Ne razumijemo, je li Stožer ukinuo sve mjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji ili samo neke?

Stožer ukida mjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji
84 komentara

U redakciju portala Logično, stigla je poveznica na Narodne novine na kojoj možemo jasno pročitati Odluku o prestanku važenja Odluke o uvođenju epidemioloških mjera za područje Splitsko-dalmatinske županije, a koju potpisuje Načelnik stožera, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Još nismo pogledali, a što ćemo brzo učiniti, koje su to epidemiološke mjere navedene u Narodnim novinama br. 96/20, 98/20, 100/20, 105/20, 110/20 i 115/20.

Uskoro opširnije…

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_02_9_179.html

Stožer ukida mjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji
Stožer ukida mjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji
Pretplatiti se
Obavijesti o
84 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
3 godine prije

Eeee, da Istra u Zagrebu ima toliko “glavešina” kao što ih ima Dalmacija, i u Istri bi već davno ukinuli “mjere” !

Ella
3 godine prije

Gripa hara? Curi nosic, malo fibre, par dana krevet i ozdravite. C vitamin i iskljucite tv

Kera Kokot
3 godine prije

Samo neke

Lucija
3 godine prije

Bosancima se prijeti zatvaranju među kantonima slijedeće je konc logori!! “Ako ne počne ravnomjerno vakcinisanje na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, posebno medicinskih radnika, hroničnih bolesnika i osoba treće životne dobi, doći ćemo u situaciju da osobe iz jednog neće moći putovati u drugi kanton jer nisu vakcinisani”, mišljenja je Zvizdić.
 
: https://raport.ba/zvizdic-drzava-bih-jedina-je-nadlezna-za-nabavku-vakcina/

Bruno
3 godine prije

Ova odluka je samo strategija ratovanja, čiji je cilj razjedinjenje hrvatskog naroda (kako se ne bi stvorila prevelika masa nazadovoljnih, koja se eto upravo počela stvarati). A poznato je da su Splićani inače medu prvima kada treba biti čovjek i boriti se za istinu, pravdu i slobodu. Ova odluka ih zeli demotivirati.

romihome
3 godine prije

Od četvrtka se ukidaju epidemiološke mjere koje se odnose na zabranu posjeta domovima za starije i izlazaka korisnika iz njih.

3 godine prije zadnji put uredio romihome
tenkić por grubera
3 godine prije

U Puli i Labinu pločnici zatrpani leševima,mrtvi
se pokapaju u masovne grobnice.Ko na otoku Hart.

ledeno doba
3 godine prije

Ipak ima svjetlih točaka….i poštenih i hrabrih sudaca i sudova Upravni sud u Weimaru u istočnoj Njemačkoj, 11. siječnja 2021., je uvažio tužbu osobe, koja je bila optužena za kršenje mjera za “sprečavanje širenja epidemije”.  O čemu se radilo: U travnju 2020. u jednom mjestu u pokrajini Tirinigiji, bila je privatna rođendanska fešta. Koju je policija prekinula, a sve osobe koje su bile na toj fešti, kažnjene su novčanom kaznom zbog navodnog kršenja mjera za sprečavanje širenja epidemije. Jedna od tih osoba je uložila tužbu pred sudom. I sud u Weimaru je nedavno donio presudu, u kojoj se ova osoba oslobađa krivice za “kršenje mjera za sprečavanje širenja epidemije”. Ali ono što je još važnije, sud je u obrazloženju presude fakički proglasio te mjere ništavnim i nevažećima. najvažniji izvadci iz obrazloženaj presude suda: – “Epidemsko stanje od nacionalnog opsega”.. nije postojalo, iako je ono 28. 3. 2020. proglašeno od strane Bundestaga. – Katastrofične prognoze koje su… Čitaj više »

Damir
3 godine prije

Ukinute su samo nuzne epidemioloske mjere. A to se onda odnosi na domove za starije ljude. I tako sad oni mogu izaci cak i na zrak.

Eto i mene
3 godine prije

Samo neke mjere
ttps://www.dalmacijadanas.hr/na-podrucju-splitsko-dalmatinske-zupanije-ukida-se-jedna-mjera-evo-na-sto-se-odnosi/ (fali h na pocetku, da ne zapne komentar)

Stara kuka
3 godine prije

“Premijer Andrej Plenković na današnjoj sjednici vlade osvrnuo se na prosvjed poduzetnika: “U demokraciji je normalno da postoje prosvjedi. Nemamo s time problem, ali trebamo staviti na stol činjenice i argumente. U brojnim europskim zemaljama uveden je policijski sat, zatvorene su škole, ne rade trgovine. Prije nekoliko tjedana postojao je ogroman pritisak javnosti i političkih suparnika koji su zahtijevali zatvaranje. Kada je u Hrvatskoj krenulo na bolje, sada traže otvaranje svega. E pa ne možemo to tako. To tako ne ide. To nije realno i ne bi bilo dobro, rekao je i poručio da Vlada stoji uz građane, gospodarske aktovnosti kojima je bilo onemogućeno da rade, i to na način da je isplaćeno gotovo 9 mlrd. kuna potpora, a od studenog do veljače skoro 2,5 milijarde kuna.“ Krenimo redom u malu analizu ovog bahatog i bezobraznog blebetanja anemičnog biselskog pudla: “trebamo staviti na stol činjenice i argumente. U brojnim europskim zemaljama… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Tko zna što mute.

Ella
3 godine prije

“Cekaj 3. val kaze jedan strucnjak,pa kad onda dolazi 4. val? Prije petog ili peti dolazi prije cetvrtog vala. Jeli moguce na ovo pitanje odgovoriti?

Muppet
3 godine prije

A sta ako prskaju avioni virus sa chemtrailsima? Oni fini dugi trajni oblaci iza letjelica…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.