L. Ivašov: “Rat će biti žestok, ali Rothschild može ostati bez bogatstva”

Ivašov
16 komentara

Predsjednik Donald Trump je rekao kako namjerava postići dogovor s Moskvom o pitanjima gospodarstva i u borbi protiv terorizma, rekao je njegov glasnogovornik Sean Spicer.

“Trump je uspješan kao poslovni čovjek i to treba gledati kao pozitivan znak u pregovorima, te da je on u stanju to učiniti”, zaključio je Sean Spicer.

O Trumpovoj “borbi protiv zla u svijetu” je intervju dao predsjednik ruske Akademije geopolitičkih problema, doktor povijesnih znanosti, general-pukovnik Leonid Ivašov.

“Obama na svojim rukama ima previše krvi”

♦ Iako je Trump emocionalna osoba, on je ujedno mudar poslovni čovjek i ima vrlo jak tim. Da, davno, prije pojave Obame sam rekao da to neće ništa promijeniti. On je jednostavno bio proizvod u novom omotu s više osmjeha. Clinton je također bio nasmijan, ali se preselio na istok, kada je NATO bombardirao Jugoslaviju.  Obama je na svojim rukama također ima previše krvi. Ali Trump je nešto drugo. Trump je rekao kako SAD neće svrgavati režime po svijetu, kao što je činio “zahrđali NATO

“Američka vlada je u službi globalne oligarhije”

♦ Doista, da bi NATO bio takav kakav jest, on još uvijek treba većinu američkog novca. Mislim da Trump jednostavno to neće činiti, jer ima drugačije principe. U posljednjih nekoliko godina, za vrijeme Clintona i Obame, sve su američke administracije radile za globalističku oligarhiju. Koristile su im za promicanje njihovih financijskih tokova i provođenje svih vrsta financijskih prijevara. Taj financijski kapital je, zajedno s industrijom, na više načina napustio Sjedinjene Države i sada radi na potpuno različitim tržištima i u drugim zemljama.

“Trump u timu ima najveće financijske stručnjake”

♦ Sada Trump želi vratiti financijski kapital u SAD i od transnacionalnog ga pretvoriti u nacionalni. Želi vratiti u SAD sve moderne industrije. Zato je uzeo svoj tim ekipu vrhunskih financijskih stručnjaka. Goldman Sachsa i drugih velikih financijskih institucija. Kažu da Trump objavljuje rat globalnom financijskom kapitalu! U stvari, Trump objavljuje rat globalnom kapitalu koji je aktivan na drugim tržištima, pa čak i na drugim kontinentima! Ali glavna stvar je da se taj kapital u ekonomiji ne bavi proizvodnjom, nego stvaranjem profita financijskim špekulacijama. Čini se da je Trump tom klanu proglasio rat. Rat će biti žestok, do te mjere da bi se mogli istopiti dolari Rothschilda.

SAD vrše snažan pritisak na Rusiju, ali se Rusija ne treba kladiti na Trumpa i polagati u njega velike nade. Trump je jak političar i sigurno razumije da je Amerika, posebno u gospodarstvu, danas mnogo jača od Rusije. Stoga će djelovati s pozicije jakog igrača “partnera”. No, nada da ćemo negdje postići kompromis je iluzija. Nema ustupaka i neće ih biti. Mislim da je prva stvar s kojom ćemo se susresti “ponuda” Amerike o strateškom nuklearnom oružju. U tom smislu će nas Sjedinjene Države snažno pritisnuti, ne odstupajući od svog stava.

I u ostalim stvarima će sve biti isto.

“Baltičke zemlje i Poljska”

♦ Možda u europskom području imamo malo lakši posao s Trumpom. Ali on možda pljuje po Europi, da ih malo otrijezni i da plate koliko treba u NATO, uključujući i za boravak od američkih vojnika u njihovim zemljama. Ako ne, on ih se može “otresti” i odustati od čuvanja granica NATO članica poput baltičkih država, Poljske, itd. Možda bude i nekog napretka u Ukrajini. Kažu da će se Trump dobro odnositi prema nama. Ne,… naravno da neće. Trump je američki nacionalist i on će raditi za Ameriku i samo u Americi! Bez ustupaka i novca on nikome ništa neće dati, čak ni nama.

“Studija o stanju u svijetu”

♦ Pa, Trump nije “politički analitičar” i “obični” političar, on politiku prakticira. Naravno, prije nego što donosite i poslovne odluke, morate provesti dubinske analize i izračunati posljedice. On se time bavio, a sada to radi njegov tim, koji studira stanje u svijete i mjesto i ulogu Amerike u njemu, ali stvarno mjesto, a ne neko imaginarno uzdignuto. Oni prave strategiju i računaju efekte različitih političkih odluka i koraka.

“Što Rusija može sama napraviti, a što zajedno s Kinom?”

♦ Naravno, Trump očigledno želi zatvoriti granice i ograničiti useljavanja, i odmah je uzeo takve odluke. Međutim, postoji više složenih pitanja gdje mu trebaju savjeti i dublja istraživanja. Na primjer, Trump za početak očekuje susret s Putinom. To bi bio početni korak kako bi se razumjelo što želi učiniti Rusija i želi li Rusija biti zajedno s Kinom. Dakle, Vladimir Putin se također mora pripremiti vrlo ozbiljno,.

“Nada oko ukidanja sankcija”

♦ Oko svih ovih sankcija se trump već očitovao na službenoj razini. SAD će ih ukloniti kada vratimo Krim, što sve jasno govori. Ali, moramo razumjeti što su to – sankcije? Donose li nam više dobra ili zla? Uostalom, ne postoje sankcije protiv Rusije, nego protiv određenih osoba i poslovnih subjekata. Morate imati na umu da nisu svi kandidata Trumpa tako lako prošli, tako da on svaki dan mora manevrirati. Negdje mora popustiti, a negdje i očvrsnuti ton.

“Naše podmornice su razmještene uz američke obale”

♦ Što se tiče opće međunarodne situacije, naše podmornice su na dužnosti i službi u potrebnim područjima, uključujući i američku obalu, što svakako treba biti učinjeno, i još mnogo toga! Ako žele da ne smetamo, da nikoga ne uznemiravamo, neka ne dolaze u takve zone kao što su Barentsovo i Crno more, pa ni mi nećemo ići k njima. Mora postojati međusobni dogovor, ali ne kao onaj Gorbačova. Uostalom, sve se snima i prati, pa molim, neka se pronađe kompromis. Još jednom podgrijavati situaciju ne vodi apsolutno nigdje…

BaltikLeonid IvašovPrijetnjaSankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Laki Topalović
7 godine prije

Vjerujem da u Kremlju, potom Medvedev, Lavorv, Šojgu, Rogozin i dugi znaju da Trump neće moći provesti nikakvu politiku koje ne bi bila na korist SAD-a i ucjena, ali smo zaradili mali predah s Killary. Da je bilo drugačije, već bi imali napad u Siriji, Irak, sankcije Libanonu, ….. Ukrajinu da ne spominjem, koja isto dobiva nešto vojne opreme bez PZO sustava. Tako da sve u svemu, neka se kolju međusobno, proizvodni i financijski klanovi u Americi. Bolje ne može biti.

Michael Collins
7 godine prije

nakon “… bombardovanja Jugoslavije…” prestao sam čitati. Rothschild, kao i ona lopina Hodorkovski, mogu ostati bez dijela bogatstva, ali da će na baš na prosjački štap takva bagra, čisto sumnjam.

subaru
7 godine prije

Ovaj nešto i vidi sa toliko godina na ramenima ali je slijep da vidi da je i Tramp dio ekipe koja slijedi samo jedan cilj od kojeg ne odustaju. Dakle živi u ujerenju da Tramp o nečemu odlučuje a ne kuži da je Tramp lutka koju su stvorili lutkari. Ako je središnja točka urote okupacija ljudskih uvjerenja ovaj je okupiranog implantiranog uvjerenja a misli da je pametan.

Mamajev Kurgan
5 godine prije

Leonida Ivosova s posebnim uzitkom citam vec preko 20g. tacnije tamo negdje od onoga zvijerskoga napada na SRJ (Srbiju/CG) 1999g.On je tada bio tima vojnoga Rusije u vrijeme pjandure Jelcina…Naravno Ivasov i drugi vojni Rusije bili su opozicija civilnim glavesinama Rusije.
Veliki mozak i veliki patriota…nebi me zacudilo da je Ivasov L. deo tima (duboka drzava) koji je naprasno smjenio Jelcina i doveo Putina..
L.Ivasov ne prica puno…veoma rijetko i svaka mu je zlatna.

Po mom misljenju zahvaljujuci ovakvima ruskim ljudima danas Rusija postoji ….a kad imamo ovakvu Rusiju ima nade za ovaj nesecni svijet.

Mag
5 godine prije

Moij g-Ivašov, Rothschildi mogu ostati bez papirnog nvca,dionica,obveznica itd papirnog sranja, ali zaboraviliste da ste da su najveće zalihe zlata još uvjek u njihovom posjedu.

PlanetB
2 godine prije

https://truth11.com/2020/06/26/the-sinister-house-of-rothschild-from-the-beginning-1743-1946/ Rusija je zemlja sa jakom kulturom a u to spada i svjest o vlastitoj povjesti. Pogledajmo ovaj djelic povjesti to je bilo 19-to stoljece a 20 -to stoljece je totalno pod efektima tog istoh 19-tog stoljeca , godina 1815-te Becki kongres, naravno u Becu: ‘Razlog ovog Bečkog kongresa bio je da Rothschilds stvori oblik svjetske vlade kako bi im pružio potpunu političku kontrolu nad većinom civiliziranog svijeta. Mnoge europske vlade bile su zadužene Rothschildovima, pa su odlučile da to mogu koristiti kao alat za pregovore. Međutim, ruski car Alexander I, koji nije podlegao središnjoj banci Rothschilda, nije se složio s ovim planom, pa je Rothschildov svjetski vladin plan propao. Uznemiren time, Nathan Mayer Rothschild se zakleo da će jednog dana on ili njegovi potomci uništiti cijelu obitelj i potomke cara Aleksandra I. nažalost, bio je vjeran svojoj riječi, a 102 godina kasnije Rothschild je financirao boljševike kako bi ispunio… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio PlanetB
Gordana First
2 godine prije

Uskoro će biti 50%cijepljenih s dvije doze. Samo jedan k tome demokracija je zadovoljna. Demokracija ne znači jednakost za sve. Znači morate se i svi drugi cijepiti. To je to!

Dragan
2 godine prije

Rothschildi. Clintoni, Soroši, Gatesi,itd.. svi državnici, premjeri svijeta i ostali sateliti svi!!! Trebali bi ostati bez Glava.. za pare lako!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI