Milanoviću opet spašavaš Plenkovića – Više ti ništa ne vjerujemo, Mamić nam je vjerodostojniji!

Zoran Milanović
53 komentara

Metodu odvlačenja pažnje, ne da smo naučili, nego smo doktorirali. Dok Zdravko Mamić raskrinkava zbilju hrvatskog pravosuđa, Plenković raznim spinovima pokušava izbjeći stvarnost. U pomoć mu uskaču stari prijatelji Milanović i Pupovac. Prevalili su se. PR spinovi više ne pale ni u Kozari Boku, mjestu glasača pokojnog gradonačelnika Bandića.

Zdravko Mamić, svakodnevno objavljuje vrlo ozbiljne optužbe, za sada osječkih sudaca. “Ovo je tek početak”, tvrdi Zdravko Mamić na čijim stranicama svakodnevno pratimo objavu materijalnih dokaza. Ako su dokazi vjerodostojni, u normalnoj pravnoj državi, koja danas nigdje ne postoji, pala bi Vlada Republike Hrvatske, pao bi Ustavni sud, a istražni organi bi autobusima punili zgradu DORH-a. Ništa se ne događa, iako su istražni organi odavno u posjedu dokaza koje im je poslao Zdravko Mamić.

Izgleda da PR manipulacija nije uspjela. U igru uskaču mamuti hrvatske politike i manipulacije, Zoran Milanović i Milorad Pupovac.

Manipulaciju je započeo predsjednik Zoran Milanović. To je onaj koji progovori “normalno” protiv Plandemije, a onda se cijepi . Čovjek koji preko noći promijeni mišljenje, dok znanstvenu studiju njegove suprugu financira glavna “Mister Boca” Astra Zeneca. Takvima se ne smije vjerovati ni kada vam vodu nose.

Da podsjetimo

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je podržao Zlatu Đuretić za predsjednicu Vrhovnog suda. Predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac poručio je u četvrtak da je kod izbora predsjednika Vrhovnog suda potreban sistemski, a ne „padobranski pristup” te da bi Zlata Đurđević imala podršku SDSS-a „da nije bilo onoga što se događalo proteklih tjedana”

“Napad” Milanovića na Pupovca

“To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori? Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka”, rekao je Milanović, te nastavlja “Poruka Pupovcu – predstavnik svih siromašnih, manipuliranih Srba sam ja, Zoran Milanović, zagrebački Hrvat porijeklom iz Dalmacije. Bok, Pupovac!”. Predsjedniče, jeste li zaboravili da vam je Pupovac bio koalicijski partner, kao i Plenkoviću? Zašto se tada niste odrekli Pupovca, koji doista manipulira svoju izbornu bazu.

Pupovac “odgovara

“Jučerašnji verbalni ispad predsjednika Republike Hrvatske povod je konferenciji za novinare na kojoj će se javnosti obratiti predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac”.

Ustaše, četnici i partizani…

Tako to funkcionira u Hrvatskoj. Jedna izjava izazove polemiku i skrene pažnju u momentu kada konačno otkrivamo osobe s orasima u džepu. To što Hrvatska ide prema dužničkom ropstvu, budućoj rasprodaji svog blaga i guši se u koruptivnom hropcu, Plenkoviću, Milanoviću i Pupovcu nije bitno. Uskoro će izbori i narod treba polarizirati.

Priča o ustašama, četnicima i partizanima ne pada na plodno tlo. Na zaprepaštenje hrvatskih i srpskih nacional-manipulatora, Igor Vukić i Vojislav Šešelj sjede za istim stolom i mirno razgovaraju o Jasenovcu. Marko Jurič u svojoj emisiji Podcast Velebit poziva na uljudne i konstruktivne razgovore svih strana, kako bi se konačno završila priča o ustašama, četnicima i partizanima tako da se sazna prava istina, kazne i osude odgovorni za zločine i stvore zdravi temelji bolje budućnosti.

Očito se povećao broj osoba koje počinju razumijevati globalnu i lokalnu manipulaciju našim emocijama. Podjela na lijeve i desne je također manipulacija. Jedina podjela koju priznajemo je na dobre i loše, bez obzira na svjetonazore.

Zdravko Mamić je preko noći od osuđenika prešao na stranu “svjetla”. Osječki suci su samo kap vode u moru. Strah je puno veći kod političara za koje Zdravko Mamić vjerojatno ima puno više materijala, nego o sucima iz Osijeka. Normalno, jer se s njima družio i financirao im je kampanje. Objave Zdravka Mamića jasno pokazuju da ih ne piše Zdravko Mamić, nego organizirani tim kojeg je angažirao.

Strah Plenkovića, Milanovića i Pupovca je opravdan i pitanje je momenta kada će završiti u ropotarnici političke povijesti. Hrvatski sudovi, s novim sucima, će imati puno posla u skoroj budućnosti, jer će organizator aktualnog globalnog kaosa vjerojatno odbaciti istrošene političke aktualne kurtone.

andrej plenkovićhrvatskamanipulacijaMilorad PupovacZoran Milanović
Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Željko
3 godine prije

Milijun puta sam se pitao , tko je njih izabrao ?!

Ukleti Holandjanin
3 godine prije

Crgf

3 godine prije zadnji put uredio Ukleti Holandjanin
Malomorgen
3 godine prije

iz članka…… temu mamiču više verujemo!….

a ni ta mamič koruptivni kriminalec?

pozitivan pesimista
3 godine prije

“Ustajte, vi zemaljsko roblje, vi sužnji koje mori glad” – rucak na vidiku;)

tihobl
3 godine prije

Najbolje bi bilo da Seselj zatrazi smjenu osjeckih sudaca. Tako bi sebi zagarantovali dozivotni mandat.

Sparkling
3 godine prije

Maminjo je naj traženija osoba na Balkanu a ujedno i najviše čuvana osoba.
Nije taj glup, zna on do kuda može ići s svojom pričom.
Onog trenutka kad dotakne spregu dorha i uskoka s kriminalom, Tad će se “poskliznut na koru od banane”.

Spacevoodoo
3 godine prije

Milanović, Plenković i Mamić su proizvodi kontrolnog sistema i bilo kakvo komentiranje aktualnih događanja znači indirektno priznanje sudjelovanja u sveopćem cirkusu ponuđenom kao zabava s kojim kontrolni sistem zabavlja svoje sljedbenike.

ledeno doba
3 godine prije

Ako pogledamo Milanovićevo djelovanje, uvijek bahat i ciničan, što je odlika, mnogih glumaca u službi elite, koji su sigurni u sebe, jer znaju da mogu i smiju sve. I njegova prevrtljivost. Malo glumi žestokog partizana i Jugoslavena, pa desničarima digne tlak, ono kada je rekao da je Hrvatska slučajana država i da Mustać i Perković nisu bili ubojice Udbe, već “naši Džems Bondovi”. Pa onda malo glumi desničara i ustašu, ono kada je na kraju mandata premjera, se sastao sa udruženjem branitelja i rekao da je Srbija šaka jada.. Taj razgovor je kofol bio izvan javnosti, iza zatvorenih vrata, ali naravno da je lukavi Milanović znao da će to procuriti u javnost i dignuti prašinu i među njegovom ekipom SDP-ovaca, a i u Srbiji. … Kao predsjednik on je nastavio takav bahati stil, malo glumi ljevičara i partizana, pa malo desničara i ustašu, pa je napao Plenkovića, pa se pravio zaštitnik Hrvata… Čitaj više »

Slonica
3 godine prije

Kako got strah kod Milanovića nije ni približan navedenom dvojcu.
Milanovic sirovo ali razumljivo govori a mediji ga svim silama diskreditiraju nazivaju izjave paljbom izvlače riječi iz konteksta da bi ga dodatno šikanirali.
Iako se cjepio pod pritiskom, Zoran Milanovic je jedini i glas razuma koji ne nosi masku, govori o neustavnosti mjera i isčitavanju zakona po potrebi kako vladajućima trenutno odgovara..

Vlada ne osuđuje Sessu poziva se na presumpciju, a s druge strane odbacuju drugu kandidatkinju zbog nepoštivanja protokola iako se osobno nije izjasnila sve do ponovnog javnog poziva.
Ùstavni poredak je dvosmislen i prilagodljiv te tako jedni prolaze a drugi ne.

3 godine prije zadnji put uredio Slonica
ledeno doba
3 godine prije

Novosti odbile objaviti satirički komentar Viktora Ivančića o Plenkoviću… može se pročitati na portalu teleskop i ovo sve spada u igre bez granica… inače svi rade za iste gazde: I milanović i Plenki i Pupovac, i Aca Vučić, i Bakir i svi .. i ostali, a o Sorosevcu Ivančiću da i ne govorim.. Ustvari su Novosti drugi Feral. U njima radi sve bivaša Feralova ekipa, Ivančić, Dežulović, Đikić…itd.. a tu je pisao i Danijel Majić, njemački Hrvat, poznat kao novinar radikalno-ljevičarskog Frankfurter Rundschaua i pristalica Antife-koji je prije nekoliko godina Pernara optužio za antisemitizam, zato što je Pernar na facebooku pisao o bijednom statusu Palestinaca Novosti=Feral, pretvaraju se da su časopis srpske manjine, ali reklamiraju sve ono što spada u globalističku agendu, kao naprimjer i rodnu ideologiju i slično.. Što nema ama baš nikakve veze sa Srbima.. barem po tom pitanju, rodne ideologije i tih stavri, i većina Srba i… Čitaj više »

Da ti vjerujemo?
3 godine prije

Domoljube si nazvao ovcama dok primaš državnu plaću i živiš na državnim jaslama.

Perun
3 godine prije

Ustani bane, Hrvatska te zove, zove,
Ustani bane Jelačiću!
Milanovic je placenik i salonski socijalista…Plenkovic je placenik i salonski demokrata …
P.S.Netko bi trebao donijeti metlu u Sabor zamoliti dobre ljude da pometu smece u Saboru i oko Banskih Dvora…Evo jedna pjesma …
Bilo je to godine, devetsto i treće,
Kad su našu Hrvatsku stigle nesreće.
Mađarske zastave digo Hedervary
Silom hoće Hrvatsku da nam pomađari.
Ustani bane, Hrvatska te zove, zove,
Ustani bane Jelačiću!
Nema junaka, nema Hrvata,
Kao što je bio Jelačić ban.
A sada njega crna zemlja krije.
I zelena trava prekrila mu grob…..Slaven Bijelac Slobodan Strijelac

3 godine prije zadnji put uredio Perun
Vendetta
3 godine prije

Malo mi se gadi ovo veličanje Mamića. OK možemo mu dat priznanje za ono što je napravio sa Dinamom i što je stvorio onakav klub , ali to i dalje ne znači da on nije jedan obični krimos koji je izvlačio lovu iz kluba za privatne svrhe. Da je došlo do oslobađajuće presude ništa od ovoga ne bi bilo, on nebi ni riječ zucnuo nego bi nastavio zajedno piti sa njima. Uz to zaboravlja se da je upravo Maminjo bio jedan od najvećih sponzora HDZ i posebno Kolinde. Uz to nema šanse da bi on ovo radio da netko sa vrha to nije odobrio. Ovo je odlična zabava za mase i skretanje pažnje s onog najvećeg problema a to je korona fašizam. Naravno sudstvo je u velikim problemima i to je jedna močvara koju treba dobro isušiti ali poslije ovoga se neće ništa promjeniti jer je na vlasti ista ekipa… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Vendetta
Zagor
3 godine prije

Iz tvoje tipkovnice u Božje uši, Mislave.

Dani
3 godine prije

Priprema se teren za pulene novog svjetskog poretka okupljene u stranku “Možemo!” da zamijene islužene HDZSDP gadove i ‘spase’ nas.

Stara kuka
3 godine prije

Nisu samo Milanović,Pupovac i Plenković. Kompletna politička scena u Hrvatskoj se ponaša kao gomila autistične djece zatvorene u nekom svom svijetui potpuno nesvjesni realnosti oko njih. U vremenima kad e čitavo čovječanstvo suočeno s prijetnjom klizanja u totalitarnu distopiju pod maskom “borbe protiv pandemije”, kad se u ime zdravlja ukidaju elementarne ljudske slobode i prava, kao i egzistencije milijuna ljudi kad se s druge strane nesmetano i potpuno neprimjećeno nastavlja puzajuća invazija poludivljeg trećesvjetskog ološa na Europu pa i Hrvatsku, kad hrvatski narod gospodarski i moralno propada pa i doslovno biološki izumire. čime se političari u Hrvatskoj bave? Bave se i dalje, kao da se ništa ne događa, svojim sitnim i bijednim dvorskim nadmudrivanjima, kadroviranjima, jalovim raspravama i glumljenim “sukobima”. Pa zaboga boli me kurac koja korumpirana nesposobna fiškalka će na čelu korumpiranog i nesposobnog (i potpuno nepotrebnog) vrhovnog suda zamijeniti korumpiranog i nesposobnog Đuru Sessu. Živo mi se jebe… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
de luks
3 godine prije

e ovo sam bas danas komentira sa prijateljem kako smrad ulijece sa istim pricama svaki put kad dode neka aferica…Btw taj milanovic je davno procitan pa kreten jede u klubu sa istima koje svakodnevno pljuje

Mar jo
3 godine prije

MILANOVIĆU DOBRO ODBRUSIS PUPOVCU RECI MU DI JE DR. SRETER ON SIGURNO ZNA

Zagor
3 godine prije

+

Vlastimir
3 godine prije

Старе политичке структуре желе сталним поделама да свађају народе јер то њима одговара да се задрже на власти.То је стара метода ” Завади па владај”.Али ту се заборавља ко стоји иза њих.То је ЦРКВА и Западне Масонске организације на челу са Билом Гејтсом,Рокфелерима,Сорошем итд.А ту је и скривени немачки неофашизам и екстремни муслимански национализам који је извитоперио позитивне идеје Курана.Тешко нама,али није све тако црно,потребно је све то разумети и не дозволити им да нам кроје судбину.

Vidimanemogunista
3 godine prije

Bajum bajum 2021

Lucija, prva
3 godine prije

O, o, o, pa dobro je…

Netko se sjetio nakon 30 godina…
Doduše i onih 45 prije bi trebalo računati…

Max
3 godine prije

Sve je gluma da se prikrije

Silvio de Lubits
3 godine prije

HA,Ha,ha,”MILANČE” ti HRVAT ???
jugo-posrbico ii si HRVAT kao i Pupovac – NI MANJE – NI VIŠE 1

Bruno
3 godine prije

U intervjuu nekoj BiH televiziji, Mamić kaže” NIsam ranije podnio ove odkaze hrvatskome sudstvu jer sam htio prvo iskoristiti sve pravne mogućenosti.” A ja sam uvijek mislio da je podmićivanje i kupovina sudaca kazneno djelo, a ne korištenje pravnih mogućnosti. Čudan izbor riječi.

... ....
3 godine prije

Ni na trenutak nemojte pomisliti da je adut ustasepartizanicetnici potrošen.

Zigi
3 godine prije

“Zdravko Mamić je preko noći od osuđenika prešao na stranu “svjetla” ” Kod ove rečenice me presjeklo i ako me tad nije šlogiralo … Maminjo to radi iz čiste i neprofinjene osvete i sebe ponovno izlaže novom progonu po pitanju mita i korupcije.Pošto nisam pravne struke interesira me da li i tužilaštovo BiH može po tom pitanju pokrenuti svoj postupak jer njihov građanin podmičuje suce u drugoj državi. Za takvog tipa garant postoji i psihijatrijska dijagnoza što bi bili isto interesantno vidjeti kao i ostale njegove marifetluke. Njegov interes je samo i jedino da sebi osigura fini život, a kako do tog doći nije njegova briga. Sada kmeći jer su mu pajdaši izmaknuli ljestve , pa je tresnuo kad se najmanje nadao i u padu želi nekog povući za sobom. Vjerujem da on ima puno više toga za uvaljati osim ovih par sudaca , ali nije pripremio dokumentaciju . Slično… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Zigi
Boba Lazarević
3 godine prije

Prije će se Mamić umoriti od objavljivanja nego će se u sistemu naći netko tko je dovoljno čist i dovoljno jak da pokrene proces reforme i ozdravljenja. Ili će na vidjelo izaći tolika masa imena da će svima postati jasno da su zapravo doslovno svi korumpirani. I onda će ti svi samo slegnuti ramenima i nastaviti po starom. Jer – tko im onda može stati na kraj, osim eventualno ulica?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI