fbpx

Otkriva se uloga Izraelaca u atentatu na generala Qassema Sulejmanija

Benjamin Netanyahu Donald Trump

Odjek eksplozija koje su u noći između četvrtka i petka u Bagdadu ubile generala Sulejmanija odmah se čuo u Izraelu. Na židovsku državu izravno utječu događaji u Iraku, a iranski general, koji je postao žrtva napada, bio je na popisu glavnih neprijatelja cionističkog entiteta i osoba na koju se sa strahom gledalo zbog njegove uloge u širenju vojnog i diplomatskog utjecaja Teherana na Bliskom istoku.

Iz tog razloga vijest o njegovoj smrti u Izraelu sigurno ne bi mogla proći nezapaženo. Međutim, postoji još jedan razlog zbog kojeg izraelska vlada mora biti zainteresirana za napad u Bagdadu. Prema internetskoj stranici Debka File, podršku američkoj operaciji također su mogli dati obavještajci iz Tel Aviva.

LA Times piše kako je Izrael unaprijed obaviješten o američkom planu likvidacije iranskog vojnog vođe, što su potvrdili izraelski vojni i diplomatski analitičari u petak navečer, suzdržavajući se od daljnjih detalja zbog rigidne vojne cenzure u cionističkom režimu.

“Naša je procjena da su Sjedinjene Države izvijestile Izrael o toj operaciji u Iraku prije nekoliko dana”, rekao je za Kanal 13 izraelske televizije Barak Ravid, novinar i komentator s pouzdanim izvorima u izraelskim sigurnosnim institucijama.

Časnik izraelske vojske za sigurnosne procjene je za LA Times govorio pod uvjetom anonimnosti, jer nije imao dozvolu razgovarati s novinarima, ali je izjavio da napad na Sulejmanija “nije došao kao iznenađenje”.

Uloga Izraela u Sulejmanijevoj smrti?

Debka File, kako je izvijestio AdnKronos, je internetska stranica vrlo bliska izraelskim sigurnosnim službama. Stoga bi urednici mogli imati u rukama vijesti koje dolaze izravno iz visoko akreditiranih izvora među tajnim službama Tel Aviva. Iz tog razloga indiskrecija pokrenuta na ovom portalu možda nije toliko daleko od stvarnosti.

Konkretno, nekoliko sati nakon Sulejmanijeve smrti se u objavljenom materijali navodi moguća podrška Izraelaca potezima američkih obavještajaca u Bagdadu. Dakle, tajne službe Izraela su dale presudnu podršku za uspjeh operacije koja je eliminirala jednog od najreprezentativnijih osoba Irana, kojeg u Izraelu smatraju najgorem neprijateljem.

“Naši izvori navode da operacija protiv Sulejmanija predstavlja izvanredan obavještajni pothvat Sjedinjenih Država u kojem su vrlo vjerojatno sudjelovale i izraelske službe”, piše Debka File.

„Kako, međutim, za sada nije potpuno jasno. Američke su snage kirurški pogodile cilj, svjesne da pogađaju metu. Ova sigurnost sugerira pažljiv i osjetljiv obavještajni rad, koji je prethodio napadu, a ovom su poslu doprinijeli obavještajci Izraela.

Vojni i obavještajni zapovjednici na sastanku u Tel Avivu

„Sada je za izraelsku vladu glavni cilj zaštititi svoje najosjetljivije ciljeve od mogućih iranskih protunapada. Odmah nakon vijesti o Sulejmanijevoj smrti je vojni radio usred noći prekinuo emitiranje radi emitiranja ažuriranih vijesti iz Bagdada. U Tel Avivu, gdje se nalazi ministarstvo obrane, čelnik ministarstva Naftali Bennett sazvao je hitan sastanak zapovjednika i čelnika vojske i tajnih služb. Jedina točka dnevnog reda je bila procjena rizika i mjere koje treba poduzeti za sprečavanje odmazde. Prvi pomak u tom smjeru bilo je zatvaranje skijališta na brdu Hermon, koje se smatra preblizu granicama s južnim Libanonom i Sirijom. Uvedene su visoke sigurnosne mjere na svim mjestima koja se smatraju najugroženijima“, nastavlja izraelski obavještajni portal.

„Na sastanku nije bio prisutan premijer Benjamin Netanyahu, koji je bio u Ateni u važnoj posjeti čiji je cilj zaključivanje saveza s Grčkom i Ciprom za oživljavanje energetskih projekata koji su dovedeni u pitanje memorandumom između vlade Fayeza Al-Sarraja iz Libije i Turske. Moguće je da se premijer naglo vrati u Izrael kako bi pobliže procijenio situaciju“ zaključuje Debka File.

Kanal Ruptly medijske kuće RT je izjavu premijera Netanyahua iz Atene prenio s naslovom kako Izrael stoji uz SAD u „pravednoj borbi za uspostavu mira i sigurnosti u regiji i pravu na samoobranu Sjedinjenih Država“.

VIDEO: Izjava Netanyahua nakon likvidacije generala Sulejmanija

LA Times / Debka

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
147 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Sad su svi u zlotvoristanu napeti i cekaju reakciju. Treba ih pustiti tako danima, pa kad se opuste, onda po glavesinama opaliti, u glavu odmah. Tako bi bilo da je pravde i pravednosti, no vidicemo sta ce biti uskoro. Uglavnom, veselo je pocela 2020.

Milancz
Gost
Milancz
8 mjeseci prije

Nísta nece bití, své je to jedna veliká igra rádi odredjenog cilja.Sulejmani nije ubijena,maknut už pomoc globalista i obavjestajne službě Irana.Sto Čes,naivním Ovcama třeba málo zábavě u svijetu. O manipulacijinmedijima imate na https://milancz-youporn.com

Mister x
Gost
Mister x
8 mjeseci prije

Još te drži od sinoć,ni češko pivo nije što je bilo!

Milancz
Gost
Milancz
8 mjeseci prije

Já pijem Česko pivo i dalje Ali nemám namjeru u komentarima své to objasnjavati jer ionako Kao ti i vecina necete svému razumjeti.Onaj Tko ima medija,taj manipulira informacijama a naivně ovce svému Tome vjeruju.Cilj svega toga nije rat Irana i Amerike,rátové realizirati globalisti.Sve rátové sto je realizirala Amerika je iskoristena od straně globalista Kao centar upravljanja.Do danas je to bílá Amerika i nato,sútra ce to bití Kina i Írán Kao noví globální centri upravljanja.Ta akcija ima za cilj ojacati Írán Kao noví globální centar upravljanja i odlazak americké vojskem iž Iraka.To je zajednicki cilj Trumpa i globalista a tzv.smrt Sulejmaniho je samo za své iskoristena.Da Bi razumio globální politiku,moras razumjeti Tko je objekat a Tko subjekat u toj igří.Mozete dalje pisati stotine komentářa Ali po onome sto vecina píše, bas nikakvog znánja o globalnoj politici i svému tome nemáte..tocka.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Milancz
Objasni ti nama tu generalovu smrt. Globalisti ga otpisali jer ih nije slusao, a ipak je ziv. Nesto tu ne stima u tvojoj analizi. Ti si indoktrinirana osoba i to je to. Nikad ne mislis svojom glavom jer to nemozas, kao svi indoktrinirani. Tvoji komentari nemaju nikakvog smisla dok ih pises po diktatu a ne po razmisljanju…Tocka.

istrazuj
Gost
istrazuj
8 mjeseci prije

@Rolling Bluesman,
Kolega, i vise je nego jasno da Milan samo ponavlja papagajski stvari koje je procitao na nekom blogu.
Ranije je postavio link na ovaj:
https://geopolitika-news.blogspot.com/
… a ja sam ga malo pregledao.
Dakle, taj bloger (definitivno nije Milan, posto je ocita razlika u pismenosti!) – se bavi istrazivanjem geopolitike… i to je OK. Bloger ima par zanimljivih istrazivanja, ali previse se daje u rekla-kazala… Uz to cini mi se da je bloger takodjer vise PREPISIVAC sa nekih drugih slicnih blogova na engleskom jeziku.

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije

@Istražuj,
imas jos portal leva web node gdje su također česte ovakve analize u vidu foruma.
znači najčešće to funkcionira da onaj ruski obavještajac pjakin svakih mjesec dana objavljuje videouradak i onda oni to sve komentiraju na češkom i slovačkom.
naš milanče je komentator imena TauRus ili u najmanju ruku prepisuje istog.
eto, malo podrobnije o “globalnim” temama.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

istrazuj, Zvrk,
I ja sam malo pogledao na taj site, ima i drugih textova pdf, sve je to na isti kalup gdje milance uz pivo trazi svoju mentalnu hranu. Kako kazes, autor je pismeniji, ali isto izdoktriniran. Kad mi netko hvali khazara Lenjina i komunizam, ja to smatram nedoraslim intelektom.

Alen
Gost
Alen
8 mjeseci prije

Mile ne zapetljavaj narod…

“rátové realizirati globalisti” , “Sve rátové sto je realizirala Amerika je iskoristena od straně globalista” -dakle u sluzbi globalista , koji sad okreću ploču ..Neču sad pisati na koji način su iskoristeni ti ratovi prvi , drugi ,bliskoistočni …..

“Do danas je to bílá Amerika i nato,sútra ce to bití Kina i Írán Kao noví globální centri upravljanja.”-dodao bih i rusija kao “zamjena” za NATO..

Dakle “miroljubivi” prenos vlasti , no mile nisi im rekao ili ne znas da neće biti miroljubiv.. Ocigledno su globalisti usmjerili dogadjaje ka koliziji ,.. Hajnc je taj osigurac roka trajanja ugradio prije nego je usa ucinio unipolarnom..
Btw operativni kadar “globalista ” je njemacke necije , upravljacki čuči u isfahanu…

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
8 mjeseci prije

Staropramen😁

žrec
Gost
žrec
8 mjeseci prije

Sranjopramen u konkretnom slučaju.

Kora
Gost
Kora
8 mjeseci prije

@Milancz

“Kanal Ruptly medijske kuće RT je izjavu premijera Netanyahua iz Atene prenio s naslovom kako Izrael stoji uz SAD u „pravednoj borbi za uspostavu mira i sigurnosti u regiji i pravu na samoobranu Sjedinjenih Država“.

Kad smo kod manipulacije, otkud sad Netanyahu u ulozi “premijera”, kad ni on ni njegov protukandidat nisu uspjeli sastaviti vladu? Koji politički legitimitet Netanyahu više ima za bilo što izjavljivati ili potpisivati u ime bilo koga osim svoje osobno?

Milancz
Gost
Milancz
8 mjeseci prije

Stvarno si ti naivna ovca kojá vjerujes sto mediji píšu.Da je i rekao třeba Onda naivním Ovcama sloziti pricu u koju ce naivně ovce dalje vjerovati..Pisao sám tu káď je Trump napadaoí Koreju,problém oko Venezuele, nísta od svega toga sto mediji píšu,bilo je po mome i navodilo razloge.Vi mislite dá já písem dá prodaném svoje znanje, já informacija i známka oko globálně politike imám previse.Pisem dá málo progledate,spojité mozaik nekih stvari dá nebudete naivně ovce kóje odmah na informaciju reagirate emocijama a ne razumom i saznanjima..To je normalno,mediji si tu kojí manipulirati informacijama,třeba sto dramatické informacije kako Bi bilo sto zabavnije.toliko a ví dalje trljajte po tomě, nísta od svega toga sto mediji po netu píšu,vecina novinara ničem nerazumi.

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Milancz
Milane, nista ti nerazumis, razumis?

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
8 mjeseci prije

Zar je tebi kao renomiranom geostrategu potrebna reklama na ovom portalu😁😁
Riješi se onih “tipfelera” pa ćemo se čitati😁

nikud nikam
Gost
nikud nikam
8 mjeseci prije

Nisu mu to tipfeleri nego češka slova. Ja npr. to nikada nisam mogao naučiti niti me je zanimalo. Haček nad a mi ništa ne znači.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Ja isto imam cesku tastaturu jer zivim u Ceskoj, ali svaka ceska tastatura ima i engleske znakove pa moze pisati bez diakritike i to se dobro razumije.
“A” sa carkom je dugi a.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Češko pivo i češka tastatura ne idu zajedno a Milanče usto ima i skrivenu flašu brlje, da ga malo mine nostalgija za domom!

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
8 mjeseci prije

nikud nikam… Ne znaš o čemu pišem. Nije problem tastatura.

Siniša
Member
Siniša
8 mjeseci prije

Pomislio sam to Milane…ppred siline eksplozije i razaranja oni našli prsten od generala…
Takođe mislim da grešiš oko osvete, neće biti frontalnog napada ali veoma je širok dijapazon prilika za osvetom.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

General je otpisan, mrtav, a ipak ziv. Milancz to zna ali nece objasniti.

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije

pa sve što se moglo vidjeti je prsten na ruci….i to je sve od njega. ne vjerujem baš da je raskomadan.

Helena
Gost
Helena
8 mjeseci prije

I meni se čini sumnjivom ta smrt, ali dalje od toga ne vem, mislim na to iz kog razloga je sklonjen. Nemam kad razmišljati o tome, a odavno mi mozak više ne radi geopolitički 🙂

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Milance Milance, sta si se prebacio na youporn?
Nisam napisao sta ce biti, vec kako bi trebalo biti da je ovozemaljski svijet osmisljen na drugi nacin. S obzirom da nije, vec se sve svodi na interes, onda cemo vidjeti sta ce se dogoditi. Veliko nista ili veliko nesto. Niti ja, kao ovca, niti ti, kao ovca broj 2, nemamo utjecaja na tijek zbivanja. Stoga mozemo samo komentirati da li netko radi nesto ispravno ili ne. U sadasnjem vremenu i prostoru, dobar broj stanovnika navedene drzavice cini zlotvorine. To je cinjenica koju niti tvoje analize ne mogu opovrgnuti. Osim toga…..odluci se.
Mislim, prvo govoris o tome da je sve dogovorena eliminacija jer se covjek oteo kontroli, pa onda mjenjas pricu da nije niti ubijen, da bi na kraju opet napisao da onaj tko ne slusa da biva eliminiran od tajnih sluzbi. Mislim, odluci se vise.

Ante
Gost
Ante
8 mjeseci prije

Hitler je živ i s Evom Braun živi u Izraelu.

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Ante
Je, istina, ispricao mi je Elvis, on zivi preko puta.

Kora
Gost
Kora
8 mjeseci prije

@istina boli

“Prvi pomak u tom smjeru bilo je zatvaranje skijališta na brdu Hermon, koje se smatra preblizu granicama s južnim Libanonom i Sirijom. ”

Za početak, Izraelci se izgleda moraju oprostiti sa “skijaškim sezonom” za ovu godinu. Samo, rekla bih da neće biti jedini jer “odgovor” Šijita zasigurno ne cilja samo na “skijalište Hermon”. Ni Europa više ne može mirno spavati jer su Trump i Putin uspješno ostvarili svoj “fifty-fifty” dogovor. Prvo su zajedno oslabili politički utjecaj EU na globalna zbivanja, onda su poticali unutarnje sukobe (bilo između građana i vlasti unitar jedne države, bilo između država članica), zatim su uvalili pojedinim državama svoje oružje i ostale “usluge” te ih time učinili ovisnima o sebi, a na kraju ih lijepo “stavili na pladanj” raznoraznim nezadovoljnim oružanim skupinama (legalnim i nelegalnim, ovisi tko kako gleda na stvari) s Bliskog Istoka. U svakom slučaju, Europa je u problemu.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Je Hermon je zatvoren, ali neki ovdje vole čačkati po “hermoroidima” i njima nitko ne može to zabraniti, oni uvjek nađu put!!

kefir
Gost
kefir
8 mjeseci prije

Što znači da je ovaj raketirao bibija na stranačkoj kovenciji kad je morao bježati u bunker.

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Hm ..jel’ kefir il’ kafir?😃
A…a…jogurt???
Nemojmo tako…😱

Jomla
Gost
Jomla
8 mjeseci prije

Ne danima! Mjesecima, i to malo više mjeseci! Što hladnije – to bolje!

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Zašto Izrael nazivati takvim imenom”zlotvoristan” i isto tako, zašto Nermin N. gore u svom članku govori o “cionističkom režimu”, kad bi mnogo kulturnije i umjesnije bilo napisati jednostavno “Izrael” ili Židovska država i ne postavljati se ovako otvoreno na nečiju stranu, u ovom primjeru, to je ajmo reć, Iranski teokratski režim, za koji mi je već odviše pisati i ponavljati što sve radi u svojoj državi i svuda u njenoj okolini i tu bi bilo korektno zauzeti jedanu nepristranu srednju poziciju i objektivno izvještavati javnost, zahvativši cjeli kontekst tih događanja a ne samo krenuti od trenutka napada američkog drona na konvoj u kojem je bio i general Sulejmani. Ovakvim pristupom i gledanjem na sve to kroz svoje subjektivne naočale čitateljstvo se dovodi u zabludu i servira mu se sugestija, da je dotični General Sulejmani bio maltene anđeo, iskren i pošten čovjek, borac za pravdu i istinu,što je samo jedna strana “medalje”, a znamo da svaka stvar ima lice i naličje i da su se čak pravnici ili iuristi u starorimskom pravu držali načela “Audietur et altera pars” Neka se čuje i druga strana i njeni argumenti i tek zatim neka se presudi. Svaka državna tvorba u što većoj mjeri nastoji, da zaštiti sebe i svoje državljane i za to ima određene službe koje u tu svrhu imaju određena sredstva i mnoge države su spletom okolnosti postale neprijateljske jedna prema drugoj i poneke od njih naravno one koje su dovoljno moćne upotrebljavaju i vrlo brutalne postupke i metode da se zaštite i da onemoguće svoje protivnike u njihovim namjerama. I sad sve to što je radio general Sulejmani, a radio je dosta toga on to i nije skrivao nego naprotiv, sve to gledati iz pozitivnog zornog kuta i odobravati to i smatrati to velikim junaštvom i nečim pozitivnim, a sve ono što je uradila druga strana protiv koje se je borio, da bi se zaštitila od njega i koja ga je na kraju uspjela likvidirati, smatrati nečim nečasnim i nedopuštenim, makar smo mi prilično daleko od svega toga i ni jedna od obje strane nas ni na koji način nije ugrožavala ipak su mnogi ovdje vrlo pristrani, navijački čak i grubo napadaju sve one, koji imaju malo objektivnije gledanje na te stvari. Opet se postavlja vječno pitanje, tko je kriv, tko je prvi počeo, pa se onda sve to još argumentira sa nečijom tisućegodišnjom kulturom i civilizacijom i tobože tisućegodišnjim pravom na neku obećanu zemlju i štatijaznam izabrani narod, ali kad sve to ekspolodira i kad ja ne budem imao u svom autu benzina i kad budem morao pumpati gume na svom zaprašenom biciklu, meni će biti svejedno tko je kriv i tko je započeo i čija kultura je starija i ni kriv ni dužan ću plaćati ceh nečijeg nastojanja da proširi svoj utjecaj na blislkom istoku i blagoslovio bih svakog tko to na bilo koji način spriječi i umiri te usijane glave.

Alen
Gost
Alen
8 mjeseci prije

šta si ti ufrko !

shumadinac
Member
8 mjeseci prije

U pravu si 50% Jack.
Nikada nećemo znati u kolikoj meri ja Sulejmani “pravednik”. Trenutni informativni rat nam ne dozvoljava objektivnu procenu a teško da će se taj rat završiti u skorije vreme (dok se on završi razmatranje Suleimanijeve uloge će biti nebitno, biće mnogo važnijih tema). Vojnik na takvom položaju je sasvim sigurno odgovoran za mnogo toga što bi mi smatrali lošim, čak zločinom ali on nije bio prodavac bureka. I ja sam protivnik glorifikacije Suleimanija i Irana jer smatram da uloga Irana nije u tolikoj meri “bezgrešna” kako bi se moglo zaključiti iz tekstova ovde.

Ali što se tiče termina “cionistički režim” i slični koji karakterišu TRENUTNU vlast u Tel Avivu potpuno podržavam stav uredništva. I sam znaš o čemu pričam – da ne “trošim tastaturu”.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Dobro, makar i 50% onoga s čime se slažeš mi čini izvjesno zadovoljstvo i dobar je indikator da nisam zaludu pisao članak. Jer već me malo nervira ovaj dosadašnji oblik komentiranja i međusobnog komuniciranja mnogih komentatora, čiji komentari memaju mnogo zajedničkog sa temom članka, nego je to nekakvo pametovanje nadhebavanje, nadlajavanje ili kako bi to još mogli nazvati i upravo smiješno je kad vidiš jedan možemo mirne duše reći debilan komentar ili odgovor na komentar i odozdol ispod njega mnoštvo plusića. Takav način komentiranja na žalost nameću neki komentatori, koji imaju jedini cilj da nekoga urijede, omalovaže i ponize. Ja inače rado čitam tvoje komentare i uvažavam to što obrazlažeš i na pametan i koliko toliko objektivan komentar nikada neću odgovoriti uvredom.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Nisam procitao, predugacko, a znajuci autora ne trosim vrijeme, dam minus i idem dalje.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Nisam to ni pisao za takve zgubidane nego za objektivne i pametne ljude, a plusići i minusi su mi irelevantni i ne muči me nesanica poslije tvog minusa!

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

Istina Jack@ no, nažalost puno njih to ne žele tako percipirati, a iz kojih razloga neću nabrajati, jer to pametnima nije potrebno naglašavati.
Uopće ne mislim da je Sulejmani bio anđeo čuvar, već naprotiv i to isto iz svih razloga koje si i ti već prethodno naveo.
E sad me apsolutno briga, hoće li ove silne “svrake” ovdje neurotično nagrnuti na mene ili neće, što sam podržao tvoje stajalište.

Ivo
Gost
Ivo
8 mjeseci prije

đeki, rano si počeo s buzinskom propagandom danas. Po brnjicu, odmah!

dmnj
Gost
dmnj
8 mjeseci prije

Jack
potpuno se slažem. s većinom iznesenog osim što teško grijeßite u zaključku. BI nam je blisko, tako ga i zovemo. Njihove izbjeglice su još bliže, a njihova kultura, civilizacija i religija je nešto što nam je strano, teško razumljivo i u mnogim aspektima neprihvatljivo. Izrael naprotiv, nije bliski istok. To je europska država s graďanima Europljanima. Židovski narod, kultura i civilizacija čvrsto temelji našu kulturu, civilizaciju i religiju. Posebno bi ovi antisemiti trebali obratiti ponor na kulturu pa vidjeti koliki je čiji doprinos..

shumadinac
Member
8 mjeseci prije

Izrael još uvek nije evropska država ali je sve bliža. Prvo Palestina pa onda Liban, pa Sirija…

dmnj
Gost
dmnj
8 mjeseci prije

Shumadinac
cijenim Vaše komentare jer su uglavnom realni ali se ne bih složio o tome da je Palestina država. Ni pravno ni povjesno nema osnova za državnost.Turski imperiju na tom prostoru je zamijenio zapadni imperijalizam, radi se o teritorijima, ma koliko to grubo nekom zvučalo, Arapi nisu tu bili autohtono stanovništvo nikad, kulturno nasljeđe ne postoji a civilizacijski doprinos je u najmanju ruku sporan.Libanon i Sirija vrlo slično tome, možda tek malo bolje. I nemojte sad povlačiti paralele s Izraelom jer je koncept državnosti skroz različit.(onda bi otišli duboko u prošlost, sjetili se di je ono bila Armenska ili Grčka država) Nego, ako stavite, Sretna Vam Nova i Hristos se rodi..

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Istina, žena me je više puta zvala da odemo u trgovinu nešto kupiti jer es sve zatvara u 12 sati, pa sam morao malo zbrzati i nisam mogao napisati sve što sam namjeravao! Znam, ima još mnogo toga što bi i nas ovdje mlatnulo po glavi, ako se dole sukobi razplamsaju i prerastu u pravi rat!

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

dmnj
Zelim ti svu srecu u buducem druzenju sa zidovima. Imas na netu Talmud, a i izvatke, pa procitaj malo kakav odnos prema ne-zidovima im se savjetuje. Evo i link; https://groups.google.com/forum/#!topic/hr.soc.religija.judaizam/lBr2vOqtigo

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Jack
Opet imas dijareju? Da ne pisem svoj komentar, slazem se sa nizepotpisanim @Rolling Bluesman.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Nessy, zaboli me za tebe i tvoje mišljenje, slobodno ga zadrži za sebe, a možeš par puta lupnuti glavom o nešto tvrdo, da di proradi tvoj pljesnivi mozak i postupak par puta ponovi dokle ne osjetiš trnce na vrh glave!

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Jack
Da si malo blize, zabolilo bi te uho.

wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
Gost
wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
8 mjeseci prije

nessy@ kako tebe ne zaboli glava od takvih infantilnih nebuloza?
I ti sebe smatraš pametnim i civiliziranim po uzoru na onog LGBT-evca jezuita Ive nuklearca?
Bolje se fokusiraj na pametne teme da još više ne prolupaš ,jer ćeš počet lajat i lizat pod i ostala g***a pa ćeš ispasti još luđi. Jer već i ovako idete na živce sa tim lajanjem na koje se palite. Totalno nastrano!

Ivo
Gost
Ivo
8 mjeseci prije

đeki nesrećo, opet pod novim nickom… pa do kada, zločestoćo šarena? Ajde, u kućicu. Odmah!

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Nessy, srednji prst leve ruke!!!

imalijosnade
Gost
imalijosnade
8 mjeseci prije

ti imas 15 -20 tak foruma gdje se sve naljepse pise o tvojoj voljenoj zemlji cak ako se kojim slucajem neko malo drzne da napise sta mu je na dusi, vrjedni cenzori to sve sbrisu il poprave( uostalom mnogi pisu kao:sveta zemlja, boziji narod, itd a cak o svojim domovinama nemaju tako bozanska i hvalevrjedno misljenja, kama srece kad bi ga imali…)… mnogo ocekujes od jedne zemlje sto je za 70 god svog postojanja, sve razocarala

B. P.
Gost
B. P.
8 mjeseci prije

Na ovom Portalu objavljuju i komentiraju (ex) Jugoslaveni svih boja i uvjerenja. Samo ovaj puta im je anti-semitizam cement ili ljepilo koje ih ujedinjuje u jedno duhovno tijelo. Ta genetska mržnja na Židove prevazilazi sve njihove vjerske, nacionalne i ideološke razlike. Sta se tiče uredništva, oni (ili barem meki od njih) su na platnom spisku Putinovu propagandnog kružoka i Al Quds-ova propagandnog odjela. Sada nismo vise sigurni da će ovo financiranje biti nastavljeno posto je ubijen General, glavni motivator i pokretač iranskog siitskog državnog terorizma.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Bravo maestro “pogodak u sridu!” Ima takvih a i zna se ko su. To su razni “šupljaci i plićaci” konzumenti češkog piva, koji pišu ne bi se moglo reći komentare, nego nesuvislo rokću i bleje i jedni drugima udaraju plusiće a kako ih je veliki broj, po broju plusića bi čovjek zaključio, pa ovi su stvarno komentatori na zavidnoj visini, a kad pogledaš komentar pod kojim je 49 plusića opet se nađeš u čudu i zapitaš se, kuda to ide ovaj svijet!
A što se tiče ubijenog generala, neki ovdje misle, da su došli stvari do dna i da im je ama baš sve jasno i misle, da je to Trumpov ishitren korak, koji će Ameriku skupo koštati jer će biti krvave osvete, kako najavljuju turbanaši, ali ja se nisam ograničio samo na njihova mišljenja ovdje, nego sam pročitao mnoga mišljenja i analize na našim i na stranim izvorima i napravio sintezu svega toga. Neki ozbiljni analitičari su mišljenja, da je Trump i preko svoje volje samo potpisnik naređenja da se smakne taj General a sve to ima i jednu dublju i širu pozadinu i taj događaj temelji na malo drugačijim uzročno posljedičnim vezama od ovih o kakvima smo mi raspredali ovih nekoliko dana. Naime Izrael i američki “deep state” sa židovskim lobijem kao pokretačkom silom svega ovoga, svjesni su činjenice, da se Iran opasno približio izradi svoje vlastite nuklearne bombe(njima je to relativno jednostavno saznati) i rekli su: “Sada ili nikada” (svaka sličnost sa Škorinim sloganom je slučajna) I ovim ubojstvom su zapravo postavili zamku Iranu i očekivali su njegovu oštru reakciju i recimo napad na neki američki brod i njegovo potapanje što bi oni zatim iskoristili kao “Casus belli) znači povod za rat i u prvom redu su htjeli uništiti iranske nuklearne kapacitete i tako za duže vrijeme spriječiti Iran, da se domogne atomskog oružja! Oni misle, da još nije kasno i da nije sve izgubljeno i nadaju se takvojj reakciji Irana, ali izgleda, da su Iranci ipak oprezni i da više verbalno nego konkretno reagiraju na ovaj atentat. Ako Iran ostane predugo vremena miran i bez adekvatnog odgovora, Ameri će zasigurno probati s još težom provokacijom, dok im ne upali i da konačno dobiju zeleno svjetlo od Kongresa, da smlate Iran. Prevladava mišljenje, da bi to bila isključivo pomorsko zračna kampanja bez ikakvog napada američke kopnene vojske na Iran!

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

B.P.@ & Jack@ oboje odlični komentari, precizni,jasni i najlogičiniji od svih do sada.
Ali , uskoro će svi neistomišljenici to shvatiti.
Jack… nama nitko ništa ne može, zajedno smo jači i od sudbine..) svaka čast!

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Tako je pjevo i moj jaran Zdravko Mamić, pa morao pobjeći u Međugorje, ali ipak mu nitko ništa ne može on je kao mačak sa devet života, ali kako smo vidjeli sinoć, sudbina je jako lupnula po glavi našu zajedničku frendicu Kolindu, tako da još nije došla k sebi od šoka!

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

Neka je ,nije mi žao, jer me već sramota bilo od kud sam.. Mislim da će Zoki ovog puta biti pametniji u svojim postupcima i izjavama, iako ju je mačak mudro prešišao i davao golove konstantno.. Ipak je on obnašao dužnost premijera i ima sve već u malom prstu. Ostalo se još može sada puno bolje posložiti..)

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Živi bili pa viđeli! Važno je biti živ i zdrav i ne misliti previše na politiku!

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

Jack@ tip koji koristi tvoj nick on nema font sa kvačicama… Ali koliko sam primjetio koristi se sa nick-om i od drugih osoba..
Imaš pravo; ne zamaram se sa politikom ni ja

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Već mi pomalo sviće, tko bi mogao imati takvu vrstu slova. Krug im se suzio na jedno tri imena!

Milancz
Gost
Milancz
8 mjeseci prije

Ako imate potpunu kontrolu nad medijima, dovoljno glupe građane, pa ih možete nagovoriti na apsolutno bilo što i ne činiti nikakvu elektroničku kamuflažu. Možete stvoriti nevjerojatne, glupe i nelogične priče, i većina će im vjerovati, a nije važno je li glupa, na primjer, s dva aviona koja sruše tri zgrade, koje potom slobodno padaju i poručuju svijetu ,upravljao ga je tip s satima letenja na komercijalnoj Cessni ili donosite Kongresu bocu uzorka s “kemijskim oružjem”, ali u Iraku je niko nije pronašao, ili da su ubojice Al Qaede “humanitarni radnici” org. Bijele kacige. Ali ako se ljudi polako počnu probuditi iz ovogdebilnog sna, onda vam laganje mora biti sofisticiranije, pa se morate početi igrati s različitim programima i koristiti ih za likvidaciju neugodnih protivnika. Za sada je, međutim, to “glazba” budućnosti, ali još uvijek imaju veliku publiku onih koji su zainteresirani samo za zadovoljavanje osnovnih ljudskih potreba, zabave i zapravo ih ne zanimaju objektivne informacije, već infotainment, tj. “Informacije” koje su slozene tako da probuđuju uglavnom emocije u naivnih ovaca koji vjeruju lazima raznih medija.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Da su ljudi manipulirani je istina, zato sto ljudi ne citaju i ne informiraju se, osim na televiziji. To je oduvijek tako bilo. Prije je manipulirala crkva, a danas televizija. Ti isto nisi procitao dobre stvari, nego samo one koje su ti tvoji mentori preporucili i zato neznas razmisljati.
Kad ti covjek postavi pitanje koje te boli nikad ne odgovoris, samo dalje meljes na tvojem indoktriniranom mlinu.

Jomla
Gost
Jomla
8 mjeseci prije

E ovo ti je sve tačno!

davor
Gost
davor
8 mjeseci prije

Bojim se da je ovo preblago tumačenje, jer Debka file su uglavnom dezinformacijska kuća, usko povezana sa Mossad projektima SITE i Isil. Bojim se da nije SAD obavijestio Izrael da će napasti Soleimanija, već je upravo Izrael obavijestio SAD da bi trebalo hitno ubiti Soleimanija u Bagdadu.

kefir
Gost
kefir
8 mjeseci prije

Tko asimetrično ratuje dobije asimetričan odgovor. Čini mi se da neće stati samo na ovome.

davor
Gost
davor
8 mjeseci prije

Amerika već desetljećima obavlja prljav posao za Izrael, da nije Izrael označio Soleimanija za ubojstvo, nikad Amerika ne bi znala niti bi pratila tog čovjeka ili mu pridavala značaj.

imalijosnade
Gost
imalijosnade
8 mjeseci prije

Sve sto milance tvrdi netreba odbacit i u kos za smece ubacit. Bez obzira pase li to nama nasema, nasem mentalnom sklopu i mentalnim projecijama, u ono sto si uzmemo ‘zdravo’ za gotovo, mora se uzet doza rezerve prema svemu pa i najvecim ‘ovjerenim’ istinama. ,Mislim da milance nije tu da nas jos vise zavede i zametne traga, mozda, sto on uvidje i odakle crpi informacije ima i malo vise ‘istine’…Na kraj krajeva svi se ponekad u zivotu nakon izvjesnih zabluda zapitamo: ‘vidi ovo,.. jeli moguce u pi…materinu… itd. Zato se na sanskritu ova 3 dimenzija ne zove uzalud M A Y A.

Milancz
Gost
Milancz
8 mjeseci prije

Pisao sám sto puta tu na portálu,dá je Írán noví globální centar upravljanja.Kao takáv centar je pod punom kontrolom globalista i bez njih Írán nece i nesmije poduzeti protiv bilo koga.Iako bude neki pojedinacnih poteza pojedinaca,to ce Íránská obavjestajna služba likvidirati jer se takvi neukládají u globalnu politiku državě Irana.Morate shvatiti kako funkcionira globálna politika,tu pojedini,pojedine grupice neigraju úlogu, nisu u mozaiku globálně politike,automatickou se likvidiraju..Sví ti dogadjaji a bití ce ih koš na bliskom istoku imaju jediní cilj:likvidaciju nato snaga,rusenje amerike Kao svjetskih hegemona,jacanje Irana Kao globalnog centra upravljanja, rusenje engleskog globalnog centra upravljanja na tím podrucjima.Znaci,noví igraci u globalnoj politici,noví centri upravljanja.Globalnom politikoom se bavím od 1982 godine, Puno informacija dobivam od onih kojí sú vám medija a Puno vise znaju něgo 90%novinara i medija.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Tvoji globalisti su poslali Lenjina za unistenje ruskog carstva, drzali su 70 godina i opet izgubili.
Khazari vise nikad nece uspostaviti Globalizam.

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije

@Rolling Bluesman,
apsolutno kriva tvrdnja. Rusko carstvo se samouništilo zbog samovolje carske elite i plemstva, vojnog vrha i radništva koji postadu ropstvo. Ne treba nikakav lenjin da bi uništio nešto što se samo uništilo. Prije da je obrnuto, spasio je što se spasiti da.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Zvrk
E onda ni ti nisi shvatio poantu. Khazari vode rat od 10 stoljeca protiv Rusa jer su ih Rusi ohebali iz danasnje Ukraine i okolo. Zadnji ruski car je htio instaurirati parlamentarnu kraljevinu, ali su khazari (zidovi) bili protiv jer nebi dobili narod na svoju stranu. Wallstreet i Njemacka su platili i pomogli Lenjina na unistavanju rusije. Lenjin je uveo zakon kojim bi svaka ruska republika mogla izaci iz drzave kad bi htjela. Staljin je to ponistio, inace Russije danas nebi bilo.
ČLANOVI PRVE KOMUNISTIČKE VLADE MOSKVE (1918)
1. Illich Ulin (Vladimir Illich Ulianov ili Nicolas Lenin) predsjednik Vrhovnog sovjeta, Židov po majci. Ovaj je rođen Prazan i bio je Židov njemačkog podrijetla;
2. Lew Davidovitch Bronstein (Leon Trotsky), povjerenik Crvene armije i mornarice, Židov;
3. Iosif David Vissarianovich Djugashvili-Kochba (Joseph Vissarianovitch Stalin) povjerenik za nacionalnosti, potomak gruzijskih Židova;
4. Chicherine, povjerenik za vanjske poslove, ruski;
5. Apfelbaum (Gregoire Zinoviev), povjerenik unutarnjih poslova, Židov;
6. Kohen (Volodarsky), povjerenik za tisak i propagandu, židovski;
7. Samuel Kaufman, povjerenik državnih područja, Židov;
8. Steiberg, povjerenik za pravdu, Židov;
9. Schmidt, povjerenik za javna djela, Židovka;
10. Ethel Knigkisen (Liliane), povjerenik za nabavu, Židovka;
11. Pfenistein, povjerenik za prihvat izbjeglica, židovski;
12. Schlichter (Vastanoleinine), povjerenik za rješavanje stambenih pitanja (upiti privatnih kuća za crvene), židovski;
13. Lurie (Larine), predsjednik Višeg ekonomskog sovjeta, Židovka;
14. Kukor (Kugorski), povjerenik za gospodarstvo, Židov;
15. Urisky (Radomilsky), Povjerenik za izbore, Židov;
16. Lunacharsky, povjerenik za javno obrazovanje, Židov;
17. Protzian, povjerenik za poljoprivredu, armenski.
To su smo nekoliko, a bilo ih je oko 75 posto u parlamentu.

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije

ta judeoboljševička priča je čini se jedina koja je uspjela nadživjeti brojne nacističke poluistine i priče.
tako i dalje ima raje koja puši tu priču.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

A komunisticke price ti izgledaju vjerodostojnije ?
Istina dolazi na vidjelo kad skrivaci vise nisu na tronu, a ti vjeruj onome sto su te naucili u jugoslavenskom socijalizmu.

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije

Mnogo vise od demokrackih.

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Zvrk
O, puno je gore. Ako im mogu to uvaliti….probat će i s drugim. Pa koliko puta smo te gluposti ovdje opovrgavali?
Sasvim sigurno postoje i popisi osoba i njihovo stvarno porijeklo.
U to vrijeme imena se nisu mijenjala ko’ danas…
Jbt…75%??
Staljin isto – Židov? 😃

Rulja misli da netko stavlja istinu i samo istinu internet.
I to – da bi je – oni pronašli…? 😃😂

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Rolling Bluesman
Na ovu temu, ima izvrstan docu. film “Europa: the last battle”, na YT. Stavio bih link, ali to ne prolazi, ne razumijem zasto. OBAVEZNO gladati, otvara oci.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Ti se samo “gladi dole” dok ti ne dođe i dok ti se ne razšire oči! hehehehe!!

Ivo
Gost
Ivo
8 mjeseci prije

Hahah… đekijeva pseća kultura u punom naletu. Po brnjicu, odmah!

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Youtube gasi filmove koji mu ne pasu, youtube nije objektivan.
Nekazem da se nista neomze nauciti, ali treba paziti.

Alen
Gost
Alen
8 mjeseci prije

Mile sami reci uvod u Pax Judeica !

Zax
Gost
Zax
8 mjeseci prije

Ovakve likvidacije bas i nisu specijalnost amerikanaca. Ali jesu izraelaca koji imaju puno veci motiv za ovo. Nebi me iznenadilo da izraelci stoje iza ovoga I da su ameri preuzeli zasluge za tudje(ne)djelo

Jomla
Gost
Jomla
8 mjeseci prije

Negdje ranije sam rekao da je sve ovo “false flag!. Ameri su sami sve isprovocirali da bi “opravdano” (dakle, samo u njihovim očima) proveli akcije. Iranci, a bome ni ostatak ubrojivog svijeta, nisu glupani koji će sada, iz ovih stopa, započeti pucnjavu…

imalijosnade
Gost
imalijosnade
8 mjeseci prije

ova slika jasno pokazuje ko je kome Boss.. tu nema komentara..ponekad je slika jasnija od 1000 slogova. iako je ovo najvjer. montaza, al poznavaoc grfike fino ti sve kaze.

B. P.
Gost
B. P.
8 mjeseci prije

Iran otvoreno prijeti Izraelu uništenjem i svijet na to mirno šuti. Ovaj general koji sprovodi iranski državni terorizam jeste bio legalna meta. Uostalom, rat koji je Iran najavio Americi kada je zaposjeo njihovo veleposlanstvo i zarobio 52 američke diplomate, valjda još uvijek traje.

Alen
Gost
Alen
8 mjeseci prije

Mirna ta neka amerika , jadna , sjedi kući dok je zli iranci napadaju..strašno..

Istina
Gost
Istina
8 mjeseci prije

Koliko puta je Izrael raketirao siriju. Nije li to vojna agresija. Da li imaju pravo sirijanci da uzvrate? ( ti ćeš reci gadjaju Irance u Siriji) pa i da imaju Iranci svoju bazu u Siriji – kakve to veze ima nek imaju. Koliko vojnih baza SAD sirom sveta imaju. Iranci imaju svoju bazu da bi gadjali Izrael kazes . A zbog čega imaju svoje baze SAD svuda – da djele bureke jel. Može izrael da raketira Irance u siriju samo ako od istih bude napadnut drugacije nesme, i treba da mu se uzvrati. Znaci ti odobravas zlodjela koji radi neko ko smatra da je jaci. Kazes Iran preti i niko ne reaguje, svi šute. Iran samo preti. A Izrael uništava Palestinu i niko ne reaguje svi šute. Sto misliš čije je maslo rat u siriji ? Ko je stvorio isil? Posle ovih zlodjela nije li Izrael legalna meta za one koje terorise?

Ad astra
Gost
Ad astra
8 mjeseci prije

B.P., u pravu si ali problem je u tome što je mnogima upisana mržnja prema Izraelu u “BIOS” i nema načina da se to promijeni. Upučivao sam mnoge da čitaju povijest BI, ali uzalud. Ukazivao sam na prvi govor Homeinija 1979., ali ni to nije pomoglo. Jednostavno većina onih koji pamye 1999. g. nikad neće moći donositi realne ocjene o US. Zašto ljudi rađe podržavaju slabe i neuspješne? Pa zato jer im se onda njihova pozicija čini puno bolja, a oni sami sebi ispadaju uspješni.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

BIOS nije izmisljen od niodkuda, BIOS je povjest covjecanstva zadnjih 2000 godina.
Zasto bi ja bio Judeokrscan., kad se ja osjecam Helenokrscan. Manipulacija ide do neke mjere.

M.M & M. M.
Gost
M.M & M. M.
8 mjeseci prije

Helenokrscanstvo je oksimoron. Judeokrscanstvo je pojam proistekao iz činjenice da je Kršćanstvo proizašlo iz Judaizma i u stvari jeste jedinstven duhovni koncept koji postavlja pravu i istinitu paradigmu postojanja i funkcionalnosti Svemira i čovjeka u njemu. To uključuje egzistenciju ograničenu vremenom i prostorom kao i onu izvan ovih dimenzija.

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

@ M.M & M.M. Istina, ma koliko god to nekome smetalo.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

M.M & M. M.
Samo tvoj judaisam je kopija sumerianskih glinenih plocica kojih se naslo oko 160 000 i desifrirano je klineifomno pismo. Starije 2000 godina od Accadiana, to jest zidova. Zidovi su sve prekopirali i okrenuli na monoteizam za potrebu svoje politike u to doba, Hebem ti judaizam.

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

Dakle, čovjek napiše ljubazno i kulturno da mu religije ne pašu i onda se pojavi ovako nekulturan komentar i to baš na temu religije… ZNAČI DA JE NETKO UKRAO NICK nekome.) O dragi Bože koliko ovdje ima mržnje i onih koji samo vrijeđaju… Užas!

Dokaz:””Rolling Bluesman
x@y
Na provokacije, milo za drago.
Suleimani, neka mu je laka zemlja, inace nebih djelio s njim sve njegove ideale.
Religije mi bas ne pasu.

00Odgovor05. 01. 2020. 18:58

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Češko knedlčko kvasiš budalaštine kao i tvoj lgbt partner Nessy!

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Skini brnjicu kad si u kucici, tamo nemas koga ugristi.

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

Rolling Bluesman@ ne svađaj se ,komuniciraj civilizirano, a ne lajati i isprati dostojanstveno gen.Sulejmana na današnji dan.. Neka mu je laka zemlja.
Možeš pogledati na youtube;
LIVE: Farewell ceremony for Iran’s Quds Force General Soleimani in the Iranian city of Mashhad

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

x@y
Na provokacije, milo za drago.
Suleimani, neka mu je laka zemlja, inace nebih djelio s njim sve njegove ideale.
Religije mi bas ne pasu.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Zapeo si za tu brnjicu ko nezdrav i izgleda mi, da to tebi tvoja “češka ženička” redovno stavlja jer je smeta tvoj nemogući češki. koji milanče vjerovatno govori mnogo bolje od tebe, jer su mu i komentari nekako lucidniji i oštroumniji od tvojih!

Istina
Gost
Istina
8 mjeseci prije

Samo onaj ko ne živi na ovoj planeti ne može vidjeti zla koje Izrael nanosi drugima. Slabi su oni sto su pokradeni, jaki su oni sto su pokrali od slabih. Ko je zauzeo naftna polja u severnoj siriji? Ko ih okupirao? Šta je ovo nego kradja.

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Ad astra
Jesi li ikada razmisljao, zasto su zidovi toliko omrazeni sirom planete? Ovaj zadnji holokaust je samo zadnji u nizu. Slicno su dozivljavali u mnogim zemljama. Pa je li moguce, da su svi drugi u krivu a oni jedini u pravu? Kad ti jedan ili dvojica kazu da si takav-i-takav, to mozes racionalzirati i zaboraviti. Ali, ako ti deset razumnih ljudi kaze isto, pa trebas se zamisliti.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Rasisto preuzeo si nešto od pokojne NSDAP i širiš antisemitizam i ti bi se u stvari trebao zamisliti nad svojim suludim idejama, koje zovu na ponavljanje holokausta. Kako možeš tako nešto javno iznositi! Što pametan sakriva, budala to pokazuje i ponosi se time!

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Antisemitizam je rijec koja nista ne znaci. Semiti su svi narodi koji su zivjeli u zemlji Sema, sina od Noe, a nisu samo zidovi. Zidovi koji dolaze iz te zemlje, danasnje Palestine su Sefaradi, a ima ih oko10 posto od svih Zidova. Vecina su Ashkenazi koj dolaz s istoka, danasnja Ukraina i oko Crnog mora.

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

Eto, lijep i kulturan odgovor..

Hash
Gost
Hash
8 mjeseci prije

Miran đeki
Opet laneš

Muhamed
Gost
Muhamed
8 mjeseci prije

Prokletstvo će te pratiti do kraja života Hash!

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Jack
Kao i inace brboces gluposti. Odakle tebi ideja da sam antisemit? Mislis, da su neke teme zabranjene cak i za razmatranje? Tko poziva na holokaust? Ogranicen si kao i inace, iz jasnih recenica izvodis nepostojece zakljucke. I jos si histerican.

ad astra
Gost
ad astra
8 mjeseci prije

nessy, ajde mi olakšaj i kaži zašto su Židovi omraženi širom planete. A kad već objašnjavaš, daj se dotakni i Amerikanaca, Engleza, Francuza, Nijemaca, EU, NATO-a, Rusa, Srba… Zašto ljudi mrze? Da li je normalno imati mržnju prema narodu cijele države? Da li je moguće da su za probleme na BI krivi samo Židovi? Generaliziranje je prekrasan način za pokazivanje neznanja, neobrazovanosti, primitivnosti, zaostalosti…

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Nessy i Ivo su “šupljaci” i pate od posljedica promaje: Naime, kroz oba im uva, ladan vetar duva i nema nikakve prepreke da zadrži taj vetar! Posljedice toga su vidljive i u načinu njihovog izražavanja misli! Zlobno, zbrkano, do zla boga!

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

Bravo ad astra!

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

B.P.
Ovo sa 52 mete me posjeca na Skoru, koji kaze da rat jos nije gotov. I javio se veliki militarist Trump, koji je dva puta izbjegao sluzenje u US vojsci.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Baš si neinformirani krelac!! cccc Trump je završio vojnu školu i zato nije morao na odsluženje vojnog roka!

nessy
Gost
nessy
8 mjeseci prije

Jack
Jesi li provjerio sa koliko godina i zasto je bio u vojnoj skoli. Bio je drcan k’o i ti, pa ga je otac sa 12 g. stavio u vojni internat, da ga pripitome. I nije zato bio oslobodjen vojne sluzbe, to bi bio samo razlog vise da ide u vojsku.
Ponovo se brukas, neinformiran si, glup i histerican. Ali, to sve nije nista novo. Kad naucis sva slova, procitaj malo vise o narancastom pavijanu, hladnokrvnom nalogodavcu ubojstva, tvom idolu.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Grebe nesy ko mačak u najlon kesi!!

Alen
Gost
Alen
8 mjeseci prije

Ako su blizanci wto bili nekakav simbol zapada , kasim je bio simbol bliskog istoka , jasno je kud vjetrovi pušu i šta nas očekuje… Rušenje simbola je uvod u krupnije dogadjaje..

Ivi.tz
Gost
Ivi.tz
8 mjeseci prije

izrael je mozak ove operacije, amerika izvrsitelj.

סיירת מטכ
Gost
סיירת מטכ"ל Soldaat
8 mjeseci prije

Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, oni koji nas ne vole!

Jozo
Gost
Jozo
8 mjeseci prije

BOGA MI,MRZI VAS CIJELI SVIJET.JA BIH SE ZABRINIO NA TVOM MJESTU

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Jozo ne deri se!! svi dobro čujemo!

Ivo
Gost
Ivo
8 mjeseci prije

đeki ne laj I mani se tih hebro-znakova u još jednom od tvojih bezbrojnih nickova. Pašče zločesto.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

“Rode”, ti si kako izgleda još pod utjecajem alkoholnih isparenja od brojnih terevenki poslije nove godine! Šifra:
Delta alkoholičar!! dijagnoza: Delirium tremens!! nema leka!

shumadinac
Member
8 mjeseci prije

K’o fol Debka File ima izvore u vrhu Mosada – lažu, čitaju oni Logično al’ ih sramota da priznaju. A kasne dva dana… 😉

Bez šale, odmah je bilo jasno kako i zašto je Izrael umešan. Kakva je onda svrha ovog teksta? U stvari, IZUZETNO je bitan, tekst je krajnje podla provokacija (bez obzira što je istina) usmerena na uzdizanje besa u Iranu. “Naša je procjena da su Sjedinjene Države izvijestile Izrael o toj operaciji u Iraku prije nekoliko dana” – kad? Pre napada na ambasadu i ubijanja američkog civila?

Još je bitnije priznanje učešća Izraela da bi se bes naroda usmerio i na Izrael a ne samo na Ameriku pa da prema tome i Teheran nateraju na akcije i prema Izraelu (što bi inače bar u početku zaobilazili). Toliko je sve očigledno “da boli dok se posmatra”.

Klump
Gost
Klump
8 mjeseci prije

Treba je uničit 5 vejo oblasti ,da nam in vsi odločamo kdo je ,JAZ SEM VEIKI JAZ ki sem Trump ni imel šans ,da dobi še predvečer volitev11procent. Zato nemoreš več do informacij mislim da zakon Eu 113 nemoreš več dobit določenih informacij.SF/SN vse najboljše v tem letu vsem.

Alfa33
Gost
Alfa33
8 mjeseci prije

Kad ste se već raspisali o generalu,ima li tko informacije o njegovoj ulozi i QUDS snaga u zadnjem ratu u Bosni,imali su svoje ljude u brigadi El Mudžahid…..

Jozo
Gost
Jozo
8 mjeseci prije

Alfa,Idi se ubi jadnice,popi Prljkovacu,uz povik “Smrt fasizmu,sloboda narodu.”Buzdovane,pomjesao si kruske i jabuke,u ovoj tvojoj insuinaciji Sunite iSite.

Alfa33
Gost
Alfa33
8 mjeseci prije

Samo sam postavio pitanje o toj temi,sam general je rekao da su bili pomoći u Bosni kad je trebalo i da će pomoći gdjegod treba pomoći muslimanima,ako nemate odgovor na moje pitanje,molim bez vrijeđanja ili je to krajnji intelektualni domet nekih komentatora na ovom portalu

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Jozini komentari su “absolutno” na vrtoglavim visinama ljudskog intelekta!!

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Općepoznata stvar i ništa nova! Imaju oni i danas mnogo svojih ljudi u BiH i oni “kure” vatrice islamizma, gdje god stignu!

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije

Kakav članak! “…naša procjena…naši izvori…..zasad nije jasno….”!??! Bonbastičan naslov! Jeli vi to ozbiljno?

Stjepan Vujec
Gost
Stjepan Vujec
8 mjeseci prije

To su Ameri & Židovi inscenirali da imaju pravo ubijat (jeb.. Arape) po Bliskom Istoku, osobno mislim da mje njihova game ower.

Mama od Maren
Gost
Mama od Maren
8 mjeseci prije

Ovakvo terorističko ubistvo Sulejmanija,
napravit će samo tisuće novih Sulejmanija na Bliskom istoku.

Tastatura
Gost
Tastatura
8 mjeseci prije

Taman su cionisti pomislili kako se mogu izvući i praviti se budalama. No, iza svih zala u regionu stoje oni, tako da ne mora se nešto puno ni tragati za njihovim ostiscima prstiju.
https://www.facebook.com/ehlibejt.org/videos/1054473364886879/

PAX ROMANA
Gost
PAX ROMANA
8 mjeseci prije

Zanimljiva teza. 🙂
Imam i ja jednu. Svaka zemlja ima duboku drzavu, a ako ista drugo Trump i Putin su izvrsni u rasturanju planova i operativaca samih. Nacuo sam da kcer John-a Kerry-a, Vanessa Bradford Kerry je udana za visokog iranskog duznosnika i da ce sad pazi moje lude teorije: operativci duboke drzave u Izraelu biti unisteni.
Uz to, Iran ce nabaviti ruske sustave naoruzanja, clnstvom u EUEA prosiriti utjecaj Moskve i zabraniti placanje trgovinu nominiranu u petrodollaru ako takvo sto jos uopce postoji u petrodollaru.

@MilanceCZ, ne valja ti vrijedjati ljude i ocekivati njihovu naklonost. Narocito ne u zemljama bivse juge gdje su ljudi uglavnom besposleni i s viskom vremena osim sto uce strane jezike, pazi sad: citaju!

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Pax
Je. Čitaju na internetu. Što i nije loše, za početak.
Samo što bi trebalo potražiti potvrdu pročitanog. U knjigama. E, e..
Nijemci imaju 20% VSS, mi smo nekad imali 15% …
Goyima je zato lako zavući. Tko im je kriv…?
Zvrk
Zašto se natežete s budalama?

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Lucija
E knjige ili knjige na papiru nikad nece pisati neke stvari, ili mozda za 100 godina.

x@y
Gost
x@y
8 mjeseci prije

E-knjige se mogu skidati bez problema samo zavisi na koji način, da li platiti ili skinuti na crno u pdf formatu, ali sve se nađe, kad se želi.

Rolling Bluesman
Gost
Rolling Bluesman
8 mjeseci prije

Hvala na uputi.
To radim kad mi treba ali sve teme nisu dostupne, ili su na site-ovima koji su na “slobodnim” serverima, a google ih tesko pokaze.

Lloyd
Gost
Lloyd
8 mjeseci prije

Lucija, autoritetu, daj jos nesto tako pametno nama obicnim komentatorima.

wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
Gost
wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
8 mjeseci prije

Ona ne skida e-knjige, njoj je dovoljna Wikipedia..haha

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Loloyd
” Kad je učenik spreman, učitelj se pojavljuje”…
To sasvim sigurno neću biti ja jer ne vidim čemu trošenje mog vremena …a i nemam ‘flat’ na ovome.
Kafur ili kafir oznaka kojom su Arapi nazivali stanovnike crnog kontinenta…između ostalog ( nevjernik), pa se zadržala …

Možeš počet odlaziti u knjižnice jer nema baš sve u pdf u…ili…
baterijom p(r) osvijetlit tamna mjesta…

wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
Gost
wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
8 mjeseci prije

Lucija, moraš počet čitat i stranu literaturu,jbg pa ćeš pronač i na netu sve ,samo treba ponekad i platit. hbg prestara si ti škola da to shvatiš

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Luca jest starija persona, ali ima mlado srce, što je evidentno, jer ne može svako izdržati ove torture na portalu. I mnogo mlađe od nje bi skrahirale a ona stoički podnosi sve št ide preko nje!

wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
Gost
wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
8 mjeseci prije

Misliš na onu što joj kleca ispod nešto …)

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Jack, …prpd…
i ostali ‘prdovi’….
Jbg nisu svi staro ko’ vi. Znam da je to teško za shvatiti…
😃😄 Debele trolčine pokušavaju vrijeđat ljude.

Jack
Gost
Jack
8 mjeseci prije

Lucija, ta poslovica sa učenikom i učiteljem u originalu glasi: Kad je čela spreman, guru se pojavljuje!

wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
Gost
wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
8 mjeseci prije

Jack@ vidiš ti kakav je to “pedagoški” uzor dvospolaca i zamisli samo da ti ne daj Bože tvoje djete bude učenik jedne tako nastrano- elokventne osobe duševne poremećenosti?
I to pazi ,još socijalističko dete; ni manje ni više iz socijalističkog režima!
Jadna ta djeca koja moraju trpjeti takvu neuravnoteženu dvospolku.

Max
Member
Max
8 mjeseci prije

Sve to od početka i jest maslo Izraela. Preciznost i podmuklost su njihova obilježja! Amerikanci su to samo izvršili.

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

što, kako ? Izabrani i bezgrešni narod, da ima svoje prste u atentatu na generala? Ma nije moguće…

He, he, he… ova slika govori više nego 1000 riječi. Odnosno pokazuje simbolički, tko je stvarni vladar i gospodar SAD-a. Netanjahu gleda na svoju pudlicu Trumpa, ono, kao: pazi, što radiš

Da se ne zavaravamo, svi koji pažjivije prate politička zbivanja na svijetu, znaju tko je odgovoran za sva krvoprolića na Bliskom istoku i tko želi nove ratove: cio-kabala, koja je stvarni vladar korporacije SAD

Ime
Gost
Ime
8 mjeseci prije

To je samo odgovor Hezbolahu na njihov napad na sjeveru Izraela prije koji mjesec – ništa osobno, samo biznis…

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
147
0
()
x