IZ AMERIKE – “Pedofilija nikoga ne ubija, za razliku od abortusa”, tvrdi katolički svećenik

Suluda izjava svećenika

Riječi su katoličkog svećenika iz Sjedinjenih Država koje su šokirale mnoge religiozne osobe. Tako, prema njegovim riječima, “pedofilija nikoga ne ubija”.

Katolički svećenik iz Rhode Islanda u Sjedinjenim Državama dao je izjavu u kojoj je uspoređivao pedofiliju i pobačaj.

“Pedofilija nikoga ne ubija i on da [misli se na pobačaj]”, rekao je otac Richard Bucci za lokalnu postaju WJAR. Dodao je da je mnogo više djece ubijeno abortusom nego pedofilijom.

Izjava dolazi nakon što je svećenik prošli tjedan zabranio pričest 66-torici zastupnika koji su podržali zakon o pravu na abortus u SAD-u.

Štoviše, podijelio je letke župnicima s imenima zakonodavaca. Mnogi su reagirali. Politički predstavnici su također kritizirali ove skandalozne izjave.

“Kad kaže da pedofilija ne ubija ljude, on ne razumije”, rekla je Carol Hagan McEntee za CBS News. Prema njezinim riječima, postoje samo “najsretniji” koji su još živi i koji “nisu umrli od predoziranja ili od samoubojstva”.

Njen kolega, čije se ime također pojavljuje na popisu, dodaje: “Katolička crkva mora pogledati sebe i pitati zašto zatvara crkve i gubi sljedbenike […] Papa bi trebao posjetiti Rhode Island.”

Nakon mnogih seksualnih skandala unutar Crkve, papa Franjo je u ožujku 2019. objavio nekoliko dokumenata na tu temu, uključujući Zakon o borbi protiv pedofilije u državi Vatikan i Svetoj stolici. Dakle, zakonodavstvo predviđa novčane i zatvorske kazne za sve koji su počinili ovo stravično kazneno djelo. Uz to, stanovnici, građani i službeni zaposlenici Vatikana moraju prijaviti svaki čin nasilja koji je počinio netko stariji od 18 godina.

Ne smijemo generalizirati, jer pedofiliju imamo svuda, a ne samo u religioznim institucijama kako tvrde mainstream mediji. Česta je među učiteljima i nastavcima, sportskim trenerima i odgojiteljima unutar domova za napuštenu djecu. Radi se o civilizacijskom zlu kojeg treba u korijenu sasjeći.

Lista političara
Lista političara
Pretplatiti se
Obavijesti o
85 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Svemir
4 godine prije

Sama ideja da naš narod koji je oduvek živeo na našim prostorima, oduvek imao svoja drevna vedska verovanja i bio direktno povezan sa Bogom, sad odjednom treba da ide kod raznih likova u institucije koji propovedaju bliskoistočne religije sa kojima mi nemamo ama baš ničeg zajedničkog, jer samo oni “imaju moć” da nas povežu sa Bogom a pritom traže od nas pare, je ludilo i zaslužuje jednu ozbiljnu analizu.

Naši ljudi se trebaju zapitati zašto više ništa od naše predhrišćanske tradicije koja nas je zbližavala nemamo zapisano i kome je to sistemsko uništavanje išlo u prilog.

Jole Prvi
4 godine prije

Nakon ovakve izjave tog gmaza,ne samo da ga treba izbacit iz službe,nego ga treba i kazneno goniti radi veličanja pedofilije.Pedofilija je težak zločin koji ostavlja neizbrisiv trag u svijesti mladog bića i posljedice na njegov razvoj i život su trajne.

Isto Ime
4 godine prije

Ovaj nacin razmisljanja nalazim u svim porama elite. “Sve se moze objasniti-pozlatiti” Dobar primjer, BRAT na BRATA. Kakva je to elita?

AJeTo
4 godine prije

Da li je covjek bez empatije covjek? Za negiranja holokausta pokrecu se ratovi…

Istina pa makar metak u čelo
4 godine prije

Odmah metak u čelo za primjer drugima.

čitalac
4 godine prije

Ne mislim da je to uopće izjavio. Toliko lud ipak nije čak i da misli tako. Pa ne da ga branim.
Ovo mi liči na osvetu od pričesti udaljenih političara.

imalijosnade
4 godine prije

vidi ga 100 posto je pedosmrad.. a katoli-red mu sluzi ka najpovoljnija oskočna daska! jer najkompatibilniji su za takve nakaze…imaju jak dekung, netaknut prođes ako te ulove, maksimalno gubljenje funkcije i direkt u penziju..

Siniša
4 godine prije

Ova izjava u rangu zadnjih reči iz jučerašnjeg članka o Ukrajincima i Sberu….Ukrajincima je patriotski čin bilo kako oštetiti Ruse (što i jeste istina, kada se bolje pohleda njihova percepcija ali je i dalje kriminal) a ovaj dušeubica u nedostatku fizičke smrti ima opravdanje u zločinu.
Ne bih ja njih štrojio kao svinju ni hemijski kastrirao već uškuljio kao ovna…..dva kamena i stucao im muda bez anestezije.

KUga
4 godine prije

Pedofilija je vrlo blizu zoofiliji zato oca Richarda Bucci treba smijestiti da seksualno opci sa magarcem i da osijeti puni uzitak te da se uvijeri dali se nekoga ubija ili ne.

Ive
4 godine prije

Dali je u stvari pedofilija kada u islamu hodza ili kalif ili visi stalez starac od 50, 60 ili vise godina ozeni djevojcicu od 6 godina pa i mladju? Ili islam to ne prepoznaje kao pedofiliju.

Piretis
4 godine prije

Neki su se fokusirali na to što je ovu glupost izvalio svećenik. To je nebitno, da je rekao bilo tko drugi bila bi ista glupost.
Gradirati nasilje, a pedofilija i abortus su nasilja, što god neki mislili, je smiješno. Kao pitanje: Hoćeš da te ubijemo metkom ili štrikom? Od pedofilskog nasilja žrtva umire polako, na rate, nikada dok je živa ne zaboravlja i ne miri se s nepravdom koja joj je učinjena. Život joj je pakao. Pravdati to je zločin.

tina
4 godine prije

ubija psihicki manijaku jedan

Živa istina
4 godine prije

Zna svećenik iz prve ruke, kad je bio mali tanko je kakio a sada kur.u hvala kao iz bokala i nije umra ni rak debelog crijeva dobio a ni hemeroide dobija! Ako on to na oltaru nagovijesti kao istinu i ja ću osobno isto izjaviti da sam genocid izvršio sa onaniom!

Slavonac
4 godine prije

Toje liberalna ideologija.Ako to kaze liberalni svecenik,koji mozda ima pik na djecu,onda je ljigavo i fuj.Vec imate udruge pedofila,koji zele da budu tretirane isto kao i pederi.

Majk Majers
4 godine prije

Pod hitno aktivirat sikiricu i počet rezat ovakve:jezik, prsti, spolovilo

vladek68
4 godine prije

Biblija je gomila mitova i laži.Dok u starom zavjetu i ima dodirnih točaka sa poviješću,novi zavjet ga i nema pretjerano.Tzv.evanđelja su pisana najmanje stotinu godina nakon što su svi likovi u njima pomrli,i čak se ni ona u mnogim stvarima ne poklapaju.S druge strane u nijednom neutralnom ne-vjerskom tekstu nije spomenut ni isus,ni pokolj prvorođenčadi u to vrijeme,a Rimljani su bili izrazito ažeurni kada se radilo o takvim stvarima.Dovoljno je reći da ni Nazaret kao mjesto nije postojao u to doba,što vjernici prešućuju čak i ako znaju.Najbliže naseljeno mjesto je bilo nekoliko desetaka km udaljeno , a sam grad su osnovali kršćani stotinama godina kasnije.Što se tiče uspjeha abrahamskih religija,odgovor je jednostavan.Brutalno su istrijebili sve one koji nisu prihvatili njihovu verziju “božje riječi”,i to je nepobitna povijesna istina.Sve te religije se baziraju na golom strahu i prijetnji koja se po inerciji pretvara u nasilje,a elementarna mizoginija isključuje bilo kakvu suštinsku… Čitaj više »

vladek68
4 godine prije

Treba spomenuti da su mitološki koncept raja i pakla posudili od zaratustrijanaca,kao i lik sotone (u originalu se zove ahriman).
Međutim,nisu preuzeli i filozofiju vezanu uz to nego su motološki koncept postavili kao apsolutnu prijetnju . Sotonizacija pobačaja je nastala tek sredinom 19.-og stoljeća papinim ukazom (dogmom) ,a prije toga čak ni one rođene a nekrštene nisu smatrali normalnim ljudskim bićima. Ova drastična prekretnica je nastala zbog toga što je bilo jako puno smrtnih slučajeva među ženama uslijed iskrvarenja od nestručnog izvođenja istih,pa se htjelo zaštititi žene od toga. Danas kad je medicina uznapredovala i društvo postalo sekularnije ova dogma služi isključivo u svrhu sotonizacije ženske spolnosti kako bi se održala mizoginija kao temelj vjere.

vladek68
4 godine prije

Kao što je poznato velika većina svećenika su homoseksualci.Razlog tome je jednostavan. Kada mlad čovjek shvati da ga privlači isti spol, a živi u konzervativnoj sredini,ima jednostavan izbor. Ili će biti pljuvan i prezren od svih , ili će postati svećenik i biti cijenjen i poštovan.Niko ga neće siliti da se ženi, već može živjeti u skladu sa svojim navikama. Pedofilija je izuzetno rijetka među običnim ljudima,ali izuzetno česta među svećenstvom. Kada se pogleda postotak homoseksualnih pedofila među populacijom koje su i same bile žrtve i njihov postotak među svećenstvom (barem ono što se više ili manje zna) dolazimo do sličnih rezultata.Vrlo jednostavno. Ministranti koji steknu naviku spolnog ophođenja sa svećenikom,a imaju imalo sklonosti prema svom spolu postaju novi svećenici i tada se crkva ne mora brinuti da će im nedostajati istih.

Covjek
4 godine prije

Svi znamo da je Isus rekao sto god učinili djeci meni ste ucinili. Ti svecenici bi trebali malo ohladit prema tom Isusu siguran sam da isus nebi htio njihov prljav hereticko zidovski penis u analnom otvoru.

JumpingJackFlash
4 godine prije

Taj “pop” valjda hoće reći da njega lično nije ubilo to što je primio “kožni metak” odostraga… Da on nije iz institucije iz koje jest, vjerojatno bi dobio pohvalu od LGBT grupa i visokog plemstva iz mnogih zapadnih kraljevina za širenje razumijevanja za njihovo prakticiranje ljubavi.
Ja svejedno ne razumijem (pored toliko dobre pi*ke na sve strane) šta im to treba? Bit će da sam ograničen…

Max
4 godine prije

Pedofilija je veliko zlo a žrtve toga zla strašno pate (a neke budu i ubijene) tako da je ova izjava skandalozna i odvratna.

Perun
4 godine prije

Zlatno tele iz vatikana ….Jedan papa je na duznosti poglavara katolicke crkve a drugi je zlatna rezerva …. Bergolio i Ratzinger napravili su raskol u u vatikanu gurajuci pod tepih skandale i ne poduzimajuci ama bas nista po pitanju odgovornosti svete stolice za navedene zlocine protiv covjecnosti (citaj pedofilija u religioznim institucijama vatikanske drzave i kurije) ….Propovijedaju jedno misle nesto sasvim drugo a rade nesto sasvim trece…..Blasfemija par exelans

Perun
4 godine prije

Hvala dragom bogu nisam vjernik……Citat

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.