Priznala da cjepiva testiraju na djeci – Zašto je Alemka Markotić još na slobodi? – Objavljujemo sablazni video koji graniči s psihopatologijom

Ispitivanje cjepiva na djeci - Alemka Markotić
410 komentara

Skandalozna i sablazna izjava stožerašice Alemke Markotić prolazi ispod radara u mainstream medijima. Zbog ove izjave se nekad sudilo nacistima. Poslušajmo što ova žena govori.

“Jako je važno da shvatimo da nitko nikoga sad ne tjera, ali kažu da treba ispitati cjepiva. A na čijoj ćemo djeci ispitati cjepiva. Dakle puno puta smo brojna cijepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje djete bilo sigurno, kad primi. Na čijoj ćemo. Dakle, ovo je prvi put. Ovaj Covid je svašta izvlačio. Neke stvari stavlja u red. Dakle sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj.”

Kome sada nije jasno što govori Alemka Markotić, neće nikada ni biti, jer osoba koja ne razumije što ova žena priča je doista potkapacitirana.

Sve što znate o izjavama Alemki Markotić, napišite na Alemke Markotić na WWW.ZNASE.COM.

DIJELITE OVAJ VIDEO SVIMA…

Ako ne vidite video kliknite ovdje…

Pretplatiti se
Obavijesti o
410 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ricko
2 godine prije

Dajte to prijavite negdje hitno, ovo je za zatvor odmah.

Karma
2 godine prije

TESTIRATI NA NJOJ OVE I SVE BUDUCE TEKUCINE.
ZENA BEZ DUSE I SRCA. NAZIVA MLADOG FINOG ZAGREBCANINA MARGINALCEM, COVJEKOM SA MARGINA. COVJEK JOJ SAMO UPUTIO JEDNO PITANJE.

buga
2 godine prije

Ljudi moji došlo je zlo vrijeme. Bolesne sluge kulta koji vlada svijetom idu do kraja i neće ih zaustaviti lijepe riječi i pjesma. Bolesnici kreću na djecu

Aezakmi
2 godine prije

Baba iz pakla. Ipk opet nije problem u babi nego u svim onima koji babu podrzavaju,u svim onima koji sjede doma gledaju nogomet i cekaju da netko za njih nesto odradi, a najveci problem je u uhljebima i ulizicama iz stranaka koji kao vjerni psi sto lokalno u svojim mikrosredinama po kavama ruckovima sto nacionalno promoviraju i podrzavaju zlocinacku agendu.

Nisam jos cuo nijednog clana mladezi HDZ SDA SNS ili cega vec da prica protiv korona narativa.

Jedan ce se sve ovo proci i uvjeren sam da ce narod hvatati ove ko stakore kad tad ali ako se tda zaborave lokalni uhljebi nista se nece promjeniti.

Barbara
2 godine prije

Šteta što ona nije to dijete ili da ima svoju djecu pa da na njima ispituju. Neka predloži Plenkoviću, Capaku, Božinoviću, Berošu, Šprajcu….neka oni daju svoju djecu.

Spacevoodoo
2 godine prije

Gotovo je, viśe nikakva sablazan ne djeluje, već samo još viśe otupljuje kognitivne sposobnosti, kako masa, tako i čitatelja i komentatora ovdje.

Ovo i je ćista psihopatologija koja se spominje, međutim velika većina čitatelja i komentatora uopće nezna kako psihopati zapravo funkcioniraju.
To je jedna od prvih lekcija koju je trebalo savladati da bi se razumjelo kako svijet funkcionira.

Hrast
2 godine prije

Zato što je ovo kolaps financisjkog sustava, i ova bijeda od sistema počiva na njemu. Tek raspadom sustava, ova luđakinja će završiti tamo gdje joj je i mjesto.

Ime
2 godine prije

Hrvatska uvela kazne do 50.000 kuna za nepoštovanje kovid potvrda Vlada Hrvatske uvela je kazne od 30.000 do 50.000 kuna (od oko 4.000 do oko 7.000 evra) za nepoštovanje kovid propusnica u javnim institucijama, rekao je posle redovnog sastanka vlade ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica. “Definisali smo obavezu predočenja kovid-potvrda u javnopravnim telima. Kroz pojam javnopravna tela smo obuhvatili zakonodavno, izvršno i sudsko telo, telo državne uprave, drugo državno telo, telo jedinice lokalne, pravne osobe koje imaju javna ovlašćenja i pravne osobe koje obavljaju javnu službu. Definisali smo i odgovorne osobe u tim telima”, rekao je Malenica. On je dodao da su predviđene sankcije za odgovorne osobe koje ne poštuju odredbe ovog zakona. „Dakle, novčane kazne u iznosu od 30.000 do 50.000 kuna i verujem da ćemo nakon istupa ministra (zdravlja Vilija) Beroša podstaći čelnike tela i sve odgovorne osobe u tim telima državne uprave da poštuju odluke štaba… Čitaj više »

Sticky fingers
2 godine prije

Dno dna. Dno. Nemam rijeci.

Novi kolac
2 godine prije

Poziv ovima koji misle izvrsiti samoubistvo ili boluju od neke neizljecive bolesti a imaju snage da stoje na bogama i povuku okidac,da ne idu sami,nek obavezno povedu bar po jednog ovog demona u ljudskom obliku.
Vjerujem da ce im to biti sigurna ulaznica za raj.

jasam
2 godine prije

Zbog ovakvih izdajnika potrebno je vratiti smrtnu kaznu

Ime
2 godine prije

Ubuduće obavezna vakcinacija protiv kovida za nemačke vojnike
Vakcinacija protiv koronavirusa ubuduće će biti obavezna za nemačke vojnike, jer broj novih infekcija nastavlja da raste širom zemlje, odlučilo je Ministarstvo odbrane Nemačke.
Ministarstvo je potvrdilo navode da su se zvaničnici i predstavnici vojnika sinoć saglasili da vakcina protiv koronavirusa bude dodata na listu vakcina koje vojnici moraju da dobiju.
Vakcina protiv koronavirusa još nije zvanično dodata na tu listu, navelo je Ministarstvo.

Zaba, kuva li se kuva

Vibi
2 godine prije

Ma glupača najobičnija! Još i priznaje. S obziorm što smo se sve naslušali od svih njih ništa me ne čudi

Oki nava
2 godine prije

A jadna djecica su je crtali kao superman?? Koji monstrum.

aky
2 godine prije

Nemogu vidit ,zasto?

Zagten
2 godine prije

Novo normalno. Ne treba se nicemu cuditi. Da sada kazete roditeljima da jedno dijete trebaju predati drzavi, 80%:onih koji ih cijepe to bi napravili. Mi se cudimo pojedinacnim aktima a ne vidimo siru sliku.

petar schroder
2 godine prije

Slusam ovi i ne mogu vjerovati ? Ova je nadmasila DR MENGELE

Toni
2 godine prije

Nije ona jedina psihopatonjara koja nas uvaljuje u ovu NWO korona diktaturu. Postoji cijela vojska teških psihijatrijskih bolesnika sa svojim zapovjednim kadrom iz Svjetdke banke i MMF-a koji bi 24 sata na dan trebali biti u luđačkim košuljama i pjevati u zboru svoje psihijatrijske ustanove.

Jasminka
2 godine prije

Da, no nekad je barem između ideje i eksperimenta na djeci prošlo 10 godina svih drugačijih ispitivanja. Zemljo otvori se ako su ovo naši najbolji doktori.

Dijana
2 godine prije

Monstrum više i ne pokušava sakriti da je monstrum. Podsjeća me na onu snahu iz Šume Striborove, kojoj je gujin jezik otkrio da je guja. Ne može se sotonin glas sakriti.

Žena
2 godine prije

Nitko ne negira bolest već cjepivo koje ne radi i eksperiment je

A neg.
2 godine prije

”Dakle sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj.”

Jery
2 godine prije

Pa to je monstrum ili je totalno luda ili je nadrogirana! Pa ovo je za nužno pokretanje kaznenog postupka i zatvaranje do izvodenja smrtne kazne.

Kmet i minimalac
2 godine prije

MASONSKA NAKAZA

Rebellion
2 godine prije

Ovakva izjava je….nemam riječi…apel svim pravnim institucijama u Hrvatskoj da poduzmu odgovarajuče korake i sankcioniraju ovakvu osobu!!!

Davor drugi
2 godine prije

Na djeci ove koze nedojene, najpoznatije hrvatske usidilice, zasigurno neće.

Žaneta Višy
2 godine prije

Jalovica nema djece.

Jednostavno receno
2 godine prije

Zato što su policijac i sudstvo sluge loših gospodara. Zar se stvarno uzdate u ljude koji optužuju narod koji se moli? Rasulo je poćelo sada ćecuskoro i oni vidjeti koji su se pelcovali radi normalnog života da su ga popušili.

zagi
2 godine prije

Srušit Radiotelevizijski toranj Sljeme

U prolazu
2 godine prije

Za sve koji ovo čitaju i slušaju i komentiraju,DOBRO JUTRO KOLUMBO SVIMA,nikad nisam a pogotovu danas virova nijednoj instituciji

Blade Gunner
2 godine prije

Kad nemaš svoje djece(kao dotična), sve je tako jednostavno.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Samo se strpite jos malo, Mila Aleckovic ce da ju uhapsi jer QAnon i Trump nisu mogli.

Ako Nunberg2 zakaze, izdrzite jos “samo” 3 godine , onda ce Kolakusic ako bude izabaran da im sudi.

Naravno do tada ce ne samo djeca vec i svi kucni ljubimci biti pobijeni i sterilizirani.

Ako vam se neda cekat,imate jednog covjeka koji je spreman suprotstaviti se ovome ludulu i to ODMAH!
Njega salje bog ali muslimanski sto se nadam da nije problem jer ako cekas operaciju srca, onda nepitas jer kirurg Hindus,Budist ili sta vec,nego se spasavas!

Itd
2 godine prije

Ma to je jos jedna teorija zavjere kao i da GAVI testira cjepiva u Aziji i Africi.

Zozo
2 godine prije

Na lomaču s njom!!!Ovo je strašno šta nam rade

Gradjanin
2 godine prije

Narod moze mirno prosvjedovati do sutra a oni ce svoju agendu provesti. A demokratija kaze samo morno, demokratija je izmisljenja da zamijeni fasizam koji je shhvatio da puskom ne ide, sad demokratija pokori sve. Uzas.

sebastian
2 godine prije

Bojim se da ima jako puno podkapacitiranih ili ako ne njih,a onda sigurno puno onih hipnotiziranih strahom i panikom.Kaže se mudar čovjek vidi na početku kamo neki put vodi,pametan to shvati na polovici puta,a budala tek na njegovom kraju.Probajte sami zaključiti koliko je trenutno budala oko nas.

Poznavalac prilika
2 godine prije

“Na nečijoj djeci to moramo ispitati da bi moje dijete bilo sigurno”

To govori babetina koja nema djece.

A najpravilnije i moralno najispravnije bi bilo zakonski obavezati sve koji su uključeni u razvoj novih lijekova i cjepiva od samih znanstvenika koji na tome rade pa do rukovodilaca njihovih ustanova ili kompanija po čijewm nalogu rade da to najprije isprobaju na sebi. Tek kad ta faza ispitivanja završi moglo bi se prići testiranju na dobrovoljcima i dalje kako se to već radi.

Zoky
2 godine prije

Strašno javno to govori jeli ovo normalno. I govori i još nije u zatvoru ?

3%er
2 godine prije

Zapravo, gđa. Alemka je ovom izjavom – svjesnom ili nesvjesnom, u to ne ulazim, napravila najbolju moguću anti-reklamu za cijepljenje. Ovo se treba vrtjeti po svim dostupnim kanalima komunikacije, počevši od danas pa do dana kad ovaj cirkus ode iz grada. Hvala Vam, gđo. Alemka, od svega srca, što vlastiti grob kopate sami.

Smokva
2 godine prije

Vješala

2 godine prije

h ttps://www.youtube.com/watch?v=5AcwcdSVvVc
Fauci plaćao stvaranje “monstrum” virusa i nakon što mu je to dokazano promijenio definiciju GOF(gain of function) pokusa na stranicama NIAID-a.

h ttps://www.youtube.com/watch?v=ypCCGcHUgSk
Svi mailovi koji dokazuju da fauci(usa beroš)laže,na saslušanju u senatu.
Ti su ljudi svi bolesni u glavu.Čisto nepatvoreno zlo.

h ttps://www.youtube.com/watch?v=cuA9hfR3jFo
gof, fauci

čudila se aman ja
2 godine prije

…čitam između redaka, ona ovim poručuje: pomozite, ljudi, vjera mi brani da se sama ubijem,…

MKD
2 godine prije

Odmah uhitite ĐaVolicu i na lomaču po kratkom postupku bez suđenja.

hope
2 godine prije

ljudi,osvijestite se konacno!pogledajte na dokumentarac.hr “kako se planirao sah-mat covjecanstvu”koji je objavila “la gazzetta”26.srpnja 2012god!pocnite nesto konkretno raditi i djelovati.ovo kuckanje po tipkovnicama i izrazavanje cudjenja i nevjerice postalo je tragikomicno!!!

Saurus
2 godine prije

Sramota i ovakva vještica predstavlja sebe znanstvenicom i položila je prisegu hipokratovoj zakletvi još uz to smatra se velikom katolkinjom vjernicom kao što su je promovirali neki portali npr. Bitno .net, jadno i žalosno od nje, rekao je Isus Krist za takve bolje bi im bilo da se nisu ni rodili i da su mlinski kamen objesili o glavu…

Građanin x
2 godine prije

Ovo da nije tragično bilo bi smiješno.

putnik
2 godine prije

Pa ovo je zapravo istina i lijepo je da ta istina napokon izlazi na vidjelo. Ako ste ikada hodali Parizom, Londonom, Barcelonom, ili nekim drugim velikim zapadnoevropskim gradom te se divili ljepoti arhitekture, tada ste se jednim dobrim dijelom divili onome sto je izraslo na tudjoj nesreci. Naime sve te velike kolonijalne sile su izrabljivale, mucile i ubijale doslovno milione nesretnika na drugom kraju svijeta. Zbog nafte, na kojoj pociva nas zapadni svijet vec vise od 100 godina su takodjer mnogi patili, prvenstveno na Bliskom Istoku. Takodjer, zbog nafte su patili i mnogi znanstvenici cija su istrazivanja unistavana, skupa sa njihovim karijerama, da ne bi na svjetlo dana izisli izumi koji bi nam donijeli nove, ciste tehnologije i unistili njihov monopol. A svima skupa nam je cijelo vrijeme mozak bio ispiran kako zivimo u najboljem mogucem svijetu, demokratskom kapitalizmu, i kako je nasa civilizacija predvodnik slobode. Cijele drzave su unistavane… Čitaj više »

Inom
2 godine prije

Metak u Čelo

Marijana
2 godine prije

Ne mogu otvoriti video

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.