Kulić: Danas samo nerazuman čovjek može poželjeti da dođe na vlast u Hrvatskoj

Slavko Kulić - Velebit

Gost u Podcastu Velebit je Slavko Kulić, angažiran u znanstvenim krugovima od Bruxellesa pa do Kine. Aktivan na filozofskim i znanstvenim forumima u svijetu, član Lisabonskog savjeta, Ekonomskog foruma, Komisije za denuklearizaciju Europe, Komisije za etiku.

Pretplatiti se
Obavijesti o
42 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
JumpingJackFlash
3 godine prije

Jako cijenim profesora Kulića, no rijetko kad su razumni ljudi vladali na ovim prostorima… Ovih 10 milijardi eurona što navodno dolazi kao pomoć iz EU u Hrvatsku dovoljna je motivacija svim HDZ-ovim i SDP-ovim lopovima da se kao ludi bore za vlast, odnosno da svojoj ekipi podijele te pare…

Ive
3 godine prije

Gospodine Slavko Kulić, Hrvatskom 30 godina vladaju ZLOCINCI LOPOVI LOPINE iz HDZ-a i svakim danom je nesmiljeno pljacakju. Vi kazete; “Danas samo nerazuman čovjek može poželjeti da dođe na vlast u Hrvatskoj.” a ja vam kazem da nikada nece doci podobnije i bolje vrijeme jer st dalje to ce biti gore. HDZ je osmislio JEBOKRACIJU to vam je ono kada Tudjmanova stoka krunog zuba nasilno jebe stoku sitnog zuba i jos ih pri tome ubijedjuje da im to radi zato da i njima pruzi malo zadovoljstva.

Zvrk
3 godine prije

Branko Horvat: “Doći će dan kada će nam se u ekonomiju uvući neznalice i plaćenici stranih konzorcija i korporacija, doći će dan kada će svoje ljude imenovati premijerima, državnicima, taj dan biti će sprovod naše suverenosti i demokracije, taj dan biti će sprovod slobode, prava radnika i svijeta kakvog smo poznavali, taj dan doći će uskoro, a mi ćemo ga slaviti kao državni praznik.”

PS: Sretan Dan državnosti!

Trpimir
3 godine prije

Svaka država ima svoju mafiju,jedino hrvatska mafija ima svoju državu!
Nisam više siguran ako je to samo hrvatska mafija!

Trpimir
3 godine prije

Dodao bih još da je važno kojoj stranci pripadaš osim šta si po vjeri ,naciji i rodu!

Pero
3 godine prije

Nacionalista? Ovo ne moze biti veci globalizam i liberalizam nego sto je. Jos jedino da se javno doslovce j…o u d..pe

Trpimir
3 godine prije

Ukratko,postali smo jad i bijeda a budućnost tražimo u prošlosti!

Bosanac
3 godine prije

Kaže ovako jedan vic: Doš’o Huso iz Njemačke kući na odmor pun (para) ko brod. Nađe se na piću sa svojim haverom Hasom a ovaj nema prebijene pare. Pita njega Haso …de bolan povedi i mene sa sobom u Njemačku da i ja radim malo taj pos’o k’o i ti, da zaradim i ja neku lovu. Kaže njemu Huso … ovaj pos’o koji ja radim ne bih ti preporučio jer je totalno nemoralan, ja sam muška prostitutka, spavam sa muškarcima za lovu. Kaže Haso , nema veye vodi me u Njemačku i ja ću to da radim, samo da dođem do neke love. I tako povede njega Huso u Njemacku i smjesti ga…i nakon dan dva dođe po njega i kaže našao sam ti dopbrog klijenta, Japanca, rek’o sam mu da si njufer (da mu je prvi put) i Japanac je rek;o platit 500 Eur jer si njufer. I tako… Čitaj više »

Jura
3 godine prije

Jebemu, profesore, godinama pratim Vaše analize, i ne sjećam se da je bila ijedna koja nije bila manje ili više katastrofična. I nije da su se baš ostvarivale. Naprotiv. No, naravno da Vas to neće zaustaviti u produciranju novih.

duki
3 godine prije

Odličan prilog,ali u Lijepoj našoj nažalost neće naići na plodno tlo !Vratimo li se u povijest tamo negdje 2008, – ako se sjećate početka svjetske krize ? Naš vrli ministar financija Šuker urla u saboru “u Hrvatskoj neće biti krize” rezultat=još se od nje nismo oporavili i što onda ,Daj vlast SDP,-u pa nek se oni jebu !tako će vam biti i sada opet će netko drugi papati geuna 3godine za njih da popravi situaciju a onda u 4 .stiže Zna se !
Da se razumijemo nisam nikakav obožavatelj Bere i ekipe,ali vidjeti ćete A takvi kao dr.Kulić u ovoj tvorevini nemaju ,nažalost,šanse !

Ivan
3 godine prije

Molim uredništvo da preispitaju naslov ovoga članka. Je li to baš tako rečeno.

Vrane
3 godine prije

Može Kulić pričati već 30 godina istinu ali šta kad ovce više vole slušati obećanja i šarene laže koje im serviraju političari

Vrane
3 godine prije

Bog se piše velikim slovom

Maro
3 godine prije

Gospodin Kulic i gospodin Grubisic su vjerojatno jedini u hrvatskoj koji upotpunosti razumiju makroekonomska kretanja i opcenito ekonomiju,ali bas zbog toga ili unatoc tome vrlo rijetko ih se moze vidjeti,cuti ili citati u medijima,a razlog je jednostavan ; cenzura i naredjenje vlasti urednicima da se toj dvojici ekonomskih strucnjaka dava malo prostora ,jer njihove analize su iskrene i tocne,a to nitko od vladajucih ne zeli da gradjani cuju.

iefbviebfvibefwvbefvaewfvahewvaew
3 godine prije

Sa zakašnjenjem sam pogledao profesora, jedino što mogu reći je da je briljirao. Ovo bi na HRT-u prikazivao svaki dan za one koji razumiju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.