PANIKA MEDIJA I AGENCIJA: Žuti prsluci u Parizu prekinuli reportažu mainstream medija CNews

Zuti prsluci više ne podnose medije
43 komentara

Samo tri dana prije Nove 2019. godine, Žuti prsluci su prekinuli reportažu mainstream medija CNews u Parizu. Novinarka, kamerman i dva osobna čuvara su bili primorani napustiti mjesto snimanja.

Protjerivanje mainstream novinara je postala norma. Glavni mediji sve više imaju problema na terenu. Primorani su snimati s krovova zgrada, kako bi izbjegli napade Žutih prsluka koji ih optužuju za vrlo pristrano informiranje. Prosvjedi se s ulica glavnih pariških avenija prebacuju ispred zgrada glavnih medija. Prošlog tjedna, žrtva prosvjeda je bila televizija BFM TV, koja je tijekom predsjedničke kampanje otvoreno stala na stranu predsjednika Macrona.

Građani više ne vjeruju glavnim medijima, govore zadnje ankete s terena. Mnogi se okreću alternativnim izvorima informacija ili osobno participiraju u informiranju javnosti putem svojih blogova i društvenih mreža. Bilo kakva cenzura više nije moguća. Internet je omogućio informiranje u realnom vremenu, a svaka informativna manipulacija gubi smisao ili se brzo raskrinka.

Marketinške agencije se pribojavaju sljedećeg koraka koji može biti poguban za sve mainstream medije. Pitaju se, što ako građani počnu bojkotirati proizvode koji se reklamiraju na mainstream medijima? Tko će nadoknaditi izgubljene prihode? Strah je doista opravdan, a mogućnost više nego izvjesna. Nepovjerenje u informiranje se može lako preotvoriti u nepovjerenje prema proizvodima i uslugama koje se reklamiraju. Ova tabu tema će se tek otvoriti u budućnosti.

Prosvjedi Žutih prsluka se nastavljaju. Čak i tijekom novogodišnjeg slavlja, Žuti prsluci se nisu odmarali. Neki su Novu godinu dočekali vani sa svojim kolegama. Socijalni kontakt Žutih prsluka sve više privlači, a druge plaši.

Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zax
5 godine prije

Odmah se sjetim izvjestavanja hr medija o ratu u siriji. Laz, laz, i jos veca laz. Tako je to kad nekoliko korporacija preuzme sve medije.

nime
5 godine prije

nemojte se zanosit. dok 10% populacije vjeruje u nešto nema pomaka. u search: minority rules 10%

Ime imena
5 godine prije

Novinari glavnih tv kuca na zapadu moraju proci skolu laganja kod klubova tajnih. Oni su jednostavno kupljeni. Danas kupite novine u Svedskoj i u Hrvatskoj pa vidite da je komentar globalne politike isto obojen. Tako je od CNN preko Foxa pa do Trumpovih kolonija

Slavonac
5 godine prije

Jeli vi znate daje novinarstvo postalo kurvaluk.Soros i interesne skupine vladaju i placaju novinara.Novinari su postali najvece ubice za pisacim stolom.

Ante
5 godine prije

Znači pobornici žutih prsluka su se počeli hvatati za slamčicu spasa.

RoPe
5 godine prije

Bojkot proizvoda koji se reklamiraju na MSM bi bio ozbiljan udarac svjetskoj arhitekturi.
Uz to i zaobilaženje trgovačkih lanaca.

Gledao sam u RH kako ljudi spontano zaobilaze Konzum.

Mirko i Slavko
5 godine prije

Odavno je rečeno da je pero jače od mača. Danas je (na sreću) glavno bojno polje – informacijsko.

njonjo
5 godine prije

Da, da. Ipak je došlo vrijeme kada će se moći suditi potkupljenim i lažljivim novinarima. Trebalo je to učiniti odmah po završetku klanja u bivšoj SFRJ. Ali trebati će suditi i onima, oko 350 EU parlamentaraca, čija su imena na Platnom spisku” Soroša, među njima i neki iz HR. Mnogi od tih su sudjelovali u donošenju odluka EU Parlamenta kojima se odobravaju sredstva za Uspostavljan Ministarstva istine s naglaskom na “nepogrešivost i čistoću izvještavanja MSM”. Pa ti vidi, pajdo moj, u kojem grmu leži zajec.

Davor
5 godine prije

Prema onoj: “možeš koliko hoćeš, ali ne i dokle hoćeš ” – izreci. Vidljivo je je da maske padaju te je jasno samo trenutka kad će istina izaći na vidjelo.

Moreno
5 godine prije

Za doć do stvarne slike stanja najprij triba invertirat ono šta MS mediji predstavljaju.
Prošlu subotu je biua bjesomučni napad MS sa događajima u Banja Luci, a ni riči ni sličice o prosvjedima žutih điletini u Parizu, odma san iša vidit jelu bilo prosvijeda u Parizu i jasno . . .

Georgij Žukov
5 godine prije

Vijest je letjela brze od ptice
Brze od vjetra
Brze od munje,
Gugutala je od srece u eteru.
I stigla je prekasno.

Za one koji su pali uvijek je prekasno.

A da je stigla samo pola sata ranije, on bi bio ziv.
Rukovao bi se s drugovima i smijao.
Da je stigla dan ranije, mnogo bi njih jos ostalo zivih.
Da je stigla mnogo mnogo ranije, mnogo mnogo bi ih jos
ostalo zivih.

Trebalo je vijest poslati mnogo mnogo ranije,

Prije no sto su poceli padati mrtvi.

Grigor Vitez

P.S. “Give Peace a Chance”

Red Dog
5 godine prije

To je tacno, ali koja je alternativa?
Gledajte svoj feed na Facebook. Ludacke „alternative“. Masoni, Illuminati, reptili, Rotschieldi, Sorosi… a 60 % pucanstva se informise danas sa socijalnih medija.
Kada imperije postaju nepodnosljive padaju. Ali posle sledi haos 🙁

Jovo Kjava
5 godine prije

Proterani su zato sto su prava otkupili iz redakcije TV Maglaj.

Emiliano Zapata
5 godine prije

Nema pobjede kroz sistem…Robovi se samo bore za manji broj radnih sati ili za veci komad kruha!!

Žarko
5 godine prije

Nisu problem mediji ma kakovi bili.problem je naša pasivnost i ravnodušnost zbog čega smo moralno korumpirani.npr. znaju američki građani da je njihova vojska razbojnička družina a politika organizirana primjena nasilja ali nije ih briga.pa mora netko platit ono obilje i bolje kad to plati neko drugi.srednjo strujaški mediji služe samo za umirivanje šporke savjesti…..

Mare
5 godine prije

Znaći, svugdje ista piča. Mediji su danas uglavnom u službi opakosti. Ima iznimaka. Čast im. Rade težak, bitan i vrlo potreban posao.

Vasilij Zajcev (bivši Dan Dare)
5 godine prije

Tako treba, udri po Goebbelsovoj djeci!

Zvrk
5 godine prije

Eskalacija će biti onog dana kad udarnik Petar J. ode iz ureda, stavi prsluk na sebe i sa vilama u rukama predvodi marš na Elizejske poljane.

žarko
5 godine prije

prva stvar koju treba učiniti da svaki onaj koji ima crkavicu viška za stare dane pripazi gdje stavlja svoj novac.
treba izbjegavati osiguravajuća društva,fondove,banke i nekretnine na koje ide porez.
izlaz je fizičko zlato.financijska oligarhija ga izbjegava i radije ide u državne obveznice jer na zlatu nema zarade za njih.ono samo čuva realni teret ulaganja znači ono što daš to ćeš i dobit jednog dana a novac gubi vrijednost u sedam osam godina dvostruko.možda i kripto valuta zaživi.stvar je ista.ne možeš ništa učinit sa ovako inertnim narodom koji će pošteno tek ako ne uspije na drugi način.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.