Nakon 230 godina laži, francuska ekstremna ljevica na čelu s Antifom gura Francusku u auto-destrukciju

Zastava Antifa
70 komentara

Quentin Lamotte, kandidat francuske političke partije RN koju predvodi Marine Le Pen, napadnut je od strane ekstremno lijeve Antife. Ne, ne radi se o Black Bloc skupinama pristiglim iz inozemstva, nego o lokalnim članovima koji više ni ne kriju lica.

Lamotte je pokušao na ulici grada Toulousea podijeliti letke za predstojeće lokalane izbore. U tome su ga odmah spriječile skupine Antifa s riječima da se su fašisti i seksisti. Sav izborno-promotivni materijal je uništen, a pripadnici stranke RN su bili primorani napustiti mjesto.

U priopćenju za javnost Quentin Lamotte je rekao da su podnesene četiri tužbe, jer je i sam je bio meta “pljuvanja i udaranja palicom”. Također je rekao da su se “militanti drugih ljevičarskih stranaka, koji su prisustvovali sceni, pridružili tim antifašističkim milicijama u napadu”.

U ponedjeljak, 10. veljače, Quentin Lamotte otišao je u Medicinsko-pravosudnu jedinicu Toulousea kako bi prijavio svoje ozljede u sklopu svoje tužbe koja se odnosi na “teško nasilje” i “opstrukciju slobode izražavanja s uništenjem i degradacijom”. Niti jedna lijeva stranka još nije službeno dala priopćenje niti je osudila ovo nasilje.

Od Francuske revolucije je prošlo 230 godina. Umjesto ujedinjenja svih koji se osjećaju Francuzima i koji vole Francusku, a bez obzira na boju kože, religiju, podrijetlo i stranačku pripadnost, ekstremno lijeve skupine žele uspostaviti totalni kaos stvarajući sukobe “svi protiv svih”. Srećom članovi RN-a nisu uzvratili istom mjerom, jer bi tada došlo do vrlo nezgodnog sukoba.

Antife su sličnim ponašanjem diskreditirali Žute prsluke koji su zbog toga na svojim leđima osjetili policijsko nasilje. Javna je tajna da su pripadnici Antife prva linija korumpiranih sindikata koji već desetljećima uništavaju teškom mukom stečene kolektivne ugovore. Rezultat svega je poražavajući. Radnici gube prava, produžava im se radni staž i odgađa dan kada mogu ići u zasluženu mirovinu.

Pretplatiti se
Obavijesti o
70 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Siniša
4 godine prije

Uuu..liberal Gvaido se nije dobro proveo po povratku u Venecuelu,malo ga narod gnjavio na aerodromu. Veoma ponižavajuće.

eks
4 godine prije

ATIFA = lažni antifašisti u službi neoliberala-globalista, pohlepnih psihopata .

Mercury
4 godine prije

Živjela demokracija…

Miki
4 godine prije

Nacisti, fašisti, komunisti, islamisti, za sve isti!

Ante
4 godine prije

Antife = ljevica = komunizam == Z L O

Max
4 godine prije

Svaki normalan čovjek je antifašist kao što je i protiv bilo kojeg totalitarizma i tužno je ksd taj naziv koriste skupine koje šire nasilje i mržnju i zapravo su ekstremisti.

Mane
4 godine prije

Vec vidjeno.ovo je operacija gladio 2.kao sto je cia nekada stvorila I kontrolisala I upotrebljavala ekstremne levicarske ordanizacije tipa bader majnhof,crvene brigade…

Vasilij Zajcev
4 godine prije

Takozvani anarhisti su lumpenproletarijat i neprijatelji radničke klase, te ih je kao takve vrlo točno identificirao sam Karl Marx.

Ana
4 godine prije

Kandidate i birace FN sada RN napadaju, pljuju, vrijedjaju vec godinama, “permamences” se razaraju- uz opcu ravnodusnost demokraturnog sustava i birackih i inih jarceva i ovaca. Sada se ista stvar desava partiji- clanovi partije ne mogu zaustaviti jedanje i suzice, ljuto placu, ne mogu to razumjeti i prihvatiti. Po prvi puta smo vidjeli da je jedan iz stada ovih tako poletnih i vrucih “antirasista, antifasista, bla bla” dobio po tikvi i to tako dobro da je otkazao kandidaturu….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.