NYT: George Soros je ponosan na svoje neprijatelje

George Soros za binom
35 komentara

Milijarder, špekulant i politički aktivist George Soros ponosan je na neprijatelje koje si je stvorio svojim aktivnostima.

Milijarder rođen u Mađarskoj, Georgea Sorosa intervjuirao je The New York Times. Burzovni špekulant i financijer obojenih revolucija i drugih destabilizirajućih aktivnosti u inozemstvu je u izjavama za američki list kritizirao američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je nanio “ogromnu štetu” zemlji. Oštro je napao predsjednika Trumpa zbog akcija poput djelomičnog povlačenja trupa iz Sirije i “uništavanja američkog utjecaja u svijetu”.

Po uvjerenju „liberalni globalist“, iako njegova globalizacija znači unilateralni svijet na čelu s elitom Washingtona,  kao Trumpovu nasljednicu favorizira demokratsku senatoricu rođenu u Massachusettsu Elizabeth Warren, koju smatra “najkvalificiranijom” za predsjedničku funkciju. Međutim, on „radije radi sa svima“, kako tvrdi.

Naravno da to nije tako iti „svi“ su uglavnom političari koji su iz istog inkubatora, bili oni demokrati ili republikanci, iako je prvi tabor u prednosti. Zanimljivost na koju treba podsjetiti je da je tijekom primarnih izbora u demokratskoj stranci Soros jednom slučajno snimljen mobitelom tijekom predizbornog skupa Baracka Obame, da bi kasnije bio prvi Afroamerikanac u povijesti SAD-a koji je postao predsjednik. Osim toga, nije fotografiran izravno, već je „uhvaćen“ slučajno u ogledalu, što je jedina slika Sorosa i Obame prije pobjede bivšeg američkog predsjednika za prvi mandat. Kasnije je bilo raznih fotomontaža njihovih navodnih susreta, ali se njih dvojica nikada nisu zajedno pojavili javnosti. Ova tajnovitost sugerira da je Soros dobro znao koliko javno druženje može utjecati na imidž predsjednika Obame, dobitnika Nobelove nagrade za mir koji je bio predodređen da odradi dva mandata zaredom.  Zato javno favoriziranje kao nasljednice Trumpa demokratske senatorice Elizabeth Warren treba uzeti s rezervom.

FOTO: Jedina vjerodostojna fotografija Obame i Sorosa i to iz vremena kampanje za prvi mandat

Soroš i Obama
Soroš i Obama

Istodobno, George Soros (89) za the new York times izjavljuje „kako je ponosan što je nagomilao toliko neprijatelja“. Istina, ovim si daje pretjerani značaj, ali da se radi o izuzetno sposobnom, podlom i opasnom čovjeku, to nema dvojbe.

„Jako sam ponosan na svoje neprijatelje. Savršen je način za otkriti diktatora ili potencijalnog diktatora ako me ta osoba proglasi neprijateljem”, rekao je Soros.

Čini se da on nema problema što SAD imaju čudne parametre za određivanje “dobrih” i “loših” diktatora i autokrata.

Soros se ne srami ni što igra ulogu i kroz svoje zaklade troši ogromne svote novca kako bi utjecao na ishod predstojećih američkih izbora.

“U Americi postoje više glavnih ulica (Main Streets) od Wall Streeta. Dakle, mislim da Wall Street ne igra drugačiju ulogu u izboru predsjednika samo zbog toga što je izvor prihoda”, rekao je burzovni špekulant.

Ovog je tjedna Centar za politiku Otvorenog društva, lobistička ruka zaklada Otvorenog društva, objavio da je potrošio više od 24 milijuna dolara na lobiranje u 2019. i da je potrošio više novca na lobiranje od izbora Trumpa nego u svih 16 godina prethodno za vrijeme predsjedanja Georgea W. Busha i Baracka Obame.

No, kako smo naveli u jutros objavljenom članku, iako Georga Sorosa nema na toj listi, zna se tko određuje ishod američkih predsjedničkih izbora. Tako je bilo desetljećima i bit će sve dok se stvari u Sjedinjenim Državama radikalno ne promijene.

The New York Times

Želite znati pobjednika američkih izbora? – Čitajte Forbes i mišljenja „ciomilijardera“

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Umpah Pah
4 godine prije

Čekaju ga u paklu ”elitne” gradele ?

nije bitno tko
4 godine prije

Ovaj zločesti mamlaz je svoje tjelesne rezervne djelove dobivao direktno sa Kosova. U njemu je danas više Srbina, nego Mađara.

Laki Topalović
4 godine prije

Da, ovo je poznata slika s Obamom i nikad više, ima još jedna, odličan fotošop, gdje je stavljena Soroseva glava, ali nije on.

Suze Roni
4 godine prije

Soros =Trocki u 21 stoljecu. Rotschildov glavni logisticar za financiranje destrukcije i stvaranja kaosa u nacionalnim državama te drustvu opcenito.

krezubi glasac
4 godine prije

Luciferov glavni vojnik. Kad zlo ti upakira kao nesto dobro i razori ti zemlju,ekonomiju,industriju. Postanes party destinacija sa masu streaptease barova, fast food smeca GMO teme. Debeli i siromasni zaduzeni sa karticama. Voila uzivajmo u tome. Nabavio sam karticu sa mogucnosti peglanja u minus masu kuna. Super je.. kamate na to poslije….

Emiliano Zapata
4 godine prije

Ma kakav guster, on je davolji sin!

Tomo
4 godine prije

Židov bio, židov ostao. Glavni pokretac ekoloskih revolucija i Grete..

Sarmat
4 godine prije

I ja sam ponosan. Što smatram tog stvora zlotvorom čovječanstva.

antinwo.hr
4 godine prije

Đubre staro krepaj

Dopizdilomi
4 godine prije

Đubre je još uvijek živo.

U razdeljak te ljubim
4 godine prije

Džabe mu sva moć i pare,kada će na kraju uskoro umrijeti kao pas. Ima Boga da je kao zrno graška i odgovaraće za svoja nedjela koja je prouzrokovao na cijeloj planeti. Stoka cionistička…….

puki
4 godine prije

židovski Njujork tajms i židovski oligarh ćaskaju i to se naziva “sloboda mišljenja”… ha, ha, ha Poznato je da su Obamu financirali Rockefeller, Soros i ostala ekipa iz mafijaškog kluba “Vijeće za vanjske odnose”-CFR a tu spada i Goldman Sachs. Šefovi Obaminog izbornog stožera, koji su vodili njegovu predizbornu kampanju, bili su židovi David Axrlrodt i Rahm Emmanuel. Rahm Emmanuel je danas gradonačelnik Chicaga. Sjećam se one afere oko bivšeg Obaminog pastora, koji je tada izazvao veliku dreku u SAD. Bilo je to negdje početkom 2008., kada su se Obama i Hillary ogorčeno borili, tko će postati kandidat Demokrata za predsjednika na izborima u studenom. Tada su oba izborna stožer pokušavali oblatiti jedan drugog, da bi naškodili svom protukandidatu. Obamin stožer je pokušavao oblatiti Hilariju, Hilarin stožer je pokušao oblatiti Obamu. Tako su iz Hilarinog stožera iskopali neku propovjed Jeremiaha Wrighta. To je bio nekadašnji evanđelički pastor Obame u Crkvi… Čitaj više »

nessy
4 godine prije

Ako postoje, a postoje ljudi-reptili, koji mrze sve ljudsko, ovaj ljudski izrod je jedan od njih, ili barem njihov sluga.
Jedina dobra vijest, vezana za ovog izroda ljudske vrste, bi bila, da je uginuo.
Javi se @ eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk, da li se slazes?

Mucke
4 godine prije

Metuzalem,jednom nogom u grobu a drugom na kori od banane.Ucinio bi veliku uslugu svijetu da krepa do ujutro,svijet bi nakon toga bio puno ljepse mjesto.

Perun
4 godine prije

”Financijaš čini ljude sumnjičavim. I to kod mene stvara moralni problem. Budući da sam postao tako uspješan, u osnovi sam morao sam sebe ograničavati u zarađivanju.” ,,,Citat od filantropa sorosa ….Koje ….ovno od covika….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.