Optužen profesor, promotor cjepiva i Remdesivira, za prijetnju smrću profesoru Didier Raoultu

Profesor koji je prijetio Didier Raoultu
64 komentara

Prva pobjeda profesora Didiera Raoulta kojem je u ožujku 2020. zaprijećeno smrću. Ravnatelj Univerzitetske bolnice u Marseilleu prvotno je podnio prijavu protiv X-a zbog “prijetnji smrću” i “čina zastrašivanja protiv osobe zadužene u ‘misiji javne službe’. Unatoč anonimnosti autora, omča se brzo stegnula.

Le Canard Enchaîné ubrzo je otkrio da su zlonamjerni pozivi dolazili s jednog od mobitela dostupnih liječnicima iz Sveučilišne bolnice u Nantesu. Kritizirajući sporost slučaja, odvjetnik Didiera Raoulta, Me Brice Grazzini, odlučio je prijeći u veću brzinu. Profesor iz Marseillea podnio je novu žalbu, ovoga puta, ne protiv X-a već protiv profesora Françoisa Raffija.

Šef odjela za zarazne bolesti Sveučilišne bolnice Nantes napokon je priznao da je uvrijedio Didiera Raoulta, negirajući prijetnje smrću. Sukob je nastao zbog tretmana na bazi hidroksiklorokina, kojeg je preporučio Didier Raoult. Nanteski liječnik kritizirao je profesorov izbor da liječi svoje pacijente onako kako je smatrao potrebnim.

Jednostavan rat ega između kolega? Nismo sigurni, promatramo li sočne veze koje François Raffi ima s farmaceutskom industrijom. Prema platformi Euros For Docs, koja navodi službene podatke iz Transparence santé (što ovisi o Ministarstvu solidarnosti i zdravstva), potonji je od 2012. doista imalo koristi od 596.503 EUR na ime naknade, ugovora i drugih koristi.

Među financijerima nalazimo MSD, AbbVie, ali i iznenađenje … Gilead Sciences: tvrtka koja je promovirala Remdesivir, glavnog konkurenta hidroksiklorokinom, prije nego što je Svjetska zdravstvena organizacija potpisala njegovo gašenje, zbog nedostatka dokaz njegove djelotvornosti.

Cijena od 2000 eura po tretmanu, otvorila put za veliku zaradu Gilead Scences. Iako profesor François Raffi priznaje da je imao koristi od ugovora s nekoliko farmaceutskih tvrtki uključujući i Gilead Sciences, niječe bilo kakav sukob interesa. Međutim, teško je povjerovati da su njegove telefonske prijetnje  bilo isključivo zbog njegove odbojnosti prema profesoru Raoultu. U međuvremenu, profesor iz Nantesa morat će kazneno odgovarati za svoje postupke na sudu u Nantesu u srijedu, 20. siječnja.

Pogledamo li malo bolje internet, lako pronalazimo promotivne video snimke na kojima ovaj šef odjela Sveučilišne bolnice promovira cjepiva i lijekove.

Pretplatiti se
Obavijesti o
64 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Suzy
3 godine prije

Svi sve znamo.
Klupko se polako odmotava…
Veselim se danu kad cu isto ili slično curi recimo za divu Corona lazi Alemka Markotic

tucker carlson
3 godine prije

covjek je bio placen da odradi posao za nalogodavce..ali,brate,sha ga odradi traljavo.biti ce jedan od zrtvovanje janjadi iz nizeg esalona.hvala.

Tina
3 godine prije

izgleda da je konačno počelo ono što dugo očekujemo..

Dupla Kamilica
3 godine prije

Anonimne prijetnje smrcu. Kakva pichkiica.

navijala
3 godine prije

U krugu poznanika imam šest liječnika,od toga jedan epidemioog i vodi epidemiološku službu u županiji.
Kad želim sa njima raspravljati,oni ignoriraju temu i kažu mi onako sa dozom šale:” Što se sikiraš,sve su pandemije prošle pa će i ova”.
Provociram ih ali se ne daju izjasniti,uvijek nešto neodređeno,ali ja u njima vidim samo to; ne vjeruju da je trebalo dići toliko panike,a maskama se rugaaju…

Outsider
3 godine prije

Dovoljno bi bilo organizirati javni nadzor testiranja. U svim centrima za testiranja par gradjana (dobrovoljaca) koji bi nadgledali rezultate testova. Kladim se da bi u roku 15 dana bilo game over.

Elvis
3 godine prije

https://brandnewtube.com/watch/new-street-lights-are-weaponised_XECOAFcyLyM5Ucc.html

u UK nova ulicna rasvjeta sluzi kao oruzje protiv ljudi

Vesa Golubica
3 godine prije

A šta da mi sad radimo…? Pri tome mislim na nas”obične ljude”. Gdje je kraj ovom belosvetskom ludilu. Jedino sve ugasiti, sve poništiti… i krenuti ponovno od ”nule”.

car Dušan
3 godine prije

Bogme rade jevreji punom parom, oće dovesti mesiju svoga naravno i srušiti đamiju u Jeruzalemu Paestinskom naravno a da čijem,

ledeno doba
3 godine prije

Dr. Bhakdi: Cjepljenje će biti najveća katastrofa svih vremena! Njemački liječnik tajlandskog porijekla, Dr Sucharit Bhakdi, poznati kritičar histerije korone od početka, komentirao je nedavno početak cjepljenja u državama EU-a. Prije nego što neko cjepivo može dobiti dozvolu, mora se dokazati njegova učinkovitost u kliničkim studijama. Ta učinkovitost je dokazana, jedino ako se doista pokaže da cjepivo štiti od teškog oboljenja i smrti. Takav dokaz o učinkovitosti cjepiva protiv korone nije nikada predočen. Kod onih osoba, mlađih od 70 godina, koji su oboljeli od virusa, vjerojatnost da umru je manja od 0,1%. Ne postoji nijedno cjepivo na svijetu, koje bi još više smanjilo ovaj koeficijent smrtnosti. Jedino što su firme (koje su proizvele cjepivo) u svojim testovima i kliničkim studijima dokazali, je da osobe mlađe od 70 godina, koje su primile cjepivo, u manjem broju budu zaražene. Ali to je potpuno beznačajno – kaže Bhakdi. Ono što je značajno je jedino… Čitaj više »

Ljubomir Babic
3 godine prije

Pati vjeruj farmaceutskoj industriji i njenim lobistima!

Legendarni Grk
3 godine prije

Još jedna potvrda da slatki pelin zaustavlja viruse i kao prirodna zamjena za Hidroksi-Klorokin može izliječiti one koji imaju simptome od korone:

https://www.dnevno.hr/korona-virus/znanstvenici-potvrdili-pelin-zaustavlja-koronavirus-u-stanicama-ali-ne-bilo-kakav-1646366/

Zanimljivo je da farmaceuti udruženi s političarima – zajedno su masonska banda – nikako ne žele ovako jednostavna i jeftina prirodna rješenja.
Svi oni dobivaju provizije na tajne račune ako proguraju njihove “lijekove i cjepiva”, pri čemu farmaceuti zarade milijune EUR, a političari i ostali “zakonodavci” dobiju koju tisućicu na svoj račun u inozemstvu.
Portal Dnevno je prije više godina čak objavio tajne račune političara i njihovih žena s brojevima računa i iznosima – nakon toga je nastala prava strka i mnogi su to nastojali negirati, ali su neki dokazali te račune tako da su im uplatili oko 5 EUR i onda pokazali potvrdu o uplati s podacima.

centil100
3 godine prije

Svi su oni promotori cjepiva, a kad se treba cijepiti – onda prime neku vodicu ili koriste ovakve sprice 🙂

https://www.bitchute.com/video/T4IXc8KWRdWZ/

Bosanac
3 godine prije

Dovoljno je vidjet da po gradovima ima više apoteka/ljekarni nego pekara, pa ti bude jasno da se gotovo cijela medicinska “struka” pretvorila u marketing službu farmaceutske industrije.

Pero
3 godine prije

Najveći procenat cijepljeni je u Izraelu i onda je uslijedio porast oboljelih…ljigavi mediji nikada nisu bili uz narod, a narod je ionako nepismen i isprepadana.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.