Po prvi put, policija i vatrogasci u Francuskoj stali na stranu prosvjednika (VIDEO)

Policija i Vatrogasci uz Žute prsluke
49 komentara

Prekjučer na ceremoniji na kojoj su nazočili visoki dužnosnici vatrogasaca, zamjenik šefa prefekture i političari, vatrogasci su okrenuli leđa čime su se solidarizirali s prosvjednicima koji više ne mogu trpjeti nametnuti fiskalni pritisak, manjak proračuna za vatrogasce i drastično smanjenje kupovne moći građana Republike Francuske. Na snimci se može čuti negodovanje političara koji govori policijskom visokom funkcioneru da je ovo što vidi “ne prihvatljivo”, nakon čega napušta ceremoniju. Osim tihe pobune vatrogasaca, istina vezano za manjak novca, a time i sigurnosti za vatrogasce, na internetu je objavljen video snimak policije koja se također solidarizirala s prosvjednicima, tako što je tijekom sukoba, stala i skinula kacige te prekinula sve sukobe. Sve se ovo dešava u vrijeme napetih odnosa aktualne političke vlasti i građana, a što ima velikog utjecaja na sve.

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ana
5 godine prije

Niste ovdje rekli da je ova eksplozija rezultat skoro 40 godišnjeg generalnog maltretiranja europskog bijelog radnika i srednje klase.

avatar
5 godine prije

Ako je ovo početak otkazivanja poslušnosti represivnog aparata što ako to poprimi šire razmjere hoće li Makron izvući vojsku na ulice da zaštiti njegove odluke protiv naroda

Sunseeker
5 godine prije

Da li postoji mogućnost da policija u našim krajevima tako postupi?! Zanimljivo bi bilo uvesti glasovanje u vezi toga :))

Konstantin
5 godine prije

Francuskim protestantima (a i svim ugnjetavanim ljudima sirom planete): https://youtu.be/hkSzmPnzF-o

Spock
5 godine prije

Q kaže:
What you are witnessing in France has nothing to do w/ gas…. Ask yourself a very simple question, why is there a total & complete MSM blackout re: France, Belgium, Germany, EU riots etc?…

rover70
5 godine prije

Vojska i policija u europskim državama nemaju ulogu zaštite naroda od vanjskog neprijatelja već isključivo zaštitu vladajućih od naroda.

bbbb
5 godine prije

Igrokaz za ispuhavanje raje, da su željeli novi majdan sakralne žrtve već bi pale, no zašto mijenjati svog igraća…………možda, da se bijes usmjeri na njega a poslije opet istog postaviti……….

Iza_horizonta
5 godine prije

Lijepo je vidjeti da nisi svi hrabri francuzi nastradali u 1.svjetskom ratu.

Busola
5 godine prije

U svim “slobodnim” medijima ovog nema… Dok ovdje je Macron cvijeće koji diže cijene goriva ( , a prosvjednici zli huligani. U Libiji gdje je Gadaffi spuštao cijene goriva i omogućavao dostojanstven život SVIMA Gadaffi je bio diktator, a prosvjednici eksremni muslimani donijeli bijedu, smrt i šerijat… O Ukrajini , Siriji bolje ne pričati … I onda kažu mainstream mediji donose mir , pravdu … Kada čitate afere , probleme u tim medijima oni ne prenose te afere da bi se KORUPCIJA i KRIMINAL rješili (čak štoviše oni ne žele da se riješe…) , nego da bi se običan čovjek loše osjećao i bio spreman pognuti glavu te se ispuhati preko nekulturnih komentara. Žele stvoriti od čovjeka bespomoćnog lika koji je spreman moljakati i klečati kako bi mu bilo “bolje”. Svijet u kojem netko zaradi u jedan dan nečiju životnu plaću vodi u PROPAST i DEKADENCIJU. Ovakav kapitalizam je gore… Čitaj više »

STEVO
5 godine prije

Ogromne pohvale policiji i vatrogascima što su hrabro zaštitili i stali uz svoje sugrađane i podržali ih u borbi za pravdu i ostvarivanje građanskih prava. Ovo bi trebao biti uzor svim ostalim državama u kojima Vlada posebno predsjednik/ica ne postupaju u interesu naroda već ga užasno ugnjetavaju i stavljaju na “prosjački štap” dok njihova djeca studiraju u inozemstvu a svojem narodu “mažu oči” kako se u RH jako dobro živi, a braniteljima “zamazali oči” visokim mirovinama ne misleći uopće na ostatak pučanstva i o njihovim egzistencijalnim uvjetim koji su ispod nule!
Jednako kao što je postupio francuski narod tako bi trebao konačno postupiti i hrvatski narod i konačno pokazati zajedništvo i hrabrost i ustrajnost u želji da svi građani RH zaista u pravom smislu riječi prosperitetno žive u svojoj zemlji.Svaka čast hrabrim francuzima! VIVRE LE FRANCAIS

Dino85
5 godine prije

Hoce Francuzi EU vojsku, poslali im ameri vojsku u dvoriste

Zagor
5 godine prije

Hahaha. Što se dobije kad spojite Macrona i jaje? Macromlette!!!
youtube.com/watch?v=lnY2qeZLrgo

antinwo.HR
5 godine prije

Isti scenarij trebao bi i LIJEPOJ NAŠOJ!Ako BOG dragi da

Fatih
5 godine prije

“PROLETERI SVI ZEMALJA UJEDINITE SE”

koza
5 godine prije

dosta je da n
arod vode lopovi i paraziti

jetflash
5 godine prije

na našu ogromnu žalost ovako nešto je nemoguće u hrvatskoj…

vesna scrollavezza
5 godine prije

Prvo kada sam procitala naslov .., pomisla sam .., ma …, to sigurno nije kod nas i Hr. Naravno .., naši bi se sa politicarima izlizali za zatancali …, nema veze ako gaze i po njihovoj vlastitoj djeci …., iako da se oni tamo bune .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.