Nakon što su Rusi izašli iz ugovora INF-a, nudimo vam objašnjenje profesora Milinovića o raketama

Momčilo Milinović o raketama svih strana
17 komentara

Nakon što su SAD, jednostrano izašle iz sporazuma INF, isto je učinila i Rusija. Kako biste bolje upoznali vrste raketa iz sporazuma, donosimo vam stari intervju s profesorom Momčilom Milinovićem, koji na vrlo objektivan način iznosi što koja strana ima u svom raketnom arsenalu.

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

8.48 Lazanski: Samo da napravimo ogradu, da neko ne bi mislio da veličamo Hezbollah. Hezbollah je teroristička organizacija,….. Jeste, ima i članove u parlamentu (…) prof : DA, da, tako je. Ma mrš u 3PM smrdljive. Nikad više neću otvorit video ovog smrada. Srbija nije proglasila Hezbollah teorističkom organizacijom. To su učinili….ma ima na Wikipediji.. Kakav šljam od čovjeka

Дуле
Gost
Дуле

Брате ти ниси дошо слушат о ракетама.

Trubadur
Gost
Trubadur

Laki…. Pusti ti Lazanskog….. Ne isplati se nervirat zbog takvog geliptera…..Treba se samo koncentrirat na tehničke detalje, jer sve ostalo je bez smisla….Inače samo, da nadodam, da če posle crkotine po imenu INF, biti Rusima puno lakše i puno jeftinije, s raketama srednjeg dometa kontrolirat Evropu…. Jedan Kalibr stoji 1 milijončič $, može, da nosi nuklearnu glavu i može, da se lansira iz potpuno običnog ( civilnog ) kamijonskog ili brodskog kontejnera…..

Zvrk
Gost
Zvrk

ma pravi se lazanja pametan da pokaže svoj lažni autoritet i znanje.

Siniša
Gost
Siniša

Što Truba kaže…..ta mani Lažanjskog!!!

URA
Gost
URA

rusija je u nepovoljnijem položaju

kodfnvianeifuvaefvraiervfaierva
Gost
kodfnvianeifuvaefvraiervfaierva

To za Hezbolah sam uočio i ja i zgadio mi se zajedno sa profesorom koji to odobrava. Iako profu volim slušati znam da je on ipak doktorirao u čemerici a tamo tko ode vrati se politički ispranog mozga. Lik je definitivno edukativan i jako simpatičan. Kad se uzme gdje je sve Lazanski bio u kojim bazama i prije rata onda ne treba čuditi da je i on instruiran od istih.

Бранко
Gost
Бранко

Не видим смисао прављења тих ракета и уопште таквог оружја. Ем много кошта ем се неће употребити! Свима је јасно да би у , не дај Боже, атомском рату, живот на планети Земља био избрисан. Најјаче оружје у рукама САД је $ и SWIFT. Bretton Woods je омогућио САД-у да раде шта хоће. Омогућио им је да живе као паразити. Једноставно, штампају новац и за тај папир купују материјална добра! Нема те здраве економије која би могла да издваја толики новац за армију и још да омогућава такав начин живота! Онда не треба чудити да земља са дугом који је… Pročitaj više »

mars
Gost
mars

@ Branko – Gadafi je pokrenuo inicijativu izbacivanja dolara i uspostavljanje afričke kontinentalne valute koja ne bi zavisila od SAD. Nije imao rakete. Ostalo je istorija.

Lucija
Gost
Lucija

Afrički dinar?
A nešto mi se čini da je i Sadam htio prodavati ne za dolare, nego – eure.
Gledajući iz ove perspektive, mogli su se donijeti kojekakvi zaključci…jasno je da su ova dvojica bila okružena izdajnicima…

Бранко
Gost
Бранко

Мислио сам на ту даљњу производњу ракета. Обе стране их имају толико да и у случају рата не би могле да их употребе све.
Америка може да наштампа $ и ту производњу форсира. Русија нема ту могућност и то је та замка у коју САД жели да утера Русију. Да је доведе до економског колапса а колапс до унутрашњих немира.
Само што је тај сценарио Deja Vu.

Siniša
Gost
Siniša

Najviše volim kada ovaj profesor neutralno kaže “Ma lažu svi!” misleći i na Amere i na Ruse a ostale tretira kao naguzne buve Rusa i Amera.

Kažun
Gost
Kažun

Svi lažu i muljaju,ali Rusi imaju odlični raketni arsenal

URA
Gost
URA

jako mali kvantitetom

Pazi
Gost
Pazi

Kasnit logicno
Polako vrijeme pokazuje naciju znanja i ljudskosti za razliku od drugih

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata

Nama trebaju neovisni istrazivaci a ne tkzv. profesori koji s puno strasti prepricavaju nauceno a da pri tome nesvijesno pomazu eliti koja nas ugnjetava na odrzavanju ovakvog sustava

Ana
Gost
Ana

Ne trebamo mi brinuti sto tko ima od raketa. Imamo mi nase voljene vodje i Cetu, Merkosur i ostale bisere- dovoljno!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik