Plenković: Ukrajini ćemo prenijeti iskustvo pobjede u Domovinskom ratu – Čovječe kome ćeš ti prenijeti? Ti nisi bio sposoban ni redovni vojni rok odslužit…

Plenković - Anemija
202 komentara

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je na summitu zapadnih saveznika Ukrajine u Parizu da Hrvatska pruža konkretnu, operativnu i korisnu vojnu pomoć Ukrajini, te nastavio…

Hrvatska se trudi donirati različite vrste opreme ukrajinskoj vojsci i snažno sudjeluje u ekonomskoj, financijskoj, humanitarnoj i političkoj potpori Ukrajini.

Plenković je naglasio želju da se Ukrajini prenese iskustvo pobjede u Domovinskom ratu kao model za reintegraciju privremeno okupiranih područja.

Na summitu su sudjelovali čelnici više od 20 europskih zemalja, a Francuski predsjednik Macron istaknuo je nepokolebljivu odlučnost u suprotstavljanju Rusiji, koja je sve agresivnija na bojištu. Ukrajinski predsjednik Zelenski zahvalio je na podršci, naglašavajući važnost zajedničke borbe protiv ruske agresije.

Samo malo…

Ako smo dobro shvatili, Hrvatsku se uvlači u rat, kao što je uvučena 1941. godine. Razultat znamo, nakon čega Hrvatska trpi posljedice i danas.

Međutim, interesantnije nam je pogledati što kažu komentatori mainstream medija. To je prava poslastica za pročitati dok ne stignu horde plaćenih trolova nakon prespavane noći, jer su plaćeni za dnevni, a ne noćni rad:

  1. “Neki dan dao je učio Bugare o korupciji a sad Ukrajince o ratu. Možda je u pauzama njemačkom kancelaru pametovao o standardu?”, Ivan
  2. “Kome ćeš ti šta prenijeti, nisi bio sposoban ni redovni vojni rok odslužit!”, Giovanni
  3. “Reče Aleksandar Plenković i osta živ. Pobjegao iz Hrvatske, mater mu sredila papire da je anemičan, školovao se za lopovluk, vratio se u Hrvatsku i opljačkao je.”, Karpin
  4. “Iskustvo ratnih profitera i lopova”, Nebitan Ja
  5. “Ti jedino mozes prenijeti iskustvo fingiranja anemije.”, Croata
  6. “Branitelji zar vas nije sramota za koga ste glasali?”, Tanay SB
  7. “Gomila NATO bedaka i jedan anemični lopov…”, Božo
  8. “Prenesi im svoj borbeni put.”, Pokojni Antiša
  9. “Taj nije u stanju nekome prenijeti triper, a kamoli ratno iskustvo.”, Damir
  10. “Uskoro će im prenijeti i hrvatsku mladost da za njih gine, a on će po potvrdu za anemiju kod mame lekarke.”, Ros
  11. “Ti im pokazi sve sta si naucia u ratu i na vojnoj obuci! Jado jadni”, Pivan

Svaki komentar je suvišan… Očekujemo i vaš kreativan komentar

Pretplatiti se
Obavijesti o
202 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gad
2 mjeseci prije

Zahvaljujući ovom stvoru, vjerojatno smo na popisu meta ruskih balističkih projektila. Ako i kada zagusti. Hvala, premijeru.

tuf
2 mjeseci prije

Oh ne, opet on. Sjetite se da je u prvoj godini sukoba također predlagao “primjenu hrvatskih iskustava u mirnoj reintegraciji” u kontekstu povratka Luganska i Donbasa pod okrilje Okrajine.
Kad je onaj dron pao u Zagrebu čak se našiljio u nadi da se nađe ruski trag samo da bi sebi dao na važnosti pozivajući se na NATO-ov Članak 5. Čovjek bi mislio da se do sada smirio, ali gazde ga tjeraju da i on ostane glasan. Da pumpa histeriju o ruskoj prijetnji. Postotak BDP-a za vojne svrhe smo već prilagodili, bez problema prestigli Njemačku. Helikopteri koje smo poslali Ukrajini odavno su srušeni a stotine milijuna eura razdijeljeni su po mnogim džepovima. Samo jako, Plenkoviću.
Jelačić bi za tebe imao posebno mjesto. Gdje bi visio.

Ziv je Geza
2 mjeseci prije

Prvo su im prenjeli iskustva kako razjebati kolko tolko funkcionalnu drzavu, onda su im prenjeli iskustva kako terorizirati dio gradjana,onda su im prenjeli iskustva kako zapoceti rat, pa kako sprovesti pretvorbu i privatizaciju,pa kako dobiti lijecnicke potvrde za anemiju te su ih na kraju savjetovali kako “osloboditi” krim i 12 milijuna rusa na traktoru poslat u majcicu rusiju.

Ali eto zapela im traktorska guma u grlu.

Darko
2 mjeseci prije

O jeba te pas ludi, ti baš želiš ponovno rat u Hrvatskoj zbog ukrajinskih fašista kojima si se priklonio?

Lima
2 mjeseci prije

Ic ce Plenki s Radmanom i sinovima objasnit Ukrima kak se ratuje i pobjeđuje….majko milosna kakvi kreteni,to kaj se dns desava u svim segmentima drusta, politike ma svega, je apsolutno kaoticno i bolesno i vidljivo da ne da nejde ka dobrom ,nego ide ravno u dno dna.
Ko god zna malo kako Vucic drzi vlast i sta radi u Srbiji,jasno vidi da je Plenkiev uzor isti taj debil…Bolesno….nadam se da i zelim sve najgore AP u i cijelom kriminalnom HDZu,sve bolesti,zla i nedace ovog svjeta

2 mjeseci prije

pa to bi bio sporazum iz minska. to je propalo zahvaljujuci … onima koji su se povjerili da su oni.
zamisli ti kad se njih dvoje, merkel i ovaj drugi, francuz, idu povjeravati. znaci da se ispricavaju kolovodjama. odaju se da znaju tko sve to zaigrava.

Oki
2 mjeseci prije

i to ce im naplacivati…..nema kod njih nista za dzabe

Name*
2 mjeseci prije

tamo se u briselu vata za dupe i on priča o ratu? najveći rat koji je on proživio u svojih 40+ godina postojanja je bio rat sa suprugom o nazivu novog djeteta! i to dali će se zvati lazar ili vuk!

nastran
2 mjeseci prije

konačno si realniji

Гавран
2 mjeseci prije

“Amerikanci već drže 40 odsto obradive zemlje u Ukrajini i koristiće je za udar na farmere EU.”
.
Dublja iskustva života u svojoj zemlji a tuđem vlasništvu, će Ukrajini biti dragocena.

nastran
2 mjeseci prije

zemljo…otvori se!

nastran
2 mjeseci prije

zemljo…otvori se!

Josip
2 mjeseci prije

Sto onaj mali na Markovom trgu nije precizno gadao i rijesio Hrvatsku ovog zla?

Treton
2 mjeseci prije

Koja vjeverica

biber
2 mjeseci prije

“Do not expect that once taking advantage of Russia’s weakness, you will receive dividends forever. Russian has always come for their money. And when they come – do not rely on an agreement signed by you, you are supposed to justify. They are not worth the paper it is written. Therefore, with the Russian is to play fair, or do not play.” – Otto von Bismarck

vrlodrag
2 mjeseci prije

Što im više svoga borbenog iskustva prenese tim bolje.Spasio bi brojne živote tako što bi im objasnio kako na temelju lažne anemije izbjeći mobilizaciju dezertirati i pobjeći na zapad. Anemični krmak.

roberto
2 mjeseci prije

Ko i obično,briselski se kreten izruguje..hehe
Sam nek on gnoji..hehehe..fakat mu treba punu ratnu opremu i marš u ukrajinu;););)

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Istočna Slavonija, tj. hrvatsko Podunavlje je mirno reintegrirano zahvaljujući “Temeljnom sporazumu o mirnoj reintegraciji istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema u ustavno-pravni poredak Republike Hrvatske” (kolokvijalno poznat kao Erdutski sporazum jer je potpisan u Erdutu) kojeg su 12. studenoga 1995. godine potpisali Hrvoje Šarrinić u ime hrvatske vlade i Milan Milanović u ime srpske vlade, tj. 3 mjeseca nakon hrvatske redarstvene operacije “Oluja” koja je porazila paradržavu RSK. Bez toga ne bi bilo niti mirne reintegracije. Puna reintegracija hrvatskog Podunavlja završena je 15. siječnja 1998. godina na šestu godišnjicu priznanja Republike Hrvatske od međunarodne zajednice. Sličan sporazum su Ukrajina i Rusija potpisale 2014. i 2015. znani kao Minski sporazumi 1 i 2, čiji su garanti provođenja bile Francuska (tadašnji predsjednik Hollande) i Merkel (tadašnja kancelarka Njemačke) koji nije nikada zaživio. Prošle godine su javno i Merkelova i Hollande priznali da se ti sporazumi nisu nikada niti mislili sprovesti, da je… Čitaj više »

MrKamenjarac
2 mjeseci prije

…JOS JEDAN ZLOTVOR KOJI HODA MIRNO PO HRVATSKOJ…..

Bozreje bice
2 mjeseci prije

Steta sto nije Kim u Moskvi da pomete budaletine balistickim. Putin je predobar za azov bojnu u eu

Rover70
2 mjeseci prije

Hrvatska zbog svojih izdajnika gotovo uvijek na gubitničkoj strani povijesti. Budimpešta, Beč, Beograd, Berlin, Beograd, Brisel. … Pavelić, Plenković – grobari hrvatske države.

Ivica
2 mjeseci prije

Ti nisi normalan i opet ćeš prvi pobjeći, sirotinjo probudi se i hapsite ovoga izdajiciu,sami su branitelji izborili hrvatsku, vratiti sve brigade što je SDP i Mesic ugasio za početak, biti nezavisni samostalni beaniti svoje granice ,nema više nikakvih Jugoslavija niti zajedničkih država sve je to lopovluk i maslo političara

Ico
2 mjeseci prije

Plenković je vrlo vješt političar! To što on javno izgovori, treba čitati između redaka.

JoeP
2 mjeseci prije

O Plenkoviću ne triba pričat, on je sitna ribica iz akvarija. Šta se Putina tiče on još triba dimit za obrijat Obamu sa stotinama tisuća ubijenih civila kako bi dobija Nobelovu nagradu 🙂
Putina čak i Zelenski šije u ubojstvima civila i ako poživi dobit će Nobelovu nagradu za mir prij Putina 🙂

To je za drugu dimenziju politike.” !!!
2 mjeseci prije

svi čelnici EU (sudionici njih 20) neka obuku maskirne hulahopke i neka uzmu pušku (ili što god) i zajedno sa Zelenodropom idu u prve redove braniti ( nezma što koga i čega) za Slava Vužgi ga Blaž….

ljena bitanga
2 mjeseci prije

A tek kad prenese iskustva ukrajinskim tajkunima čari pretvorbe kupovine za kunu u Hrvata, tad će moći baciti zajedničku drkicu.
P.S. Ukrajinci će onda predložiti razmjenu umjesto kune ; zemljišta, objekti itd. za topovsko hrvatsko meso na ukrajinskome frontu, a onda slijede briselske homoorgije.

JoeP
2 mjeseci prije

Plenković nije bija u školi kad se učija zamljopis i povijest pa još uvik misli kako je Srbija isto šta i Rusija, a Ukrajina isto šta i Hrvatska i kako bi Ukrajini pasala jedna mala olujica pobjeda čista ka suza 🙂

duki
2 mjeseci prije

Aj’ majke ti prenesi im svoje iskustvo !?ali onako pošteno !od prvog poziva!
Drinnnn,drinnnn !
Tko je ?
Poštaŕ !
Koga trebate ?
Jeli tu A P. ? imam poziv za njega
Šok i vjeverica !
Poštar oš’o Rade telefon čini
Mama aaa! Mammma oni hoće ju mene u vojsku ! Kneeeee
Ma ne brini sine ne da tebe majka ! Ima drugih a ti si Nesposoban …
E tu je poanta u toj riječi NESPOSOBAN
I zato A.p. ne kakav i ne laj ! Tvoje iskustvo je 0(nula) žarko!!!

Sparkling
2 mjeseci prije

Ovaj Gosp. s slike je nešto najgore što se moglo dogoditi HR. Čisti primjer bezkičmenjaka, ili jednostavnije rečeno pod.uzne muhe Brisela.
U Hrvatskoj povijesti neće ostati zapamćen, jer će povjesničari izbjegavati sjećanje na nekog tko je svojoj rodnoj domovini nanio toliko štete. Ne mogu ni suvislo nešto dalje napisati na samu pomisao na ovu spodobu.
Lp

Slow Motion
2 mjeseci prije

Anemična Poltrončino..ništa ti nećeš, osim možda sa svojim prethodnikom vodit zatvorsku knjižnicu..puj

Buničar
2 mjeseci prije

Blago drzavi cijem stanovnistvu slabokrvni prenosi ratne vjestine. On ce prenijeti iskustvo ukrajincima koji su se razbjezali diljem Europe/svijeta. Objasniti ce im kako najlakse izbjeci braniti Domovinu. Iako bjeguncima izbjegavanja rata ide sasvim dobro i ovako, znanja nikada previse. 🤣

ZZZ 🇭🇷
2 mjeseci prije

Hiberu ti si teski pervet…Bosna te zaglupila bolje da te Hrvatska nikad ne vidi. Gori si od SIDA

Argоla
2 mjeseci prije

Plenki je pravi Hrvat. Slika i prilika.

Grdi
2 mjeseci prije

Idiot, nacistima koji su dosli na vlast nasilno i ubojstvima pomaze !!!??? ………
Nadam se da ce jednog dana zavrsiti na sudenju zbog ovakve politike …..

Dux
2 mjeseci prije

Smeće anemično, neka pita mamu vojnu lekarku …ili još bolje neka zajedno idu Zelenome popušit kitu na klaviru.

Vuk Karadzic
2 mjeseci prije

Oj plenkovicu crni ticu,hrvate pozivas u rat dok ti mama pise ispricnicu.

Kopf
2 mjeseci prije

Macron zeli ponovo na Rusiju…izgubit ce.

Damir
2 mjeseci prije

10. “Uskoro će im prenijeti i hrvatsku mladost da za njih gine, a on će po potvrdu za anemiju kod mame lekarke.”, Ros

Hrvatska mladost, kao i sva ostala mladost, posebno mladost Balkana se neće dati prenijeti i zavesti u predstavu koju političari kao alat i instrument zla, svijetu žele nametnuti, jer mladost nije više tako glupa i naivna.

Dražen
2 mjeseci prije

JA SE KLIČEM PLENKI, DELAM ČA MI ZBORI YENKI ŽIVIM U TEGLENKI JER BO TAKO HOĆE YENKI…

Max
2 mjeseci prije

Taj bi nosio samo Junckera na k… i narod na savjesti.

ŠPetar
2 mjeseci prije

ma J*** mu više pas **** u po *****.. u okove s njim!!

Rudar
2 mjeseci prije

Tako se priča kad gledaš previše Američkih ratnih propagandnih filmova.
Hajde pogledaj i koji Ruski propagandno ratni film, ima ih stotine, pogledaj njih par, možda ćeš drugačije zaključke donositi.
Evo dva, jedan poviesni i drugi moderni, Bitka za Sevastopolj i Solncepek.
Možda se iz ta dva filma može barem malo shvatiti Ruski mentalitet i njihovo srce kada se bori za domovinu.

Mrčikola
2 mjeseci prije

Diplomatska ofenziva od strane “Hrvatske” je u punom zamahu…Rusi su ga nayebli.😁

Tonći
2 mjeseci prije

Batali kretena

Kopf
2 mjeseci prije

Natovci cu krenuti stopama treceg Reich

Vice
2 mjeseci prije

Iman alergiju na plenkovitscha

Vuk Karadzic
2 mjeseci prije

Evo anemija upravo objasnjava da za sada nece slati hrvate u ukrajinu, isti cas u moskvi zavrsetak zracne uzbune i zatvaranje silosa sa sarmatima spremnim za ispaljivanje, rusija je nakon ove vijesti odahnula buahahaha

alexosijek
2 mjeseci prije

Oprosti Željko, ali NIKADA u zemlji kojoj su Britanci granice krojili – a toj za “kralja i otadžbinu” su generalno sve granice Britanci iskrojili, jer su bratskoj družini “hteli” dati malo više zraka, nakon uspješih zajedničkih akcija razjebavanja Austro-Ugarske!! NE kralju i otadžbini, NIKADA više. Tko želi iskustiti čari britanskih iskrojenih granica – neka ode danas u Gazu. Tako izgleda britansko crtanje granica. Mislim kako sam objasnila bit! Pozdrav

Henrik8
2 mjeseci prije

Taj čovjek je ozbiljno bolestan.

Darko
2 mjeseci prije

Ljudi, on je Sorošev izbor a in največi ulizica lažljivoj Uršuli. Prijatno iz Slovenije

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.