Omogućen je pristup istražiteljima Organizacije za zabranu kemijskog oružja (OPCW) – VIDEO

Douma - Sirija - prvi ulaz sirijske i ruske vojske
30 komentara

Nakon svih polemika i lažnih optužbi sirijskih vlasti, a uz veliku pomoć Ruskog centra za pomirenje zaraćenih strana, istražiteljima OPCW-a je omogućen pristup bolnici u Doumi.

Ekskluzivna snimka pokazuje po prvi put stvarno stanje u Doumi. Dok terorističko oružje gori, stanovnici Doume su izgleda jedva dočekali “okupaciju” od strane sirijske i ruske vojske. Ruski istražitelji su odmah pristupili bolnici i istražili svaki kutak. Tragova bilo kakvih otrova i žrtava nije bilo. “Stotine i tisuće” žrtava u bolnici nisu pronađene. Ruski stručnjaci su pregledali i područje oko bolnice. Žrtava kemijskog napada nema.

Video snimka iz Doume:

Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Antiglobalist
6 godine prije

Da, omogućeno im je, ali pitanje je dolaze li. To bi bilo sjajno. Mislim da deep state to neće dozvoliti, jer im nalazi ne bi odgovarali. A ako je ovo istina da će doći . to bi bio spas. Ima li netko informacije o ovome?

Alen
6 godine prije

Bezvezna strka sve ovo.. Ako su odlucili za napad/ rat ,onda su odlucili ,nikakvi razlozi nece to da promjene…

mmne
6 godine prije

a jel´ce da dodje i ona objektivna w.a.d.a. ?

ZЪVЪNIMRЪ
6 godine prije

poslat će nezavisne istražitelje iz saudijske arabije i turske

ZigAtman
6 godine prije

Dali ce se cuti u mainstream medijima o pravome stanju u dumi i bolnici o navodnom kemijskom napadu?
Nadam se da ce neki objektivni nekorumpirani novinar ili urednik ovo prenjeti tako da slijepi progledaju…to je vaznije od svake rakete i bombe – mislim na ovu reportazu…

Pero
6 godine prije

Snimanje nije vršeno u Doumi več negdje drugdje gdje imaju spremljenu scenografiju,glumce(bijele kacige) i djecu kao statiste.Za usporedbu tako su i “slijetanje na Mjesec” snimali u studiju u Engleskoj jer su imali scenografiju od snimanja filma filma,mislim da je bio Rat zvijezda.

Laki Topalović
6 godine prije

OPCW says it is sending inspectors to Syria to investigate the weekend suspected chemical weapons attack, a move that could throw a wrench in Trump’s plans to quickly respond “forcefully.” Ako treba, čak i Google prev. prevede dovoljno dobro.

Bluebird
6 godine prije

Omoguci ti sta hoces, ako ja necu da to bude kako mi ne odgovara onda me to ne zanima. Putin ima celicne zivce, ali koliko je taj celik tvrd, to je pitanje. Amerikanci ga isprobavaju i nadaju se da ce on poceti. Mozda smo nahebali svi zbog toga. Ameri su vec izazvali dva rata u Europi, zasto nebi treci, to je daleko od njih.

HEKPCT
6 godine prije

Pogasili im dronove. Nisu imali izbora, morali su odustati.

Laki Topalović
6 godine prije

Usput, čini se da su u Damask prebačene neke baterije S-300 ili S-400, nema fotografija, izvor je navodno UN dužnosnik

Tomica
6 godine prije

Ne znam šta se čudite što nema žrtava a oni su svi sada zdravi jer je VB hitno dostavila čudesni lijek koji je i Skripale spasio.

Duki
6 godine prije

NEČETE RAZBOJNICI !??
i slipcu je vidljivo što se događa !
Tu se radi o ‘ko će koga prije nategnuti!
Tereza Trumpa ili obratno ,ili žabar njih prije oni njega ,pa onda Ameri pošalju Izraelce da ispitaju postotak ,a ono samo 36%(3 od 8)
MALO .!!JEBENO MALO!!
to znači da će kući stizati previše limenih sanduka !
A u blizini nema dovoljno topovskog mesa(saudijci-malo upitniji ratnici,Turci više vole Vladimira ,a horde glavosječa su u startnim blokovima za “kidam nalijevo”)
Dok suVladek i Bašar stvorili solidnu vojnu silu
opremljenu utreniranu i motiviranu ,pa ti kreni
Ali da se mene pita ja bih najprije poslao one dvije američke kreštalice iz UN-a (xsena) i iz
State Department-a (crvena Sonja) da malo ratuju !????

Mikojan
6 godine prije

Inzistiraju na neovisnoj komisiji, tko bi to mogao biti ?
Evo prijedlog, dva Hrvata, dva Srbina, dva Slovenca, dva Makedonca, zapravo u današnje vrijeme neovisnih nema, svi favoriziraju jedan od tabora.

MilanCZ
6 godine prije

Onaj tko je stvarao informacijsko polje oko svega toga je laik u svemu tome i svi redom su pali na ispitu.Zato,sve te price oko napadu amerikanaca na Siriju tokom noci,su price za malu djecu a vidim mnogi oko toga misle da je gotova stvar,nista od toga.

Tomica
6 godine prije

Ovo je vjerojatno najbolja vijest u zadnje vrijeme. Siguran sam da će biti pokušaja da se utječe na rezultat istrage ali sam isto siguran da neće izmisliti dokaze i potvrditi nepostojeći napad. U najgorem slučaju, reći će da ne mogu sa sigurnošću odbaciti mogućnost da je upotrijebljeno kemijsko oružje ali ne mogu ni potvrditi da jeste. U svakom slučaju ne bi opravdali vojnu intervenciju u Siriji.

Ivo
6 godine prije

američka udarna flota plovi prema Siriji, za 24 sata su na poziciji. OPCW može dati izjave da nije bilo nikakvog kemijskog napada, i da su snimke i informacije lažne, i da su samo teroristi koristili bojne otrove, rezultat će biti isti kao i da kažu nešto drugo. I ovisiti će isključivo o stupnju odvraćanja kojim raspolaže Rusija. Ni o čemu drugom pod milim bogom.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.