Njemačka je kapitulirala: Pogriješili smo s migrantima. Vratimo ih na Balkan uz pomoć medija.

Migranti
197 komentara

Upravo je krenula nova medijska kampanja vezana za problem migranata. Netko je hrvatskim mainstream novinarima dao zeleno svjetlo za promoviranje dislokacije migranata iz Njemačke u Hrvatsku. Svjedočimo kreiranju “hot spota” za migrante na Balkanu gdje će Europa “rezultate” svoje loše vanjske politike prebaciti na naše države.

Perfidno upakirane informacije imaju za cilj promovirati ekonomsku i humanitarnu dobrobit prihvata migranata iz cijelog svijeta. Po mogućnosti onih čije su kulture različite od kulture balkanskih naroda. Umjesto da se prekinu sukobi u dalekim zemljama i pomoć teroristima, građani se opet plaše i upozoravaju: “ako ne prihvate migrante, mirovina neće biti”. Nešto slično je govorila Vesna Pusić prije referenduma o ulasku Hrvatske u Europsku uniju, a danas govore hrvatski mainstream novinari. Formula je provjerena i funkcionira. Zašto je onda ne primijeniti iznova?

“Migranti će oporaviti ekonomiju i omogućiti ekonomski rast balkanski država”, “Hrvatima će konačno biti osigurana mirovina”, “Jeftina radna snaga će ojačati domaće gospodarstvo”, “Migranti su visoko obrazovane osobe”, uglas pišu i govore novinari medija pod kontrolom vanjskog faktora.

Slične izjave daju i političari. Ne samo naši, nego i zapadni. Ma koliko se ustručavali javno reći, ipak se radi o organiziranoj akciji na razini Europe ili kako bi to naš narod rekao “klasičnoj zavjeri”.

Međutim, što kažu statistike iz tih zapadnih zemalja? Jesu li migranti doista rješenje svih naših problema ili se informacije o stvarnoj situaciji kriju?

Najnoviji podaci iz Njemačke govore sasvim suprotno od onoga što nam se servira. Njemačka uredno bilježi sve one koji ulaze u Njemačku. Osim osnovnih podataka, Njemačka pažljivo prikuplja i podatke o obrazovanju svakog migranta i njegovoj stručnoj sposobnosti.

Rezultati su poražavajući. Migranti nisu rješenje za njemačke mirovine i ekonomiju, nego su teško rješivi problem.

Što kažu statistike iz Njemačke?

Od 1.300.000 potražioca azila u Njemačkoj koji su registrirati od 2015. godine, samo 17% je pohađalo visoke i više škole. Većina migranata nije nikada pohađala srednju školu. Liječnika i inženjera imamo manje od 2%. Najobrazovaniji migranti dolaze iz Sirije, međutim u Njemačkoj vrlo teško dolaze do posla. Samo 15% Sirijaca je pronašlo posao u Njemačkoj, dok 85% ovisi o socijalnoj pomoći.

I pored velikog napora, integracija u Njemačkoj ide vrlo teško. Uloženo je mnogo novaca u raznorazne programe, ali su rezultati vrlo slabi.

20% migranta radi vrlo slabo plaćene poslove čišćenja i u restoranima, a od kojih nije moguće normalno živjeti. Radi se o poslovima koji nisu dovoljno plaćeni i koji ne odgovaraju potražnji radne snage u Njemačkoj.

Danas Njemačka nudi 1.600.000 slobodnih radnih mjesta, međutim migranti nemaju profil koji može zadovoljiti tržište rada u Njemačkoj. Migranti ne pričaju jezik, nemaju dovoljne kvalifikacije i poslovi koje su radili u svojim državama nisu kompatibilni s poslovima u Njemačkoj. Jedan automehaničar iz Iraka, ne može popravljati njemačke automobile. A upravo je to što treba Njemačka.

Rezultat svega: migranti moraju krenuti iz početka. Naučiti jezik, matematiku, fiziku prije nego počnu tražiti posao.

Za kraj ostavljamo najbolje. Njemačka je predvidjela 13 milijardi eura samo za učenje njemačkoj jezika. Politika spaljene zemlje Zapada, gdje se daleke zemlje uništavaju kako bi se doseglo do jeftine i sposobne radne snage, očito ne donosi rezultat. Šteta je učinjena, ali cijenu ipak trebaju platiti narodi Balkana, a što propagiraju hrvatski mainstream novinari i političari.


Video koji je korišten za izvor informacija:

Pretplatiti se
Obavijesti o
197 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagi
5 godine prije

Onaj tko ih je pozvao u EU neka ih se i sam riješi, taj ko je tako odlučio trebao bi u zatvor jer je ugrozio sigurnost cijele unije, sad kad su bud_le to uvidjele žele ih uvaliti nama, oni koji su odlučivali o napadima na legalne države na bliskom istoku i na taj način natjerale ljude da bježe iz svojih domova sad im neka sagrade uništene domove svojim novcem i vrate ih

Ana
5 godine prije

Mili Boze cuda velikoga!!!!!!! Njemci tj zapadnoeuropski nazovipametnjakovici nazovidemokrati nazovi sta ja znam, izmislili toplu vodu!!!! Svaka budala je znala sto dolazi u zapadnu europu, a gangsterski vlastodrsci nisu se mogli nakusati verbalne dijareje-placati ce nase mirovine, jer nece imati tko raditi…. i slicne baljezgarije. Svatko sa imalo mozga vidi sto su nam vlastodrzacki gangsteri uradili. Veselje tek pocinje!!!

davor
5 godine prije

Da Njemačka i Hrvatska imaju elementarne inteligencije počeli bi slati migrante u države koje su prouzročile migrante a to su redom SAD, Izrael, Francuska, Velika Britanija, Italija..

Ive iz pecalbe
5 godine prije

Njemacka ih se moze jednostvno rijesiti, karta u jednom smijeru za povrat i paket od Milijun Eura po glavi. Ili ih sve skupa u avion padobran i izbaciti iznad SAD njima ekonomija cvijeta i trebaju radne snage, osim toga oni su zakuhali i vode osvajacke ratove tamo pa neka onda osvoje i radnu snagu.

Laki Topalović
5 godine prije

Od 1.300.000 tražitelja azila u Njemačkoj koji su registrirani od 2015. godine, samo 17% je pohađalo visoke i više škole. To je velika brojka i oni će ostati tamo. više od dvije godine tupim da će Njemačka zadržati školovani kadar. Za jezik je lako onima koji imaju visoke i više škole. A još su takozvane kvote bile predviđene za rješavanje NKV radne snage.

shumadinac
5 godine prije

Da su hteli da ostanu na Balkanu već bi ostao bar 1% – a nije. Pa ko je lud da ostaje ovde kad je jedva malo bolje nego kod njih (već znamo da ih je mali procenat onih koji su oterani ratom). A kad ne dobiju ono za šta su prepešačili hiljade kilometara i izgubili nekoliko godina…
Nisam baš siguran da nam ovo nije namerno uvaljeno, od početka je jasno da ne može funkcionisati onako kako je Merkelova pričala.

17 novembar
5 godine prije

treba njemacka da vraca po redu . prvo balkanske perace stari gujica pa onda ostale

Weteran
5 godine prije

Predhodnica i prve jedinice Osvajača zauzimaju važne kote na teritoriji koja se Pokorava!
Armije i divizije Osvajača kreću se prema postavljenim mostobranima?!
Končita Vurst organizuje i grozničavo brani prostor Onih Koji se Pokoravaju!?
Šeruje, četuje, lajkuje, ….. – čvrsta odbrana!
Prava životinja, prava “manjina”, prava Tamne strane Meseca, ….. – energičan kontranapad ?
Kloniranje zvezda rialiti programa širom impotentne EUnije – brutalna pobeda!

Pero
5 godine prije

A Vodja je upozoravao da ce se ovo desiti, eto nam sada…

Siniša
5 godine prije

Kome mamu…nama ili njima????
Izgleda da ce cak i svi Ravnogorci i Blajburgovci zazaliti za YUG!!

Siniša
5 godine prije

Jebo nam pas mater!!!!

Sparkling
5 godine prije

I sad neka mi netko kaze da Orban nije ovo sve predvidio? I jos kako da je bio svjestan sta slijedi. Kakav god bio on vise misli na Madarski narod a nakon toga na kurvinsku EU.

vime
5 godine prije

da njemačka, već je bio članak u ovršnom glasilu o dovođenju “šveđana” s burze uz subvencije švdeske vlade.

“PONUDA IZ ŠVEDSKE KOJA SE NE ODBIJA Plaćat će hrvatskim tvrtkama da prime njihove nezaposlene državljane i radnicima pokriti sve…”

u search: “PONUDA IZ ŠVEDSKE KOJA SE NE ODBIJA”

i da, sve je zasrala ona “keep calm and carry on” budala kad je pripustila švabe u baze podataka o registriranim migrantima pa ga švaba baba dočekala s počasnim vodom.

Siniša
5 godine prije

Stav Austrije vam je promakao,prosle sedmice Kurc je ovako nesto predstavio….ideja je migranti u Evropi ali van EU i bas se bio potrudio oko Srbije.

PDVNK bre
5 godine prije

Hrvatsku je dosta napustilo samih Hrvata i sada ce te da primite toliko arapa-mislimana. Za 100 godina bicete manjina kao engleza u UK. I to sve po direktivi komesara. Mozete da negodujete koliko hocete. Nista vam to nece pomoci. Direktiva politickih komesara je data. Prvo primite pa posle raspravljate (demokratija-NWO) Srbija je na putu da uz velikoga vodju primi isto tako (ako ne i vise jer mi imako problema i sa siptarima i sa muslimanskom manjinom u Sandjak) jer mu pertle ne vire – znato odakle tetkici . Uz pomoc komunista npr Vulina, Ljajica, Mihailovicke i slicnih gnjida iz vrha vlasti jos cemo i da Kosovo damo kao prihvatiliste za one koje ih necu. A uz sve to dodju i …………………………….. mislim da ostatak komentara L.R. nece bas svideti, ali dobro zna nasta mislim za Bosnu i ovako nisam siguran da ce ga objaviti, ali neka ga bice na serverima… Čitaj više »

Good Old Rebel
5 godine prije

Ispričavam se duboko na vokabularu “Jebi ga” u Evropi će ponovno past krv, ali ne znam čija! Ona grupa koja je “organizirala” migracije ponovno Evropi vadi krv! E, sad je pitanje koliko krvi? “Netko” mora izvesti čudo da se izbjrgne potpuni kolaps u Evropi. Meni, koji polažem velike nade u budućnost “Velike Evrope” posebno je žao, ali čini mi se da se uzročno-posljedični slijed već pokrenio, “fitilj je zapaljen”.

Nagard
5 godine prije

Ovako ide sto Ameri kazu Europa radi sto Europa kaze mi radimo tako da je tako ako odluce milion na Balkan tzv doktora magistara a vidimo po kampovima u velikoj kladusi Salakovcu da to nisu izbjeglice nego imigranti koji nezakonito ulaze u zemlju plus sve gori od goreg zalosno je sto ove balkanske banana staze ne mogu nista odlucivat nego sve rade sta im se kaze .nego igrati Eurojackpot pa ako se dobije u svicarske Alpe koze cuvat

Mikojan
5 godine prije

Ne želimo izbjeglice, ok, EU bi vratila izbjeglice na Balkan, može, balkanci ih utrpaju u brodove i iskrcaju od kuda su došli, Turska !
A turci neka ih vrate od kuda su njima došli, pošteno ?
Nakon toga njemci trebaju protjerati par milijona turaka koji su predugo tamo, nakon toga balkance poslati doma. Zadržati samo one koji se izjasne kao njemci, pravi pravcati njemci, veroispovest samo ona koja je u njemačkoj večinska, ostale zabraniti. Problem riješen !
Idemo dalje !

Abe
5 godine prije

Pa to se odmah znalo, pokupit će vrhnje obrazovanih sa balkana i bl istoka, a talog pada i ostaje na periferiji, balkanu. Dvostruka korist, domaći rast i jača kontrola pauperizirane periferije. Ukratko, najjači izvozni proizvod zapada jest kriza.

Pero
5 godine prije

Svako malo i neki dobar tekst. Potpuno točmo prikazano činjenično stanje….treba dat po repu svakom ko pokuša ubjeđivat nas u suprotno. Nek popravi vladajuća klasa imidž i povjerenje naroda…stvori uslove.za.povratak ljudi..mahom mladih i perspektivnih pa nam ne trebaju za popunu broja izbjeglice čiji je obrazovni i socijalni nivo odlično opisan u tekstu. Pretpostavljeni humanitarci nek ih slobodno uzmu kući na uzdržavanje i nek ih ne trpaju nama na vrat.

bbbb
5 godine prije

Bravo LR, Orban ono biješe lud hehehe.

Dub Miroslav
5 godine prije

Europa je poticala političke promjene po cijelom bliskom istoku poradi svojih ekonomskih interesa. Razorili su toliko stabilnih država koje su živjele u miru i relativnom blagostanju poradi gramzivosti svojih biznismena. Sada neka rješavaju sami posljedice! Nadam se da “naši” političari neće opet plesati kako švabe sviraju!?

Fremen
5 godine prije

Albert Pike scenario sve teče po planu i programu.

nestrpljivi
5 godine prije

dragi ljudi…
moja sestra je bila vrlo nedavno u Švedskoj ...

znam da ovim neukusnim textom dižem tlak nekim ljudima, no tako stvarno u suštini jest….
npr..mi se obrazujemo i želimo to znanje kapitalizirati jer smo se mučili za to…i nažalost obitelj nam je postala na drugom mjestu, jer nemamo dovoljno primanja kako bi ju osnovali(ne da ne želimo djecu-nego ih nemamo s čime dizati i pripremati za život), zato i bježimo van i gledamo solo svoj šupak i materijalnu dobit, umjesto da se odričemo sebe u korist naše djece…

Ivo Lola
5 godine prije

E da je Tile živ, on bi znao kapitalizirati ovu situaciju u korist svih. On bi rekao da nam dolaze prijatelji iz saveza nesvrstanih i da se trebamo solidarizirati s njihovom nesrećom i primiti ih. Onda bi od Njemačke i Francuske uzimao keš za njihov boravak, a od njihovih matičnih zemalja naftu i plin kao kompenzaciju, dok bi i izbjeglice usput nešto šljakali. Vuk sit, a ovce na broju.

Jole
5 godine prije

Nažalost,mnogim ljudima nije još ništa jasno pa da im se i nacrta.Migranti su samo jedan alat sveobuhvatne neoliberalne korporativne politike iza koje stoji lihvarska kabala.Invazija migranata,propagiranje izopačene gender ideologije na svakom koraku,izmišljanje kojekakvih manjinskih prava na štetu većine i nacionalnih država,Istanbulska Konvencija i slične cvebe su dio istog zla i ne mogu se gledati izdvojeno.Uzmimo Istanbuslku Konvenciju.Ona tobože štiti žene .Samo gdje ? Svugdje,samo ne u onom djelu koji se tiče planiranja obitelji,majčinstva i demografije.Niti jedne riječi o zaštiti žena na poslu,strahu od gubitka posla ako zatrudni i strahu da li će uopće naći posao nakon porodiljnog.Zaštita od rada nedjeljom I pravo na makar jedan dan kad bi obitelj bila zajedno. Dakle Istanbulska je divan alat za kontrolu i ograničenje rađanja.A I zašto bi naše žene rađale.,kad su predvidfjeli enorman unos muslimana u EU nacionalne države i spajanje njihovih obitelji,a svaka ima barem 3-4 djece,a mnogi duplo pa i više… Čitaj više »

netman
5 godine prije

Mislim da se u najgorem scenariju ovoga ne treba plašiti. Što bi radio jedan prosječni migrant na Balkanu, gdje mu je renta za stan od 300 EUR na više i ako ima sreće da nađe posao, plaća bi mu bila 500 EUR. S druge strane, socijalna pomoć je ispod 100 EUR. Politika koju je provodila Njemačka ispraznim obećanjima prema izbjeglicama je kriva i treba snositi posljedice…

vime
5 godine prije

kaj ti imaš jutarnju molitvu eu i žorožu?

Mare marić
5 godine prije

Svi mi Hrvati moramo na granice formirati kordon svojim tijelims i nedouvoliti ni jednom “ovom”, da uđe u Hrvatsku. To je uništenje Hrvatske. Iz Hrvatske treba protjerati sve one udruge na čelu sa onim, koji nam govori kako će nam ti migranti stvarati mirovinu. Još su se u to umiješali dijelovi crkvenih organizacija i pametuju nam. Govore nam ortodoksne laži. Ali objavili su, da će se povečati kapaciteti za prihvat. Eto to je današnja Hrvatska. Ljudi gladuju, a mi gradimo i brinemo o kome? To nije interes Hrvatske. Dosta nam je ovo EU prisiljavanja, poniženja. Hrvatska će biti žrtva, koju nesmijemo dozvoliti. Ovo su osvajači našeg teritorija, običaja, vjere, oni će nas uništiti i dokrajčiti. Svatko iz bilo koje politike, koji dozvoli povrat “ovih” iz EU će izdati nacionalne interese. Kao što smo se digli 90-etih braniti Hrvatsku, isto moramo napraviti i sada. Hrvatska treba napraviti isto što i Mađarska.… Čitaj više »

nekoime
5 godine prije

Kada su tako dobri, zakaj ih se hoće riješiti?

Jole
5 godine prije

Nisu problem muslimani kao takvi,nego oni koji stoje iza njih.Oni koji su razorili njihove domove i životni prostor ,a nakon toga financirali i poticali njihov put prema EU šireći propagandu da ih tamo čeka lagodan život bez rada,.Rad je valjda za domaće .Globalna je kabala uložila veliki novac za njihovu invaziju,Dovoljno je vidjeti da svi imaju pametne telephone I nekoliko tisuća usd ili eura,nakon što su platili put.Netko se pametno upitao,odakle Afganistancu deset tisuća usd i pametni telefon kao on ne može to zaradit za čitav život,.

priceless
5 godine prije

Lijepo je svima Orban govorio…

Siniša
5 godine prije

“”Novi španski premijer Pedro Sančes odlučio je da Španija prihvati migrante iz Afrike posle prošlonedeljnih tenzija.

Međutim, njihov dolazak je uticao na živote studenata u gradu Alikante, kojima je rečeno da napuste sobe u domovima da bi napravili mesta izbeglicama.

Studentima, koji navodno plaćaju 750 evra mesečno za smeštaj, rečeno je da napuste sobe u roku od 24 sata.

Vlasti su objasnile da je to neophodno zbog vanredne situacije nastale dolaskom migranata…””

krivA
5 godine prije

…najprije sorit bazu.. (tamnicu naroda), zatim te narode oslobodit.., uz demokraciju uvest privatizaciju te unistit ekonomsku konkurrnciju i pozatvarat sto se moze. Ljudima podjelit otkaze te istima zajedno sa omladinom, nudeci primamljive ponude raselit i izvuci sto vise pucanatva iz odredjene zemljice. U medjuvremenu nato bezbolno ostvari okupaciju i zauzme obalu, otoke, nebo i teritorije. Raspeodane banke nude povoljne stednje u kunskoj valuti. Domaca valuta napusta zemlju preko granice i sljedi osiromaaivanje iste i plansko uvlacenje u duznicko ropstvo. Mladost i snalazljiviji odlaze za boljim ponudama sirom podrucja “kulturnih vresdnota, starii i “manje snalazljiviji” patriotski ostaju na SVOME i dok neki imaju posao, ostali cesljaju kontejnere i plasticne boce su nova valuta, ostatak.., ovisno kada mu stigne pozivnica, odlaze “Bogu za kurira”. I sto sad?! Drzava poluprazna, a trend se naatavlja, prostora prazna sve vise a kulturni zapad i sjever prenapucen! Pa treba tu prazninu popunit.., nije humano a ni… Čitaj više »

alan ford
5 godine prije

Sorosev plaćenik i član HNS-a, Goran Vojković u cionistitičkom Indexu:

“Ili ćemo primati migrante, ili nerma penzija”

https://www.index.hr/tag/344216/goran-vojkovic.aspx

potpuno istu mantru, koriste i zapadni propagandni novinari i poltičari u zapadnim medijima, isti argument, u Njemačkoj, koriste i Merkelica i Šojble (oboje Bilderbergovci) i njihova plaćena piskarala; Njemačka mora godišnje primati najmanje pola mmilijuna migranat, zbog penzija, zbog slabog nataliteta, itd..

plenković je više puta govorio,ma eto na žalost, mormao uvoziti stranu radnu snagu, isto jer rekao Aleksandar Vučić u Srbiji, prije koji mjesec; ma eto nažalost orislijeni smo da uvozimo radnu snagu u Srbiji

alan ford
5 godine prije

citat:
“Od 1.300.000 potražioca azila u Njemačkoj koji su registrirati od 2015. godine, samo 17% je pohađalo visoke i više škole. Većina migranata nije nikada pohađala srednju školu. Liječnika i inženjera imamo manje od 2%. Najobrazovaniji migranti dolaze iz Sirije, međutim u Njemačkoj vrlo teško dolaze do posla. Samo 15% Sirijaca je pronašlo posao u Njemačkoj, dok 85% ovisi o socijalnoj pomoći…”

ali zato će Njemačka dobiti još više dilera droge
pitajte naše ljude,koji rade u Njemačkoj, bilo Hrvate, bilo Srbe, Bošnjake, Makedonce
nitko nikad nije vidio arape na bauštelama, to nema
naravno da 85% izbjeglica ovisi o socijalnoj pomoći jer je Njemačka glupa debilna država, odnosno propala država…pa daje šakom i kapom
zašto bi netko crnčio na baušteli, kada bezplano dobiva sve

alan ford
5 godine prije

nije “Njemačka” ništa pogriješila. kao prvo Njemačka ne postoji, ono što se naziva Njemačka je korporacija, čiji su vlasnici cio-hazarska globalistička mafija iz duboke države migracija je bila planska, nju sprovode Merkelica i ostali globalistički plaćenici duboke države u tzv. njemačkoj vladi. Merkelica nije kancelarka njemačkog naroda, već plaćenica duboke države to što se čini sa planksom migracijom, u njemačim nezavisnim medijima naziva se “umvolkung”, doslovce prevedeno sa jednom rječju na hrvatski/srpski/bošnjački/crnogorski, to znači “prenarođavanje”, to jest, zamjena jednoig naroda sa drugim narodom illi narodima , to jest da se domicilni narod Nijemci zamjeni drugim narodima, da se Njemcima oduzme vlastita država i od nje se napravi svačija miješana država, dakle nema više Deutschland (njemačka zemlja), već nešto kao Everybodysland (svačija zemlja) . U zadanje vrijeme, se Nijemci nešto kao više bude i ljuti su na Merrkelicu,m ali kasno je, oni ne mogu ništa, Njemačka je već gotova, pala, samo… Čitaj više »

Lova
5 godine prije

Jako zanimljiv članak. Bio sam migrant u njemackoj godinu i pol i mogu reci da bez jezika tamo se nema sto trazit. Nije zemlja snova, ni obecana vec zemlja ako ces ucit jezik i radit 2 posla biti dobro. Nazalost hrvati ne rade ovdje 2 posla. Ako migranti ne mogu naucit deutsch kako ce hrvatski?

Mercury
5 godine prije

Jeftian radna snaga se ne očekuje od od ovih imigranata, nego njihovih potomaka. Ti potomci bi trebali činiti najnižu kastu u društvu i raditi poslove koje neće raditi nitko drugi. Na taj način potencijalno možeš riješiti nekoliko generacija novih radnika. Zato nikome niti nije u interesu da se imigranti asimiliraju jer onda niti oni neće “proizvoditi” radnike. S time da će ove prve imigrante na socijali hraniti narod države u koju su došli jer će biti na teret državnog proračuna, a u svrhu budućeg služenja krupnog kapitala. Nije li to zgodno i profitabilno? Tko voli, neka uživa u kapitalizmu.

Илија Колев Радовиш Македонија
5 godine prije

ШЕСТ ГОДИНИ ПИШУВАМА НА ФБ ДЕКА, СИТЕ ПРОБЛЕМИ СЕ ПОСЛЕДИЦА НА ГРЕШКА ВО СИСТЕМОТ СЕ, ШТО СЕ СЛУЧУВА , КАКО= ФОРМИРАЊЕ НА СОЈУЗИ, ЕКОНОМСКО-ВОЕНИ, ПОРАДИ КОИ СЕ РАСТВАРААТ ВОЈНИ, Е ПРЕДИЗВИКАНО ОД ГРЕШКА ВО ГРАДБАТА НА ОПШТЕСТВЕНИОТ СИСТЕМ ВО ВРСКА СО ПРИСВОЈУВАЊЕТО НА НОВАТА ВРЕДНОСТ. ПРИСВОЈУВАЊЕТО НА НОВАТА ВРЕДНОСТ ВО СЕГАШНИОТ СИСТЕМ КАПИТАЛИЗАМ Е ВО КОРИС НА ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ НА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ПАРИТЕ, НАРЕЧЕНИ ГАЗДИ. ТРУДОТ-РАБОТНИЦИТЕ СЕ ОСТАВЕНИ САМО СО ЦЕНА ОД ПАЗАРОТ НА ТРУД, ПОТОЧНО СО ОСТВАРЕНАТА ПЛАТА. ГРЕШКАТА Е ВО ТОА ШТО ОСТВАРЕНАТА ПЛАТА Е ПО ОБЕМ ПОМАЛА ОД СОЗДАДЕНАТА ПОНУДА ЗА ЛИЧНА ПОТРОШУВАЧКА, ПОРАДИ ШТО ОСТАНУВА ВИШОК НА ПОНУДА. ЗНАЧИ ТРУДОТ- РАБОТНИЦИТЕ ИМААТ ПРАВО НА ДЕЛ И ОД ОСТАТОКОТ НА НОВАТА ВРЕДНОСТ- ПРОФИТОТ, КОЈ СЕГА ЦЕЛИОТ ГО ПРИСВОЈУВААТ ГАЗДИТЕ. ГАЗДИТЕ СЕ УБЕДЕНИ ДЕКА ПОНУДАТА /ЗАЛИХИТЕ/ Е НИВНО БОГАТСТВО, НЕСВЕСНИ ДЕКА ВО ТАА ПОНУДА ИМА ДЕЛ ЗА КОЈ НЕМА ПУШТЕНИ ПАРИ НА ИМЕ КУПОВНА МОЌ /ВИШОК НА ПОНУДА/,… Čitaj više »

Ime
5 godine prije

Priglupa propaganda plaćeničkog portala. Je situacija s izbjeglicama nije dobra naročito ne izbjeglicama, ali ovakva smrdljiva propagandistička crkotina želi proizvesti što više mržnje bijesa, i – ubojstava izbjeglica. Tako kad islamske zemlje polude za koju godinu imaš ne 4 milijuna nego 2 milijuna, ili pola milijuna hrvata. A u Srbiji, Rusiji i redakciji “logičnog” urnebes od smijeha. Kako smo ih naguzili.

Finka kolak
5 godine prije

Nekaih Angela Merkel ostavisebi

jetflash
5 godine prije

i kako će sada na povratku izbjeglice preko orbanove ograde ući u hrvatsku??? taj čovječuljak je smiješan…ogradio je mađarsku od drugih a ne druge od mađarske(u koju ionako nitko ne želi). evropa bi trebala primiti izbjeglice i račun poslati AMERIKANCIMA, a bivše kolonijalne sile moraju biti široke ruke u prihvatu ipak su ih on pokrali!!!! i dajte više razlikujte izbjeglicu ili prognanika međunarodni zakon ih razlikuje!! jedina “urota” ovdje je to što su ta dva pojma izjednačena.

stjepan
5 godine prije

Ovo je prokleto jasan dokaz da je Orban i njegova politika ispravna,a merkelica se svrstala uz bok Hitleru sa” izazivanjem epskih ljudskih migracija na zemaljskoj kugli”,samo što ona sada nastoji izbjeći odgovornost jednostavno podvivši rep praveći se nedužna ?????

Lala
5 godine prije

Nisu oni došli sa Balkana neko iz Avganistana, Pakistana, Iraka, Libije, iz Afrike i Sirije. Tamo ih vratite ili najbolje u Saudijsku Arabiju. Bogataa zemlja, muslimanskaa zemlja i ima mesta.

antinwo
5 godine prije

u Izrael sa njima ili S.Arabiju .više da krepa ta eu .nedajmo se braćo Slaveni

Slaven Smolcic
5 godine prije

Autore,reci šefu da ti dodijeli lektora.

ZЪVЪNIMRЪ
5 godine prije

čekaj sad kad počnu otimat sirijcima nogometaše

RAJKO
5 godine prije

ja mislim da to sto rade svabe nije u redu a i svi ostali koji su ih navodno primili pa poslije kad su ustanovili da to nisu nikakvi strucnjaci sad na sve nacine hocxe da ih se rjese a ej zaboravili se ljudi jel i oni imaju ptsp jer su to ljudi ipak s realno ratnih podrucja TAKO DA SE BAS DOSTA ZAIGRALA I EU A I OSTALI KOJI SU IH PRIMILI MOZE SE OCEKIVATI DA TI LJUDI PONOVO PODIVLJAJU da naprave masakr na ulicama velikih gradova bez obzira kojeg su zanimanja oni su vec oboljeli i na to treba obrATITI PAZNJU

boovuu
5 godine prije

“Migranti će oporaviti ekonomiju i omogućiti ekonomski rast balkanski država”, “Hrvatima će konačno biti osigurana mirovina”, “Jeftina radna snaga će ojačati domaće gospodarstvo”, “Migranti su visoko obrazovane osobe”, uglas pišu i govore novinari medija pod kontrolom vanjskog faktora.
———————————————————————————————
šta ih ne zadrže sebi kad su migranti tako vrijedni. Merkelica ih je zvala sa bi da drugi ugoste njene goste.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.