Policija upala u stan francuskog predsjedničkog kandidata Jean-Luc Mélenchona (VIDEO)

Pretres stana Jean Luc Melenchon
19 komentara

Bivši i budući kandidat za predsjednika Republike Francuske Jean-Luc Mélenchon, jutros je doživio prvi pretres stana, zbog navodnog fiktivnog zapošljavanja u Europskom parlamentu. Vidno potresen, što se vidi na snimci, Mélenchon javno proziva vlast za politički akt, a ne policijski rad.

Prilikom pretresa, oduzeta je sve informatička oprema, pregledana komunikacija na Mélenchonovom telefonu, kao i veliki broj raznih dokumenata. Tijekom pretresa, Jean-Luc Mélenchon je snimao i prenosio uživo. Odmah nakon objave, ispred strane kojoj pripada Jean-Luc Mélenchon, okupio se veliki broj osoba koje se protestirale protiv ovog “političkog čina”, jer upravo u ovom momentu mnogi članovi Socijalističke partije, napuštaju svoju stranku i približavaju se stranci Jean-Luc Mélenchona.

Povezani članci o Mélenchonu

Uskoro opširnije…

Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dub Miroslav
5 godine prije

Čitao sam da je tako bilo tridesetih godina u jednoj drugoj zemlji.

nbava kua
5 godine prije

Ta lijepa demokracija.Uzivajmo dok mozemo.

Križarska obrana
5 godine prije

Za ovog lika glasaju muslimani u Francuskoj. Nije on tu nikakav pozitivac. Da je predsjednik, Francuska bi već imala šerijatsko pravo.

Bobi
5 godine prije

Razumio sam samo tuoche zbog mućki i. Jel može prijevod njegovog pričanja tijekom snimanja mobitelom?

spartak
5 godine prije

Rothschildovog bankara uhvatila panika.

Ante
5 godine prije

Počelo je demokratsko zastrašivanje protivničkih kandidata. To su isto Amerikanci radili za vrijeme hladnog rata, Projekt se zvao Holivudska crna lista, kada su vršili pritiske na takozvane protivnike amerike prozivaši ih komunistima. Pred nekakvim odborom su ih saslušavali i ucjenjivali su ih da prokažu druge komuniste. Onda bi ti ljudi bezveze optuživali bilo koga samo da se izvuku.

Davor
5 godine prije

Kao što sam i mislio maske počinju padati. Sada jedino pitam zašto tako relativno brzo. Omogućavanje pristupa internetu i informacijama na njemu. svijest građana o manipulaciji će biti sve očitija. Možeš koliko hoćeš, ali ne možeš dokle oćeš. Razvoj (loše) manipulacije, mislim barem u Europi doveden je do te granice da se više ne može rastezati, pa slijedom toga, sile tame sve očajnije poduzimaju korake pritisaka, što samo pogoršava situaciju na njihovu štetu. Taj proces nije samo zapoćen na zapadu. On je potpomognut u cijelom svijetu. Mislim da se rat – bilo koje vrste opet započeti u Europi gdje je i sam počeo, tj. vraća se kući. Ključna borba za istinsku demokraciju će se upravo voditi u Europi, jer su njeni građani najjdemokratičniji. Porazom borbe građana Europe bio bi katastrofalni poraz za ideju demokracije i razvoju sekularnog ti u cijelom svijetu. Zato služe migranti u Europi, jer oni nisu na… Čitaj više »

Zagor
5 godine prije

Mislim da to jedna te ista strana igra igru.

Ana
5 godine prije

Tako se demokratski tretiraju oporbeni politicari (FI i RN) ali ne nuzno uvijek- samo koji mjesec pred izbore….Ili kad su previsoko u anketama.

Tom
5 godine prije

Idealna kombinacija u Francuskoj bi bilo približavanje njegove krajnje ljevice i nacionalne fronte, i nekakva suradnja na izborima. Neznam kakav bi to efekt imalo među članstvom al ideja mi se čini dobra. E sad za europske izbore, hm… Neznam

Satir und wasser
5 godine prije

Jos malo i stane vam crni auto ispod prozora i dvojica vas odvedu u stanicu bez povratka. Psi u dvoristu nahranjeni. Sve po higjenskom pravilniku. Povijest se vraca u valovima i iste metode. Magla, nema nikoga po ulicama a internet odavno iskljucen.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.