MASKE PADAJU – Pošteni slovenski liječnici otvoreno o korona manipulaciji

Slovenski liječnici o koronavirusu
67 komentara

Udruga “Roditelj odlučuje”,  upravo je objavila prijevod časnih i poštenih slovenskih liječnika, koji otvoreno razgovaraju o koronavirisu i manipulacijama. Poslušajte što govore slovenski liječnici i zapitajte se što vam kriju kojekakvi stožeraši, političari, kvazi znanstvenici i mainstream novinari.

Pretplatiti se
Obavijesti o
67 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
emi
3 godine prije

Da ali poslije 6 mjeseci čutanja, kolaboriranja-sudjelovanja u udruženom covid-1984 zločinačkom poduhvatu. I liječnici u Sloveniji su se pokazali kao unisono organizirana korumpirana organizacija, koja u 6 mjeseci nije proizvjela niti jedan jedini javni istup, koji bi uzeo sebi za slobodno, da malo kritičnije-temeljitije prođe kroz ovih 6 mjeseci strave i užasa. Nitko u Sloveniji od liječnika ne zaslužuje poštovanje, ova 4ica na žalost nije ni blizu onoga “bolje išta nego ništa”. Baš nas zanima, da li se u Hrvatskoj našao barem jedan profesor(ica) bilo čega, netko, tko je dobro plačen da misli, koji se javno usprotivio ili barem izrazio jaku skepsu prema ovoj corona ludosti? U Sloveniji nije, eto, to je situacija, ovdje nemate više novinara, intelektualaca, a polako nestaje i onih, kojima je još ostalo malo razuma. Juče je na autobusu uhičena 17 godišnja djevojka, jer nije htjela na sebe u vozilu staviti masku, pa je šofer zvao… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Svaka čast ljudima.

shumadinac
3 godine prije

Ja se još sećam kako je ovde Boris Džonson svrstavan u “ljude sa kičmom spremnim na otpor kabali” jer je predlagao imunitet krda. I dok sam ja pitao da li su svesni šta takvi pričaju samo sam dobijao minuse. I šta bi sa Borisom?

Lukašenko je još drastičniji primer. Bio je “korona vizionar, čak heroj koji se suprotstavio Putinovoj nameri da prisvoji belorusku privredu”. A ja i tu dobijao gomile minusa kada sam podsetio da se gotovo pre par meseci “žvalavio” sa Pompeom i ukazao na činjenicu da bi dupe dao za par meseci na vlasti.

I sada se našla priča koja ide u prilog “sentimentu krda” ali se ništa ne govori o ranijim pogrešnim procenama na koje je UKAZIVANO. Kako su ljudi postali toliko “jednodimenzionalni” da mišljenje kreiraju od vesti do vesti ne uzimajući u obzir kakav je izbor vesti?

4e 65 6b 64 6f 2e
3 godine prije

U drugim vijestima:

Uhićena maloljetnica zbog ulaska u autobus bez maske:
comment image

3 godine prije zadnji put uredio 4e 65 6b 64 6f 2e
Talaj
3 godine prije

Nisu “slovenski” nego su SLOVENAČKI. Ja sam SLOVEN ali nisam SLOVENAC! Haloooo!

Sunseeker
3 godine prije

Sve je jasnije i jasnije da je corona velika prevara od strane nedodirljivih koji sprovode plan samo njima poznat. Vlade raznih država su igraci koji slijede njihov plan iz nekih vlastitih koristi. Ne ulazim sta je korist i nagrada za sabotiranje svoga naroda. Znaci jasno mi je to sve ali jedna stvar mi nije jasna. Zasto policija koja obicno ima zadatak da brani stoku na vlasti ,ovoga puta ide protiv svoje obitelji ,svoje djece ,svog zdravlja…Sve sto se sad narodu dogada ujedno se događa i policiji i razno raznim sluzbama, a svi oni isto imaju obitelj koja trpi posljedice sad a i u buducnosti zbog radi besmislenih zatvaranja i nosenja brnjica. Hapse ljude,prozivaju ljude,batinaju ljude. Da li to rade jer stvarno vjeruju u koronu ili zbog place ili radi svog nekog bolesnog ega ….. uopce ne razmisljaju da ce posljedice ovog sranja imati i njihova djeca… Da li se to… Čitaj više »

tucker carlson
3 godine prije

bas lijepo da su sad stoci pojasnili da je to sad sve nekako cudno..a stoka se vec navikla i nema nazad,nemate pravo sad moralizirati nego samo lizite djonove srecku sladoljevu.hvala.

onaj najve... Dalton
3 godine prije

Sve čestitke našim susjedima Slovencima za prvo i drugo mjesto Tadeja Pogačara i Primoža Rogliča na Tour de France.
Bravo fantje, kolosalan uspjeh!

3 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
Karma
3 godine prije

Uvest totalnu blokadu svega. Sve zatvorit, prestati jesti, disati, kakiti, piskiti. Tako ce sa nama nestati i gripica.

Neko ime
3 godine prije

https://youtu.be/8UvFhIFzaac
Sve 5 Stock…popit cu jedan Stock84 i u tvoje zdravlje 😉
U prilog svemu sto govoris prenosim jos jednom link koji je neko od komentatora vec stavio, al vjerujem da nije naodmet…umjesto “factcheckera” i fake znanosti…

lilo
3 godine prije

U principu vecina nas je preboljelo covid jer on ne postoji od 2 mjeseca vec unatrag dosta godina. Ako si prebolio jacu prehladu ili gripu vjerojatno je tu bila utrpana i korona al tko je isao za tim? sve je to bilo u istoj kasi.Tako da imunitet krda imamo

Miro
3 godine prije

U vezi ove 17god cure koju so navodno policajci u Sloveniji maltretirali zbog maske, pogledajte komentare u Slovenackim medijima. Nije to uopste bilo zbog maske nego zbog nemoguceg agresivnog ponasanja ove cure prema putnicima, vozacu, policiji..Molim vas pogledajte komentare na 24ur, MMC (TV Slovenija)

NSU
3 godine prije

Dokle god je prof. Dr. Sc vrhunski virolig, akademik itd, Jelko Kacin glasniji od njih, uzalud im trud!

4e 65 6b 64 6f 2e
3 godine prije
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.