Novi sustavi protuzračne obrane Sjeverne Koreje (VIDEO)

Koreja testira raketni sustav
24 komentara

Sjevernokorejska državna televizija je objavila snimke testiranja novih sustava protuzračne obrane. Čini se da su zaista otklonjeni raniji nedostaci i da sustavi funkcioniraju besprijekorno.

Stručnjaci koji su analizirali snimku tvrde da se projektili ovih sustava lansiraju na hladni potisak, tlakom plina, a onda se u zraku pali gorivo koje pokreće projektil.

“Nakon lansiranja, projektili su pogodili  ‘neprijateljsku’ bespilotnu letjelicu i jedan projektil”, kaže glas na snimci.

Ranije u nedjelju je Sjeverna Koreja priopćila da je provela lansiranje u okviru testiranja nove vrste sustava protuzračne obrane.

Na probnim lansiranjima je sudjelovao i lider Sjeverne Koreje,  Kim Jong-un.


Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hr ---------
6 godine prije

Ovo izgleda kao S-300…

Jupiter
6 godine prije

U poslednje vreme Amerika vodi ratove sa distance , uz minimalne sopstvene žrtve. Bucko to zna i logično je da maksimalno obezbedi veliku količinu PVO raketnih srestava.

subaru
6 godine prije

Bez Kine i Rusije rasturit će ih. Neće jedino ako je u mogučnosti zveknut ciokauboje nukleutidno.

Laki Topalović
6 godine prije

Ne izgleda nimalo loše. Uvjetno rečeno S-300, a ako je Kina ih je pogurala

Fidel
6 godine prije

“hladni start”, to su S-300 sustavi…ostaće ameri bez letećih kanti…

goltanco
6 godine prije

Sjeverna Koreja je za Ameriku
Unfinished Job

fenix
6 godine prije

Nema sanse da Amerika napadne Sj.Koreju Amerika napada uglavnom tehnicki inferiorne protivnike i sa distance Sj. Koreja je izuzetno vojno sposobna i mocna sa jakom i naoruzanom armijom i fanatiziranim stanovnistvom koje je spremno na rat. Realno Amerika nema proxi snaga na koje bi se mogla osloniti osim J. Koreje sto znaci da se mora poslati stotine tisuca Americkih vojnika sto bi opet znacilo desetke tisuca poginulih ( ovo stvarno mislim) Americkih vojnika sto oni nemogu podnijeti ili platiti jer Vjetnamski rat bi bio sala spram ovoga. Naravno najgore bi prosla J.Koreja.

MilanCZ
6 godine prije

Nema nikakvog napada na sjevernu koreju koaj je projekat globalista.T erazne izjave oko slanja brodova idu sasvim drugim smjerom,da se trum rijesi pojeidnih kadrova u americi da zadovolji neke kadrove u americkoj drzavnoj eliti kako bi ih mogao imati podpotpunom kontrolom.Treba razumjeti u globalnu poltiku,citati između redovva a ne nasjedati pojedinim novinarskim clancima koji pisu takve gluparije da pojma o svemu tome nemaju,prepisuju od novinara iz ameirke ili kako im kazu,a stvarni cilj ej sasvim drugaicji.VEC sam tisucu puta pisoa,sva događanja trenutno u sivjetu idu smjerom da Trum lividira AMERICKU DRZAVNU ELITU,DA SVE TE JASTREBOVE STAVI POD KONTROLU A IMA POTPORU GLOBALISTA A KAKO STVARI STOJE NA TOM PLANU,IDE SVE KAKO TREBA..Globalisti zajedno sa eu,amerikom,kinom,iranom,indijom rade preformaciju svjetske politike,stvaranje nove geopolitike jer su uvidjeli da americka politika koja je do sada bila mogla dovesti do ekonomske,geoloske katastrofe svijeta a nema sa kamo pobjeci sa ove planete.Dosao je krajnji cas da… Čitaj više »

Brane
6 godine prije

S-300 je došao, dakle. Bucko i nije tako glup kao što se misli.

neko
6 godine prije

Izgleda da kod njih nema chemitreilsa??? Čudim se zašto.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.