Kratki video: “Ovo je Rusija 2017.”

Krasnodar - Rusija
33 komentara

Umjesto dugih analiza, na internetu je objavljen kratki video o tome što se dogodilo Rusiji tijekom 2017. Usprkos svim mračnim predviđanjima, zemlja izašla iz recesije, zabilježen je rast bruto domaćeg proizvoda, poljoprivredni sektor je nadmašio sva očekivanja. Video je posvećen glavnim dostignućima zemlje protekle godine.

Autori videozapisa objavljenog na YouTube kanalu “Ovo je Rusija” su sigurni da se Rusi imaju čime ponositi. Štoviše, 2017. se bila prekretnica za zemlju, napominje se u videu.

Ove godine, zemlja nije samo izašla iz recesije, nego je ušla u fazu stalnog rasta. Rekordna žetva je pretvorila Rusiju u svjetskog lidera u izvozu žitarica. Ove godine je zemlja zaradila više na poljoprivrednim proizvodima nego na prodaji oružja.

Istovremeno, autori napominju da se potražnja za ruskim oružjem u svijetu povećala nakon uspješne operacije ruske vojske protiv terorista u Siriji.

Zanimljivo, čak i ruska kinematografija također završava godinu s ogromnim postignućima. Prihodi od ruskih filmova ove godine su iznosili 12 milijardi rubalja. Ova i druga postignućima zemlje možete vidjeti u videu na You Tube kanalu “Ovo je Rusija”.

VIDEO – Rusija 2017.

Rusija 2017.
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tadmur Palmirović
6 godine prije

Sada će dežurni drekavci pjeniti kako je ovo jeftina propaganda,mada to nije ni važno.Važno je da se ovaj trend nastavi.

Vučedolac
6 godine prije

Trenutni trend je taj da Putin lagano postaje najmudriji vođa današnjih vremena

antun comb
6 godine prije

super, ajd sad opet na youtube i upisi “poverty in russia”

Podravec
6 godine prije

Poekhali!

Messier 31
6 godine prije

Cijenim Putina kao državnika (jedan od najvećih u ovo doba) ali me pomalo iritira njegovo inzistiranje da Amerikance naziva ‘partnerima’. Nemojte samo odgovarati da time ispada politički ‘korektan’, ili da to ne misli iskreno. On to vjerovatno i ne misli..zapravo Boga pitaj šta stvarno on misli o njima. Ali zar bi ga ubilo da se (kada su u pitanju Amerikanci) pomalo odrekne iste te ‘korektnosti’.. šta je najgore što se može desiti? Pa ne mogu ga više mrziti nego što to sada rade.

Stjepan
6 godine prije

Gdje je poštena i pametna vlast a istovremeno su gospodarski, socijalni i sigurnosni trendovi u pozitivi tu će biti i bolje budučnosti za cijelu zemlju ! Video bio ili ne propaganda je nebitno ako je statistika istinita i u plusu!

Laki Topalović
6 godine prije

Danas je Putin oprostio porezne dugove sirotinji, uvjetno rečeno, i to da automatizmom uradai Porezna uprava, a ne da babe i didovi sa štapom hodaju od šaltera do šaltera. predizborni potez. Nek je. Nek nama tako oproste kamate na franak

davor
6 godine prije

antun comb ….super,ajd sad opet na youtube i upisi “lakhta tower sankt petersburg russia”

Zlatko
6 godine prije

Rusija, carstvo zla.
Gdje ruska čizma stane tu trava ne raste.
Pa pitajte sve ruske susjede šta imaju reći. Od Finske, Poljske, svih Baltičkih država…čak do Mađarske.
A o Azijskim ruskim susjedima da ne pričamo koliko su ZLO Rusi napravili.
Sve ratove su izgubili, osim 2.sv.rata. a i tad bi sklapali od gladi da Amerike nije bilo o na stotine i tisuće brodova dovozili su od žitarica pa do borbenih aviona.
Uglavnom, Ruse neka voda nosi što dalje od nas.

Robin hud
6 godine prije

Rusija sa Putinom ili bez njega je vekovni san zapadnog osvajanja…..sa Putinom i slicnima taj san postaje potpuno neostvariv…….oni ne prodaju zemlju za najke , reiv zurke i slicno…..Rusija je najveca rampa Americkom ispiranju mozgova celom svetu a to je globalizacija….da nije nje pravoslavlje bi odavno nestalo, falsikovali bi istoriju sveta kao sto vec pokusavaju…..

Ivi ivić
6 godine prije

ja to govorim od početka,sankcije su injekcija za ubrzani rast,za pametne,drago mi je rusi su naši geni,bar moji,koji nikad nisu bili izmišani sa švabskim ili usraškim,naprid rusija…..

RuskiAmerikanacPlaveBoje
5 godine prije

Ja se nadam da će konačno srediti promet i alkose. Oni su im veća prijetnja od Amera! Ovi promo videi su dobri, ali Ruski ne razumijem…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.