Nakon slobodnih i demokratskih izbora, londonski pro EU progresivci ne žele “fašističku” konzervativnu vlast (Uživo)

Prosvjedi u Londonu nakon demokratskih-izbora

Nakon što su konzervativci Borisa Johnsona, pošteno i demokratski dobili izbore, pro EU progresivci ne žele priznati rezultate. Izlazeći na ulicu s parolama da ne žele “fašizam” u Velikoj Britaniji, otvoreno priznaju da demokracija vrijedi samo kada rezultati njima odgovaraju. Iako su mainstream mediji danima objašnjavali kako narodi Velike Britnije ne žele iz Europske unije, rezultati su pokazali sasvim suprotno. Velika Britanija ne želi prepustiti odlučivanje briselskim manekenima, a za što su glasači bili više nego jasni.


Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Abe Tse deja-vu
4 godine prije

Dirljivo

znanje
4 godine prije

Ma dajte ljudi! Pa oni koji gube izražavaju nezadovoljstvo. To je normalno. Pravo pitanje je :Pa šta? Krivo im je. Imaju razlog zašto misle da je njihov izbor ispravan. Pa zbog nečeg su glasali za jednu opciju a ne za drugu. Možda su i u pravu?! Pokazat će vrijeme. Čemu, osim čitanosti, praviti galamu oko nečeg što ne zaslužuje niti spomen. Ne radite li isto što ii njihove novine samo za drugu opciju. Skulirajte se . Je ovakvi nastupi će donesti jako pljuno pljuckanja no mislim da ovom portalu ne trebaju tako niski +. Ovoliku pobjedu ne mogu nikakvi protesti umanjiti, Narod je rekao što misli i gotovo

tuf
4 godine prije

Jel sada slijedi faza medijskog zastrašivanja Brexit Apokalipsom uslijed koje neće biti hrane, vode, struje i zraka?

Kajzer Soze
4 godine prije

Ček,ček nešto nije uredu,Ruse još niko nije optužio za namještanje izbora,ne mogu da vjerujem !

Red Dog
4 godine prije

Setih se nekih koji nisu mogli podneti politicki poraz pa su se dali u oruzane secesije 😉
Balkanizacija 🙂

Pi-zdro
4 godine prije

sad će rotschildovci, sorosevci i ostali globalisti uzburkat duhove i polako ih poštat iz flaše da migolje…corbyin mora sam odstupiti druge mu nema. njemu je i sluzbeno naljeplena titula antisemite,(ta naljepnica stoji do kraja života)….Cameron i May su već prošlost, oni su već drzavne figure za muzej voštanih figura. sad će se ići na Johnsons đonom i ispod remena. sad će se rajçat na škote da se ocjepe, sad će trolovi ‘studenti’ i ostali ‘intelektualci’ pozivat na nerede demonsracije a NWO fanovi uralt po facebooku i twitteru prosipat žučne komente i twtte i hvalit,branit E.U….NWO nešto u zastoju, neide nešto po planu.

Tao
4 godine prije

Joj, Westminster glasacki sustav? Procitajte, za smijati i plakati od nevjerice

Mucke
4 godine prije

Meni je super vidjeti ove kako kmece i mekecu.Vjerovatno ce se sjetit da zatraze ponavljanje izbora radi niza nepravilnosti od kojih je najveca nepravilnost rezultat glasanja.

Slaven
4 godine prije

Prije mjesec dva, na htv je bio film o londonskom cityiju. Uglavnom brexit se dogadja da se spasi city. Eu regulativa je sve detaljnija, pogotovo po pitanju pranja novca. Najveci peraci novca danas na svijetu su SAD i v. Britanija. City i londonska burza se temelje na opranom novcu. Znaci interes britanskih elita je brexit, a ne obrnuto. Na kraju danas je index na londonskoj burzi porastao, a ne pao. Cijela prica se svodi na kapital i ocuvanje dominacije.

Mucke
4 godine prije

Ovakvo divno kmecanje i meketanje ped*roliberala je muzika za moje usi,nastavi hocu jos.

Neće biti ... KGB ni fašist
4 godine prije
Lucija
4 godine prije

gigi
Đubravka i Uršula su nebo i zemlja…jedna je seljančica, a druga koljenovićka sa izvrsnim i višestrukim obrazovanjem. A to što provodi gadne politike je neš’ drugo. Ili, što se činilo da je nesposobna. Inače, ima i ona ko’ i prva prste u pekmezu (sin, ugovori).

Toni
4 godine prije

Uh, ovo mi je jako poznato! Evo npr. ovi SDS i PDP političari sa posebnim potrebama, ni nakon godinu+ dana ne mogu da se pomire sa porazom.

Ua političari
4 godine prije

Izbori, referendumi … Kome još to treba. Naravno sem u slučaju da se uklapaju u planove “Vladara poretka novog doba”. Budu izbori, bude predizborna trka, bude formirana vlada koja je osvojila većinu na tim izborima i … Ne sprovodi ništa od obećanog narodu već nastavlja sa politikom koju su joj trasirali VPND. Čuđenje koje je izvazvalo vođenje Predsedničke politike gospodina Trampa kod VPND nije imalo kraja! Zamislite, on je sprovodio i sprovodi u delo ono što je obećao narodu i zbog čega je on glasao sa njega!!! Ali šta je sa onim da je “politika stvar mogućeg”, da “u politici nema principa” i ostalih aksioma koje nam uvaljuju VPND? Zato ga mrze. Patološki mrze. Citiraću po stoti put “Dubioza kolektiv”: “Pojedinim političarima želim dug život i tešku bolest!” Više puta sam pokušao da se angažujem u politici i svaki put sam prošao neslavno. Nikako nisam mogao da shvatim da se… Čitaj više »

Slavonac
4 godine prije

Drugovi liberali,vase vrjeme prolazi.Vi ste procitana knjiga,nastala na Sorosu i lazima.Dolazi vrjeme suverenista,gdje su vrjednosti Vjera,Obitelj i Nacija.Nastupa te kao tako zvani demokrati,tudje misljenja ne uvazavati.Sta mislite koje vrjednosti kraljevska monarhija zastupa.

Toni
4 godine prije

OK, a da je rezultat obrnut? Niko se nije bunio desetljećima protiv izbornog sistema, pa čak ni sada pred same izbore., tako da kriviti izborni sistem je suludo.

Max
4 godine prije

još će se sjetiti da je Del Trotter petljao po izborima.

Ti Kej
4 godine prije

Pa “vaš” Chavez/Maduro je potučen do nogu, Nritance na zanimaju socijalističke ludorije!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.