Pod Lažnom zastavom

Putin protiv zapadnog sotonizma

Ne postoji primjer gdje jedna država ima korist od dugotrajnog rata – Sun Tzu, Umjetnost ratovanja

Govor

Vladimir Putin je 30. septembra održao govor o ”revolucionarnoj transformaciji svijeta”, naglašivši da više nema povratka na svijet kakav smo poznavali i da se u Ukrajini ne radi o lokalnom ratu već o borbi između unipolarne i multipolarne vizije svijeta:

“Hibridni rat se vodi protiv Rusije pošto ona stoji na putu neokolonijalnom svjetskom poretku. Oslobadjajući, antikolonijalni pokret protiv unipolarne hegemonije se razvija u raznim zemljama i društvima… i on će samo nastaviti da raste. Svijet je ušao u period revolucionarnih transformacija koje su fundamentalne prirode. Formiraju se novi centri razvoja koji predstavljaju većinu u svijetu. Ta sila će odrediti buduću geopolitičku stvarnost.”

Putin je nakon svečanog potpisivanja pristupa Rusiji od strane četiri istočnoukrajinskih regiona proglasio rat ”zapadnom satanizmu”

“Diktatura zapadnih elita cilja na sva društva, uključujući i gradjane njihovih zemalja. To je izazov za sve nas. Njihovo odricanje od onoga što znači biti čovek, odbacivanje vjere i tradicionalnih vrijednosti i suzbijanje slobode predstavlja okretanje religije naglavačke – to je čisti satanizam. Izlažući lažne Mesije, Isus Hrist je u Propovijedi na Gori rekao: ‘Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati’. Ti otrovni plodovi su sada očigledni svima, i to ne samo u našoj zemlji, već u svim zemljama uključujući mnogima na Zapadu. Oni se okreću ka otvorenom satanizmu i djecu uče o seksualnim devijacijama. Mi se borimo za tradicionalnu Rusiju, da zaštitimo našu djecu i unuke od ovog eksperimenta da se promijene njihove duše.”

Putin je potom dodao: “Uništenje zapadne hegemonije je nepovratno.”

JFK

Predsednik John F. Kennedy je prije šest decenija, obilježen Kubanskom krizom kada je svijet bio na rubu atomskog rata, održao govor koji je bio antiimperijalan i dalekosežan kao Putinov i koji je mogao označiti svjetliju geopolitičku budućnost svijeta da on ubrzo poslije toga nije ubijen. Na prijemu u American University 10. 6. 1963. JFK je izrazio želju da se udalji od unipolarnosti i da se stvori svijet u kojem vlada mir i ravnopravnost za sve:

“Na kakav mir mislim? Kakav mir želimo? Ne na Pax Americana koji se svijetu nameće američkim oružjem. Ne na mir groba ili na sigurnost roba. Govorim o iskrenom miru, miru koji čini život na zemlji vrijednim življenja, koji omogućava ljudima i narodima da se razvijaju i nadaju i da izgrade bolji život za svoju djecu – ne samo mir za Amerikance, već mir za sve muškarce i žene – ne samo mir u našem vremenu, već mir za sva vremena.”

Taj veličanstveni govor je brzo izbrisan iz kolektivne memorije i istorije kada je poslije pet mjeseci njegov nasljednik Lyndon B. Johnson odobrio da se u Vjetnam pošalju američki “savjetnici” – scenario koji se sada ponavlja u Ukrajini – da bi potom iskoristio incident u zalivu Tonkin avgusta 1964. kada su Sjevernovijetnamski patrolni čamci lažno optuženi za napad na američki brod Madoxx, što je LBJ iskoristio da u ime demokratije objavi rat Hanoju i pola miliona američkih vojnika pošalje na drugi kraj svijeta radi još jednog u dugom nizu imperijalističkih ratova.

Predsjednik Johnson je iskoristio izmontirani napad na američki brod “Madoxx” u zalivu Tonkin kao izgovor da započne rat između SAD i Sjevernog Vijetnama koji je koštao 58.220 Američkih i više od milion Vijetnamskih, Laotijskih i Kambodžanskih života

Hibridni rat

Hibridni rat o kojem Putin priča bi lako mogao kulminirati u nuklearnoj razmjeni između dvije atomske sile; zapadne sile, kao instigatori konflikta za koje gubitak nije opcija, će biti ti koji će prvi napraviti taj nezamislivi korak, a ne Rusija kao što oni stalno nagovještavaju.

Evropski i američki mediji bruje kako Rusija “trpi velike gubitke zbog Ukrajinskog Blitzkriega” i da će Putin biti prinuđen da upotrebi sve oružje u njegovom arsenalu, uključujući i nuklearno. Bivši CIA direktor i penzionisani general David Petraeus je u nedjelju 2. oktobra za ABC News izjavio kako su Rusi “nakon niza neuspjeha očajni i spremni na sve”, tvrdišvi da će SAD i njeni saveznici uništiti rusku vojsku u Ukrajini u slučaju da ”Putin upotrebi nuklearno oružje”.

On je, kao i Pentagon, ubjeđen da bi SAD i NATO izašli kao pobjednici u nuklearnoj razmjeni sa Rusijom. Ono što Petraeus – poznat po tome da je izgubio ratove u Iraku i Afganistanu – prećutkuje je da su SAD jedine usvojile “doktrinu prvog udara” koja dozvoljava predsjedniku da naredi ofanzivni nuklearni udar, to jest “napad na nuklearni arsenal neprijatelja radi sprečavanja odmazde”, čak i ako Američko tlo nije izloženo napadu; sa druge strane, Ruska vojna doktrina isključivo predviđa upotrebu atomskog oružja u slučaju da je domovina ugrožena i opstanak same države doveden u pitanje.

Drugi razlog zbog čega se Rusija libi koristiti taktičko nuklerno oružje je zračenje koje bi ugrozilo ruske vojnike i civilno stanovništvo koje oni žele poštediti, računajući da će im oni ubuduće biti lojalni gradjani.

Ruska vojska takođe raspolaže termobaričnim bombama RBK-500U koje imaju dejstvo nalik na taktičko nuklearno oružje, i to bez ikakve radioaktivnosti.

Ruska termobarična bomba koju ispušta Tu-160 sa razornom snagom od 11 tona TNT sa dejstvom radijusa od 2 kilometra; postoji i verzija sa eksplozivnom moći od 40 tona TNT

Termobarične bombe na poligonu za obuku Opuk, Crno More kod Krima, 2016

Procjenjuje se da se nekih 100 američkih B61 nuklearnih projektila nalazi u šest Evropskih NATO baza: Kleine Brogel u Belgiji, Büchel u Nemačkoj, Aviano i Ghedi u Italiji, Volkel u Holandiji i Incirlik u Turskoj. Njihovo premještanje na neko drugo odredište bi se uz minimalnu kamuflažu moglo izvesti uz transport konvencionalnog oružja.

B61 sa varijabilnim kapacitetom jačine 0,3 KT do 170 KT koji dozvoljava stratešku i taktičku upotrebu. Bomba koju su Amerikanci bacili na Hirošimu kada su stradala 100.000 civila je imala snagu od 15 KT (kilotona)

Bagdad 19. 03. 2003. na početku invazije Iraka zbog “Sadamovog nuklernog oružja” – koje nije postojalo –  SAD su koristile Shock and Awe – ”šok i strahopoštovanje” – varvarski način ratovanja bez obzira na kolateralne štete, Pentagonov eufemizam za civile. Nakon kinetičkog rata uvek nastupa ekonomski ”šok i strahopoštovanje”, kada se privreda ciljane zemlje razori i opljačka

Američka vojska je 1. oktobra objavila da je promašila cilj regrutacije za 25 % i da će broj aktivnih vojnika pasti na 466.000. Ima više razloga za tu situaciju od kojih je glavni to da je svaki treći Amerikanac pregojazan i ne ispunjava fizičke uslove; drugi je obavezno Covid cepivo i njegove poznate ”nuspojave”; treći je činjenica da se na vojsku proširila LGBTQ transrodna ideologija koju Bidenov režim od prvog dana agresivno forsira, što patriotski i verski nastrojeni kandidati kategorično odbijaju.

Moderna američka vojska mora učiti ”ljudska prava” pre nego što seje smrt po planeti

”Rusija Gubi”

Nezavisni novinari kao što je brazilski dopisnik Pepe Escobar se ne slažu sa medijama i političarima koji tvrde da je rat za Rusiju izgubljen, daleko od toga. On je 4. oktobra napisao sledeće za unz.com:

“Za samo sedam meseci Rusija je aneksirala 120.000 km2 – ili 22 % Ukrajinske teritorije – koja proizvodi gotovo 90 % BDP-a i ima preko 5 miliona gradjana. Usput su njihove snage u temelju uništile ukrajinsku vojsku, milijarde dolara NATO opreme, ubrzali propast većine zapadnih ekonomija i uništili pojam američke hegemonije…”

Sa Ruske tačke gledišta demilitarizacija se odvija po planu: Ukrajina je lišena većine teškog naoružanja dok se NATO pakt suočava sa ogromnim deficitom vojne opreme. Na početku rata je Ukrajina raspolagala sa 750.000 trupa koje su bile dobro ukopane u rovove na utvrdjenim položajima od Kijeva do Donbasa, često zaštićeni civilnim objektima. Ukrajina je imala mornaricu, značajnu avijaciju i brojne BUK i S-300s PVO sisteme.

Sada mornarice više nema, vazdušne snage su 95 % uništene, PVO je reduciran na ručne Javeline i šačicu jedinica S-300, dok je zbog samoubilačkih napada na koje Kijev insistira već dve trećine vojske van akcije – ubijeno ili ranjeno – što potvrdjuje tezu da za Zelenskog i njegove nalogodavce Ukrajinske trupe služe samo kao topovsko meso u cilju da se Rusija oslabi.

Ukrajina je tokom prethodnih osam godina snabdevana oružjem iz NATO skladišta ali im ono sada ponestaje, kako CNBC izveštava. Americi je ponestalo topova i municije od 155mm tako da je Pentagon sada prinudjen da traži proizvodjače dok obećani novi HIMARS sistemi će tek za koju godinu ući u proizvodnju. Činjenica je da zapad, zbog selidbe većine fabrika u Aziju tokom zadnjih decenija, jednostavno nema dovoljno industrijskog kapaciteta za vodjenje intenzivnog rata.

“NATO bi bio potpuno nadjačan u konvencionalnom ratu sa Rusijom” pisao je vojni stručnjak Scott Ritter 2017. godine za Huffington Post. Od tada se situacija za NATO nije promenila na bolje i njihova jedina preostala opcija leži u nuklearnom napadu u kojem bi se munjevitim udarom obezglavio centar moći u Moskvi i pripremio teren za puč kao onaj u Kijevu 2014. godine.

Da se ta suluda opcija ozbiljno razmatra je potvrdio ukrajinski predsednik Zelenski obraćajući se australijskom Institutu Lowy u četvrtak 6. oktobra, kada je izjavio da NATO mora osigurati da Moskva ne bude u stanju da koristi nuklearke protiv Kijevskih snaga i pozvao je taj vojni blok da izvrši ‘preventivni nuklearni udar’ protiv Rusije.

Upozorenje Amerikanca iz Novorusije

Amerikanac Russel ‘Tex’ Bentley, koji zadnjih osam godina živi u Donjecku, je 3. oktobra u Telegram postu objavio sljedeće upozorenje:

“Liman, koji dolazi na petama povlačenja iz Buče i Harkova, ostavlja utisak da Rusija gubi rat. To je strateška greška, jer ako Rusija samo prividno gubi, to će Američki nacisti iskoristiti  za detonaciju taktičke nuklerane bombe na tlu Ukrajine da bi za to okrivili Ruse i rekli ”Rusi su bili primorani da koriste nuklerno oružje pošto gube” i idioti širom svijeta će to povjerovati. Potom će SAD/NATO reći: ”Sada moramo odgovoriti istom mjerom (atomskim oružjem) i spaliće svih 500.000 trupa prije nego što će biti raspoređeni. Naravno takodje će biti ozračen i ”Ruski kontrolni štab u Ukrajini” koji se nalazi u Donjecku, gdje se nalazi moj dom.

Taktičke nuklearke se već nalaze u Ukrajini. Njihovo upotreba od strane SAD pod ‘lažnom zastavom’ nije samo moguća, već je dovedeno do tačke neizbežnosti. Oni imaju sredstva, motiv i priliku kao i dugu istoriju takvih napada kada su okrivili druge. U stvari, bilo bi glupo vjerovati da to ne bi uradili.

Ako izgleda kao da Rusija gubi konvencionalni rat, to čini takav false flag napad više vjerovatnim, ili čak neminovnim.

Rusija će onda nukleranim oružjem napasti brodove Američke mornarice u Crnom moru i Mediteranu i potom vojne baze SAD u Nemačkoj i Poljskoj, pa će SAD/NATO da gađa Sevastopolj, Kalinjingrad i Rostov. Rusija će tada ciljati Washington, i SAD će izvrštiti udar na Moskvu – pa će onda sve biti gotovo osim vrištanje i plakanje za sve nas.

To će se odviti ako Rusija ne preuzme vojnu inicijativu… i to u sljedećih par nedjelja.”

Pukovnik ili Pokojnik?

Zapadni mediji tvrde da Putin crkvu i veru koristi radi postizanja svojih političkih ciljeva

”Crkva Satana” je uložila žalbu vrhovnom sudu SAD zbog restrikcija na abortus uz argument da se radi o ”kršenju vjerskih prava”

 

Nova normala: ”transrodne osobe” uče moral i biologiju male Amerikance tako da sada umjesto muškog i ženskog pola sada postoje 72 polova i trećina Gen-Z generacije rođene poslije 2000. godine se u anketama izražava kao ”fluidnog roda”

Ni jedna normalna osoba na ovom svetu ne bi započela nuklearni sukob i prouzrokovala Armagedon, ali to na žalost ne važi za sataniste koji su spremni zapaliti celu planetu u ime njihovog palog princa Lucifera.

Da li će Putin biti spasitelj ili će i on i svi mi završiti kao JFK biće poznato u narednih par mjeseci…

Marina Abramović i Jacob Rotschild poziraju ispred slike  “Satan priziva svoje legije” engleskog slikara Thomasa Lawrence. Lord Rotschild sa šačicom partnera kontroliše najveće globalne korporacije

”Izvođački umjetnik” Marina Abramović sa kozjom glavom, satanskim simbolom 

Postoje decenije u kojima se ništa ne događa; a onda postoje sedmice u kojima se dogode decenije.”
Vladimir Ilj Lenin

JFKPutinrusijaSADSotonizamukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
212 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Atlas
1 godina prije

Utakmica na tlu Ukrajine je ocigledno namjestena. Elite su isplanirale i dogovorile rat, dok boranija strada i gine. Cionisti su ti koji vuku konce u pozadini. Svijetom upravljaju centralne banke (judeo masoni) i na njih oslonjene mega korporacije, “medjunarodna” tijela, tajna i polutajna drustva i organizacije, a politicari su samo lutkice na koncima globalne zakulisne elite. Zanimljivo je da se ruska vojska toliko muci s vojskom odavno propale drzave Ukrajine, bez obzira na “zapadnu” pomoc na koju se svakako moralo unaprijed racunati. Prvo je “Putinova” armada, naoko bez odredjenog plana, jurisala na Kijev pa onda povlacenje, korak naprijed pa korak nazad sa razvlacenjem sukoba, tako rekuci u nedogled, sto je ocigledno “nekom” u interesu… Tu je i mobilizacija kao da je ovo 1914 pa brojnost pjesadije donosi odlucujucu prevagu u ratu. Nema sumnje da je “ruska” vojska sa 100 000 profesionalnih vojnika + armije DNR i LNR uz uporabu sofisticiranih… Čitaj više »

Atlas
1 godina prije

Nuklearnu razmjenu izmedju SAD i Rusije, u predvidjenim okvirima, moguce je dogovoriti kada su obije zemlje kontrolirane, ili kada “neko” ima uticaj i informacije o kolicini, kvalitetu i rasporedjivanju nuklearnog oruzja na njihovim teritorijama. Za pretpostaviti je da judeo masoni i cionisticki centralni bankari imaju ove informacije u obije zemlje, i imaju kontrolu nad nuklearnim oruzijem. “Izabrani” zele da uniste Rusiju i da se otarase SAD koje im vise nisu potrebne. Ovakvo medjusobno (i glupo) unistavanje dva naroda samo bi cionistickim Zidovima donjelo apsolutnu moc nad svijetom. Takav scenario je predvidjen i za ostale gojimske narode-medjusobno uzajamno unistenje s konacnim trijumfom “izabranih” ciji je cilj je da „poseduju svu zemlju“, odnosno da nitko drugi na ovoj Zemlji ne zivi osim njih. Zivotinjsko-ljudska vrsta gojima prema “njihovim” planovima mora biti unistena. S podrucija predvidjenih za “odstrel” zidovska oligarhija na vrijeme ce se maknuti npr. na mjesta u Patagoniji, Cileu, Australiji i… Čitaj više »

Optimista
1 godina prije

Sve lijepo napisano
Osim,
Ako nam je Putin spasitelj, pakao se cini boljom opcijom
Covjek koji za 20 godina nije svoju zemlju doveo u red, gdje 1/4 stanovnika nema zahod u kući
Korupcija, tajkuni, 1/2 drzavnih prihoda od izvoza sirovina …
I ON krenuo mijenjati svijet – agresijom na bratski narod
Što je tek spreman napravili nebratskim ljudima?.
Culi smo, Medvedev jasno rekao, atomske bombe po neistomisljenicima
Sretno nam svima

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Ja . Stare doctrine , koje na koncu UVIJEK gube 😁 .Jos od vremena Crna Cara Nimroda sto je zelio porazit Boga — ISIJAVAJUC BEZZIVOTNOST ! Toliko je zapisano a ima i prije – dakako no nema javnih , valjanih zapisa .. Marina Abramovic – Beogradjanka , kcer Crnogorska , Komunisticko – vojna kadra i sestra Velimira ( Velje ) Abramovica , kustosa Muzeja Nikole Tesle u Beogradu po naobrazbi —- DRAMATURGA ???!!!! Kakova obitelj — mozete vidjet i sada na YouTube u u video footages Velje Abramovica gdje i sada publikuje !!! Bute se slatko nasmijali !!!! Ukratko — LUD COVJEK ! Marina , prije 50 godina BILA dobra #$&a – narodski receno 😁 . No to je , JEDINO i bila i PAMETNO – ZNALA te pravac Nizozemska pa dalje .. Hipici , ludjaci , narcosi , grupnjaci … Eto stigla i do ” konceptualne umjetnice ” 😁… Čitaj više »

Make
1 godina prije

Neka govori Putin, zapad Ili vuk zeli pojesti ovcu. Sad nek se jvi Mr Stock koji samo zna kritizirati

Jednostavno receno
1 godina prije

Samo je jedan rat i to onaj naj jači i naj važniji a to je rat između dobra i zla. Ne može nitko dobar biti tko se veseli ubijanju drugih pa sve i da je u naj boljoj namjeri. Ne može nitko lagati a govoriti da je to istina, samo jedna i naj manja laž trebalo bi biti alarm da nešto nije u redu. I pitanje za kraj dali je putin s njima ako mu se oružje za masovno uništene zove satana, i dali je pop koji ga krsti s njima?

eks
1 godina prije

Samo moroni i idioti ne shvataju da svo zlo dolazi od psihopata – vladara USA .

Vojni analitičar
1 godina prije

Dobar prvi dio članka u kojem se kvalitetno analizira mogućnost “false flag” američkog taktičkog nuklearnog napada na ciljeve u Ukrajini za što bi onda optužili Ruse. Otprilike slična situacija (samo sa puno težim posljedicama) kao i uništavanje plinovoda.

Ali drugi dio teksta, onaj sa Rotshildom, sotonizmom i ludačom Abramović je potpuno nepotreban i nema veze s onim što pište u prvom dijelu. Zato sve djeluje zbrkano i dojam je pokvaren. To sa sotonizmom i sveopćim moralnim i kulturnim kolapsom Zapada je uglavnom svima nama jasno i teško je dodati nešto novo i nepoznato. Ali ako se o tome piše onda to treba biti u posebnom članku i u nekom kontekstu, a ne samo ovako bez veze i potrebe nakalemljeno na temu koja s time nema previše veze.

Vendetta
1 godina prije

Ne razumijem ni ja vas. Sve sto ste objavili za Zapad je istina, ali zar ne vidite da ruski politicki vrh igra istu ulogu, samo na drugi nacin. Na celu Rusije nisu Rusi nego izabrani, a izabrane je briga za slavene tj imaju jedan cilj, unistenje istih….

Rusi su isto cjepili, uvodili qr code, 5g, vjezbe za WEF, ruski car je ucenik cika Klausa, pa o cemu mi vise pricamo. Svi su oni dio iste skupine, a cilj je osiromasiti narod i uvesti sustav totalne kontrole.

DobrotaJeIzbor
1 godina prije

Rotschildi imaju titule Papskih Vitezova te Vatikanskih Barona, kao i Čuvara Vatikanske Riznice. Neki smatraju, a ja se s tim slažem, to da su oni i ostale kuće (familije) u njihovoj ligi, tek jezuitski agenti pod Židovskom krinkom. Tko se je povjesno poziva na posjedovanje svijeta te na svjetski autoritet, na posjedovanje svih ljudi, pa čak i izjednačavanje sa Stvoriteljem, na Nebesima i na Zemlji? Odgovor: Papska institucija, dok sve ove familije još nisu ni postojale. Čija se obilježja, u različitim oblicima, mogu pronać diljem Amerike? Susjedne zemlje; Virginia i Maryland? Gradovi na 7 brda; Rim, Washington? Uporaba latinskog jezika te raznih starorimskih termina za različite stvari, u svim područjima ljudskog djelovanja? Ime mjeseca; January, June? Od koga je potekao navedeni jezik? Kome pripada moto: Novus Ordo Seclorum? Dom američkog kongresa? Capitol Hill. Koje je bilo najvažnije Rimsko brdo? Capitoline Hill – The Temple of Jupiter Optimus Maximus Capitolinus is the most important of the… Čitaj više »

Dragačevac
1 godina prije

S obzirom na napade 11.9.2001 postoji mogućnost da organizuju novi false flag velikog obima.
Nedavno su demonstrirali bezumlje dizanjem u vazduh severnog toka.

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Moramo znati i priznati prije svega sebi pa onda i cijelom svijetu da sva ZLA SVIJETA polaze i dolaze od bijelih evropljana neslavenskih korijena. Od bijelih evropljana jedino Slaveni nikada nisu imali kolonije na drugim kontinentima.

Mrčikola
1 godina prije

Jedna na Balte ili Poljake, jedna na Ukrajince i dvije “recipročne” na rusku sirotinju i “nuklearni rat” završen.
Nakon toga bi zemaljska sirotinja, svim srcem, prihvatila sva “spasonosna” rješenja i prijedloge.
Uslijed trenutnih događanja, najgore je onima koji su dovoljno osviješteni da razumiju što se događa i što nam se sprema ali još nisu dosegli fazu da kažu; zaboli nas “jimmy” za sve, neka bude što mora bit.

goran
1 godina prije

dolazi nam YAHUSHA ljudi moji pripremite se za njegov dolazak,sotonisti možda vode borbe i dobijaju mnoge,ali to je zato što YAHUSHA nije došao,ali je na putu,a kad dodje onda im ga jao svima onima koji su bili za sotonu,bježat če od njega ko vrag od tamjana

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Jadan ti si vole bez znanja i škole, knjige u ruke i čitaj jedno 25 godina pa se javi sa komentarima.

ZZ Top
1 godina prije

Nuklearni armagedon je macji kasalj ako krenemo od pretpostavke da mu je alternativa pobjeda zla nad ljudskom dusom.

To znaju svi, koji su u jednom trenutku svog bijednog zivota detektirali trulez u vlastitoj dusi i krenuli u odlucujucu bitku protiv zla koji nas okruzuje i koji je u nama.

Oni koji to nisu, i dalje ce se hraniti kolumnama pere stosica,slusati sto zbore bajden, plenkovic,van der lajen i ostatak lutaka na koncu, odnosno cekati 19.00 i pogledati recimo udarni dnevnik na dalekovidnici.

hico
1 godina prije

Neka se ne brinu, u nuklearnom kaosu par tjedana poslije ćemo pobiti “svjetsku elitu” čak i pod cijenu vlastitog života koja više neće imati kamo pobjeći .

Tim Kunić
1 godina prije

Ljudski rod umjesto da se ubija međusobno trebao bi pokrenuti opći lov na elite i njihove psihopatske sluge koje drže 90% svjetskog blaga i resursa i svima nam ugrožavaju život i egzistenciju. Oni se pozivaju i provode depopulaciju, uzmimo da je to dobar plan i počnimo od njih, njihovih obitelji, rodbine, slugu i sljedbenika. U ljudskoj povijesti nikada nebi bilo djelotvornije, pozitivnije, mirotvornije, humanije, pametnije akcije od sveopćeg konačnog i nepovratnog obračuna sa elitama. Mi ili oni, zašto da pati 99% čovječanstva, neka pati 1% za spas planete i ljudskog roda.

tihobl
1 godina prije

Putin jasno kaze: borimo se protiv satanista kako bi zastitili nasu djecu od satanizma i seksualnih devijacija.

Opet ce se neki praviti da nije nista rekao i spinovati da je Putin kabalista i njihov igrac.

Herc
1 godina prije

Za mjeseca dana su USA midterm izbori a dolazi i zima ,bice puno toga jasnije ako Degenerici , uskopljeni i pderechine izgube vlast u oba doma kongresa a ko je vidio zimi ratovat zato je zelenko pozurio sa retorickom ofenzivom a na terenu je vise manje sve pod kontrolom iako se povlacenje ruske vojske hoce prikazati kolosalnom pobjedom sa teritorija koji ih ne zanima Jedina od pobjeda samo se moze smatrati ukoliko Ukri vrate Herson a opet je druga linija obrane preko Dnjepra koje se ukri ne mogu docepat jer je to zajednicki teritorij sa Krimom

čudila se aman ja
1 godina prije

.. gle čuda,.i nama je naš Prvi rekao , baš uoči plandemije,da se protiv HR vodi hibridni rat a na samom početku iste rekao je da primimo k znanju da više ništa neće biti isto i da nema povratka na staro.

Jadranka S.
1 godina prije

” ..Nova normala: ”transrodne osobe” ….”

Opsjednutost transrodnoscu je stepenica k asimilaciji u arkonsko – gmazovski um pomocu tehnologije, AI i sintetske genetike.
Gmazovi i arkonska distorzija androgeni – ” izgledom djelom muski, a djelom zenski; neodredenog spola.”
Bafomet je prikazan kao stvor s muskim falusom i zenskim grudima.
Na svakoj razini i na svaki nacin, ljude pretvaraju u njih….
Ako ljudi opsjednuti transrodnoscu ( mnogi od njih nisu transrodni) i javnost opceniti ne shvate o cemu se ovdije doista radi u sirem smislu , onda ce to pozaliti svi oni. Je li netko ” ne- binaran” ili nije, tu nije bitno.
Ako ljudi ne progledaju, i to brzo, postojat ce samo binarna opcija – sintetski ne- covjek bez spola povezan s ” oblakom” putem 1i 0 u ukljucenom – iskljucenom elektricnom naponu binarnog kompjuterskog sustava.

Zmaj
1 godina prije

Hranio sam te mlijekom, ne čvrstom hranom, jer je nisi mogao uzeti. Doista, još uvijek niste u stanju, čak ni sada, jer ste još od tijela. (1 Kor 3,2-3)

Max
1 godina prije

Sotonistička elita sprema pomor. Ali će izgubiti bitku. Nikad pod paklenu zastavu. Oni su pročitani i propast im se sprema . Ali hoće što više žrtava. Ali i drugi znaju to i spriječit će ih. Ako to učine neće dugo. Ako ja poginem vidjet ću baku. Ali bi neki mogli skupo platiti moju smrt.

Perun
1 godina prije

Marina Abramović i Jacob Rotschild ….koza i kozojeb …P.S ….Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta ….pozeljeti sve najgore Marini Abramović i Jacobu Rotschildu… dajbog da ih po Temzi kukom traze …..SFSN

Kit
1 godina prije

Ne ubij.

rade 20%
1 godina prije

Rusi takticki napustaju Herson naj novija informacija pa ce ga kasnije vratiti.

Damir
1 godina prije

“Njihovo odricanje od onoga što znači biti čovek”–citat iz teksta.

U ovome je ključ svih ključeva.
Sve dok vas netko oslovljava ili budete zavedeni kao OSOBA, mrtvac ste i roba kojom se trguje.
Samo Čovjek može biti na putu istine i ljubavi, na božjem putu, sve ostalo je sotonizam.

Gorki šećer
1 godina prije

“Bdijte i čuvajte se! Vaš protivnik đavao obilazi kao ričući lav tražeći koga da proždre. Oduprite mu se i budite čvrsti u vjeri. Znajte da vaša kršćanska braća diljem svijeta podnose jednake patnje. Bog vas je, u svojoj milosti, pozvao na vječnu slavu u Kristu i on će vas, pošto malo pretrpite, usavršiti, učvrstiti, ojačati i utvrditi. 1 Petrova 5:8-10

Lucija, prva
1 godina prije

Filipoviću, nije Johnson počeo vijetnamski rat. Evo osnovnih činjenica.

“The Vietnam War (1955-1975) was fought between communist North Vietnam, backed by the Soviet Union and China, and South Vietnam, supported by the United States.
The bloody conflict had its roots in French colonial rule and an independence movement driven by communist leader Ho Chi Minh.

The Gulf of Tonkin Incident occurred in August 1964. North Vietnamese warships purportedly attacked United States warships, the U.S.S. Maddox and the U.S.S. C. Turner Joy, on two separate occasions in the Gulf of Tonkin, a body of water neighboring modern-day Vietnam.

Congress supported the resolution with the assumption that the president would return and seek their support before ENGAGING IN ADDITIONAL ESCALATIONS of the war. The Gulf of Tonkin incident and the subsequent Gulf of Tonkin resolution provided the JUSTIFICATION for further U.S. escalation of the conflict in Vietnam.”

Bez drugih stvari o false flagu…

tihobl
1 godina prije

Gledam onaj krab jest opasno oruzje. Izleti granata, a za njom i cijev. Gdje padne nolika cjevura tu vise trava ne raste.

ZZ Top
1 godina prije

Zelenski je upravo pozvao nato i zapad da izvrsi preventivni nuklearni udar na rusiju, maske polako ali sigurno padaju.

Sotonisti zele izbrisati Rusiju sa lica zemlje, jer su Rusija i Ruski narod,jedina realna prijetnja i smetnja u provodjenju sotonisticke agende, totalne dehumanizacije covjecanstva.

SIRIUS
1 godina prije

E pa zato treba podržati ovu odluku Bosne i Hercegovine da zabrani židovima da se tamo bave politikom. Nije puno ali je početak. Kak to da Logično još nije o tome dojavilo? Ja vidio na svom Gab feedu..
Zapravo je vrlo znakovito kako je naša mala balkanska prčija toliko zanimljiva vladarima novca i najzlijim psihopatima.
…ps. jel ima ko da je na gabu? ajmo neku grupu oformit…

Jadranka S.
1 godina prije

Molim vas, shvatite mudre rijeci gospodina Damira.

SIRIUS
1 godina prije

ispravak: E pa zato treba podržati ovaj prijedlog Bosne i Hercegovine da zabrani židovima da se tamo bave politikom. Nije puno ali je početak. Kak to da Logično još nije o tome dojavilo? Ja vidio na svom Gab feedu..
Zapravo je vrlo znakovito kako je naša mala balkanska prčija toliko zanimljiva vladarima novca i najzlijim psihopatima.
…ps. jel ima ko da je na gabu? ajmo neku grupu oformit…

Emiliano Zapata
1 godina prije

Putinu su rekli neka se sprda s LGBLJAK kako bi se prikazao u javnosti drugcijim dok u stvari radi sve isto sto i zapadnjaci svome narodu!
Od uvodenja digitalne valute, socijalnih bodova, ucjena vakcinama, mlacenju onih bez maski pa do produzenja radnog vjeka, zracenja iz 5G,spricanja iz zraka a i dovoljno je vidjet sto im prvi partner Kina , danas radi svome narodu!
Nesvida mi se zapad nimalo ali ovkva “opozicja” je jos gora i sve podsjeca sve vise na 1984tu.

Nikola
1 godina prije

Ne zeli rat(NUKLEARNI) Amerika NIPOSTO
Nit zeli rat Rusija(NUKLEARNI) NI U KOM SLUCAJU
Ali zele CIONISTI & ILUMINATI SVAKAKO
Napad ce se desiti FALSE FLAQ(pod laznom zastavom)
Nakon sto svijet skoro bude unisten
na povrsinu ce isplivati drzava IZRAEL na celu sa Antikristom(Dedzalom)
kao zadnja drzava NEW WORLD ORDER
ELITA TAJ PLAN VISE I NE KRIJE

Max
1 godina prije

Odličan tekst pohvale autoru.

Prljavi Harry
1 godina prije

Volio bih biti optimista ali ne mogu jer to je subjektivan osjećaj kao i pesimizam. I jedno i drugo su proizvodi našeg intelekta koji se neovisno o tome na kojoj se razini nalazio toliko puta pokazao pogrešivim jer živimo u vremenu manipulacije kada je praktički nemoguće razlikovati istinu od laži. Svi smo mi pomalo indoktrinirani samo što su neki malo manje (osviješteni i slobodoumni) a neki do balčaka (oportunističko/konformistički pizduni kojima glava služi jedino kao brana protiv padanja kiše u stomak) s time da su ovi drugi nažalost u ogromnoj većini. Neću se pouzdati u svoje pogrešive pretpostavke nego u nepogrešivu riječ Božju po kojoj se do sada i dogodilo ono što je Nepogrešivi rekao. U Pismu Isus nedvosmisleno opisuje ove dane i govori da će zlo trijumfirati da bi nam na kraju dao jedinu nadu rekavši: “U to vrijeme zlo na zemlji će biti toliko veliko da će se… Čitaj više »

tihobl
1 godina prije

Putinu pala podrska na 81,1%.

Лукашенко Путину поклонио трактор за рођендан.

Европска унија ће за Украјину ускоро издвојити још две милијарде евра, изјавила је шефица Европске комисије Урсула фон дер Лајен.

Амерички генерал Џек Кин признао је за телевизију „Фокс њуз“ да је Вашингтон за свега 66 милијарди долара успео да добије „Украјину која уместо Америке ратује против Русије“.

Украјинска војска стрељала је 16 људи у селу Велика Александровка на северу Херсонске области, рекао је за Спутњик заменик начелника регионалне администрације Кирил Стремоусов.

GMO p
1 godina prije

Ma,da

Dante
1 godina prije

Kad je bal nek bude maskenbal!
Vladislav Galjkin i Volodimir Zelensky u glavnim ulogama…

Sardelino
1 godina prije

Istočna ukrajina a sada teritorij RF je od pamtivijeka a pogotovo prije nego što je Ukrajina kao država i postojala bila zemlja domorodačkog ruskog stanovništva. Ta zemlja je Rodos gdje Putin mora skočiti i pokazati da može zaštiti to stanovništvo od progona i etničkog čišćenja uslijed ničim izazvane agresije združenih zapadnih vojski. Tu on pokazuje dali je ili nije kabalist ili sotonist sekte habada. On se je razišao od svojih zapadnih partnera i izašao iz njihovog kola. A u Švaboboj pačjoj školi kao i u školi KGB naučio je samo ono što je njega zanimalo. Birao je satove koje neće picavati. Sve je od početka rata zavisilo samo o tome kako će se postaviti ovi koji vladaju Amerikom, neki kažu da je to sekta habad. Rusi su tražili samo sigurnosne garancije i da će se priznati nekakav vid autonomije istoka unutar Ukrajine.U povijesnim okvirima to je skoro pa ništa. Ako… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI