Otkriće ilegalnog laboratorija kojim upravlja sumnjiva kineska tvrtka pojačava sumnje da Bidenova administracija podupire operacije koje sponzorira KPK diljem SAD-a.

Biolaboratorij
5 komentara

Izvješća otkrivaju da je nedavna istraga u napuštenoj zgradi u Reedleyju u Kaliforniji, koja je sadržavala “prazan” laboratorij, otkrila velike ilegalne biotehnološke operacije s bioinženjerskim miševima i oko 800 kemikalija i infektivnih agenasa.

Slučajno otkriće objekta dogodilo se u travnju, a potaknulo ga je jednostavno vrtno crijevo koje je bilo ilegalno pričvršćeno na stražnji dio zgrade, rekli su dužnosnici Odjela za javno zdravstvo okruga Fresno.

Istražitelji su otkrili da je jedna prostorija u skladištu korištena za proizvodnju testova za Wuhan koronavirus (COVID-19) i testova za trudnoću. U drugim sobama istražitelji su pronašli uzorke krvi, tkiva i drugih tjelesnih tekućina. Također su pronašli tisuće bočica koje su sadržavale neoznačene tekućine. Prema sudskim dokumentima, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) testirali su što su mogli i utvrdili da je prisutno najmanje 20 potencijalno zaraznih virusnih, bakterijskih i parazitskih agenasa, uključujući E. Coli, malariju, pa čak i COVID-19.

NBC News primijetio je da su istražitelji pronašli 900 uzoraka laboratorijskih miševa i ljudskog tkiva. “Utvrđeno je da se u određenim prostorijama skladišta nalazi nekoliko posuda s tekućinom i raznim aparatima”, navodi se u sudskim dokumentima. “Osoblje javnog zdravstva okruga Fresno također je promatralo uzorke krvi, tkiva i drugih tjelesnih tekućina i seruma; i tisuće bočica neoznačenih tekućina i sumnjivog biološkog materijala.” Stotine glodavaca u skladištu držane su u nehumanim uvjetima, stoji također u dokumentima. Grad je preuzeo životinje u travnju, eutanazirao ih je 773, dok je više od 175 već pronađeno mrtvo.

Glavna urednica California Globea Katy Grimes izvijestila je da je nezavisna lokalna novinska stranica uputila zahtjeve za javnu evidenciju gradskoj upravi Reedleya i okružnom odjelu za javno zdravstvo za informacije i komunikaciju između državnih i saveznih agencija koje su dostavljene, kao i sve dokumente i materijali pronađeni na lokaciji ilegalnog laboratorija.

“DPH okruga Fresno gotovo je odmah odgovorio hrpom pravnih dokumenata, uključujući Zahtjev Vrhovnog suda za nalog za smanjenje troškova. No, rekli su kako je ovo istraga u tijeku, u ovom trenutku nema dodatnih podataka dostupnih za otkrivanje”, napisala je. Prema istraživačkom novinaru, njezin prijatelj liječnik koji se upravo vratio sa sastanka podijelio je neke informacije o širenju upada koje je sponzorirala Komunistička partija Kine (KPK) u domaće američko društvo.

“Kolege vjeruju da je naša trenutna vlada pozvala i podupire operacije koje sponzorira kineska vlada diljem Sjedinjenih Država u akademskoj zajednici, online prikupljanju podataka (aplikacije društvenih medija), provedbi zakona i znanstvenim istraživanjima”, rekla je.

Ispod su neke od značajnih informacija o Prestige Biotech do kojih je uspjela doći uz pomoć prijatelja:

  • Zavedeno kao Nevada Domestic Corporation 3. travnja 2019
  • Bez dozvole u Kaliforniji
  • Status arhiviranja: aktivno
  • Broj datoteke: E0153542019
  • Registrirani agent: Barry Zhang CPA
  • Djelatnosti: Istraživanje i proizvodnja antitijela, Istraživanje i proizvodnja cjepiva
  • Centar za cjepiva nalazi se u Osongu u Koreji
  • Javno se trguje na Korean Stock Exchange, tvrtki sa sjedištem u Singapuru
  • Predsjednik: Xiu Yao – Kada su službenici grada Fresna kontaktirali Yaoa putem e-pošte, Yao je rekao dužnosnicima da je Prestige premjestio imovinu koja je prethodno pripadala Universal Meditechu (UMI) u skladište u Fresnu. Prestige je vjerovnik UMI-ja i njegov sljednik prema sudskim spisima
  • CA adresa se ne može pronaći za Prestige; adrese koje su pronađene za ovlaštene agente bile su ili prazni uredi ili neprovjerene adrese u Kini
  • Skladište u Fresnu kojim upravlja Wang Zhoalin – Informacije na Bizapediji odnose se na Yaoa i Zhoalina kao predsjednika, kao i na nekoliko drugih izvršnih uloga
  • Fresno warehouse lab ilegalno radi od listopada 2022
  • Laboratorij je bio namijenjen za izradu kompleta za testiranje na COVID-19 i trudnoću
  • HIV, herpes i hepatitis također su otkriveni u laboratoriju, kao i više od 900 miševa zaraženih COVID-om

Prestige je optužen da se nije pridržavao naloga, kao što je davanje plana za biološko smanjenje i odlaganje opasnih materijala. Također nije osigurao licencu ili dozvolu koja dopušta eksperimente i druge laboratorijske aktivnosti.

FDA je opozvala UMI-jeve komplete za testiranje na COVID-19 u veljači

Uprava za hranu i lijekove (FDA) izvijestila je o povlačenju brzih brzih testova za COVID-19 iz medicinskog laboratorija Skippack UMI-ja u veljači. Agencija je ovo identificirala kao opoziv klase I, najozbiljniju vrstu opoziva jer uporaba ovih uređaja može uzrokovati ozbiljne ozljede ili smrt.

Zašto je FDA povukla proizvode nepostojeće tvrtke tek nedavno, a ne tijekom vrhunca pandemije COVID-19, pitao se Grimes. Također je osudila kalifornijsku administraciju Gavina Newsoma jer nije bila svjesna lažnih i opasnih setova za testiranje kada je dosadno mikroupravljao državnom politikom u vezi s COVID-19. “Newsom je čak odobrio trošenje 1 milijarde dolara sredstava poreznih obveznika u travnju 2020. na maske kineske tvrtke BYD koja nije imala prethodnu povijest proizvodnje osobne zaštitne opreme, a ipak nekoliko dana nakon odobrenja FDA-e, osigurala je ugovor vrijedan milijardu dolara za isporuku maski Kaliforniji ”, istaknula je.

Bidenova administracijaBiolabaratorijakinaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
8 mjeseci prije

Eto tko nam je radio o glavi. A rade i dan danas.

Mrdomir
8 mjeseci prije

900 miševa zaraženih COVID-om
————-

Jes’ jes’ kako da ne. Još jedna crvena haringa za naivce koji vjeruju u kovid bajku.

B.B.
8 mjeseci prije

Ono što su mućkali i kuhali u vlastitoj zemljai u vlastitim laboratorijima, e, pa i za to su im sada krivi kinezi a sutra će i Putko biti kirv i za to.

Ivan
8 mjeseci prije

Stvarno sav nuklerni arsenal treba istresti na Ameriku odjednom i unistiti to zlo..

Schroder
8 mjeseci prije

NADAM SE DACE SVI BITI KAZNJENI KOJI SU TO DOZVOLILI DA PRAVE BIOLOSKE OTROVE I DA SU TO PUSTALI PO CJELOM SVIJETU DA NAS OTRUJU I RADI VAKCINA KOJE DOLAZE IZ ISTOGA LABORA Imao sam toga otrova a ne virus Gadno je bilo jedno 10 dana Ispitao sam u posebnom laboru preko dlake sa glave sta je to? DOBIO SAM NALAZ DA SAM BIO OTROVAN A NE DA SAM IMAO VIRUS: TO SE NIJE MOGLO VIDJETI KADA SE NAPRAVI OBICNA ANALIZA KRVI; TEK PREKO DLAKE SA GLAVE :Corons je BIOLOSKI OTROV NAPRAVLJENA DA NAS UPLASI I DA SMANJI STANOVNISTVO NA ZEMLJI:Ni jedan politicar nije umro od corone , jer su oni znali sta je to a i nedan politicar nije primio pravu vakcinu a pred TV KAMARAMA SU PRIMALI PLACEBO

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI