Predsjednik Filipina predložio bacanje UN eksperata krokodilima

Rodrigo Duterte
31 komentar

Poznat po svom brutalnom izražavanju, čelnik Filipina predložio je bacanje krokodilima eksperte UN-a. Radi se o odgovoru Visokom povjereniku UN-a koji je predsjedniku Rodrigu Deutertu prethodno predložio da se podvrgne psihijatrijskom ispitivanju.

Filipinski predsjednik Rodrigo Duterte pozvao je vojsku na prekid suradnje s ekspertima UN-a i njihovo bacanje krokodilima. Sve se dogodilo tijekom govora u gradu Zamboanga, a što je bio odgovor visokom povjereniku UN-a Zeidu Ra’adu Al Husseinu koji je ranije izjavio da filipinski vođa treba psihijatra.

Nazivajući G. Zeida kurvinim sinom, Duterte je pozvao da se ne odgovara na pitanja eksperata UN-a. „Ostavite ga meni. Dolaze ovamo. Postoje li ovdje krokodili, oni koji stvarno jedu ljude? Bacite te kurvine sinove”, Duterta citira web stranica Inquirera.

Zeid i drugi dužnosnici za ljudska prava pri UN-u redovno kritiziraju kontroverznu kampanju protiv droge predsjednika Duterta.

Od njegova izbora 2016. godine, policija je ubila oko 4.100 osumnjičenih trgovaca drogom i narkomana. Branitelji ljudskih prava procjenjuju da je stvarni broj smrtnih slučajeva tri puta veći od službenih podataka.

Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Umpah Pah
6 godine prije

Sirijsko rijesenje za politicku dekontaminaciju?Zeleni autobusi?

mars
6 godine prije

A da krokodili poslije ne dobiju proljev, žgaravicu ili gastritis? No, no, pa će mu se onda, uz razna udruženja za zaštitu dilera i trgovaca drogom, na kosti natovariti još i razna udruženja za zaštitu životinja.

Alen
6 godine prije

Duterteova kreativnost u rjesavanju problema je nenadhebiva…

Ivan
6 godine prije

Ha-ha-ha, ovaj covek ne prestaje da me odusevljava! Bravo, tako se sa njima razgovara, drugi jezik jednostavno ne razumeju! Ziveo!

njonjo
6 godine prije

gospodin duterte, da nije legitimno, s uvjerljivom većinom građana Filipina izabran za predsjednika Filipina, danas bi mogao puno lagodnije živjeti od prihoda kao vrhunski satiričar. i siguran sam da sve ove msm bljuzgarije nemaju nikakove veze s stvarnošću Filipina. sjetimo se, ako ste zaboravili američki instaliranog marcosa i njegou ženu.

Krumpir
6 godine prije

Svaka mu čast!

Sinisa
6 godine prije

Lud je on…uradio bi on to,ali sa guštom.

Arkaj
6 godine prije

Na prvi balun nije mi simpatično izražavanje predsjednika Duarta. I ta kampanja protiv dilera droge trebala bi se voditi po zakonu koji bi vodio računa da nevini ne dijele sudbinu krivaca. Ali kad vidim dvostruke standarde zapadnih “zaštitnika ljudskih prava” koji jednoj Saudijskoj Arabiji podilaze dok Filipinima traže dlaku u jajetu, koji se služe teroristima u Siriji i drugdje, onda mogu samo reći bravo Duarte…

Stephen
6 godine prije

Špije krokodilima, naravno ako ne problema sa trovanjem želuca

Laki Topalović
6 godine prije

Prvo, Duterte nije niikakav psihopata, samo se ne drži uštogljenog rječnika. A ovo jordansko smeće, princ Zeid Ra’ad Zeid al-Hussein, kome od može držati prodike, tako ti svega?

Oko
6 godine prije

Psihicki bi to lose uticalo na populaciju krokodila. Na obali bi bili zabrinuti a pod vodom duboko zabrinuti.

jonbonjovi
6 godine prije

E, moj Duterte, nema toliko krokodila koliko ima “eksperata”.

Bombastus Teofrastus
6 godine prije

Samo ovakvi hrabri političati (tu je i perdsjednik RS, Milorad Dodik) mogu stajati uspravno pred američkom dvorogom zvijeri.

Samo ih rastvorite u živom kreču
6 godine prije

Deutertea treba tužiti organizacijama za zaštitu životinja, jer želi da otruje krokodile.

dalmata
6 godine prije

Ili se selimo na Filipine ili zovimo ovoga Sjor Presidenta da nam bar kaze kako da nademo jednoga ovakvog na Balkanu

Franc
6 godine prije

Ako če NGO nastavljati na radu o jednoj državi, zvani svetska država, jedini pravi kandidat za predsjednika je Duterte. Zamislite, bez narkomafije, bez UN mafije, bez NATO mafije život bi bio odmah ljepši.

Bruno
6 godine prije

Svidja mi se ovaj filipinski predsjednik, nije loš. Ne znam koliko ozbiljno misli, ali nudi zanimljiva rješenja.

alan ford
6 godine prije

Dutert je legenda!! kralj

mmne
6 godine prije

kako bi se lepo resili mnogi problemi….tandemom dutarte-kim….a u pzadini v.v.p.-s.dj.p.

EU dismr
6 godine prije

Baš mi se sviđa drug Duterte. On je “uglađen” u odnosu na to šta njemu žele i smjeraju. Samo tako Rodrigo, hebeš uglađene smradove !!

čitatelj portala
6 godine prije

Nema dlake na jeziku, iskren i direktan. Danas takve kvalitete treba tražiti povećalom.

Ivo Lola
6 godine prije

Komičan lik. Moraš ga obožavati pa sve i da baci dotične krokodilima ? ? ? ?

toni
6 godine prije

hahaahha a jak je do boli

Vlastimir
6 godine prije

To je dobra ideja.UN u baru sa krokodilima,samo kako to uraditi?

Zdravko
6 godine prije

Imao sam prilike da radim sa Filipincima u period kad si bili izbori za predsenika Filipina. Dvoje njih su bili iz grada gdje on bio gradonacalnik. Oni su rekli da je grad sredio I da se moglo bezbjedno muvati u gradu u bilo koje doba dana. Ostalih 6 su njega podrzavali radi sto im je rekao da ce boriti protiv droge I korupcije sto je I radio a idanas radi. Ovih 8 Filipinaca sam sreo I radio zajedno 10 meseca u Omanu I svi su diplomirani inzenjeri. Izvinite zbog mojeg loseg hrvatskog ali mislim da ste me razumeli. Pozdrav

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.