Plenković i stožeraši ustrajni u uvođenju novih mjera koje uništavaju slobodu, zdravlje i gospodarstvo

Premijer Plenković sa stožerašima
152 komentara

Vlada Republike Hrvatske, koju vodi Andrej Plenković, uvodi nove mjere, iako iste nemaju nikakvog znanstvenog, a ni logičnog temelja. Povećanje pozitivnih, a ne oboljelih, kako tvrde stožeraši i Premijer, bilježi se svuda u svijetu, dok su smrtni slučajevi pali na najnižu razinu. Ponovit ćemo po stoti put: “Evolucija epidemije se procjenjuje po broju mrtvih, a ne pozitivnih kojih je sve više i više. Reakcije naroda nisu izostale.

Mjere su kao porez. Prosječan građanin je spreman plaćati poreze dok ih smatra pravednima. Svakom novom mjerom gubite povjerenje građana i spremnost na pridržavanje. Ovo traje već osam mjeseci. Usto, ne vidim ni psihijatre, ni onkologe na sastanku – pitajte njih o implikacijama”, piše Vladi korisnik društvene mreže Eurocat.

Premijer Andrej Plenković jer također potvrdio u današnjoj izjavi ono što znamo od samog početka – Hrvatska nema svoje mišljenje nego ideje crpi sa stastanka s drugim europskim dužnosnicima.

“U zadnjih tjedan dana intenzivno razgovaramo s partnerima o uvođenju novih mjera. One nisu danas niti će od sutra biti na snazi, želimo ih dogovoriti sa svim partnerima, a sasvim sigurno je da ćemo uvoditi obvezno nošenje maski na svim zatvorenim prostorima i u dijelu otvorenih. Razmišljamo o ograničavanju javnih okupljanja za sva ona okupljanja za koja ne postoje vertikalni propisi. Razmišlja se i o češćim i strožim kontrolama provođenja odluka koje donosi Nacionalni stožer civilne zaštite”…”Početkom sljedećeg tjedna će uslijediti donošenje novih mjera”, rekao je  Krunoslav Capak.

“Sve mjere koje će eventualno stupiti na snagu moraju se nadovezivati na ove najjednostavnije, a ujedno najučinkovitije mjere, a one su čuvanje distance, izbjegavanje fizičkog kontakta i nošenje maski. Odgovorno ponašanje svih nas je ključ uspjeha”, rekao je Beroš.

Tko su partneri Premijeru i stožerašima? Europski birokrati ili narod Republike Hrvatske? Zašto u stožeru i na nacionalnim medijima nema oprečnog mišljenja? Zašto vlast ne želi javno razgovarati o statistikama i broju mrtvih, a ne pozitivnih koji u većini slučaja nemaju simptome? Što se događa u njihovim glavama, Bog dragi zna.

Nemojte se previše radovati. Ovo je samo početak, a nove mjere će biti uskoro najavljene i uvedene za koji tjedan. Maske će biti obvezne na otvorenom i u restoranima. Čak i kada budete jeli, maska će morati biti na licu i skidat će te je pri svakom zalogaju.

Nikada u povijesti Homo Sapiens nije doživio sličan teror političke vlasti i kvazi znanstvene zajednice. Uništavaju nam sve slobode, a ponajviše ljudsko dostojanstvo. Aktualna politička vlast vrijeđa inteligenciju običnog čovjeka.

Pretplatiti se
Obavijesti o
152 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Darko
3 godine prije

Idemo na referendum!!!!!!

nekoime
3 godine prije

Dobro znaju kako je kraj pandemije ujedno i kraj njihove vlasti.

Jelka Krstulović
3 godine prije

Ovako razmišljanje ne vodi nicemu

... ....
3 godine prije

Zločinci.

Patriot
3 godine prije

Svaka sila akcija izaziva protusilu reakcije koja je jednaka po iznosu ali suprotnog smjera. Biti će veselo na jesen…

3 godine prije zadnji put uredio Patriot
TražeseDomaćaJaja
3 godine prije

Samo je ambijent u kojem jesu na ovoj fotografiji (podrum?a ove slike na zidovima,fuj!) dosta da znamo da ništa lijepog otud ne može izaći

Patriot
3 godine prije

Morati ćemo onoliko koliko dopustimo da nas gaze.

Gaja
3 godine prije

Izdaja ! A problem je što plandemija neće nikad prestati jer je upogonjena lažnim testovima.

Tvrtko
3 godine prije

Očekujem masovna testiranja i za ostale smrtoosne bolesti koje uglavnom svi nosimo u sebi, pa neka znamo na čemu smo. Uništimo život na vrijeme jer to je kronična bolest koja završava smrću, zabranimo život dok je vrijeme.

The Who
3 godine prije

A šta reći, bez obzira koliko glupe mjere bile narod ih prihvaća, ovo je naprosto testiranje glupoće nisu oni ništa krivi čak nam i pomažu, evo izvolite pogledajte šta ste, mislim mi ljudi, sve je očigledno ali ipak džaba, vic kaže cigo moj mali ide u školu besplatno al džaba

Meštart
3 godine prije

A moraju slušat Pariz i Berlin , pa prče cijelu naciju

Hattori Hanzo
3 godine prije

Psihopate moraju slušati gospodare lutaka jer će im u protivnom oni uskratiti novac kojim ovi čuvaju socijalni mir,isplaćuju plaće i penzije a onda bi bilo svasta.
Shvatili su da narod dok nije gladan neće tražiti nikakva prava ni slobode.
Kako mi izvodim svog psa dva puta dnevno u šetnju tako će nas naša vlada izvoditi.Sve to uz pomoć represivnih aparata koji mi plaćamo.
Sta se desilo ljudima,zasto trpimo ovo.

3 godine prije zadnji put uredio Hattori Hanzo
Žilevski
3 godine prije

Smrt fašizmu !

Čardak
3 godine prije

Vlasnik patentnih prava na PCR test (postupak koji se koristi za RNA viruse) je Hoffman La Roche AG, druga po veličini farmaceutska korporacija na svijetu. https://patents.google.com/patent/EP1978109A1/und U skladu s tim, sva se oprečna mišljenja da PCR testovi možda nisu relevantni za dokazivanje bolesti moraju biti utišana. Čak i mišljenje čovjeka koji je za otkriće tog postupka dobio Nobelovu nagradu (još jednu instituciju u rukama kabalamafije). Skaču sami sebi u usta. A po samoj logici nisu jer PCR sam po sebi nije test nego laboratorijska metoda umnažanja specifičnih sekvenci DNA/RNA – konačna potvrda “pozitivnosti” testa dobiva se čini mi se metodom separacije elektroforezom gdje se utvrđuju udjeli molekula po specifičnoj težini i naboju. Ukoliko rezultat pokaže “spike” na određenom mjestu gdje bi se trebala nalaziti targetirana sekvenca, zaključuje se da je test pozitivan. Ukoliko spike-a nema znaci da RNA trasnkriptaza nije pronašla specifičnu sekvencu i nije imala sto umnožiti. (Ovdje se… Čitaj više »

Bosanac
3 godine prije

Eto rek’o inostrani šef vašem domaćem, maskice na lice i sad opet valja bit česće po netu i kroz tipkanje se ispuhat.

Ima i jedan vic metaforički na temu:

Stoji zeko u marketu na kasi u podužem redu i to negdje pred kraj reda i strpljivo čeka.
U toku tog njegovog čekanja prođe medo pored njega i ode preko reda na kasu a blagajnica uze prioritetno njegovu robu da naplati.
U tom će zeko veoma glasno iz pozadine reda: Hej, gdje ćeš ti preko reda ..%#!!&% …….. medo se okrenu reče: Ko je to rek’o …….u redu nastade tajac. Medo sačeka par trenutaka gledajući hoće li netko odgovorit pa nastavi gdje je stao, plati račun i ode iz marketa.

Naredna scena ….. noć ……. zeko izlazi iz kafane pod jakom dozom alkohola i poče da se tetura prema svom domu izgovarajući poluglasno ……Šta ko je rek’o….Zeko rek’o…..Zeko rek’o.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
farree
3 godine prije

Naredba je stigla odozgo (NATO) ili jos vise (BlackRock) i mora se izvrsiti po svaku cijenu (inace nema vise para, can ni za sopstvenu Elitu (Glembajevih)). Dragi Hrvati i ostali Slaveni, sto ste trazili dobili ste. Daleko vise Suvereniteta ste imali u ex-Yu, nego pod suverenoscu izabranih vam Vodja

Tina
3 godine prije

“Odgovorno ponašanje svih nas je ključ uspjeha”, rekao je Beroš – na ovo mi se kosa više “diže” na glavi…

Antinwo HRV.
3 godine prije

Plenkoviću majmune nabij si masku na k…. dupeliscu briselski.Jebo te eu i Bruxelles

Max
3 godine prije

Pakao je prazan svi vragovi su vani.

janez
3 godine prije

sluganski imbecili, hrvati nisu nikad znali voditi državu osim da služe zapadnim gospodarima.

Istina
3 godine prije

■ Škole po nalogu Stožera traže od djece podatke o njihovim Obiteljskim liječnicima!!! ZAŠTO? Kakav pakleni plan sada imaju na umu?

Ajmo
3 godine prije

Znaju li oni sto ih ceka, ako njihovi gospodari izgube ovaj rat? Koja je pravna klasifikacija ovog sto rade? Upropastavanje vlastitog naroda i drzave.. hm?

Tupko Glupko
3 godine prije

Plenković usred Covid-19 mjera prošli mjesec obećao 100.000 radnih mjesta do kraja svog novog četverogodišnjeg mandata: https://net.hr/danas/hrvatska/poznato-plenkovic-najavljuje-100-000-novih-radnih-mjesta-ekonomsku-suverenost-hrvatske-a-udruzenje-izvoznika-hvali-vladu/ Ako ova Covid-19 histerija potraje do sljedećeg proljeća, bit će izgubljeno 100.000 radnih mjesta. I bit će sretan Plenković ako do kraja svog četverogodišnjeg mandata vrati izgubljenih 100.000 radnih mjesta. Ako ovaj cirkus potraje i dulje od godine dana, situacija u gospodarstvu bit će još i gora. Ali mi ionako nismo država od ulaska u Europsku uniju 1. srpnja 2013. godine, samo smo zaostala mala korumpirana pokrajina EU na njezinim vanjskim granicama koja mora donijeti zakone u Saboru što joj Europska komisija preko EU direktiva naređuje. Ne bi me čudilo da su hrvatski vlastodršci ucijenjeni od Europske komisije da neće vidjeti 22 milijarde eura pomoći ako ne provode ovakve drakonske mjere i/ili da će im naseiliti imigrante u Hrvatsku ako ne budu poslušne kujice koje su uz nogu Gazdi. Spominju se i moguće… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Tupko Glupko
Nino
3 godine prije

Želio bih ispraviti novinara L.R. koji je iz neznanja ili zlonamjerno (svejedno) napisao “Čak i kada budete jeli, maska će morati biti na licu i skidat će te je pri svakom zalogaju.”. Prije više od tjedan dana čitao sam na jednom američkom “site-u” odgovor jednog psihologa čitateljici koja je postavila pitanje: Kako se ponašati sa maskom u restoranu? Odgovor je bio dosta opširan, ja ću ga citirati iz sječanja. Prvo, sa maskom se ulazi u restoran, hoda se unutra sa maskom sve dok se ne sjedne za vlastiti stol. Maska se onda skida i stavlja se na lice nazad samo ako se diže sa stola (ako se ide u toalet) ili pak ako se zove konobara da se nešto novo naruči (konobar također obavezno nosi masku). Znači, dok se jede maska se ne vraća nazad na lice. Dalje idu pojašnjenja što učiniti sa maskom kada se skine. Nipošto je ne… Čitaj više »

mario
3 godine prije

matrixworld: Hoće li se život vratiti u normalu – rezultati ankete i plan Svjetske banke do 2025 :Bojimo se za budućnost jer je Svjetska banka drugoga travnja odobrila program pandemije do perioda od 31.03.2025. godine pod nazivom: “COVID-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP) u kojemu stoji sljedeće:
Cilj razvoja programa je sprječavanje, otkrivanje i odgovor na prijetnju koju predstavlja COVID-19 uz jačanje nacionalnih sustava za krizno djelovanje za javno zdravstvo.
U programu je plan za djelovanje vojska tijekom obuhvaćenog perioda, medija kako bi se omogućila socijalna distanca, baratanje migrantima i izbjeglicama, financijska pomoć “partnerima” tj. 300 korporacija koje rade na pronalaženji lijeka i koje su u “prvoj crti obrane” od pademije i slično.

jbg
3 godine prije

Nurmberški procesi če biti ništa protiv procesa protiv ovih kvazi elita. Bit če im sudjeno na ljudski način. Giljotinom

jbg
3 godine prije

Event 201, Great reset, Agenda 2030. To su odgovori na današnje dešavanje,
Potrebna je REVOLUCIJA. Nekad se tome reklo Avanti popolo, bandiera rossa. Danas je to i te kako potrebno!

3 godine prije zadnji put uredio jbg
Marko75
3 godine prije

Mogu oni uvoditi nove mjere. Jel ih mi moramo držati?

tuf
3 godine prije

Kažu stožeraši da bi se u Zagrebu mogle čak dogoditi karantene za pojedine četvrti.
Zgodno. Pa ćemo za neko vrijeme imati repliku one epizode Top Lista Nadrealista kada su povukli granice ne samo među zgradama nego i unutar stanova. Bezvremeni TLN, vrijedilo bi ponovo pogledati njihove epizode, moguće da su predvidjeli i ovo.

Zorule
3 godine prije

https://www.index.hr/vijesti/clanak/miroslav-radman-dobio-najvise-francusko-odlikovanje/2220387.aspx

Lijepo je Radman poklopio Korona histeričare, šteta što je članak u samo sat vremena skoro nestao sa prednje stranice, u zapećak arhive.

kuntakinte
3 godine prije

sad vidite za šta je govance dobilo novčeke od imfa…
kvisling!

crodaemon1
3 godine prije

Rat

The Beatles
3 godine prije

Naredilo

*Ime
3 godine prije

Pa da, svi koji ne misle kao ti su retardirani, jelda?

Helena
3 godine prije

Poruka urednicima portaka Logično: prestanite objavljivati nepotpisane članke jer to vam totalno ruši svaku vjerodostojnost. Onaj koji je takva kukavica da se boji potpisati na svoju kritiku vlade, ne treba niti pisati članke. Sve dobre članke s ovog portala prosljedujem mojim kontaktima izuzev nepotpisanih i anonimnih članaka. Jer upravo takvi članci sU najjači argument zločincima protiv tzv “teoretičara zavjere” i to s punom pravom. Nepotpisani članci vrijede koliko i nerecenzirani “znanstveni” radovi ovih silnih “znanstvenika” plaćenika koji istražuju kovid. Vrijede pišljivog boba. Ako neko želi biti revolucionar, a takvi su nužno potrebni protiv brojnih vladajućih oligarhija koje uvode diktaturu fašistoidnog tipa, ne može to radit tako da se ne izloži. Naravno da može stradat. Takvi su uvijek bili heroji. Gledajte po stranim portalima. Svi liječnici, znanstvenici, odvjetnici, aktivisti, novinari koji javno kritički ustaju protiv ovog terora, svi su potpisani punim imenom i prezimenom i titulom. Dosta ovakvog sramotnog kukavičluka i… Čitaj više »

koji uništavaju
3 godine prije

bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/nach-raeumung-von-liebig34-demo-in-bewegung-flaschenwuerfe-73326348.bild.html

Gost
3 godine prije

Ljepo je tako bahato pisat čuj to “nikad u povijesti čovjek nije doživio tako sta” svašta samo budala bi napisala ovaj tekst , očito neko neuk koji nije čuo za ista iz povijesti samim svojim rečenicama žrtve holokausta vrijeđa a kamoli sve ostale patnje koje su puno veće od nošenja maski i ogranicavanja rada restorana …..apeliram u ime nas normalnih da ovaj portal ne dozvoljava više ovakvima članke, ovo je suludo, ovakav covijek bez iskustva da nas on vodi imali bi istu situaciju kao u itlaiji ili new york svaki dan bi gledali hladnjače s truplima……

Sony
3 godine prije

Imam jedno pitanje, pa ako netko zna molim da mi odgovori:
Da li je moguće sa mobitela priložiti video u komentare, koji nije link nego direktno snimljen? Ne vidim tu opciju ali su neki objavili fotke. Možda je to moguće samo sa kompa.

Vjetar u leđa
3 godine prije

Nisam stručnjak za protokol, ali rostorija gdje predsjeda premijer trebala bi imati na zidu službeni grb RH, zar ne? Kakva je ovo slika na zidu iza premijera? Kako bilo, nije slučajno završila na fotografijama.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.