Maloljetnička prostitucija: 12 godina stare djevojčice ponuđene Epsteinu kao “rođendanski poklon”

Djevojka u šumi
30 komentara

Nove detalje o seksualnom iskorištavanju mladih francuskih djevojčica od strane Jeffreyja Epsteina otkrila je navodna žrtva multimilijunaša, Virginia Giuffre. Prema njezinim riječima, Epstein je od svog prijatelja iz Francuske dobio tri 12-godišnje francuske djevojčice kao “rođendanski poklon”, čije se ime već nalazi u slučaju.

Prema navodima novih detalja o navodnoj pedofilskoj mreži američkog multimilijunaša, Jeffrey Epstein primio je tri francuske maloljetnice u dobi od 12 godina na poklon za rođendana od svog prijatelja Jean-Luca Brunela, koji je bio njihov modni agent. Ove su se informacije pojavile zahvaljujući sudskim dokumentima koje je citirao Daily Mail.

O svemu govori Virginija Giuffre. Prije toga, ona je priznala da ju je Epstein u dobi od 15 godina seksualno iskorištavao, a izvršio je samoubojstvo 10. kolovoza u svojoj ćeliji nedugo nakon uhićenja i pokretanja parnice protiv njega.

“Najgori slučaj za koji sam čula iz njegovih usta je bile su 12-godišnje djevojčice s kojima je letio u svom zrakoplovu za rođendan”, navodi se u dokumentu. “To je bilo rođendansko poklon-iznenađenje jednog od njegovih prijatelja. One su doputovale iz Francuske. Vidjela sam ih i upoznala.”

Te su mlade Francuskinje pronađene u siromašnim sredinama, Jean-Luc Brunel je plaćao roditelje i obećao je da će njihove kćeri postati vrhunske manekenke, piše u svjedočenju. Maloljetnice su odvedene Jeffrey Epsteinu kako bi nudile specifične seksualne usluge.

“Jeffrey i Brunel su im plaćali stan, natjeravši ih da rade za njih prodajući tijela za gotovinu, gole fotografije, pa čak i pornografiju”, rekla je Virginia Giuffre.

Samo je on mogao “nahraniti Epsteinov veliki apetit”

Prethodno je Mediapart već objavio anketu o slučaju Epstein prema kojoj je Jean-Luc Brunel, šef međunarodne agencije za modu MC2 (ranije Karins USA), bio “dovlačio” djevojke za Jeffreyja Epsteina.

Prema Virdžiniji Roberts Giuffre, jedina veza i prijateljstvo Brunela i Epsteina je bilo u tome što je “Brunel mogao dobiti desetke maloljetnih djevojčica i nahraniti Epsteinov veliki apetit […] za seks s maloljetnicima”. Jeffrey Epstein je “spavao s više od tisuću Brunelovih djevojčica”, tvrdio Virdžinija.

Mediapart je također izvijestio da posjeduje izjavu na 70 stranica bivšeg računovođe tvrtke MC2, Maritze Vasques, koja je radila s Brunelom između 1998. i 2006. u Sjedinjenim Državama. U dokumentu iz lipnja 2010. gđa Vasques napominje da je milijunaš Jeffrey Epstein bio prijatelj gospodina Brunela, koji mu je “dao novac […] i stanove za djevojke”, piše Mediapart.

Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moreno
4 godine prije

Sve se to znalo još prij 10 – 15 godin, ali tad se to tretiralo ka teorija zavjere koja je eto u međuvremenu postala činjenica. Trenutno se i sotonističko žrtvovanje male dice tretira ka teorija zavjere koja će u nekome trenutku bit činjenica. Afera ”Pizzagate” je skoro skroz maknuta sa interneta, dijelom ugašenim računima otvorenima kod velikih korporacija, a dijelom je supresirana na tražilicama.

Antinwo.HR
4 godine prije

SMRT pedofilima bolesnim i onima koji to promoviraju

Slavonac
4 godine prije

To vam je taj liberalni fasizam.Imam lovu,stace mi vjera obitelj i nacija.Svi mi skupa sa vama novinarima ,znamo odakle je pocelo.Neide na dobro,80%medija tu revoluciju podrzavaju.

netman
4 godine prije

Bez komentara, bolesno i za najtezu osudu

Zobon
4 godine prije

Meni je ovo sve sumnjivo. To su su teski bogatasi, sa vezama u politici na najvisem nivou, bliski sa obavestanim agencijama. Kao takvi oni mogu imati sta god pozele, a maloletnice su verovatno poslednje na listi stvari koje mogu tesko nabaviti. To da bi se oni okupljali na nekom ostvru u nekakvim gradjevinama samo da bi imali seks sa maloletnicama ja uopste ne verujem. Oni su vrh ledenog brega koji je poznat kao Pizzagate. Oni izgleda rade gore stvari od seksualnog cina. Nesto toliko uzasno i bolesno da ne mogu ni da pisem o tome.

Ime
4 godine prije

U SAD i GB godišnje nestane 180 000 djece, da 180 000!? Sluge sotonine koriste ih kao resurs, od zrtvovanja, uzimanja mladenačke krvi (vrlo popularna metoda podmlađivanja) , organa, silovanja, najgnusnije nemoguće stvari. Proguglajte o nestaloj djeci, to je nezamislivo u današnje vrijeme.

Ivo Lola¸
4 godine prije

Ovo je samo vrh ledenog brijega svjetskih elitističkih pedofilskih krugova! Gdje su dva autobusa puna maloljetne djece izbjeglica koja su s kraja devedeset druge poslana iz Sarajeva, a ne zna im se ni traga ni glasa? A sve se radlo pod agendom “širenja demokratije”. Ni slova, ni riječi, ni glasa od Christiane Amanpour. Ni glasa o Žutoj šiptarskoj kući za naživo vađenje bubrega i ostalih korisnih organa za trule zapadne kapitaliste. Neke takozvane novinare i reportere treba natući ko volove u kupusu, oni su direktno odgovorni za zataškavanje slučajeva i sakrivanje dokaza ratnih zločina, opet radi “širenja demokratije”. Imali smo mi demoratiju i to puno bolju i s manje korupcije nego danas, zvala se samoupravljanje, al kažu, ovako je htjela većina, pa nek većini i bude ovako.

Putin
4 godine prije

Ona mu nije bila žrtva. Uživala je u zabavama i raskošu. Sad privlači pažnju i hoće zaradit iz ovoga, ali bila je prostitutka, izabrala je to. Nikakva žrtva.

Viki
4 godine prije

Ovdje se najmanje radi o “jadnim, nevinim” maloljetnicama koje su neke moćne starkelje seksualno iskorištavale. Takvih “nevinašaca” koje će za 1000 $ radit šta god želiš po americi ima na tisuće. Sve su to špijunske igre u podmukloj borbi za vlast u SAD-u. Epstain je bio nečiji pijun koji je na taj način kompromitirao moćne ljude, da bi ih kasnije neko mogao time politički ucjenjivati. Za čiji interes je Epstain radio ? CIA, NWO, duboka država ili neko koga nismo još ni čuli ? Nije ni čudo da je mrtav, jer je svima odgovaralo da ga nema. Zanimljiv je tajming cijele ove afere … pred nailazeće predsjedničke izbore. Iako mnogi od nas ne simpatiziraju Trumpa, ćini se da je on ipak u konfrontaciji sa globalistima i dubokom državom.

Klump
4 godine prije

Rudolf Štiner pravi pred 100 leti.da se po luciferjanskih bitjih iz obdobja starega egipta ,začnejo reankarnirat osebe iz časa Jezusa Kristusa oziroma nosilci slednje energije ,tako da še je upanje za ta svet.

FATIH
4 godine prije

DA,DA,TAKO TO RADE DJECA SOTONE……..

Max
4 godine prije

Monstruma nema jeftinoi se izvukao a Što s ostalima?

Demc
4 godine prije

Pozdrav! Potražite dokumentarac na yt Bohemian Grove. Ne znam za prijevod ali original traje oko 2 sata. Mislim da se nekako uklapa u ovu debatu..

BanOvan
3 godine prije

Treba poslati onog policajca iz Nevesinja sto je polomio lika(24) jer mu je uznemiravao kcerku (12) pozivom na s*x.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.