Procurio snimak srpskog političara Velje Ilića koji je grubo, ali s pravom, napao izvršitelje koji su mu blokirali račun (Video 18+)

Velja Ilić

Velja Ilić, srpski političar vrlo oštrog jezika, snimljen je u uredu izvršitelja koji mu je blokirao račun. Nešto slično imamo i u Hrvatskoj, gdje se na temelju ovrhe jedni bogate, a drugi plaćaju i trpe. Grube riječi nisu naš stil, ali nekad čovjek više ne može trpjeti nepravdu. Velja Ilić ima puno pravo, jer na Zapadu nema blokiranja računa i prinudne naplate bez sudske presude. Onaj tko je dozvolio da u zemljama bivše Jugoslavije pojedinci uzimaju ulogu suda, doista nije imao dobre namjere. Video je prepun psovki, tako da nije namijenjen djeci.

Izvršitelj
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Siniša
4 godine prije

LP…..nadam se da ste se prvo razpitali ko je ko na političkoj sceni Srbije.

Red Dog
4 godine prije

Doklen, bratjo i sestre, cete kukati na izvrsitelje?
Oni su kicma kapitalizma. Oni odrzavaju sveto pravo vlasnistva. Oni odrzavaju svete principe da se ugovori moraju postovati i racuni placati. Jer ako cemo iskreno, ne bi vas oni posetili da ste platili svoje racune. Ti momci i cure su ponos i dika kapitalizma. Heroji, a ne zlocinci.
Sta hocete? Terapiju ili da vam prestaju uzeti stvari?
Ako hocete terapiju, nastavite sa kapitalizmom. Jer ce se ovrhe nastaviti. I bice gore.

Oko
4 godine prije

Ovo je blaga verzija Velje i za njegove standarde kulturno ponasanje. On ode u belu kucu i konsultuje se sa delegacijom da li da se zrtvuje za Srbiju i nagna babu ( Olbrajtovu), Ruzna je ko noc ali ima dobre butkice.

Majk Majers
4 godine prije

Popovi, topovi pa lopovi, kako je to Balašević lipo sročija

Son of Alerik
4 godine prije

Ovršni zakon je doveo do stotina tisuća ovrha i blokiranih računa. Ustoličio je kliku koju zovemo ‘ovršnom mafijom’ – neki banditski polusvijet u kravatama koji živi od tuđih muka.
Ali za ovrhe nije kriv Ovršni zakon. Nisu ovršitelji oni koji nisu platili račune, nego ovršeni.
Razlozi neplaćanja su različiti. Netko ne plaća jer neće, netko jer ne može. Uzrok je u nedostatku novca u sustavu. Odnosno sam sustav koji zakonito kanalizira novac na točno određene točke. Zato i imamo rast štednje s jedne strane i rast ovršenih s druge. Novac se prelijeva od jednih prema drugima.
Dosad smo svi morali naučiti u kakvom sustavu živimo te naučiti kako se zaštititi, kako držati glavu iznad vode. Oni koji to još nisu naučili, naučit će ili propasti.

Ivan
4 godine prije

Da li vi uopste shvatate o cemu se radi ovde? Pitanje upuceno redakciji. Ovde su psovke najmanji ma nikakav problem. Barem su u duhu Balkana, kome se ne svidja eno mu Jevrope civilizovane. Vi ovde predstavljate Velju kao borca protiv izvrsitelja jer mu uzimaju njegov novac? Koji njegov novac, to je novac ukraden od mene, da, mene i ostalih gradjana Srbije.Novac ukraden od projekata placenih iz budzeta u koji gradjani Srbije i ja uplacujemo sredstva. I sad, kad vise nije u vlasti, sad je nasao da moralise. Lopovcina licemerna.

Son of Alerik
4 godine prije

Treba svakako ne presutjeti postojanje barem jednako mocne mafije poput ove legalne ovrsne. Rijec je o milijunasima koji su se milijuna dokopali na neplacanju racuna. U crno su zavile tisuce radnika, poduzetnika i nitko im nista ne moze. Da, postoje dva pola koji se uzajamno podrzavaju, a ceh placaju nezasticeni gradjani.

SERJOZA
4 godine prije

Velja je jednostavan i udara u zivac bolesnog rezima…svi bi tako reagovali jer je to organizovana mafija koja koristi marionetski sistem da zelenasi ljude…Velja je legenda i narodni covek…

Nik
4 godine prije

Hebo vas ko vas napravio….ti si ih napravija ti i svi politicari na ovom balkanu hebo vas ja sta ste svi zajedno to dopustili….

Pametnjakovic
4 godine prije

Lepo rece neko , jebes narod koji trpi ovakve kriminalce . Nije istina da na zapadu postoje izvrsitelji ovako kao kod nas u Srbiji . Naplata racuna postoji , kazne , kamate takodje , ali nije to toliko surovo kao kod nas. Medju izvrsiteljima , komunalcima i slicnima se sakupio najveci olos koji ne radi nista vec zivi na tudjoj muci . I to se mora prekinuti. Cak i oni sami ako to ne uvide preci ce uskoro crvenu liniju i neko ce to platiti glavom . No evo vam jedne lepe price . Moj rodjeni brat pozna coveka koji je svome sinu porucio jasno i glasno sledece , kad mu je sin napomenuo da bi mogao da se zaposli ko izvrsitelj , jer se prethodno uclanio u SNS sektu . Otac mu je porucio da to ne radi i ne bruka familiju , jer niko u familiji nije bio… Čitaj više »

Vlad
4 godine prije

Ne sme se zaboraviti da je isti taj sa svojom klikom i uz pomoć svojih protežea iz USA (USAID bila glavna pomoć u implementaciji ZIO) bio u Skupštini kada se izgalasavao ZIO – zakon o izvršenju i obezbeđenju kojim su uvedani privatni izvšitelji. Tada se nije bunio.

Omca lemi
4 godine prije

Čika Velja Teljaka ili skraćeno GOVECE treba da zove kuma DZEMA SKRACENOG da gi sve pobije sa LASERSKI ZRACI i katanci

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.