugih? Koliko daleko idemo – da zadržimo vlastitu moć, obranimo svoje vrijednosti?

Svaka vlada prije donošenja neke odluke trebala bi si postaviti sljedeća pitanja:

   Ima li mjera ustavno legitimnu svrhu? Može li se taj cilj uopće promovirati mjerom (prikladnost mjere)? Ne postoji li blaži način kojim se cilj može postići jednako učinkovito (nužnost)? Je li mjera moguće, iako ne postoje blaža sredstva, nesrazmjerna ciljevima kojima se želi postići (proporcionalnost u užem smislu ili primjerenost)? .

   Ako vlada prekrši ovo načelo i “pretjera”, djeluje nezakonito, jer postoji zabrana viška. Na primjer, “treba stalno provjeravti da li su mjere za drastično ograničenje sloboda građanskih prava još nužne i odmah ih ukinutu čim pandemija popusti …” (rekla je kancelarka Merkel, 18. ožujka, uoči uvođenja tih mjera)..

Ali obećanje koje se nedugo nakon toga otkrilo kao isprazno obećanje, obećanje ludom radovanje – jer su mjere ograničenja slobode ostale i dalje na snazi usprkos padu broja pozitivnih PCR testova (zaražene osobe), liječnika i medicinskih sestara na kratkotrajnom radu, bez prekomjerne smrtnosti i stalno niske iskorištenosti odjeljemja za intenzivnu njegu.

Tek u službenom dokumentu Bundestaga 19/20042 od 17. lipnja 2020. mogli se pročitati, da više ne postoje preduvjeti za uspostavljanje epidemiološke situacije nacionalnog opsega – što je bilo povijesno kršenje zakona podržano od oporbe.

Sveučilišni profesor Dr. Thorsten Kingreen je u svom izvješću od 11. lipnja 2020. izjavio:

„… Njemački Bundestag dužan je doista izvršavati svoju funkciju zakonodavnog tijela. ….on je stoga dužan uvijek iznova provjeravati mjere koje je donio i da li za njih i dalje postoji opravdanje….

Unatoč tim upozoravajućim riječima, vlada je zanemarila obavezu repatrijacije (povlačenja mjera koje je donijela, izmjenom zakona 26. lipnja 2020. omogućila je da se mjere koje su na snazi i dalje primjenjuju do 31. ožujka 2022. i de facto je obećala obnovu građanskih sloboda samo pod uvjetom da je cjepivo dostupno. Prema izvješću die Welta, ona je rekla; “dok ne dođe cjepivo, ostati će ovako stanje na snazi”:

Ispitivanje se sada provodi u svrhu političkog cilja i potreban je sve veći broj zaraza, iako se ovdje ogleda samo stopa pogrešaka PCR testova: dno dna zlouporabe povjerenja vlade i vrhunac samovolje države .

S druge strane, političari održavanje izvanrednog stanja vide kao „sjajnu priliku za postizanje ekonomske i financijske unije koju još nismo politički postigli“. Kako je rekao, Wolfgang Schäuble, predsjednik njemačkog parlamenta 20. 8. Mislio je naravno na Europsku uniju, to jest, da se ove mjere koriste za stvaranje europske države.

A demokratska legitimacija za ovaj projekt?

 Ljudi sami niti ne registriraju ovu izdaju, jer su pod stalnom medijskom vatrom – ili su, kao da su uhvaćeni u vlastitom suvišku.

Primjerice, kad se dio populacije uspaničio zbog role toaletnog papira, otkrio je da su luksuz i udobnost postali njihovo najveće dobro. Jednostrano konzumirano izvještavanje, diskriminacija ljudi koji misle drugačije zbog navodne moralne superiornosti, a da nisu u potpunosti informirani, ili konzumacija mesa zbog koje je životinja prethodno pretrpjela najgoru agoniju u objektima za masovno uzgajanje stoke, svjedoče o već usidrenoj jednostranosti i ravnodušnosti.

Ali samovoljni prekršaji zakona postaju vidljivi i u gospodarstvu: njemački sektor malih i srednjih poduzeća – kao motor njemačke ekonomije – opasno je prorijeđen masovnim akvizicijama globalnih korporativnih grupa. Naknadne mjere restrukturiranja, koje su označene kao obvezne, redovito dovode do ilegalnih, operativnih otpuštanja, posebno do “skupih” zaposlenika. Potkopavanjem zaštite od otkaza raspolaze se lojalni zaposlenici otpremninom utvrđenom na temelju radnog staža , čiji se iznos u praksi malo razlikuje od otpremnine u slučaju zakonitog otkaza iz operativnih razloga.

S obzirom na emocionalne učinke povezane s postupkom prekida, to često nije prikladno ni proporcionalno onima koji su pogođeni. Općenito, sudovi i stranke pokazuju određenu dozu umora od presuda, pa mnogi procesi završavaju kao rezultat međusobnog oslanjanja na sudske nagodbe i kriminalne sporazume.

 Ali kada se nepravda više ne osjeća, nepravda se ne imenuje, naše postupke uvijek ćemo morati zadovoljiti ograničavanjem štete.

Čine li se pravni napori da se zaštite naši podaci i pojedinačno pravo na informacijsko samoodređenje kao pokušaj revizije i barem ograničavanja štete nastale pretjeranom digitalizacijom – puštanjem naših podataka u nezaštićenu nirvanu Interneta.

Isti se fenomen može primijetiti u tehničkom napretku. da se tehnološki napredak 4.0 i pridružena digitalna revolucija može sprovesti samo ukidanjem demokratskih struktura i preko”učinkovitijih” globalnih upravljačkih mehanizama, – ovaj misaoni obrazac otkriva temeljni problem: nepriznavanje suverena (narod) i štetu samovolje vlasti. Tamo gdje čovjeka zamijeni stroj i na taj način se zabranjuje ljudska mogućnost pravljenja grešaka, sprečava se rast. Kad tehnologija više ne služi ljudima, već se koristi ljudima, negira se bit čovjekovog postojanja kao takvoga i mi postajemo resurs.

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Forde, imaš Osmanagića (Vrijeme je za buđenje) gdje ironizira plandemiju kroz nabrajanje pravih svjetskih pandemija uzrokovanih od istih onih koji nametnuše svom resursu plandemiju.

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Sema odlican!
Dobro je poslozio sve podatke o stvarnim “pandemijama”, ali i o pravim zlocincima iza svega.
I stvarno, kad ovako na jednom mjestu vidis o kokvom se tu zlocinu radi – iznenadis se i stvarno zabrines…

A i stvarne dusmene/zlocince koji stoje iza svega, poprilicno je dobro definisao.
Ista banda koja je startovala – ovu laznu pLandemiju.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

…..TOM: Svi mi, svaki pojedinačno, radimo zajedno u službi. Unutar svakog onogkoji služi postoji intuicija koja je najviša. To je vaša veza s nama. Slušajte glas uvama. Izravno slijedite sve ono u što ste sigurni. Važno je da narodi na planetuZemlji shvate svoju odgovornost za same sebe, za druge, a shodno tome, i za Svemir.

Važno je da ljudi na planetu Zemlji shvate da smrću ne izbjegavaju odgovornost,da ne postoji smrt. Da, dakle, svaki pokret, svaka misao, svaka riječ utječe naSvemir. Važno je da oni koji žive na planetu Zemlji počnu raditi u skladu, jedinstvu,
……
 TOM: Svi ljudi imaju veliku kozmičku funkciju. Važno je da shvatite da svatkoima odgovornost prema drugome i prema Svemiru. Oni su došli s mnogih drugih planeta, a i služili su na drugim planetima. Oni se sada nalaze ovdje da bi pomogli planetu Zemlji, ali i zbog privlačnosti, gustoće, fizičkog svojstva, oni su postali zarobljeni na planetu Zemlji. Možda će to spoznati u samima sebi.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

čim spominju institucije to je hijerarhija i smrdi na podvalu

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ground control to major Tom – David Bowie

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

Morate shvatiti da vi imate stvaralačku volju da stvorite tu situaciju i ono što bismo mi od vas zatražili je da ne osuđujete nikoga u tom području, bili oni pripadnici Jišmaelaca, Huvida, Nazarenca ili bilo koga drugoga, shvaćate li? Jer u vašoj energiji moći, vi možete i uneravnotežiti tu ravnotežu. Kako se to naziva?
 JOHN: Vi govorite o ravnoteži i nepristranosti.
TOM: To je točno. Samo dozvolite vašoj energiji da teče, a toće biti najteže. Sadaćemo vidjeti shvaćate li doista tko ste!
SVI: (Smijeh)
SUŠAN: Mogu li upitati nešto o atomskoj energiji, da li ju je moguće omotati,obuzdati i pokopati – može li se ona pozitivno upotrijebiti?
TOM: Sve što je negativno može se pretvoriti u pozitivno, da.
Došli smo do vremena ozbiljne situacije kao i do vremena u kojem postoji prigodaza veliku radost (1990.) Vrijeme je da svaki pojedini od vas ukloni ja iz sebe, daima velike obzire, u svim područjima postojanja, za budućnost vašeg planeta Zemlje,u pripravi za mlada ljudska bića kojima čovječanstvo sada podaruje život. Jer, vi i oni nosači ste i budućnosti Zemlje, a zapravo, i Svemira. Mi bismo vas zamolili da budete u velikoj radosti, da uklonite gluposti, da se preobrazbom uzdignete iz usredotočenosti na same sebe, da proširite suosjećanje, da hodate slaveći Zemlju i da u potpunosti preuzmete odgovornost za vaš okoliš, da u vašu svijest uvedete informacije koje stvaraju budući boljitak za vaš planet. Stvorite djelatnu mrežu informacija tako da ih možete prenositi drugima. Nemojte postati fanatični.Činite to s uvjerenjem, ali i s plemenitim suosjećanjem. Ali, najvažnije, oni koji imaju djecu, moraju u toj djeci izgraditi strukturu velike ljubavi za sva stvorenja, za cjelokupni život na planetu Zemlji.Mi bismo vas također zamolili, za vaš vlastiti boljitak, kao iza boljitak planetaZemlje, da svakodnevno meditirate da biste pronašli vrijeme i prostor za povezivanje s nama, jer mi smo zaista sposobni, ako se vi povezete s nama, iznova vas ispuniti energijom. Vi možete sami meditirati osamnaest vaših minuta, ali bismo vas zamolili da to radite u vrijeme kad vam se ne žuri: to će vam pomoći uvašem vlastitom kretanju kroz dan, a i koristit će planetu Zemlji. Tijekom vaših meditacija, mi nećemo govoriti, ali mi smo tu da vas prožmemo našom ljubavlju i radošću. Uvijek imajte na umu da dvanaest posvećenih ljudi, potpuno i u cjelosti bez ega, koji sjede u tišini, mogu donijeti velike promjene na planet Zemlju.

Ako nije moguće stvoriti takvu obavezu, mi to shvaćamo – to ne znači da vasmanje volimo ili štujemo, ali ako se trebate istinski posvetiti preobrazbi planeta Zemlje, onda je vrijeme da hodate sigurni, radosni i svjesni; da pronađete kristal unutarnjeg znanja i upućenosti u svakom od vas, to je ono što je neophodno.Zapamtite ovo: znanje nije mudrost. Mudrost dolazi iznutra i ne može se naučiti i osoba koja je mudra, ne kaže da je mudra. Onaj tko je mudar odvaja se, odmiče, promatra i zna kad treba krenuti naprijed bez izrabljivačkog ega. Najvažniji od svega su radost, ljubaznost, suosjećanje, najvažnije je imati milosrđa, imati vjeru i prihvatiti da uvijek postoji nada za uzdizanje. Da.

 JOHN: Prema mojem shvaćanju, postoji mnogo duša na ovom planetu koje prolazekroz svoj evolutivni proces i ne nalaze se u službi planeta, dok postoje druge koje senalaze u službi, koje su neke od njih svjesne, a neke ne. A jednom si također spomenuoda 98% onih koji su izabrali službu ne provodi svoju izabranu službu, premdamogu služiti i na neki drugi način. Možeš li reći nešto više o ulozi službe, budući da se svi, na neki način, nalazimo u toj ulozi?
TOM: To je točno, jer od svakih stotinu koji se izaberu vratiti u ovom vremenu da bi donijeli Kristovu energiju, Mesijinu energiju ovog evolutivnog stanja, tek dvoje ispunjavaju svoj izbor – jer duše postaju zarobljene u osobnosti svog ega ili se počnu natjecati sa Svemirom. One posjeduju unutarnje znanje o tome tko su, a neshvaćaju da ovo nije krajnja stvarnost, a to je početak pogrešnog shvaćanja vlastite individualnosti. Na planetu Zemlji postoje mnogi koji se nalaze u tom stanju.
STEVE: Kad sam posljednji put razgovarao s vama, prije nekoliko godina, događala se kriza (početak osamdesetih), a sada opet vlada jedna kriza (Zaljevski rat, 1990-1991.), premda je u međuvremenu postojalo razdoblje u kojem se činilo da svijet postaje miroljubiviji. Istovremeno, naglasak je na pohlepi, kultovima ličnosti i sebičnosti. Je li ljudska vrsta na ovom stupnju sposobna sama savladati problemeili je moguće pretpostaviti da je u sadašnjim okolnostima potrebna neka vrstaizravne intervencije?
TOM: Ono što sada doživljavate je mahanje repa negativnosti koja zna da je nakraju puta – donoseći kultove i fanatizam. Do intervencije će doći ako budu postojali bilo kakvi ljudi koji bi pokušali pokrenuti potpuno uništenje okoliša na planetuZemlji. Također znajte da Zemlju okružuje mnogo onih koje vi nazivate “svemirskim bićima” iz nižih civilizacija koji su došli ovdje jer su uništili vlastiti planetarni sustav i traže drugo mjesto za svoj opstanak. Planet Zemlja mora preživjeti: upravomu vaša energija pomaže da preživi.
 DAVID: Je li prikladno pitati jesu li ta svemirska bića koja nas sad posjećuju prijetnja ljudskoj civilizaciji?
TOM: Neka od njih, da. Vijeće kaže da moram pojasniti: oni nisu prijetnja opstanku planeta Zemlje, ali ne misle mu sva dobro… Kao što se vi nalazite u stanju preobrazbe, u takvom se stanju nalaze i druge civilizacije koje nailaze, da.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

“je moguće pretpostaviti da je u sadašnjim okolnostima potrebna neka vrstaizravne intervencije?
Ono što sada doživljavate je mahanje repa negativnosti koja zna da je nakraju puta – donoseći kultove i fanatizam. Do intervencije će doći ako budu postojali bilo kakvi ljudi koji bi pokušali pokrenuti potpuno uništenje okoliša na planetuZemlji.”
NARAVNO INTERVENIRAT CE AKO SE NJIHOV POSJED ZEMLJA HOĆE UNIŠTITI, ALI ZBOG PATNJE(KOJOM SE HRANE) LJUDI SIGURNO NEĆE INTERVENIRATI
Mi bismo vas također zamolili, za vaš vlastiti boljitak, kao iza boljitak planetaZemlje, da svakodnevno meditirate
NIJEDAN RAT NIJE SPREČEN MEDITACIJOM, A PRIJE SVAKOG RATA SU RAZLIČITE GRUPE BAŠ TO POKUŠAVALE. OVO ZNAČI SAMO SE VI PASIVIZIRAJTE DOK MI NASTAVLJAMO SA ZLOČINAČKIM PLANOVIMA
Došli smo do vremena ozbiljne situacije kao i do vremena u kojem postoji prigodaza veliku radost (1990.) Vrijeme je da svaki pojedini od vas ukloni ja iz sebe”
ZNAČI OVO JE NJIMA VRIJEME VELIKE RADOSTI, A GLAVNI PROBLEM JE NAŠE JA KOJE SE ODUPIRE PLANOVIMA
“Mi bismo vas zamolili da budete u velikoj radosti, da uklonite gluposti, da se preobrazbom uzdignete iz usredotočenosti na same sebe,”
NARAVNO, DOK VAS ZOMBIRAJU, ZATVARAJU I UNIŠTAVAJU TO JE NJIMA VRIJEME VELIKE RADOSTI, A MI KAO NEMOJMO SE USREDOTOČIT NA SEBE, NEGO VJEROJATNO NA RADOST DOK NAS NE DOKUSURE
“ono što bismo mi od vas zatražili je da ne osuđujete nikoga u tom području,”
NEMOJTE NI SLUČAJNO OSUDJIVATI SVE OVE SOTONISTE KOJI VAM RADE O GLAVI, PRIHVATITE SVE
Najvažniji od svega su radost, ljubaznost, suosjećanje, najvažnije je imati milosrđa, imati vjeru i prihvatiti da uvijek postoji nada za uzdizanje”
BUDITE LJUBAZNI I SUOSJEĆAJNI I IMAJTE VJERU (KAO I INAČE VJERNICI), NIŠTA NE PODUZIMAJTE I NADAJTE SE.MA ODLIČNO
“: Je li prikladno pitati jesu li ta svemirska bića koja nas sad posjećuju prijetnja ljudskoj civilizaciji?
Neka od njih, da. Vijeće kaže da moram pojasniti: oni nisu prijetnja opstanku planeta Zemlje,”
NARAVNO, NJIHOVI POSJEDI ODNOSNO SAMA ZEMLJA SU NEUPITNI I SIGURNI, DOK LJUDI NEKA BUDU LJUBAZNI, BEZ EGA I NEKA MEDITIRAJU DOK ONI NASTAVLJAJU SA ZLOČINAČKIM PLANOVIMA

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

99 POSTO OVAKVIH KANALIZIRANIH PORUKA JE SUPTILNA MANIPULACIJA. SUSREO SAM SE SA TIME PRIJE DOSTA GODINA I IZGUBIO DRAGOCJENO VRIJEME I ZNANJE

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

evo ovo je taj video di su dobili upozorenje da se opamete -posebno obratiti pažnju na korištenje nebeske geometrije

https://youtu.be/5nQ-NJLJHP4

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

eto te kako sam i očekivao da čes se ti javiti na ovo kopiranje di se nadam da si do sada pronašao tko se to sve muva ovim planetom i tko je organizator nestanka djece(adrenokrom) i odraslih i tko je na Antarktiku-prvi glas je priča admirala Birda a kod ove kopirane obrade je bila ekipa -ne pojedinac što se vidi iz imena postavljača pitanja no nije mi namjera tebe u bilo što uvjeravati jer brojni tragovi koji su pronađeni potvrđuju i što je u ovoj obradi rečeno kao npr. mjesto Megido koje još postoji imaš ga na netu za pogledati ostatke kao i potvrda o njihovoj realizaciji židovske rase koja se pogubila ,rekao bih preciznije pojedinci-vođe nikako nije cijeli narod kriv i stavila u službu zlih entiteta što vjerujem da autori neće još dugo tolerirati…jer činjenica i je da sva čelna mjesta važna za Zemlju drže upravo spomenuti narod kao i da ucjenjuju svaku neposlušnu državu s atomskim oružjem di imamo dokaz na Fukušimi……..pošto link na video izgleda ne prolazi pustit ću koment a video upozorenja zgor Izraela posebno.

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Varane o čemu ti nego o teorijama zavjere-kakva pandemija sve ovo je blagi virus kojeg trebaš preležat kao i Capak i ostala ekipa…nemoj paničarit

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

Bravo pametno naše, idi reci to Capaku i ekipi.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Briljiraš puki,sve stoji osim( možda) da smo na kraju ne resurs, već *polu*proizvod…
Pozdrav iz glavnog grada..

javi se za pivo kad stigneš ? !

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Pivo ti plačaš sebi ja pijem vino buteljirano

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Vama ne plaćam ni vodu, gosp.Priključak

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije

Šule
Što to tebe muči, reci ti nama. Možda ti možemo nekako pomoći. Ako se sramiš tražiti pomoć, možda na Imbexu imaš dobrih članaka dostojnih tvojem mentalnom sklopu. Dali ti možeš napisati dvije suvisle rečenice koje imaju povezanost s realnosti. Sumnjam. Daj probaj, da vidimo svi da sam ja u krivu.

Ico
Gost
Ico
1 mjesec prije

Kme, kmeee otjerajmo uljeze sa našeg portala kmeeeee,,, Imbex ,,,, kmeeee troll … kmeeee hoćemo jednoumlje … kmeeee vrijeđajmo do smrti …

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije

Ico
Bravo. Pa ne treba nikoga tjerati. Evo, sam sebi si odgovorio gdje pripadaš.

Ico
Gost
Ico
1 mjesec prije

Znam ja gdje pripadam. Razumu, toleranciji, humanizmu za razliku od vas koji znate samo dijeliti na mi i oni po onom kriteriju koji vam momentalno paše. Pa ćete danas djeliti po mišljenju, sutra po vjeri, preksutra po boji kože … već prema prigodi.

buga
Gost
buga
1 mjesec prije

Odlična analiza gojimi su postali nepotrebni i njihov preveliki broj , bi se lako mogao oteti kontroli. Postali su teret gospodarima i sada je potrebno napraviti reset.
Roboti će polako početi zamjenjivati većinu ljudskih zanimanja i nepotrebne izjelice jednostavno moraju nestati.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

500 miliona im je sasvim dosta za rezervu organa, kao sexy igracke i poslastica reptilima!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Tragicno je sto njima sve polazi za rukom ili kandzom!
Ovaj popis bi se dao prosirit na knjigu kad bi isli detaljnije sastavljat i drugim drustvenim osobama, slavnim glumcima, pjevacima, aktivistima, odvijetnicima, sucima, vojskovodama, novinarima, do onih manje poznatih..
Medutim dao bi se sastavit i jedan drugi popis.
Primjerice mnogo je onih koji nisu ubijeni vec su im uz pomoc medija unistili ugled, namjestili afere, smjestili u ludnice, namjestili gubitak polozaja, posla ili utjecaja i sl.

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

njemacki novinar Udo Ulfkotte, 2014. je napisao knjigu “Kupljeni novinari”, u kojoj se, tako reci, “ispovjedio”.
Ulfkotte je prije toga bio dugogodisnji novinar FAZ-a (Frankfurter Allgemeine Zeitung), jedne od najpoznatijih mainstream novina u Njemackoj.

On je rekao, necu vise lagati, i sve cu reci. I opisao je kako su on i svi ostali njemacki novinari mainstream medija dresirani u SAD-u, od strane CIA.-e i ostale bande i da svi njemacki i drugi zapadni novinari, koji rade u mainstream medijima, moraju najprije imati ovu dresuru..
I da dobivaju upute, sto i kako smiju pisati, a sto ne… I otkrio je povezanost globalisitckih organizacija u Njemackoj, u kojima svi urednici i vodeci novinari moraju biti clanovi..

Godnu kasnije, Ulfkotte umro sa 56 godina, navodno od srcanog udara…

Suzy
Gost
Suzy
1 mjesec prije

Cini se da je srcani udar opasniji od Corona
Moramo obavijestit stozer o toj skrivenoj posasti

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

IP bi trebao zahvaliti narodu sto ga nije izabrao ni na predsjednickim ni na parlametarnim izborima jer mu je tako spasio zivot!

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Corona je za djecu..a srčani zatebe

Zbunjnj
Gost
Zbunjnj
1 mjesec prije

RT je imao odlicnu analizu vlasnistva svih glavnih novinskih i tv medija u EU, tko su glavni urednici, gdje su se skolovali i radili, kojim krugovima pripadaju…pa kad se to pogleda sve je jasno.

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Da li ta knjiga postoji i na balkanskom jeziku?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Takvim ljudima spomenik podici!
Trebali bi svi ustati i traziti oslobodenje Asangea takodjer!

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Emiliano , na zalost Assange i  Snowden su samo dio podvale .
Provjeri .

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Gdje su ti danas kolege iz ureda Burt, Bond, Afgh?
Kasne na posao ili prvo dovrsavaju sendwiche?

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Mislim da si me zamijenio s nekim .
Procitaj moje komentare .

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Kakve li greske ???
Pa ja se uglavnom slazem sa tvojim komentarima !
Samo sam ti htio skrenuti paznju na podvalu .

https://www.youtube.com/watch?v=LLSfQOeYOXw&t=863s

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Dok link ne prodje validaciju evo alternative :

FES TV : Edward Snowden – Video koji će vas dobro zamisliti !

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Puki pa svi znaju da sve medije drže tvoji globalisti tj kabalisti..ništa to nije novo..šta su dosad dobili ništa..njih nitko nečita

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Sila koja vlada planetom ne želi konkurenciju na njenu apsolutnu moč. Autizam nije slučajna “bolest” koja prati cjepljenje, to je namjerno urađeno jer onda imaš mogučnost da sa takovim postupaš kao sa stokom jer su biljke. I ova današnja polulacija je isto stoka samo to nezna. Prognoza je da će do 2035 svako drugo dijete biti autistično a bit će korišteno kao baterija, relej, server itd. A ostali će u međuvremenu biti “cjepljeni” da budu borgovi koji će isto funkcionirati kao autistični, bit će asocijalni jer će im mozgovi biti prikopčani na servere gdje će im umjetna odlučivati što da misle ili rade a isto će biti korišteni kao baterije, serveri za pohranu, odašiljaći, preusmjerivači, primatelji elektromagnetnog koda koji će putam umjetne vladati svijetom.

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije

Drugim rijecima covjek ce postati resurs,a ne rob,jer rob ima svjest da je rob,a covjek resurs nema svjest o tome da je resurs.
Da danas napravimo anketu sta su resursi,nitko ne bi u mnoge resurse ubrojio i covjeka,kao ljudski potencijal neke zajednice.Vidimo to u statistici,tko hoce da vidi, pad demografije i uvoz migranata,jer nema dovoljno ljudskog potencijala,to radi kapitalizam i strogo vodi racuna do koje granice se iskoristava i u kom obliku se izvodi.Na pr migranti idu za Njemacku,tamo izaberu najproduktivnije,ostalo salju nazad na probiranje i na kraju sto ostane feler kuci..

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Od kad je stvor stvorio čovjeka on mu je resurs od milja zvani rob.

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Varane tko je STVOR-ti ga osobno poznaš?

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Subaru,
Da sve prakticno i izgleda tako kako, a i da je namjera vec vise od 10tak godina i objelodanjena manje vise kroz kojekakve Agende Rotschilda i Gatesa – stoji.
Meni je zanimljivo sta se sad dogadja u SAD.
Ne mogu naci tacan uzrocnik ovog sukoba, ali sve izgleda da vodi ka povecem gradjanskom ratu… (Mozda to i jeste prava namjera Parazita? Dok on u mejduvremenu prelazi na drugog “domacina”)…

Evo sad upratih ovu vijest:
https://nationalfile.com/bail-project-linked-to-antifa-u-haul-got-up-to-1m-in-federal-covid-funds/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bail-project-linked-to-antifa-u-haul-got-up-to-1m-in-federal-covid-funds

haha…
Ocito je da plan tzv “demokrata” u SAD (prakticnop ciela skupina pod kontrolom Sorosa i Gatesa) – s vremena na vrijeme dobije udarac,zbog glupaka koji neumitno moraju ucestvovati u tom planu…
Dakle, sada je zena koja je radila za “projekat Bail” (Gatesov projekt – kojim se trebalo pomoci preduzecima ugrozenim od “pLandemije” Covid) – javno priznala da je vozila iznajmljen kamion sa “materijalom” za ANTIFA, tj da su porezni obveznici SAD – prakticno preko “projekta Bail” – slazi pare Gatesu, a ovaj dalje prosljedjivao ANTIFI…
A radi se o poprilicniim sumama!
Stvari postaju sve vidljivije (za one koji vec vide) – a sve “konfuznije” za one koji ne zele vidjeti…
Ne sumnjam da ce za ove druge sada CNN i ostala kabalina-medija organizirati masovno prikrivanje ovih cinjenica…

Willer
Gost
Willer
1 mjesec prije

Ponovit ću upis. Trump je igrač rothschilda, deep state, zuckerberg, gates i ostali rockefellera. Mislim da ta dva klana vode rat preko svojih posrednika. Po mom mišljenju to se događa u americi. Moguće je da je i putin na strani rothschilda. Ode se na portalu dosta puta prozivaju rothschildi kao glavni zlikovci na vrhu. Međutim, njihova moć je dosta opala sedamdesetih ukidanjem zlatnog standarda. U isto vrime povećala se moć rockefeller klana uvođenjem petrodolara.
Triba pratit trag novca, evo baš na ovom portalu pisalo se kako putin kupuje zlato, a stvarni vlasnici zlata su naravno rothschildi. Trumpa je jos lakse povezati s njima preko wilbur rossa koji mu je odobravao povoljne kredite preko rothschild bankruptcy advising inc gdje je bio direktor. Osim toga, privatno su i prijatelji.
Štase nas običnih smrtnika tiče taj rat nije ni loš, bar se zna da postoje 2 struje na vrhu i da ni oni nisu jedinstveni tj ljudi su ko i mi. Možda ta pukotina na vrhu postane provalija jednog dana u koju ćemo ih sve pobacati😂. A sad na brzinu, valjalo bi zabit klin u tu pukotinu da se te 2 struje makar ne udruže.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 mjesec prije

Moze bas tako bit kolega….
Ko ce ga znat.
Meni se cini da cemo, htjeli ne htjeli – ubrzo doci do vise spoznaje, pa makar to bila i cionisticka klanica…

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Putin nije SOTONISTA, ima dovoljno dokaza a jddan od njih je i demokratsko / medijsku izivljavanje na rusiji. Drugo, Trump nije nikakav igrac SOTONISTA ni elite dovoljno je poslusati medije a istina je uvijek suprotna. Trece, nema nikakvih sukoba klanova medju elitom, imaju iste gospodari i isti cilj oni samo provode sto im je dato, u Tim krugovima svaka neposlusnost znaci smrt. Situacija oko oduzimanja slobode i upropastavanje obitelji sa laznom pandemijom dovoljno svjedoci o organiziranosti i jedinstvu elite. Svi glavni mediji izvjestavaju na potpuno isti nacun to je dovoljan dokaz njihova jedinstva. Elita je uvijek unosila razdor medju ljudima djeleci nas po boji., nacionalnosti, vjeri itd. Sada ti pokusavas isto, ne prolaze ti iskrivljene poluinformacije

Willer
Gost
Willer
1 mjesec prije

Ja ne tvrdim da je trump sotonist. Ali stoji činjenica da mu je kasino taj mahal u atlanti iz bankrota vadia klan rothschild. To je lako provjerljiva činjenica.Čak se i na guglu mogu naći članci o tome. Wilbur ross, trumpov susjed na floridi i njegov kućni prijatelj je bia direktor u rotschildovoj banci koja mu je dala povoljan kredit. Osim toga jareda kushnera također vežu poslovni odnosi s gospodinom rossom. Meni je to čudno u najmanju ruku. Priča se da je trump 6 puta bankrotira u karijeri, za 2 puta znamo sigurno da je. Postavlja se pitanje ko je dovoljno težak da jednog milijardera vadi iz bankrota nekoliko puta.

miki
Gost
miki
1 mjesec prije

tutlek i ja sam dobio 2 kredita u 80 tim,jednog od privredne banke,zatim sam to sve na crno prebacio u devize tj svedske krune i odnio u zagrebacku banku
te sa tim novcima kupio stan u zagrebu, i tu sam stao………….nije mi trebalo vise, a moglo se u neugled, a da pri tom nisam pitao ni trumpa, niti ijednog americkog bankara, uglavnom navlacite kozji rog, nesposobni balkanci i mudrujete, zasto ne odete u maksimir i ne igrate karte , za to ste jedino sposobni a ne da solite pamet
na javnom prostoru, tutleki belosvjetski

CAKE
Gost
CAKE
1 mjesec prije

Kad tako miki (Maus) kaže da se boji,
on misli ozbiljno,ima fobiju od potresa,
živi visoko…
Džoni

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

SPODOBO BAHATO OGRANIČENA NA IMBEX HR JEDVA TAKVE ČEKAJI

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

svi smo mi ponekad dosli u dodir sa sotonistima ili njihovim firmama jer su posvuda po svijetu to ništa ne znači. Dovoljno je vidjeti medijsku zločinačku agendu i ako ne možeš sam zaključiti, istina je uvijek suprotna.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Ja ne tvrdim , ali mislim da Trump jeste satanista .Da nije , ne bi mogao ni doci na vlast . Ni on ni Putin .
Previse su mocne sile zla da bi to dopustile.
Ponavljam , da sam se , kako jucer , kleo u Putina i Lavrova .
Vjerovao sam samim tim i Snowdenu
Nakon zadnjih dogadjanja , prvenstveno plandemije , ne mislim vise isto .
Razocarenje jos nije proslo .
Za Trumpa nikada nisam sumnjao ni najmanje da je satanin sluga .
Cini mi se da dosta komentatora vidi istinitim dokumentarac “Pad kabale”.
Po meni je to kukavicje jaje .
Uskoro cemo , nadam se i vidjeti istinu .

Uvazajvamo suprotna misljenja bez vrijedjanja i etiketiranja .

miki
Gost
miki
1 mjesec prije

tutlek,imas mastu do neba, i tebe na kauc do onog alfabete

Kora
Gost
Kora
1 mjesec prije

Otac Bashara Al-Assada, Hafez Al-Assad, također je sasvim slučajno umro od srčanog udara. Isto kao što su sasvim slučajno (dakako, od starosti) umrali Gojko Šušak, Franjo Tuđman, Janko Bobetko… dok su, primjerice, Josip Manolić, Budimir Lončar, Stjepan Mesić i Vladimir Šeks sasvim slučajno začuđujuće dobrog zdravlja… i dugovječne političke karijere.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije

miki
Nešto mi kaže da si Ti ovdje još jedan ANTIFA na zadatku, kao i većina onih novinara i “stručnjaka” na Jutarnjem, Imbexu itd. Čim netko ovdje kaže o banksterskim elitama ono što globalistički mediji stalno pokušavaju sakriti kao zmija noge, javljaju se takvi kao Ti i proglašavaju ga tutlekima i slično… Da nisi Ti možda Džihadi Perica ili onaj debeli sarajevski mudroser (Lizalica) sa Imbexa koji tvrdi da bolje zna od Williama Engdahla međusobno povezane zavisnosti u svjetskoj politici i ekonomiji. Ili si možda onaj naš čuveni molekularni biolog što iskače iz svih novina i one koji mu ne vjeruju proglašava budaletinama (a njegov laboratorij izdašno financira Đerđi Švarc, poznatiji kao G. Šoroš)?

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Pogledaj “Vrijeme je za buđenje” od Osmanagića.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ako sila koja vlada ne želi da se probudiš, onda đžaba gledaš film 🙂

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

To važi za one koji još sanjaju da su u raju a mi smo odavno budni, ja jedno dva desetljeća.

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Ti varane nespavaš nikako.tebe cionisti prate i daju ti informacije bitne za ljude..

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

judi,zviri i beštimje https://youtu.be/fveUiGFObG8

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Pogledao.
Odlican!
Ima jedna zanimljiva stvar koju sam upratio na pocetku njegovog izlaganja.
Naime, i on je kao i ja bio debiliziran ovim zlocinackim “medicinskim sistemom” koji podrazumijeva “standardno” cijepljenje djece.
I on je (kao i ja) – shvatio da je bio ogroman magarac – sto je svoju djecu izlozio takvoj opasnosti. TESKO otvaranje ociju!

(Nadam se da je i kod njega kao i kod mene ipak sve dobro proslo, cak i pored zarke zelje eugenicara Bill Gatesa (koji ni jedno dijete nije cijepio) – da pobije sto vise djece!)

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Plan im je smijeniti trumpa i kaos iz kojeg oni stvaraju red onako kako im odgovara

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

¿¿¿Vi stvarno mislite da je Trump pozitivac ???

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

nije idealan ali nije ni sotonist

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

To ne kuze ovi koji pisu za sendwiche…

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

INTERVJU: Nikodim Bogosavljević – Tramp i Putin su obične marionete vladara iz senke! (18.9.2020)

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

ЗНАК ВРЕМЕНА: ПУТИН И КИРИЛО ПОДИГЛИ ХРАМ АНТИХРИСТА

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Mozda sam u krivu ali ja sam uvjeren da je sve PREDSTAVA.

Uno
Gost
Uno
1 mjesec prije

Nisi jedini koji tako misli, ali većinu ćeš teško uvjeriti u to…

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

E , pa zaista ti hvala na razumijevanju.
Izgleda tako .
Jos sam etketiran , kakvog li paradoksa , sendvicarem .
A samo vidim stvari jos gore od drugih koji su “progledali “.
Istrazujmo dalje .

Uno
Gost
Uno
1 mjesec prije

Nema na čemu. Ne obraćaj pažnju na nedobronamjerne komentare i vjeruj samo svome umu i onome šta ti instinkt govori. Rasprava sa programiranima je samo gubljenje vremena…

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Hornet, Uno ti dobro gore govori a i isto vidi kao i ti, druži se samo sa istomišljenicima.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Hvala vam na napisanoj podrsci i razumijevanju .
Stvarno mi nije bilo svejedno da neki misle da sam sendvicar .
Pa ,prije svega , neka procitaju moje komentare .
Mislim da smo svi vec sludjeni ovim ludilom , pa ponekad reagiramo brzopleto .
I tko zna sta nam sve rade , a imaju dovoljno sofisticirane nacine , pa smo postali ovakvi kakvi smo , bez ljubavi i dobrote ,
Pogledajte samo kako smo se otudjili . Ljudi od ljudi . Bez ikakvog motiva .
¿¿¿Slucajno ???
Razmislite .

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Da, otuđuju nas “distancom” i strahom od “zaraze” da se “družimo” samo putem sredstava binarnog koda da zaboravimo kroz tu neuroplastiku mozga tko smo i što smo i da lakše prihvatimo da uskoro budemo borgovi priključeni na servere i bitisanje kao server, odašljač, primatelj elektromagentnog signala.

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Da, SVE je predstava planetarna, SVE.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Da !
Sve je skoro savrsena predstava . Naravno planetarna .
I meni je trebalo vremena da shvatim .

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Varane to nemogu vjerovat da ćemo mi ljudi postat kompjuteri prikopčani na servere,,šta ti sve neznaš da mije znat tko ti daje tako precizne informacije-koji kabalist?

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

Subaru
Ipak mislim da su autizam, karcinomi, autoimune bolesti, i razne kronične bolesti samo posljedice zastranjenja ljudskog roda koje je nastalo zbog sustava kojem je cilj samo eksploatacija. (ne kažem da iza tog sustava ne stoje vlasnici Zemlje ali čovjek je ipak zastranio)
Kapitalizam je kriv za sve, kapitalizam nas tjera da jedemo smeće a ne zdravu hranu, kapitalizam nema interesa da ljudi budu zdravi jer se bolesni mogu dobro iskoristiti naročito kada postaneš stariji nakon što si radno iskorišten….

Neću tvrditi da nam vladar planeta nije zao i da rasplet neće biti kakav ti kažeš… ali…ali…

Ja mislim da ovaj cilj koji je sada postavljen pred čovječanstvo nije da bi ga još više upropastio (jer ga je dovoljno pustiti svom tijeku i propasti će sigurno i bez intervencije)
Mislim da je cilj poboljšati – modificirati ga da može biti izdržljiviji, da može jesti smeće i dalje, piti smeće udisati smeće i da ostane “zdrav”… izdržljiviji (?)

Kada su genetski modificirali jagodu, nije više danima trulila, soja je modificirana da bi izdržala sve pesticide, transport i skladištenje, tako i rajčica itd…

Idem od pretpostavke da naš vlasnik ipak teži životu a ne smrti (jedino ako smo takve “sreće” da nam se uvalio Vrag a ne Bog;)

Dakle, obzirom da najveća šteta ove (planirane) svjetske krize pogađa upravo ovaj “najnapredniji” ( stari kapitalistički) dio svijeta koji galopira putem zloupotrebe napretka i ogrezao je u bezobzirnosti i razvratu… pa taj svijet vapi za vraćanjem na početne postavke…
Cijepljenje svih ljudi tvarima putem kojih bi stekli totalnu kontrolu nad nama i koje bi trebale izazvati promjene u našim genima, će zasigurno dovesti do prekretnice u čovječanstvu.
Jedan (možda manji) dio će sigurno postati izdržljiviji, ali će mnogi koji su već i sada u lošem stanju zasigurno završiti svoj život fatalno (iako im je to ionak sudbina)

Iskreno, ne osjećam nikakav strah i imam vjere u one koji su iznad nas smrtnika. (ali ipak ću učiniti sve da to “cjepivo” ne dospije meni pod kožu;)

Namam strah ni ako si ti ipak u pravu, odluke važne za mene i moje najbliže ću donositi u trenutku kada mi situacija bude čista i jasna.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Cijelu civilizaciju vode nevidljivi, ljudi imaju izbor koji im oni ponude. Njihov cilj je patnja kojom se hrane i diktatura koju uvode. Empatije nemaju ljudima se hrane

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Kratko, jasno i jezgrovito. Nažalost, slažem se.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

To implicira da se prava bitka vodi na nematerijalnom nivou. Treba se osposobit za zavirit na taj nivo. Na materijalnoj razini se moze borit samo s nebitnim pijunima, dronovima, androidima, zombijima. Borbu treba zapocet sam sa sobom (sto je ujedno i najteze) i za pocetak max moguce smanjit utjecaj matrixa. “Be water my friend” rekao je Bruce Lee koji je također nekome zasmetao. Imam dojam da kad se zaviri u neke druge sfere onda se i karte na materijalnoj strani drugacije “pakuju”. Iluzija ” moranja” je izuzetno jaka i dosta mi je trebalo da shvatim da se samo jedno mora, a to je dreknut kad ti dodje vrijeme. Tu su naravno voda, hrana, zrak kontaminirani da malo brze moras, ali neki procesi ciscenja, regeneracije djelimice odgađaju jedino “moraš”. Samokontrolom ne dozvolit destrukciji da nas destabilizira i izbacuje iz ravnoteze. Postati ” nevidljiv” kad imas posla s nevidljivima djeluje mi logicno. Mario pogodio si u sridu. Hvala.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

zbivanje na zemlji je odraz zbivanja na nebu, pozdrav i hvala tebi

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Bingo Mario za ovo gore da civilizaciju vode nevidljivi itd.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

nisam pogledao sve komente pa vidim napredak uz malu nadopunu….
NISU VIŠE NEVIDLJIVI.r a z o t k r i v e n i ….su zahvaljujući zviždačima i upravo se odvija drama Amerike jer duboku državu su ostavili na cjedilu i nije tajna da su imali vijeće od 12 poznato kao MJ12 koje je šurovalu s istima i još ih ima drugih po brojnim podzemnim bazama di se vodi pravi podzemni rat a obračun je prihvatio Trump jer ima podršku od jednih koji opet imaju svoj interes i potražit ću i objavu da svi vidite što se čini skriveno od ostala svijeta

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

evo nađen je tekst :
e sad što imaaaaaaaaaaaa————–evo vadim…..radi svih žena koje su otrpile prisilne trudnoće i iz teksta se pospješuje uvid u stanje na planeti.
/MJ12 Goals
Note: written on Oct 15, 2000
Kako se mi, Tete koje pružaju usluge, uklapamo u programe MJ12 i gdje se sukobljavamo ili spajamo? Imamo sporazume s MJ12 koji su dobro napisani, tako da nema mjesta za pomeranje, ali oni gotovo u cijelosti navode ono što ne smijemo raditi, poput dodirivanja ili utjecaja na operativce MJ12 za koje se smatra da su potpuno neovisni od našeg utjecaja. Također nećemo otkriti sadržaj naših sporazuma, osim ako im MJ12 ne dozvoli. Naš ugovor o uslugama putovanja kojim dozvoljavamo operativcima MJ12 da koriste naše svemirske brodove i osiguravaju ogrtač za svoje aktivnosti, također je povezan s pravilima prema kojima se ne miješamo ni u kakve aktivnosti koje su pod kontrolom isključivo operativaca MJ12 koji koriste usluga. Međutim, imamo vlastite programe, koji se ponekad dobro uklapaju u ciljeve MJ12 i surađujemo.
Tamo gdje je hibridni program jedini, dopuštamo MJ12 da povremeno komunicira s hibridima, a ako kontakt ima volju, s ljudskim davaocima genetskog materijala koji je proizveo hibride. Otkrili smo da se ovo poklapa s ciljem MJ12 za unapređenje Buđenja, jer je pregled onoga što ljudi mogu očekivati i predstavlja sigurnost u tom pogledu. Igraju li se članovi MJ12 s hibridnom djecom i rade li rame uz rame s hibridnim odraslima? Apsolutno i često.
Buđenje, kojim javnost postaje sve svjesnija prisutnosti izvanzemaljaca i ugodno s tim, definitivno je zajednički program. To je također iz ruku MJ12, jer bi se Buđenje odvijalo sa ili bez njih i oni ne utječu na njegov tijek, ali u tome što MJ12 želi olakšati Buđenje, mi ih ponekad upozorimo na važnu pojavu, pa oni može organizirati medijsku podršku najavi. To je nešto što ne možemo detaljno objasniti, jer je sudjelovanje MJ12 u tome vrlo prikriveno i to će ostati u korist procesa Buđenja. O ovoj temi ne možemo, niti ćemo reći više.
Razvijajući ono što naziva „skupom rješenja“, jasnim i jednostavnim koracima koje preživjela obitelj može poduzeti za održavanje zdravlja i sigurnosti, kao i udobnosti i osjećaja blagostanja. Ovo je postala dominantna tema Troubled Timesa i dominantna misija neprofitne grane Troubled Timesa. MJ12 je dugo tugovao zbog svoje nemoći da pomogne čovječanstvu u nadolazećim vremenima i pomirio se s upozorenjem pučanstva u mjeri u kojoj se to moglo učiniti bez izazivanja široke i žestoke panike. Jednostavna rješenja koja je iznio Troubled Times iznenadila su ih i oduševila, ali ne postoji program kraha koji bi vlada mogla pokrenuti, a koji bi uvelike pridodao popisu koji je već poznat i objavljen. Dakle, ovo je zajednički program u srcu, samo u ovom trenutku.
Umanjenje onečišćenja, posebno nuklearno zagađenje ili njegov potencijal tijekom nadolazeće promjene pola, vrlo je aktivan zajednički projekt. Osigurali smo MJ12 sredstvo za uklanjanje zračenja kemijskim sredstvima, koliko god to iznenađujuće zvučalo. Polako razbijanje nuklearnih otrova za vrijeme poluraspada može se ubrzati jer je to jednostavno raspored u atomima, koji kao što svaki student kemije zna može povezati ili izmijeniti susjedni atom. Ovo je zajednički program o kojem možemo samo olako razgovarati i ne možemo reći više nego što imamo trenutno.

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Ponukan povješću koju piše i sprovodi onaj koji vlada milenijima mogu samo vidjeti čisto zlo koje nam radi taj vladar. Tako da i u ovoj budučnosti u kojoj več živimo može biti samo još sofisticiranije zlo za zemljane od onog koji njima vlada jer dobra nikad nije ni bilo.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Kao zlo i dobro se moze siriti. Film “šalji dalje” me se duboko dojmio. Dakle ne vracaj dobro onome tko ti je ucinio dobro, nego šalji dalje i ucini dobro nekome drugom. Tako se dobro širi.

magy
Gost
magy
1 mjesec prije

Povijest koju piše i sprovodi onaj koji vlada milenijima je lažna.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

U to nema nikakve sumnje .

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Paaa znam ja to, pitanje je jel i toliko trajala koliko se prića.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Upravo tako .
Sve su sofisticiranije metode zla . I oni se usavrsavaju .

miki
Gost
miki
1 mjesec prije

tutlek,zivotna dob se produzuje unatoc svemu sto nadrobio ugornjem tekstu i prethodnim, cak i ti bi mogao pozivjet do 85,86 mada bi to bto moram biti iskren
too much sa ovakvim otrovom koji bljujes

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije

miki
Iskreno, ako misliš živjeti 85, 86, namjeravaš li se cjepiti cjepivo protiv korone čim ga dobiju domaće zdravstvene institucije? (Ja to ne namjeravam nikad…)

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Jeste li shvatili o čemu je “tutlek” pričao. Ako ne mozete shvatit “tutleka” kako onda komunicirati, pogotovo ako su vam svi “tutleki”. Sa razine tutleka probajte shvatit sljedece. Zivotni vijek se povecao, ali se nece dalje povecavati. Ono sto se povecalo je starosna granica za odlazak u mirovinu. Pogledajte osmrtnice ponekad. Ima 76-90 i kusur, ali je sve vise onih od 35-55. godina starosti. Nakon kratke i teske bolesti …. Zar mislite da ce vam netko omoguciti da zdravi odete u mirovinu i produljeno zivite i uzivate? Novi trend je drekni koji mjesec nakon umirovljenja ili jos bolje sa 55-65 godina. Mirovinu si prakticki zaradio, pogotovo ako mlad krenes radit, a nikad je neces primit. Nije li mirovina necija cjelozivotna usteđevina? Zasto onda kad covjek umre nasljednici ne naslijede ako je nesto ostalo od te usteđevine, pogotovo ako netko umre 2. mjesec nakon odlaska u mirovinu. Kakve veze (direktne) ima moja mirovina s brojem zaposlenih. Pa mirovina se ne dobiva na solidarnoj osnovi nego svak za sebe uplacuje. Znam ljude koji imaju 1300 kn mirovine a 650 daju svaki mjesec za ljekove. To vam je ” tutlek’ pricao (između ostalog) da kapitalizam sazvace i ispljune covjeka jer mu je u centru profit, a ne covjek. Sa uvođenjem chipova zivjet cete onoliko koliko netko bude smatrao da ste korisni. Replicirao sam samo zato jer mislim da svatko ima pravo da mu se predoči argumentirano. Ako zelite shvatit dobro dosli u suprotnom i meni prikacite “tutlek” etiketu kojih izgleda imate na bacanje.

Rabotnik
Gost
Rabotnik
1 mjesec prije

Subaru,

Već nas koriste kao baterije tj. pojačivače. Mi proizvodimo emocije što je zapravo energija. To o čemu pričaš se hrani negativnim emocijama. Dovoljno je uplašiti gomilu ljudi i eto hrane. Šta misliš, zašto ratovi. U njima se kreira užas, strah, očaj. Rješenje: kultiviranje zdravih emocija. “To” ostaje bez baterija.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Učestalo se koristi riječ EMOCIJE , u medijima, do besmisla ide,iritantno je jer je glupost reći :”O,preplavile su me emocije!” a upravo tako se govori tako da je i to znak potpunog odsustva duha.Ne odnosi se na vaš komentar, jer vi ste tu riječ pravilno upotrijebili.

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Da, hrane se farmama nas i našom energijom koju odašiljemo kroz emocije. Ova konekcija sa binarnim kodom ide u pravcu još jačeg sisanja zemljana to jest več sad borgova.

Rabotnik
Gost
Rabotnik
1 mjesec prije

Subaru,

Dobro, slažemo se, ali moraš ponuditi neko rješenje. Rješenje je obično nešto toliko jednostavno da ga svi zaobilaze.

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Koliko ja vidim jedino asteroid, da rusi i kinezi upravljaju svojim nuks potencijalom pomogao bi plotun iz svih oruđa po leglima tame ali avaj, nuks je u rukama onih koji to “izmisliše” da se zemljani pobiju a oni uskrsnu tamo u pupku zemlje.

miki
Gost
miki
1 mjesec prije

tutlek, ti trebas strucnu pomoc i to vrhunsku

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

ovcoidu širi svoj ograničenost na imbex hr, ovdje nisi uspješan

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Tesla im je za malo pokvario plan. Svojim konceptom besplatna energija za sve. Kontinuirano sabotiranje i sprecavanje napretka je konstanta kroz povijest. Otuđenja svih vrsta i covjeka od samog covjeka. Na kraju razvlascenje od sve imovine i sebe samog. Vidim da ovo “testiranje” zdravih pored stete ima i jos jednu svrhu. Uzme se i dnk. Da li je moguce da traze potencijalnu Saru O’Connor?

CAKE
Gost
CAKE
1 mjesec prije

…između ostalog.

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Tesli su oni dali uvid u znanja i on nam je “dao” naizmjeničnu struju koja će pogoniti buduće strojeve binarnog koda kojima će nas totalno porobiti, oduvijek smo bili samo resurs i ništa drugo.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

I ja se oduvijek pitam odkuda tim genijima poput Tesle ta genijalnost .
Dar od Boga ?
Ali kojega ?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Svi oni imaju duhovnu notu ili kontakt s duhovnoscu na neki nacin. Sebe nikad ne bih nazvao izumiteljem jer samo je jedan izumitelj. Mi mozemo biti samo otkrivaci i kombinatori. Sam Tesla je rekao da postoji polje znanja kojemu je on pristupao. Sami njegovi radovi i patenti nisu bazirani na bijesnoj matematici nego je primao vizualne slike. Druga je stvar tko mu je to omogucio i zasto? Tko ga je onemogucio znamo. U kemiji postoji lakmus papir kojim vidimo da li je nesto kiselo ili luznato. U zivotu sam shvatio da su najvrijednije stvari one besplatne. Sve sto trazi ugovor, zahvalnost, ja tebi ti meni, obozavanje i slicno je fake ili laznjak. Tesla je zelio ponuditi energiju besplatno. Nije se htio obogatiti. Mnogi od pronalazaca bi mozda izbjegli preranu smrt da se nisu htjeli obogatiti putem patenta. Kad kazemo Bog to je rastezljiv pojam. Npr. mrav nas moze smatrati bogovima jer imamo moći koje on nema. Ako se kroz pojam moci gleda na nekog kao bozanstvo onda to dovodi u zabludu. Samo je jedan Stvoritelj, a mnogi su oblici i nivoi postojanja. Ja sam gospodin Bog tvoj nemaj drugih bogova uz mene bi impliciralo da postoje i drugi bogovi. Također postoji i pretplata i obveza u istoj recenici sto mi pali lampicu da ta ne potjece izvorno od Stvoritelja. Pretpostavljam da covjek sam od sebe ne moze tek tako nesto otkriti. Ruđer Boskovic je napisao ” Teorija prirodne filozofije” u kojoj govori o jakim i slabim silama sto je tek kasnije quantna fizika spoznala. Kako je on do toga dosao? Klasicnom naobrazbom sigurno nije.

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

On je sam priznao da je imao uvid u drugu dimenziju, no on je bio pozitivac i naš čovjek i zato mu vječna slava. Najbolje je pokazao tko je i što je kad je poderao onaj papir koji bi ga napravio milijarderom, to može uraditi samo humanista a takovih nema među ovima koji vladaju svijetom i onima koji se priklanjaju njima.

Svevišnji
Gost
Svevišnji
1 mjesec prije

Bravo, kao i uvijek britko, svaka čast !!!

Suzy
Gost
Suzy
1 mjesec prije

Zanima me tko je na popisu u Hrvatskoj i kad je ključni trenutak za to
Vidjet cemo
Bit Ce ovdje svega

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije

Na popisu ce se naci sve zateceno,kao na biralistima u SADe,svatko moze glasati sa drzavljanstvom ili bez njega.To je globalizacija,nema suverenih drzava i nema drzavljanstva, zakljucavanje je to pokazalo,Osim Belorusije i Svedske,sve druge drzave su globalisticke.Mozemo mi prdekati po portalima ovo ili ono,haha sto prije shvatis manje patis.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Mislim da su Svedska i Bjelorusija samo odigrale datu im ulogu u ovoj predstavi .
Ukratko : SVE JE PREDSTAVA .
Kao i uvijek gotovo savrseno rezirana .

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije

tedi
Švedska je već odavno probni poligon globalista.
Oni po nalogu globalista u zemlju već preko 50 godina primaju sav mogući garavi ološ (da si “poprave lozu”, kao i Holanđani) i sad im je veselje na sve strane…

Jomla
Gost
Jomla
1 mjesec prije

Govor JFK je aktueliji danas nego onda. I? Ništa…. jbg!

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Ne smije se resursu govoriti istina samo tamna obmana je njemu dostupna za koju resurs misli da je istina.

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
1 mjesec prije

Devedesetih je nekoliko bestselera upoznalo široku javnost s činjenicom da je atentat na JFK 1963. riješio intenzivnu krizu zbog izraelskog tajnog nuklearnog programa. U jednom od svojih posljednjih pisama Kennedyju, koje je citirao Seymour Hersh u The Samson Option (1991.), premijer David Ben-Gurion požalio se: „Mr. Predsjedniče, moj narod ima pravo postojati […] i ovo je postojanje u opasnosti. “[1] Nuklearna opcija ocijenjena je vitalnom za Izrael, a JFK joj se usprotivio. Haaretzov prikaz knjige Avnera Cohena “Izrael i bomba” (1998.) kaže ovako:

“Ubojstvo američkog predsjednika Johna F. Kennedyja naglo je zaustavilo masovni pritisak koji je američka administracija primijenila na izraelsku vladu da prekine nuklearni program. Cohen opširno demonstrira pritiske koje je Kennedy vršio na Ben-Guriona. […] Knjiga implicira da je, da je Kennedy ostao živ, dvojbeno bi li Izrael danas imao nuklearnu opciju. “[2]

Izraelski povjesničari također danas otvoreno raspravljaju o bliskim vezama između Ben-Gurionove mreže u SAD-u i onoga što profesor u Tel-Avivu Robert Rockaway naziva “Gangsterima za Sion”, uključujući zloglasno “Ubojstvo, uključeno”, koje vodi Bugsy Siegel, a zatim Mickey Cohen, mentor Jacka Rubyja.

Da je Izrael imao motiv i sredstvo za ubojstvo JFK-a ne dokazuje da je Izrael to učinio. No, sasvim sam siguran da danas većina pametnih Izraelaca pretpostavlja i napola odobrava da je Ben-Gurion naredio eliminaciju JFK-a kako bi ga zamijenio Lyndon Johnson, čija se ljubav prema Izraelu također danas uvelike slavi, do te mjere da neki nagađaju mogao je biti tajni Židov.
U Ben-Gurionovom umu stvaranje Izraela nuklearnom državom bilo je pitanje života i smrti, a uklanjanje bilo koje prepreke bila je apsolutna nužnost. Prema Netanyahuovom umu danas, sprečavanje Irana – ili bilo kojeg drugog izraelskog neprijatelja – da postane nuklearna država istog je poretka nužnosti i sigurno bi opravdalo uklanjanje drugog američkog predsjednika kako bi ga zamijenio potpornijim potpredsjednikom. 

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
1 mjesec prije

6. studenoga 1944., pripadnici krmene bande, predvođeni budućim premijerom Yitzhakom Shamirom, izvršili su atentat na lorda Moynea, britanskog ministra s prebivalištem na Bliskom istoku, zbog njegovih anticionističkih pozicija. Tijela njegovih ubojica, pogubljenih u Egiptu, kasnije su zamijenjena za dvadeset arapskih zatvorenika i pokopana u “Spomeniku heroja” u Jeruzalemu. 17. rujna 1948., ista teroristička skupina ubila je u Jeruzalemu grofa Folkea Bernadottea, švedskog diplomata imenovanog za posrednika Ujedinjenih naroda u Palestini. Upravo je podnio svoj izvještaj A / 648, u kojem je opisano “veliko cionističko pljačkanje i uništavanje sela”, i pozvao na “povratak arapskih izbjeglica ukorijenjenih u ovoj zemlji stoljećima”. Njegov ubojica Nathan Friedman-Yellin uhićen je, osuđen i potom amnestiran; 1960. izabran je za Knesset. [4]
1946., tri mjeseca nakon što su pripadnici Irguna, predvođeni budućim premijerom Menachemom Beginom, ubili devedeset i jednu osobu u sjedištu administracije britanskog mandata (hotel King David), ista teroristička skupina pokušala je ubiti britanskog premijera Clementa Attleea i ministra vanjskih poslova Ernesta Bevina, prema dokumentima britanske obavještajne službe s kojih je prestao tajni status 2006.

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
1 mjesec prije

▲ ▼ U Bergmanovoj knjizi nema izraelskog broja tjelesnih tijela, bivši američki ministar obrane James Forrestal, ubijen osam mjeseci nakon grofa Bernadottea. Forrestal je bio Rooseveltovo Sekretar Mornarice od travnja 1944. Konsolidacijom oružanih službi pod Trumanom 1947. postao je prvi ministar obrane. Protivio se glasovanju Ujedinjenih naroda za podjelu Palestine i energično je prosvjedovao protiv američkog priznanja Izraela 15. svibnja 1948. s obrazloženjem da će američki pokrovitelji židovske države ozbiljno ugroziti američke interese na Bliskom istoku. Zbog toga je Forrestal primio “izljev klevete i klevete koji zasigurno moraju biti ocijenjeni jednim od najsramotnijih intervala u američkom novinarstvu”, prema riječima Roberta Lovetta, tadašnjeg državnog tajnika. Truman je 28. ožujka 1949. – nedugo nakon ponovnog izbora – zamijenio Forrestal čovjekom koji mu je bio glavni donator, Louis Johnson. Prema primljenoj priči, psihološki iscrpljeni Forrestal odmah je pao u depresiju. 2. travnja 1949. interniran je protiv svoje volje u vojnu bolnicu mornarice u Bethesdi, Maryland, predgrađe Washingtona, DC, gdje je bio prisilno zatočen sedam tjedana. Pao je smrtno sa 16. kata u 1.50 sati ujutro 22. svibnja 1949. godine, sletjevši na krov trećeg kata. Na vratu mu je bio zavezan ogrtač.
Mornarička bolnica Bethesda, u kojoj je Forrestal dočekao smrt
▲ ▼ Nacionalne vlasti i glavni mediji odmah su njegovu smrt označili samoubojstvom, bez ikakvih poznatih kriminalističkih istraga. Odbor za reviziju imenovan je 23. svibnja, na čelu s admiralom Mortonom Willcuttsom, radi provođenja saslušanja članova bolničkog osoblja s jedinom svrhom oslobađanja svih odgovornosti za pretpostavljeno samoubojstvo Forrestala. Odbor je završio svoj rad u jednom tjednu, a četiri mjeseca kasnije objavio je kratko priopćenje za javnost. Ali cjelovito izvješće, koje sadrži transkripte svih ročišta i presudnih eksponata, držalo se u tajnosti 55 godina, sve dok ga David Martin nije dobio na zahtjev Zakona o slobodi informacija u travnju 2004. (sada je dostupan na web stranici Sveučilišne knjižnice Princeton u pdf-u) obrazac ili ovdje u HTML izvedbi anonimni Mark Hunter koji daje korisne komentare).

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Što vrijedi imati dobronamjerne političare kad oni koji su na globalnoj razini vladari takve ubijaju. Uz sve ove nabrojane ima ih još koje su brutalno ubili samo zato što su radili na dobrobit svojeg naroda: Tomas Sankara Burkina Faso, Sukarno Indonezija, Patrice Lumumba Congo, Robert Kennedy brat JFK, Ngo Dinh Diem Južni Vietnam Kuba I Fidel stotinama puta,, Alende Čile…
I to je očigledni razlog zašto nam je Bog potreban.
Zbog patnji, nepravdi, bolesti, smrti, zločina, niskog moralnog stanja u društvu, ratova, genocida i drugih zvjerstava ljudi već stoljećima žive životom nedostojnim čovjeka. Sve to nepobitan je dokaz da su ljudi napravili najveću pogrešku kad su odlučili živjeti neovisno o Bogu. Tu žalosnu istinu potvrđuje Biblija, koja kaže: “Čovjek vlada nad čovjekom na nesreću njegovu” (Propovjednik 8:9). Biblija očito ne krivi Boga za patnje koje pogađaju ljudski rod, nego otkriva da su za njih uvelike odgovorni ljudi, koji su odbacili Božju vlast. A prihvatili su šarene sotonske laže i prazna obećanja. Taj kalup se ponavlja do današnjeg dana, pa potencijalni vladari nemilice obećavaju i lažu.
Biblija nam otkriva da je Bog obećao Zemlju pretvoriti u raj te ispraviti štetu koju su napravili Adam i Eva. U zadnjoj biblijskoj knjizi možemo pročitati doista ohrabrujuće obećanje koje glasi: “Obrisat će [Bog] svaku suzu s očiju njihovih (ljudi) i smrti više neće biti, ni tuge ni jauka ni boli više neće biti. Sve što je prije bilo nestalo je” (Otkrivenje 21:4).

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

biblijski bog jednako skriveni zločinac iz viših denziteta odnosno vlasnik svih zemaljskih posjeda, a isti preko upravitelja u staroj grčkoj napisali su i bibliju. cijelu povjest, bar zadnjih 300 000 godina krojili su i pisali nevidljivi, preko svojih podredjenih odnosno elitnih porodica. Elita preko sotonistickih rituala stupa u kontakt sa gospodarima

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Koliko se sjećam tvojih pogleda, čini mi se da si poprilično žestok u svojim komentarima i da bi ubijao koronaše I plandemičare. Zašto ti misliš da imaš pravo ubijati zle a negiraš to pravo našem Stvoritelju?! Ti koji si samo grešni čovjek sa ograničenom pravednošću i spoznajom. Puno je takvih tebi sličnih koji misle da su pravedniji od Boga.
Međutim, Biblija o Bogu kaže u
Ponovljenom zakonu 32:4
“On je Stijena, djelo mu je savršeno,
jer pravi su svi njegovi putovi.
Bog je on vjeran i bez zloće,
pravedan je on i pravičan.”

Bog je Svemogući Pravedni Sudac! Nikada nije pravednoga pogubio, i nikada neće.
Da, u pravu si cijela Zemlja ali i cijeli Svemir pripadaju našem Stvoritelju, što je za pisano u Pdalnu 24:1,2:
“Jahvina je zemlja i sve na njoj,
svijet i svi koji na njemu žive.
2 On ga na morima utemelji
i na rijekama učvrsti.”
Čovjek na Zemlji postoji malo preko 6.000 godina, a ne tristo tisuća. To se jednostavno izračuna biblijskom kronologijom

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

E moj Stari, da taj tvoj Stvoritelj postiji da li bi dozvoljavao sve ovo što se dešava ljudskom rodu ? Ako bi onda je neodgovoran i nema razloga za trunkom poštovanja prema njemu.
A sad očekujem odgovor da smo sami kovači svoje sreće, što ća nam onda itko da nam pametuje, aha, da, treba popove hraniti ipak oni nisu navikli raditi, ok, neka bude tako.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Odgovor je djelomično naveden u mojem komentaru. Još ću ti dodatno objasnit iako mi se ne čini da ti tragaš za odgovorima nego imaš svoje čvrsto ukopane stavove.
Bog dozvoljava zlo i patnje, jer su ljudi odbacili direktnu Božju vlast. On pušta čovječanstvu da dokaže može li biti sretno bez njegove direktne vlasti. Ljudi eksperimentirajući sa raznim oblicima vladanja ne bi li kako postigli sistem u kojem bi najmanji podanike bio sretan. Ali vidimo da su jadno zakazali u tome. Mogli bi reći da su ljudi dosegli neke vrhunce civilizacije ali to ih nije nagnalo da porade i na razvijanju osobina koje svijet čine lijepim kao što su ljubav, dobrota, skromnost, poniznost, milosrđe, pravednost, marljivost, nesebičnost.
Mi znamo da vrijeme za dokazivanje na ovom mogli bi smo reći sudskom procesu uskoro ističe, svi su dokazi iznešeni na svjetlo pozornice, dolazi čas da se izrekne presuda. Nakon izricanja presude nikada više u cijelom Svemiru neće biti dopuštena pobuna i eksperimentiranje. A svi oni koji su umrli, patili i stradali pod ljudskim vladavinama će biti vraćeni u život, ali u život pod pravednom Božjom vlasti. I bit će im ili bolje rečeno bit će nam nadoknađene sve patnje sa prekrasnim pravednim svijetom punim ljubavi tako da će nam sve patnje biti samo izmaglica u nekom kutku mozga, tek toliko da ne zaboravimo da ne bi nikad trebali se pobuniti protiv našeg Stvoritelja.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

programiran si, nitko nije gresan rodjenjem, naravno da bi ubijao onog tko ubija nas i našu djecu, kasno za tebe, tipican programirani vjernik. Vjernik je onaj tko nije tragalac za znanjem. Vi samo vjerujete, a netrazite znanje

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Dragi moj, jako si u krivu.
Nemam ništa protiv da se zli poubijaju, ali mi nismo ovlašteni za to. Nisam pacifist. Ali zakoni i ljudski Božji priječe da ubijamo.
Ja sam programiran za ono za šta su programirane i mase. Ovo što ja iznosim su moji izbori, moji stavovi, moja iskustva, moji zaključci doneseni na temelju teških životnih borbi. A znanje na svim životnim poljima je nešto što stremim i upijam. Nije lijepo da tako etiketiraš, i to pogrešno i bez ikakvih argumenata. Nisi prihvatio niti jedan moj argument a za kontru šalješ floskule i ponižavanje.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

OPROSTI, UHVATI ME JAD I TUGA KADA VIDIM DA DOBRE LJUDE SOTONISTI PROGRAMIRAJU, A OVI NESPOSOBNI DA VIDE MANIPULACIJU

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Svaka cast na ovome “oprosti”.
Vec dugo nisam tu rijec ( ili slicnu ) procitao u komentarima uvazenih kolega.
Mozda ne citam pazljivo.
Inace te razumijem.
Vjerujem da smo svi ponekad ocajni u pokusaju da dokazemo nesto , nama “tako jasno” , nekome drugome .

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

POZDRAV LEGENDO

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Veliki pozdrav i tebi ljudino !

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Starina,
U opste ne sporim pitanje Boga…

Medjutim pitanje Biblije kao “bozije rijeci” – nikako ne mogu svariti. Mislim da je to nemoguce bilo kome ko je stvarno i citao tu knjigu…
Zar ne bi prosta logika nalagala da – ako je Bog vec dao napisati tu knjigu – dao je i napisati jasno za svakog ko je cita?
A cisto sumnjam da se necemo sloziti oko ovog – Biblija je u najmanju ruku “kontroverzna” – pa cak i prakticirajuci vjernici ne preporucuju “pocetnicima” citanje Starog zavjeta.

A zasto bi to – za ISTINU – bilo potrebno?
A Bog je Istina.
Misljenja sam da – istina naprosto nema potrebe da se dokazuje.Ona samo “klikne” – i to je to…
Recimo za dva covjeka (ti i ja sjedimo u basti kafane u podne)… I to i ja znamo da je dan. Dakle, nema potrebe dokazivati drugacije. To je automatski “klik”.

Na zalost, u tzv “abrahamskim religijama” to nije tako…
Sta vise, svaka ponaosob insistira o svojoj “superiornosti” i iskljucivom “poznavanju Boga”, ali paralelno (nekad skrivenoi a nekad javno) – pljuje onu drugu stranu da – posto ne radi “pravilno” ima da zavrsi…. bla…bla…
Dakle, poprilicna doza laznog “mesijanstva”…
Zidovska religija je mozda cak i najekstremnija u tome, premda ni ostale nisu bas “njezne”… a to sve vodi samo u sve teze i teze sukobe izmedju ljudske rase…
Zbog toga mi se cini – da su opravo te “vjerske dogme” (plasirane kroz tzv teologiju kao “istina”) – poprilicno opasno oruzije u vlastitom istrebljenju ljudske rase…
Nemam odgovor – zasto bi to Bog dozvolio…a kao sto rekoh – nikakav “klik” ne osjetim citajuci Bibliju (a i Kuran)…
Dakle – sa pocetka komenta – logicno bi mi bilo da osjetim “klik” i to je to… I za tebe i za mene jasno da je to “bozija poruka”…
Medjutim – ako cemo posteno – nije to bas tako…

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije

Jos malo citanja i analiziranja i trazenja ISTINE i eto te na cilju.
Dobro analiziras neke stvari i fali ti onak “klik” jos i eto te.
Istrazuj jos i ne odustaji.
Vruce,vruce.
Sam znas doboko u sebi da bez Boga i vjere sve ovo nema smisla.
Zato nastavi istrazivati.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Ti si kolega razborit čovjek i temeljit. Zato mi je čudno da ne uviđaš svoje sljepilo po pitanju Biblije. Bit će da nisi još dovoljno uvidio pravu vrijednost, a možda ipak nećeš nikad ni shvatit jer “nemaju svi vjere”(2 Solunjanima 3:2).
Jedno važnu stvar gubiš iz vida:
Židovi nisu više Božji narod. To je jasno rekao sam Isus Krist u Mateju 21 :42-46:
42Kaže im Isus: »Zar nikada niste čitali u Pismima:
Kamen što ga odbaciše graditelji
postade kamen zaglavni.
Gospodnje je to djelo –
kakvo čudo u očima našim!

43Zato će se – kažem vam – oduzeti od vas kraljevstvo Božje i dat će se narodu koji donosi njegove plodove! ( 44I tko padne na taj kamen, smrskat će se, a na koga on padne, satrt će ga.)«
45Kad su glavari svećenički i farizeji čuli te njegove prispodobe, razumjeli su da govori o njima. 46I tražili su da ga uhvate, ali se pobojaše mnoštva jer ga je smatralo prorokom.”
Istog trenutka su židovski svećenici shvatili osudu i tu nema dvojbe da Bog nema ništa s time što Židovi i dalje sebe smatraju svetim narodom. Bog to ne smatra tako!

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

Okej, ti svojoj djeci Bibliju u ruke a ja ću mojima knjigu kako preživjeti u divljini, može biti i vojno izdanje.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Svi se mi imamo pravo braniti. I ja bih ponekad volio da imam licencu za ubijanje, jer ponekad se uznesem i mislim da bi to riješilo probleme. Ali nažalost ubrzo razvijanjem filma dođem do scenarija da se AMA baš ništa ne bi promijenilo i da bih brzo skončao. I sam se mislim da je najbolje rješenje skloniti se na selo, i preživljavati kao što su naši stari. Ali što ćeš kad dođu po tebe i tvoje, što kad su vojske ispranih mozgova koje poslušno prate program koji utiskuju u njihove stanice, i bulje prazno kroz tebe dok im pokušavaš otvoriti oči i vidike.
Moj je životni zaključak da nam jedini Svemogući Stvoritelj može pomoći. A uskoro ćemo vidjeti tko se oslanja na bolji oslonac.. I tko se uzda u boljeg Pomoćnika..
Ja kažem: ‘Jehova je moj pomoćnik; neću se bojati. Što mi može učiniti čovjek?’” (JEVREJIMA 13:6, NS).
Razmisli da je možda bolje i za tebe i tvoju obitelj tražiti pomoć kod Boga.. Probaj! Nemaš šta izgubiti. Osim malo ega.

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

“…Istog trenutka su židovski svećenici shvatili osudu i tu nema dvojbe da Bog nema ništa s time što Židovi i dalje sebe smatraju svetim narodom. Bog to ne smatra tako!…”

Starina,
mislim da je Dostojevski rekao nesto poput:
“Onaj koji cijeli zivot provede u potrazi za Bogom – nije protracio vrijeme.”

Dakle, razumijes da i ja pokusavam pronaci neki put kao Bogu ili ka Istini.A vjerujem da svi mi to radimo, samo svako na svoj nacin i uz svoje talente koje je dobio pri reodjenju ili ih usavrsio na ovom svijetu.

Evo, samo u uvoj uvodnoj recenici dolazi se do velikog protivrjecja – cak i kada se iskljucivo drzimo ove jezuitske “istorije” (koja po meni nema veze sa vezom)…

  1. ako su tadasnji zidovski svecenici shvatili – zasto ovi danas to ne shvataju?
  2. kakav je buduci ishod situacije u kojoj obje grupacije smatraju da su – bas od boga izabrane, sa tim da jedna smatra sebe i dalje “izabranim”, a druga joj negira to pravo i kaze: “ne…ne…niste vi ti, jer nama je to rekla (nasa) osoba X – da niste a mi njoj vjerujemo…”

Razumijem ja da ce “krscani” reci – “mogu i zidovi sa nama, ali moraju prihvatiti Krista” – medjutim, ne vidim na koji nacin ce moci privoliti zidove da ovi to urade “dobrovoljno”… Dakle od rodjenja ih uce da su oni “izabrani narod”, da su svi drugi ljudi “kreature i stoka” (gojimi), da je “najbolje sto se moze desiti u zivotu gojima – jeste da ga ubije zidov”….
Ne vidim mogucnost pomirenja, pogotovo zato sto tzv “krscani” imaju i stuju istog (poprilicno zlog, surovog i sujetnog) “boga”…
Evo posteno si postavi pitanje:
“Zasto bi bilo koji zidov, pristao da vjeruje u Krista – a jasno im je da i ti “krscani” se i sami pozivaju na istog boga (“elohima JHVH”)? Pogotovo, sto niko nije u stanju proizvesti nikakav dokaz o tim dogadjajima iz 1 vijeka N.E.?”

Posteno govoreci – ishod je jedino – unistavanje jedni drugih do istrebljenja!
Dakle dok ona “jedina istina” – ne ostane sama i neizazvana.
Meni licno to djeluje – iskljucivo kao oruzije onih koji Vladaju!
Oni koji Vladaju – koriste ovakve (sumnjive) “pisane istine” – samo da bi ubacili smutnju medju ljude…
Citajuci A. Fomenka – stvarno sam dosao do mnogih (dokumentovanih) spoznaja koje su puno realnije istorijski… i sto je jos vaznije – prakticno jos vise naglasavaju nepobitno postojanje i ubliv Boga ili istine u ovaj svijet u kojem zivimo…
Dakle – samo jos lakse shvatis da je sve sto smo ucili u tzv “skolama” – prakticno jedna ogromna laz. I ta laz nije toliko stara, koliko se hoce predstaviti… Hoce se predstaviti sa “drevna” ali nie starije od 300 godina.

Naravno – nemam namjeru da te navodim na “pogresan put”, a niti to mogu, jer svako od nas ima svoj put i svoj talenat, kojeg mu je blagi Bog dao, kao muzicki instrument u ovom orkestru. Takodjer narano nisam siguran 100% niti u cijeli ovaj konstrukt koji mi se polako gradi u zadnjih par mejseci – naprosto zato sto je to velika “kognitivna disonanca” tj – shvatanjem da je sve sto sam “ucio” prakticno jedna velika obmana… Da li je obmana namjerna ili je naprosto do nje doslo samo stihijski – tj kontrolom Sistema od onih bas najgadnijih predstavnika ljudske rase poput “kamatara” – ne znam…
Ali evo vidio sam ovih dana… na onom Eksperimentu Rosenau.
Dakle indoktrinacija je toliko jaka da cak i kada se napravi eksperiment – koji u svakoj tacki pobija “modernu epidemiologiju” – najveci broj ljudi ce prvo pomisliti. Tih 100 vojnika nije umrlo od “najsmrtonosnije zaraze” 20 vijeka tzv “spanske gripe” – premda su ih trpali sa pljuvackom i krvi najteze oboljelih…

  1. samo iz razloga – da je tih 100 vojnika imalo “jak imunitet” (dakle jos uvijek ne napostamo zvanicnu “naucnu” teoriju klica!)
  2. a nikom ne pada na pamet – da je upravo ta “teorija klica” – mozda totalno pogresna i vodi u jos gore sljepilo i zabludu…

E to ti je “kognitivna disonanca”.
Radije cu prilagoditi moj danasnji konstrukt – nekoj (naravno neispitanoj) predpostavki, nego da promijenim CIJELI Sistem gledanja na stvar…

Ja znam da je tvoj pogleda na mnoge stvari oko nas u poprilicnoj korelaciji sa ovim sto ja takodjer vidim… Jedino sto mene zbunjuje jeste vjerovanje u (sumnjiv) teoloski “autoritet”, glede Boga i tzv “Bozije rijeci” ili ako cemo prosto u glede onog “klik”…
Meni licno, koji sebe smatram vjernikom (u jednog Boga) – nista od tih “autoriteta” ne ulijeva niti nadu, niti povjerenje, a time nisam u mogucnosti dozivjeti onak “klik” sa pocetka diskusije. Medjutim – slazem se da svim trazimo na svoj nacin.
Pozdrav

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Ovo sam propustio odgovorit
“ako su tadasnji zidovski svecenici shvatili – zasto ovi danas to ne shvataju?”
To su zli ljudi koje baš briga što Bog misli i govori, oni namjerno ne žele slušati Boga i nepokajnički čine grijehe. Jednako kao i zli anđeli koji su živjeli u prisustvu Boga, ipak su se pobunili protiv njegove vlasti. Jakov 2:19 kaže:” 19Ti vjeruješ da je jedan Bog? Dobro činiš! I đavli vjeruju, i dršću.«
DAKLE, oni znaju kakav ishod ih čeka ali ipak i dalje ustrajavaju u zlu.
” kakav je buduci ishod situacije u kojoj obje grupacije smatraju da su – bas od boga izabrane, sa tim da jedna smatra sebe i dalje “izabranim”, a druga joj negira to pravo i kaze: “ne…ne…niste vi ti, jer nama je to rekla (nasa) osoba X – da niste a mi njoj vjerujemo”

Ishod je da je uzak put koji vodi u život i malo ih je koji ga nalaze, a širok je put koji vodi u propast i puno ih ima koji njime idu. Matej 7:13,14
Nitko neće biti sačuvan na životu samo zato jer je pripadnik bilo koje organizacije, svatko za sebe stoji ili pada pred Bogom. Osobna odgovornost je jedina bitna, jer svatko od nas ima razum i slobodnu volju. A sve religiozne organizacije koje ne zastupaju Božju vlast nad ljudima nego promoviraju razna druga rješenja će biti uništene. Na ovaj ili onaj način će biti uništene , ali njihovo uništenje će biti potaknuto i od Boga navođeno.
Svatko se od nas mora dobrano potruditi da bi ostao i vidio Božja rješenja… Koja stižu uskoro.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Zivio sam i radio sa Jevrejima. Naziv Zidov mi je, nekako , manje mio.
Imao sam poprilicno ozbiljnu vezu sa Jevrejkom .
Moj dojam je da vecina Jevreja nas ostale smatra nizom rasom .
I to nije samo moj dojam .

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

MORA DA TI JE TO SAMO DOJAM, JER INAČE SU DUŠEVNI, PRAVIČNI I NESEBIČNI

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Živa istina.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

“To je rekao sam Isus Krist po Mateju” ? Namece mi se pitanje da li je Isus bio pismen? Da li je ostavio koju pisanu riječ? Ako nije zasto nije? Zasto je ostavio prevrtljivom covjeku da prenosi Bozji nauk? Samo neka ad hoc pitanja. Imam ja jos dosta njih, ali nitko da mi razjasni.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Sto znaci “Bozji narod” u samoj svojoj biti? Da li to predstavlja sam korijen protekcionizma? Kad propustim “Božji narod” dobijem osjecaj laznjaka. Zato cisto sumnjam u istinitost tog navoda.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Daj mi navedi molim te par stvari koje su kontroverze i koje ti nisu jasne u Bibliji . Možda ti uspijem razjasniti..

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Starina,
Ma toga je bas puno, a specijalno u Starom zavjetu…
Mislim da smo jednom vec o tome pisali, a radilo se o “Knjizi o Jovu”…
(to je samo jedna od ogromnih “kontroverzi”, ali ima ih bas puno – koje se ni na koji nacnim ne uklapaju u sliku)

Ja sam ti objasnio da su mi izuzetno “kontradiktorne” sljedece stvari napr:

  • zasto Bog uopste prica sa Satanom, a da ne kazem – kako je moguce to da Satana nagovori Boga – da iskusa “prepodobnog Jova”?
  • Kako je moguce da Bog “nema pojma” sta u stvari Jov misli i osjeca prema njemu – nego je Satana jos u stanju (pored toga sto u opce i razgovara sa Bogom na ravnoj nozi (da li igraju domina ili sta…?) – nagovori Boga – da iskusa svog slugu pokornog Jova…
  • zasto Bog niti u jednom jedinom trenutku “ne konta, ne vidi, ne cuje” – da njegov sluga pokorni Jov – ne odstupa niti milimetar od vjeru u JHVH? Cak i kada mu ovaj poubija sve zene i djecu, te unisti svo imanje!
  • kako je moguce da Satana, nakon svakog terora nad Jovom – i dalje nagovara JHVH da se “Jov samo pretvara” te da ga jos terorom treba “iskusavati”? Dakle JHVH – nema prakticno pojma sta Jov misli i osjeca – a Satana ga vec nekoliko puta vara i navodi na nevidjeni masakr nad Jovom…

i konacno, kad je doslo do samo fizickog unistenja Jova – JHVH “shvati” da se mozda malo “prevario” te da mu je Jov stvarno “sluga pokorni”… Tada mu ponovo da nove zene i djecu, stoku i – sto je najznakovitije – dodatnih 140 godina zivota – (pazi sad!) na ovom Svijetu!. Dakle – nikakav “zagrobni zivot” ili neko pocasno mjesto medju onih “144000” iz Otkrovenja… Nikakva empatija prema poubijanim Jovovim zenama i djeci, pa recimo “ozivljenje istih”… NE. kao da se radi o robotima… Dobices novog robota, a i dodatnih 140 godina da se igras sa njim…

Znaci – samo ova prica – jeste po meni dovoljna da rasturi svaku tzv “teolosku” zvaku…ali na zalost – to se nece desiti. Indoktrinacia tzv “teologijom” (umjesto vlastitim shvatanjem Boga) ce cak i ovakve stvari – postaviti u kontekst “bozije ljubavi elohima JHVH” i tzv “najljepse price SZ”…
A takvih je prica u svakoj drugoj “teologiji” abrahamskih religija.
Naravno, znam da ces ti ili bilo ko drugi ko prakticno vjeruje u “teologiju” prije svega – mozda opisati pricu o Jovu – kao “najljepsu pricu Starog Zavjeta”… To je cak “standard” ove krscanske teologije.
Medjutim, ja licno – a opisao sam ti i zasto – ne mogu te nelogicnosti tzv “teologije” smatrati vjerodostojnim.
Zato se moja potraga nastavlja, ali definitivno bez “teologije” koja po mom misljenju – samo pokusava – sakriti Istinu, a time i Boga.

Pozdrav kolega, i nemoj se uvrijediti zbog ovakvih mojih “heretickih” razmisljanja i analiza.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

ne ljutite se…….
ali ste ušli u zanimljivu raspravu di obojica imate dobre nakane te već samo kad ste zapeli za ova 4 slova JHVH koja je rasturio Ezekiel i po čijem opisu je sastavljena letjelica kojom se spustio pred njega naravno po današnjim saznanjima o tehnologiji i datom opisu viđenja učestvovao i hrvat u pokazu te konstrukcije i gostovao kod Mišaka na rubu znanosti a definirao nedavno i video uradkom a ko drugi nego Deniken, treba malo potražiti i me hrvata i video ako već nije obrisan ali sam ga pogledao i za portal logično je logično posložen a nadalje je dokaz …..k o v č e g s a v e z a…..koji je nedavno nađen u Meki i pošto su ga dirali strojevi pri iskopu se aktivirao i pobio one nedužne hodočasnike za koje je pisano stradali u stampedu no uporni novinari su provalili uzrok koji su rusi odvezli na Antarktik i tamo je išao i patrijarh Kiril sa opisom o postupanju s time koji je sačuvan prije uništenja bibliotekeAleksandrija…no morao bih izvlačit puno izvora za vas uputit di sve to naći pa navolju vam o napisanom od također gladnoga …istine……te za uput gledajte ovaj uradak ispod kojeg mi je mozak radio na neobjašnjiv način koliko sam stajao ispod i pokrenuo me na istraživanje o postanku čovjeka i saznavanja za …..projekt Zemlja i zasijavanje osnovnih rasa na Zemlji di znamo Hyboreu-Mu-Lemuriju-Atlantidu…..stoga probajte meditirati na ovaj prikaz pa ak vas volja-razmjenimo mišljenja

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

evo nađeno iz emisije Mišaka ali Denikenov video je bio odlična obrada s preciznijom obradom letjelice na Hiršlovim postavkama Ezekielova svjedočanstva -nisam uspio ponovo ga naći no dovoljno je i ovo ime Branko Hiršl.
https://youtu.be/cqIFFPVHhTk

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

ovdje je bio link na fotku …stvaranje Adama-Michelangelo-sikstinska kapelaVatikan pa sami nađite jer admin nije propustio link ali je koment

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Joba=Jova nije iskušavao Bog nego mu je nevolje nanosio Sotona. A Bog mu je dopustio to zato što je na skupu anđela Sotona postavio sporno pitanje ili sudski slučaj za dokazati a to je da je čovjek poslušan Bogu i dobar samo ako ga Bog štiti i blagoslivlja. Job1:9A Satan odgovori Jahvi: »Zar se Job uzalud Boga boji? 10Zar nisi ogradio njega, kuću mu i sav posjed njegov? Blagoslovio si djelo njegovih ruku, stoka mu se namnožila po zemlji. 11Ali pruži jednom ruku i dirni mu u dobra: u lice će te prokleti!« 12»Neka ti bude!« – reče Jahve Satanu. – »Sa svime što ima radi što ti drago; samo ruku svoju na nj ne diži.« I Satan ode ispred lica Jahvina.”
Bog priča sa Satanom zato jer su i anđeli bića sa slobodnom voljom, jer mi ljudi nismo Njegovo jedino stvarstvo i jer Bog ima na umu cijeli svemir. Nažalost Satan je zaveo i trećinu anđela na svoju stranu te su se i oni odvrgnuli od Boga. Oni su poznati kao demoni. Radi milijuna anđela Bog je dopuštao da Satan dolazi na te skupove, ali je sada to zabranjeno Satani i demonima jer je Krist zavladao na nebu i sproveo čišćenje tih zlih otpadnika.
Ispada da je Job bio pokusni kunić, ali Job je bio čovjek iznimnih osobina i očito je mogao podnijeti puno više toga nego ti, ja i mnogi drugi. Za takvo nešto treba ogromna vjera, duhovna i emocionalna snaga. Bog je poznavao Joba I pratio njegove reakcije, i nije dopustio da mu Satan naudi više nego može podnijeti. To je u skladu sa uvjerenjem koje je i Pavao opisao : “Nikakva kušnja veća od ljudske snage nije vas zadesila. Bog je vjeran i neće dopustiti da budete kušani preko vaših snaga, nego će vam zajedno s kušnjom dati sretan ishod, da je možete podnijeti” (1. Korinćanima 10:13)
Job je imao jednu ženu i ona nije bila ubijena, nego je čak Joba nagovarala da prokune Boga i umre kad je ovaj dobio i tešku kožnu bolest. Na kraju su došla i njegova tri “prijatelja” koji su mu htjeli ukazati da je vjerojatno jako griješio u životu kad je doživio sve te nevolje. Sve je to negativno utjecalo na Joba, uništavalo ga jednako kao i nevolje koje mu je Satan nanosio.
Sva njegova djeca će biti uskrsnuta kad dođe dan uskrsnuća, sigurna su u Božjem sjećanju baš kao i sam Job, i Bog će ih povratiti u postojanje baš onakve kakvi su bili. Jer iako je Job dobio još 140 godina života ipak je umro a bila bi velika šteta kad takav čovjek ne bi mogao živjeti. Dakle, i Job treba oživjeti a to uvjerenje je i sam Job izrazio :”Pomladit će se tijelo njegovo kao u djeteta i vratit će se na dane mladosti svoje’ (JOB 33:25)
Po tvojim pitanjima vidim da si jako suosjećajan čovjek i vidim da želiš samo dobro. Bilo bi mi jako žao da ne dobiješ nagradu vječnog života, nadam se da ćeš uspjetidobiti odgovore na sve svoje sumnje. Ja sam ih isto imao i još uvijek se ponekad moram uvjeravati, ali čak i da ne dobijem baš svaki odgovor na svaku sitnicu ona globalna slika, mozaik pokriva te male sitne nedostatke.
Koliko god mogu i koliko god želiš ja sam tu da ti svojim skromnim iskustvom i znanjem pomognem.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

DOBRA PRIČICA UZ VATRU ZA ONE KOJI VJERUJU A NE TRAZE ZNANJE I ODGOVORE.
INAČE, DA ZNAŠ, VJEČNI ŽIVOT IMAJU SVI LJUDI KOJI IMAJU INDIVIDUALNU DUŠU

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Alal ti vera !

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

NE MOŽEŠ PROBITI OKLOP VJERE KOJI JE ČITAV ŽIVOT ZIDAO OKO SEBE. PROBIJANJE OKLOPA BI REZULTIRALO RASPADOM PSIHE. NJIMA JE VJEROVANJE BORBA ZA ŽIVOT IAKO TO NEZNAJU

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Tako nekako i ja razmisljam Sto se tice Biblije .
¿Sve je izmanipulirano a Biblija ostala netaknuta ?

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Biblija je ostala netaknuta zato jer se njen Autor pobrinuo da ostane u originalu. Usprkos svim neprijateljima, paljenjima, zatiranjima, držanje na mrtvim jezicima Biblija je ipak danas najprevođenija i najraširenija knjiga na svijetu. Baš zato da svaki čovjek ima priliku upoznati Boga i njegov naum sa ljudima i Zemljom.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Prije svega , cijenim tvoja razmisljanja i nacin komunikacije sa onima koji ne misle isto.
Mislim da bez medjusobnog uvazavanja nema konstruktivnog razgovora.
Iskreno ti kazem da se ja trazim vec dugo na tom putu ali nikako da sastavim .
Zavidim Vama koji ste tako sigurni .
Svako dobro i neka nam je svima Bog na pomoc .

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Hvala i tebi na komentaru.
Nemoj stati sa potragom, čovječanstvo traži odgovore čim zadovolji svoje osnovne potrebe, stoga ovi što nas pljačkaju, nameću sulude terete i zakone su u osnovi protiv te potrage koju mora obavit svaki čovjek za sebe. A to je najbitnije u životu svakog pojedinca.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

100 POSTO JE NETAKNUTA I NAPISAO JE SAM bOG, ZNAŠ LI ZAŠTO, JER U BIBLIJI PIŠE DA JE NAPISAO bOG.
VJERNICI NE TRAŽE ODGOVORE VEĆ SAMO VJERUJU STO SU PROČITALI I POJAČAVAJU SVOJU VJERU DOK SE NE ZATVORE U NEPROBOJNI BALON VJEROVANJA. ZNANJE NEMOŽE UĆI U BALON, A PITANJA IZ BALONA

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Buduci da je Biblija prevedena (nije cak ni prepisana doslovce) svak je kako mu je to odgovaralo dodavao i oduzimao i mijenjao prijevode kako mu pase. Bibliju ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo. Da li mozete covjeku dati slobodnu volju, a onda mu propisati 11 zapovijedi. (11. Ne cini drugom sto ne zelis sebi -obrisana)? Moze biti samo 11 preporuka. Ako je zapovijed zar mislite da ne bi bilo trenutnih sankcija za prekrsitelje. Neki talijan Mauro Biglino postavlja zanimljiva pitanja. Tko zeli istrazivati vrijedi ga poslusati. Recimo Elohim je mnozina, a prevedeno kao jednina itd. itd. Mozda netko nije zelio da znamo sto predstavlja Elohim pa je sklonio iz Biblije. Neki su htijeli sakrit istinu pa prepisali. I sam sam krenuo s Biblijom, ali sam ubrzo osjetio da gubim vrijeme, po meni je zato i prepisana i zakomplicirana da se gubi zivotna energija. Da je Bog htio mogao nam je darovati Bibliju u glavi kao sto se Vede prenosile usmenom predajom. Usmenom predajom se prenosi vibracija dok je slovo na papiru hendikepirano glede toga. Slijedom navedenog prosirio sam vidike i odbacio Bibliju kao jedini put spoznaje i traganja za istinom.

oerfvignewrgtnerugtn
Gost
oerfvignewrgtnerugtn
1 mjesec prije

Da, vibracija je bitna, ali ne ona sa ekrana već iz usta drugog zemljanina i zato ja volim reći da su ljudi najbolje knjige a život najbolji film.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Uvažavam sve istinoljubive i dobronamjerne ljude na ovom portalu,dragi su mi i oni ljutiti i manje taktični, imam simpatije i za depresivne i za svađalice i za duhovite pjesnike, ali ono što najviše grije moje srce su vaši komentari.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Zahvaljujem se, mlada damo na iskrenosti i otvorenosti. Vaša mi pohvala laska, ali i daje podstrek da i dalje naiđem i komentiram..

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

“Naši” poslušnici iz vlasti i “stožera” mogu mirno spavati. Njih sigurno neće upucati ili otrovati neki agent svjetske tajne službe. … a domaće kokoši ne znaju pucati i ne razumiju se u otrove.

Zbunjnj
Gost
Zbunjnj
1 mjesec prije

Ova ti je dobra

burt
Gost
burt
1 mjesec prije

u istom avionu su letjeli, predsjednik Poljske, ministar obrane, načelnik generalštaba, zapovjednik mornarice, zapovjednik avijacije, zapovjednik kopnene vojske, zapovjednik specijalnih snaga, zapovjednik operativnog odjela vojske, zapovjednik garnizona Varšave, predsjednik nacionalne banke, šef tajne službe, predsjednik olimpijskog komiteta, potpredsjednik parlamenta, bivši predsjednik vlade, bivši ministar obrane, zamjenik ministra vanjskih poslova, to bi u SAD-u bilo nemoguće da se dogodi da se svi oni voze u istom avionu baš iz sigurnosnih razloga da država i službe nebi bile obezglavljeni ako se nešto dogodi, to je bio totalni amaterizam Poljske i katastrofalna sigurnosna greška da su se svi oni našli u istom avionu

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

…ma jok ! Poljska je samo učinkovitija… u SAD-u ih moraju skidati jednog po jednog;)

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

To su pravilo uvijek imali Roman Abramovic i supruga mu Irina(dok su još bili u braku) imali su malu djecu i nikad zajedno avionom.

buga
Gost
buga
1 mjesec prije

Da se bar naši nađu svi u istom avionu RH nebi izgubila ništa a sigurno bi dobili puno toga nekoliko izdajica manje

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Da Burte, Poljska si je sama kriva sto su stradali?
Bas se vidi da si prosao skolu CIAe ali vjerojatno kao los dak jer radis za sendwich…

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

“… onda je teško da je baš sve slučajnost…”
Slucajnosti nema.
Odlican tekst.

Samo bih rekao da je moje shvatanje “globalističkog jarma” – samo ovaj bankarski (kamatarski) sistem – na kojem je i bazirano cjelokupno drustvenop uredjenje danas.

U ovom sistemu – svi su prinudjeni raditi za novac, cak i za puko prezivljavanje.
Onaj koji “proizvodi” pare iz niceg – jeste prakticno i gospodar tog sistema.
Banke bukvalno “proizvode” novac – sto logicno vodi ka zakljucku – da su vlasnici banaka i pravi gospodari danasnjeg Svijeta.
Svaki od gore u tekstu – nabrojanih poubijanih licnosti – dosao je u sukob sa ovom globalnom bankarskom oligarhijom, na jedan ili drugi nacin.

buga
Gost
buga
1 mjesec prije

Gore navedeni ljudi su istinski borci za slobodu i pravdu, oni su se usprotivili kabali i za to su platili najvišu cjenu, naka im je vječna slava.

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije

Šta nam poručuješ onda za ove sadašnje, žive?

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Mogu jedino čekat asteroid.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Asteroid na kraju, prije magnetno polje, nevrijeme s munjama koje kidaju stijene, pa suncev blizanac na nebu, pa asteroid za one koje ne pokupe njihovi ili ne nestanu skupno kao maje

pero
Gost
pero
1 mjesec prije

Ajde ne budali gledas previse filmova

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Da me briga sta ovcoidi misle nebi ni pisao

pero
Gost
pero
1 mjesec prije

ovcoid nema to veze sa tim jednostavno ni romani mister no ni martin misteria ti nisu ravni po kolicini fantazije koju ovde izgovaras ti i svi ostali ovdje .

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Drzi se ti stada i njihovog misljenja, tako si najsigurniji da ti nesto nepadne na to malo pameti

Zvrk
Gost
Zvrk
1 mjesec prije

neki od njih su zapravo i bili tzv kabala pa su se odmetnuli

buga
Gost
buga
1 mjesec prije

Sadašnji živi nam nedaju baš preveliku nadu izgleda da nam se crno piše, meni se nekako čini da svi igraju za istu momčad

Sebo
Gost
Sebo
1 mjesec prije

A na listu možemo dodati i našu domaću zrakoplovnu “nesreću” kad je Ron Brown poginuo u Dubrovniku, baš slučajno prije nego je trebao svjedočiti protiv predsjednika Clintona. Ameri su bili na brdu prije naših, “očistili” situaciju…. Kontolor je ubrzo nakon toga počinio samoubojstvo a Dubrovnik nikada prije ili kasnije nije imao nesreću. Slučajnosti su svuda oko nas.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

…još mi sviježe about Ron.. kratka vijest u vijestima u pet…
stao na žulj,pa ga brdo udarilo.

utata
Gost
utata
1 mjesec prije

Nasi specijalci su dosli prije amera a to znam jer se druzim s jednim od njih.Pricas gluposti

CAKE
Gost
CAKE
1 mjesec prije

Specijalci…
osiguravali teren,da nitko ništa ne pipne,
dok cijaši zametnu ev. tragove?
Šta bi s kontrolorom leta,isto tvoj prijatelj?

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Dobar tekst.

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije

Zaboravili ste Latinsku Ameriku. Kada su pali socijalistički predsednici, horda divljih krstaša proganja domoračko stanovništvo i uništava Amazoniju da bi globalistima prodali “obradive površine”.

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Istina.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Kennedy nije likvidiran zbog jednog govora, koliko god on snažan bio, nego vjerojatno zbog izvršne naredbe 11110 koja je ustvari predstavljala pokušaj da se privatne Federalne rezerve najprije spriječe da preuzmu monopol na štampanje novca (koji su ipak dobili od 1968), a onda da ih se potpuno iz toga izbaci i da se štampanje i izdavanje novca prebaci na Državnu riznicu dakle pod kontrolu države.
Da mu je to uspjelo postao bi, unatoč svim brojnim manama vjerojatno najveći i najznačajniji predsjednik SAD od Lincolna nadalje.

A što se sumnjivih smrti pollitičara tiče, meni se osobno najviše urezala u sjećanje smrt Joerga Haidera u “prometnoj nesreći” pod vrlo čudnim okolonostima. Iako Haider nije tada imao neku značajniju političku funkciju jer je bio samo predsjednik tada oporbene Slobodarske stranke, bio je nesumnjivo najpopularniji austrijski političar i na putu da osvoji vlast na slijedećim izborima. Stvar je otišla čak tako daleko da je tadašnji predsjednik EK bivši komunist pa onda “socijaldemokrat” Jose Manuel Barroso prijetio Austriji sankcijama ukoliko Haider postane premijer što samo po sebi dovoljno govori o stavovima i politici koju bi on, a rtime i Austrija zastupali u godinama “izbjegličke krize”, a vjerojatno i ove plandemije. Jer Haider je bio jedini zapadnoeuropski desno orjentirani i nacionalistički politički vođa koji nije bio “košer” odnosno kontrolirana lažno desničarska opozicija.

rijgniurtnginrigtnrt
Gost
rijgniurtnginrigtnrt
1 mjesec prije

Dobro si se sjetio Hajdera kojeg ubiše zbog govora kojeg ne znam dal ima više na jutubu, pokoj mu duši.

pero
Gost
pero
1 mjesec prije

Idealan tekst za teoreticare zavjere i idemo tri,cetri sad !

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Nismo svi Ajnštajn pa da raspravljamo o teoriji relativiteta …… više smo naklonjeni Tesli

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Podnaslov
Duga povijest kratkih nogu
otela se zaboravu

pero
Gost
pero
1 mjesec prije

I dokad ce ovo sve trajat sta vi mislite ako ce biti frke da ne kupujem stan dzabe sad?

CAKE
Gost
CAKE
1 mjesec prije

Kupi raadije kolibu , kobilu kalaš(kkk),i livadu zapaši..
i traktor( ne) na d/s-olarni pogon,da se nađe…

ronin
Gost
ronin
1 mjesec prije

Čemu čuđenje, to je tako tipično za diktatore i komunističke režime.

Loznik
Gost
Loznik
1 mjesec prije

Svi to rade, gledaju jedni od drugih i takmiče se ko će maštovitije druge da zavije u crno. Trenutno neoliberalim prednjači u tome.

Rusofil
Gost
Rusofil
1 mjesec prije

Naravno. Na kome je zvono? Upravo ti koji to najviše rade, to pripisuju gore navedenima, iako ispade da su potonji male mace za njih.

dulebg
Gost
dulebg
1 mjesec prije

A šta je ubilo makedonskog predsednika, a šta Đinđića?

Daba
Gost
Daba
1 mjesec prije

I Kennedyja su zato u bili?
🙂
Bez ljutnje, g. Poros,
Ali ovo je jedna od nategnutijih Teorija zavjere u zadnje vrijeme

Po tipicnoj špranci
Izvucemo puno poluinformacija ( polovicu koja nam pase) I sastavimo pricu

Pola sata googlanja I ostatak informacija koje nam niste iznjeli u cine vas pricu — smijesnom

CAKE
Gost
CAKE
1 mjesec prije

Pa smijemo se od 3/2020 neprestano,
daj nam malo prosvijetljenja,da ne umremo od smijeha.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije

Daba
Hajde Ti nama onda nakon pola sata googlanja s ostatkom iunformacija objasni točno zbog čega su ubili Kennedyja? A da ne bude smiješno!

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
1 mjesec prije

Dobar članak, šta više odličan ali idemo redom:
Lecha Kacyznskog – je odbio pomoć MMF-a (navodno im se čak narugao da će on njima dati kredit po puno povoljonijoj kamati) jer poljskoj nije bila potrebna pomoć i avion se vidi čuda zabio u brdo.
Za predsjednika Burundija je sve rečeno, čovjek je bio sportaš jako dobrog zdravlja.
Možda po meni najintrigantije je ubojstvo Kennedya a vrlo je lako posložiti kockice ide ovako. Kennedy je uveo akt imena 11110 koje kaže da će 25% novca printati država i stvarno na novčanicama je na vrhu pisalo United States of America ako znamo da FED printa novce i da na njima piše u vrhu Federal Reserve Note. Dogodio se Dallas i pazite sada vrhunca priče avionom se vraćaju lijes Kennedy i u avionu priseže buduće predsjednik Lyndon Johnson i pogodite šta je prvo uradio čim je stupio na novu dužnost? Da tako je , poništio je akt 11110 i sada je opet na svim novčanicama Federal Reserve Note.
Sada kada znamo da je FED privatna banka a da je je World Bank i MMF samo ispostava-podružnica FED-a onda je puno toga jasnije, a k tome kad znamo da chifutari upravljaju tom bankom onda je jasno tko stoji iza svih zala!
Svijet može vidjeti bolje dane jedino ako se svi ujedinimo protiv tog ZLA i:

1.) Zabranimo chifutima printanje novca – kontroliraju nacije
2.) Zabranimo im posjedovanje medija – s kojim šire laži i obmane

Evo recimo kod nas je vlasnik rtl i nove chifutar zar mislite da će on govoriti istinu u eter? Zašto uvijek kada je neke tema gostuje puhovski koji je predsjednik soroševog otvorenog društva za hrvatsku, zato jer je chifut, isti taj puhovski je u Hagu bio svjedok protiv naših generala.
-VAŽNO JE DA SVI ZAJEDNO DETEKTIRAMO PRAVOG NEPRIJATELJA-

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
1 mjesec prije

IN GOD WE TRUST – ali ne piše u kojeg Boga vjeru imaju.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

10 dana prije 45 rođendana JFK
Marilyn je otpjevala Happy birthday mr president
Za manje od 3 mj. je umrla
Predsjednik 15 mjeseci iza Marilyn M.

Nikad razjašnjena bila je i Afera Marković
s Alain Delon,i Francuskom vrhuškom.

Maka
Gost
Maka
1 mjesec prije

Slažem se i još ovo raditi- svakodnevno:
Plaćati u kešu. Ne karticom!
Bojkotirati:
Sve što je kinesko, pa čak i njihove turiste.
Apple
Microsoft
Google (reklamno plaćanje)
Facebook
Amazon
Svo zlo dolazi iz Amerike. Sve njihove proizvode bojkotirati (Coca-Cola i.t.d)
Sve ne-vladine organizacije
Kupovati:
Samo domaće. Ako nema, ima u BiH, Srbiji, Sloveniji….
Gorivo točiti samo na Hrvatskim crpkama.
Kupovati samo u Hrvatskim prodavaonicama.
Račun imati na Hrvatskoj banci.
Zvijeri treba izgladnjeti!!!
Moja ekipa i ja to već odavno sprovodimo u djelo.
Ovo je nešto što može svak uraditi.

buga
Gost
buga
1 mjesec prije

Istina

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
1 mjesec prije

Dokle god se budemo zadovoljavali pisanjem postova na ovom DOBROM portalu neće se stvari mijenjati na bolje.
Ljudi ovo je gore od 91., zato znate šta vam je činiti stvari se mijenjaju samo silom na silu.

Blau
Gost
Blau
1 mjesec prije

Lukašenko, Đoković, Gobert iz NBA, takodjer se ogriješili o koronu i uskoro počeli imati velike probleme

Blu trabant
Gost
Blu trabant
1 mjesec prije

Hrabri ljudi, počivali u miru.

Neko ime
Gost
Neko ime
1 mjesec prije

Moram reci redakciji (i A.Fordu, dakako😉) da je vrlo neuvidjavna. Ne sjecam se da sam toliko citao tiskovine nedjeljom, otkad je izlazio feljton na duplerici ned.bljutarnjeg o teskoj pozrtvovnosti obitelji Todorica, koji ne zale truda i helikopterskog goriva da, obilazeci svoja nepregledna imanja, omoguce kvalitetnu distribuciju proizvoda neplacenih kooperanata do nasih blagovaona…

Antinio Cagapulito
Gost
Antinio Cagapulito
1 mjesec prije

Mislim da bi redakcija trebala ograničiti komentare na najviše 300 tinjak riječi. A i ovi oglasi iritiraju.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Kad se znanost koristi za ubijanje, izgubili su čast i put.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

JA BIH OGRANIČIO NA 379 KOMENTARA JER JE JEDINO BITNO STO JA HOCU A ZA OSTALE ME NIJE BRIGA. MOŽE OVAKO?

Predator
Gost
Predator
1 mjesec prije

Clanak kao i odgovor.Procitas tri reda dok ne vidis o cemu se radi.Hvala

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije

Valtere
Tvoj komentar daje najbolju sliku o Tebi.
Odnosno, iz Tvog komentara proizlazi da si Ti samo jedan mali qurac od ovce, kao i Tvoji komentari… (Nekako mi se čini da i Ti ovdje dolaziš striktno po ANTIFA zadatku…)

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije

Nemoj pretjerivati – pa čak i jednom Saddama stavljaš u isti koš sa svima navedenima. On je stradao jer je izvršio “neodobrenu” agresiju na neku stranu zemlju, a ne zato što je postao reformator, dobrotvor i ne znam što sve ne…

POVEZANE VIJESTI

Izbornik