Muslimani napadnuti u McDonald’su: “Ne zaslužujete američku hranu!”:

Mc Donalds
51 komentar

Amerikanac John Jay Smith napao je pištoljem i nožem skupinu muslimanskih studenata u McDonald’su, jer “nisu zaslužili američku hranu” i “ubili” su mu sina u akciji u Afganistanu.

Šezdesetogodišnji John Jay Smith uhićen je u srijedu zbog prijetnje grupi egipatskih studenata na parkiralištu McDonald’sa u St. Augustineu u Floridi, galameći: “Odlazite, ne zaslužujete Američku hranu “, piše The Independent.

U policijskom autu, navodno je tvrdio da je njegov sin marinac ubijen u Afganistanu, šapćući bez prekida: “Ubili su moga sina”.

Prema policijskom izvještaju, petorica egipatskih studenata u dobi od 19 do 23 godine jeli su hamburgere i krumpiriće, kada im je John Jay Smith prišao i pitao jesu li “američki dječaci”.

Iznenada je zamahnuo nožem,  urlajući: “Izlazite odavde, ne zaslužuješ američku hranu.”

Zatim je uzeo elektrošok paralizirajući pištolj iz svog kamiona i pokazivao kako funkcionira, tvrde žrtve dodavši kako ih je čovjek pratio s ciljem da ih napadne. Smith je uhićen od strane policije koja je opisala njegov čin kao “zločin iz mržnje”.

John Jay Smith je vjerojatno žrtva medijske stigmatizacije muslimana koji nemaju veze sa zločinima koje čine terorističke grupe na Bliskom istoku. Na žalost došli smo u situaciju da žrtve napadaju žrtve, dok odgovorni za ratnu histeriju mirno sjede uništavajući države i ljude.

Pretplatiti se
Obavijesti o
51 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Goran Bare
5 godine prije

Šta će njegov sin u Afganistanu…

korisnik_postoji
5 godine prije

Američki mekdonalds nije halal. Da je “stari” imalo upućen znao bi da to nisu “pravi” muslimani pošto jedu haram hranu.
U muslimanskim zemljama svi ti lanci imaju prilagođene menije i jasno istaknuti znak halal.

Kile
5 godine prije

Tu hranu ne zaslužuju ni pacovi, a kamoli da neki čovjek ne zaslužuje

McBalkans
5 godine prije

Nismo ni mi pravi kršćani, neki ne odu nikada u crkvu, a oni koji idu odmah poslije mise ogovaraju susjede, komentiraju kako se ko obukao, hvale se kako su nekoga povalili na jednu noć…

Zare
5 godine prije

Pa ajde kakva je ovo vijest? Pa onda pisimo o svim hriscanima koji su napadnuti u muslimanskim zemljama.

Ivi tz
5 godine prije

ubili” su mu sina u akciji u Afganistanu.e moj Smith,tvog sina je ubila tvoja drzava.

Spartak
5 godine prije

Ubili mu sina u Afganistanu! Prava kaubojska budala bez znanja i mozga.

Globalista
5 godine prije

Ako je to istina,jasno kao daň,otpis amerike i americke firme ide kao po loju od straně globalistima, globalna snaga i síla americké se ruší kao kula od karata.

GoCro
5 godine prije

Znaći, mentalno labilna osoba ispranog mozga,koja je zbog tuđih interesa u stranoj zemlji izgubila voljenu osobu i sad traži krivca gdje ga nema, po meni nije vijest osim eventualno za lokalne novine gdje se isti događaj i odvijao.

bato
5 godine prije

u mc’donaldu ne jedeš hranu nego govna, toljiko o hrani koju jedu Ameri, zato su tako priglupi, da jedu mediteransku dietu odaVNO BI ODJEBALI JASTREBE I SLIČNU GAMAD

Antiamericka obrana
5 godine prije

Amerikanac napadne Afganistanca u Afganistanu. Afganistanac ga u samoobrani upuca. I onda se Amerikanac pretvara da je žrtva.

Zvrk
5 godine prije

Zaslužili su napad iz same činjenice što su išli u meka.

luni lunovic
5 godine prije

amerika je pretrpana sa mediteranskom hranom pogotovo italija i francuska plus tradicionalno domaca francuska kuhinja jer su i oni drzali dio juga pa ti bato mozes svoju suplju pricu nekome drugom i mozes mislit zaradio si jos pluseva od svoje klike

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.