Portal Logično čestita rođendan Obami i podsjeća na njegova povijesna postignuća

obama
36 komentara

Uredništvo portala Logično čestita rođendan bivšem američkom predsjedniku Baracku Obami, iako s malim zakašnjenjem, obzirom da smo to trebali učiniti 4. kolovoza. Nadamo se da će nam slavljenik i bivši američki predsjednik u dva mandata to oprostiti i da će dobitnik Nobelove nagrade za rat prihvatiti naše iskrene čestitke.

Uz čestitke podsjetimo na deset najvećih postignuća dobitnika Nobelove nagrade, Baracka Husseina Obame:

1. Provođenje državnog udara u Ukrajini i postavljanje na vlast neonacističkih i nacionalističkih fanatika.

2. Financiranje Al-Qaede u Siriji kako bi uništio ovu suverenu zemlju.

3. Bombardiranje i uništenje Libije.

4. Podrška saudijskoj genocidnoj agresiji na Jemen.

5. Nikada izrečena niti jedna kritika na račun Izraela zbog etničkog čišćenja Palestinaca.

6. Špijuniranje cijelog svijeta.

7. Jačanje ekonomskog pritiska i politička destabilizacija Venezuele, s posljedicama koje danas vidimo.

8. Usprkos brojnim izbornim obećanjima, ostavio je otvoren koncentracijski logor Guantanamo.

9. Nastavio je bombardirati Afganistan i nije povukao trupe iz te zemlje.

10. U odnosu na svog prethodnika Busha je povećao uporabu bespilotnih letjelica u ubijanju civila za 300%, najviše za izvansudske likvidacije na teritorijima suverenih zemalja, kao u Pakistanu, gdje za ove akcije nikada nije dobio dozvolu legalnih vlasti Islamabada.

Sretan ti rođendan Barack Obama, uz napomenu da bi trebalo pokrenuti inicijativu da se 4. kolovoz proglasi Međunarodnim danom ratnih zločinaca.

rođendanska čestitka
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pizistrat Nelson
6 godine prije

Pridružujem se čestitkama…
☠☠☠

kop
6 godine prije

Terorista iz USA

BraneF
6 godine prije

Velika djela malog čovjeka.

Branko
6 godine prije

5. Nikada izrečena niti jedna kritika na račun Izraela zbog etničkog čišćenja Palestinaca. A kao Putin i sadašnja vlada u Rusiji su osudili Izrael. Koliko se sjećam Putin je rasporedio vojnike na granici sa Golanskom visoravni nakon sto su se Hezbollah i šiitske milicije približavale visoravni. To je uradio kao da bi ocuvao mir.Haha Ne radi samo Amerika u i njeni vazali u korist sotonistickog Izraela nego i Rusija. Pišite nekada i o tome. Assad je tražio kupovinu S400 već prije skoro godinu dana. Zasto im Rusija nije prodala?,pa da bi zastitila Izrael naravno,jer zidovski avioni ulaze na teritorij Sirije i bombardiraju položaje Sirijske vojske i Hezbollaha. Izrael se mora zastiti u svakom pogledu. Samo budala ne vidi da je Hitler bio u potpunom pravu. Internacionalno zidovstvo je to sto gradi mostove izmeđuWashington Londona i Moskve. Ne brane gospoda Trump Mey Merkel Putin svoje zemlje i narod nego kapital vladajuće… Čitaj više »

StarDam
6 godine prije

SAD je posljednja prava teroristička država. Sitnež poput Engleske, Francuske, Izraela ili Saudijske Arabije se ne bi usudili ništa bez podrške velikog brata preko Atlantika.

dobagan rogić
6 godine prije

Je Star dam ali da nije toga “sitneža ” USA bi bila niko i ništa i niko je nebi obadava.

dobagan rogić
6 godine prije

Inače čestitam rođendan Baraku i od srca mu želim da dobije još jednu Nobelovu nagradu za mir, da bude prvi dvostruki dvostruki laureat za mir.

tak
6 godine prije

U Illinoisu proglasili nacionalni praznik – Obamin rodjendan. Pametnom dosta.

Tomica
6 godine prije

Ja bih mu poželio da mu se sva “dobročinstva” višestruko vrate. Da i njegova obitelj doživi radosti oslobađanja kao mnoge druge diljem svijeta te dug život da se toga nagleda.

Istrijan
6 godine prije

Pridružujem se… Čuo sam da su Obami, neki, savjetovali da vrati Nobelovu nagradu. A za lovu – “soli na rep”

Hari
6 godine prije

U slucaju Obame, njegovo ponasanje, stavovi i odluke su proizvod sustava koji ga je godinama osposobljavao i pripremao za ulogu visokog americkog duznosnika. Osim toga, prilikom obnasanja duznosti okruzen je brojnim savjetnicima sa slicnim nacinom razmisljanja. Druzi se i sastaje s brojnim ljudima opet dosta slicnih stavova, cak i ako su politicki protivnici ili suparnici. Obama (misli da) radi ono sto moze u danoj situaciji, s obzirom na opcije koje smatra prihvatljivima. Po svemu sudeci, podrzava ga poprilican broj stanovnika SAD-a, dakle smatraju ga predstavnikom njihovih interesa. Kaze se: “Tko ne zna, pouci ga”. Obama ne moze postati svjestan pogresnosti svojih odluka ako ga netko o tome ne pouci (sto je tesko za ocekivati od njegovog kruga prijatelja, poznanika, uzora, glasaca i sl.) i ako sam ne prihvati i primjeni pouku kao nesto vrijedno u svom zivotu. Dakle, trenutno Obama ne moze drugacije, a jos nije dosao do zakljucka da… Čitaj više »

dalmata
6 godine prije

Sjor N.N, dozvolite samo da spomenem da je doticni razbojnik,ratni zlocinac i ex-predsjednik najvece fasisticke sile koja je ikad harala planeotom,USrA,potomak robova koji su u potpalublju Engleske galije sprovdeni u USrA,i koji je posta gori zlotvor od robovlasnickih zlotvora koji su bicem upravljali sa njegovim precima.I u znak “postovanja” prema svojim robovskim precima navedena individua je postala ono sta ce natirat kosti zatrtih predaka da ga izopace i prokunu.na vjecno proklestvo.Neka njemu i cilom njegovom rodu i porodu bude onako kako su patili ljudi po svitu zbog ovoga krvoloka

shumadinac
6 godine prije

Tako sam i ja mislio do par meseci posle Trampove inauguracije. A sada mislim da je “Obamin klan” gurnut u stranu jer nije bio dovoljno agresivan mada ne zato što je Obama bio mirotvorac već iz čisto sebičnih razloga – sviđa mu se da se šeta svetom u svojoj ogromnoj jahti. U svakom slučaju videćemo šta će ovaj novi da uradi.

EU dismr
6 godine prije

Znate kako se na romskom kaže: “Kuća meni kuća tebi” ? “Baraka obama”

Hash
6 godine prije

Nesrećan mu svaki naredni dan koji doživi i da mu se vrati svako “dobro” koje je donio milionima.
Ubjeđen sam da ga čeka kotao i rogonja sa trozubom.
Inače odlično pobrojana dostignuca dotične individue. Svaka čast

Dan
6 godine prije

Sretan ti rođendan, Barače, i dabogda poživio da ga jednom slaviš iz Nürnberga.

Veki
6 godine prije

Nobelovac za mir.

Zvrk
6 godine prije

Pa Obama je bio najmanje proizraelski predsjednik od postanka te države!

ivan
6 godine prije

za njegova mandata najviše ubijenih afroamerikanaca ikad od strane policije za koju bi bolj izraz bio eskadron smrti

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.