Prof. Momčilo Milinović otkriva kako Kina posjeduje oružje koje nema ni Rusija ni Amerika

Momčilo Milinović - Kineske rakete
21 komentar

Kina postaje nova svjetska sila koju se mora slušati i uzeti u obzir. Profesor Momčilo Milinović otkriva brzi napredak Kine u raketnom naoružanju. Zadnja vojna parada otkrila je nova oružja, koja analizira i objašnjava profesor Milinović koji je jedan od vodećih stručnjaka za sustave naoružanja.


Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Podravec
4 godine prije

Razlika je ta da Rusija,u slučaju napada,Rusija mora braniti svoju vlastitu obalu, (znači izlazak iz mora na Rusko kopno) dok Kina mora braniti prvi i drugi otočni lanac, udaljen od Kineskog kopna! Samim time postoje razlike u količini i vrsti raketa koje su prikazane!

čitalac
4 godine prije

Sad im Rusi prave još i sistem za rano upozoravanje.
Imaće Rusi u dogledno vreme velike probleme: sa jedne strane zapad, sa druge Kina. Za očekivati je da će se jednom dogovoriti na račun Rusije.
Kao što su se već jednom.

Ante
4 godine prije

Kina već sada ima sustave za prepoznavanje lica instalirane po cijeloj Kini, to znači da mogu osim nadzora nad građanima nadzirati i vojno osoblje Američkih ” diplomata ” To jest onih koji bi inače slobodno šetali u Kini i sastanćili sa takozvanom ” oporbom ” Jer rana prevencija je bolja od bilo koje rakete. Još kada Kina razvije vlastitu umjetnu inteligenciju koja će još efikasnije nadzirati strane teroriste prerušene u diplomate onda će biti još efikasnija u sprječavanju onoga što se događa u Hong Kongu.

avatar
4 godine prije

Na stranu Kina Rusija i S:Korea ali milina je slušati čovjeka koji očito savršeno vlada materijom kako na jednostavan način nama laicima približava složeni sustav raketne tehnologije.

evinfruqwefucqwuedcuweudcnwudscw
4 godine prije

Kina je sa onim mimohodom pokazala opaku moć, fali joj što više podmornica sa nukleusom koje bi krstarile Pacifikom i novi bombarder koji bi nosio rakete sa nuks glavama. Nisam prije volio profesore ali profu Milinovića obožavam slušati i gledati.

Max Payne
4 godine prije

A vi kao znate šta Rusija ima i s kim Rusija ima tajni deal za onu tehnologiju koju vi jer ste ozbiljan portal ne uzimate u obzir. I tu se slažemo jer ni nama nije u interesu da znate za takve stvari. I profa kao zna šta Rusija ima, proveli ga kroz tajne baze i pokazali mu. Ameri možda nešto znaju jer Rusija ne želi sukob sa eventualnim budućim saveznikom koji se treba pročistiti od Izabranika. Imaju i Ameri nešto od te tehnologije ali Rusi sad imaju bolje. Nuklearne bombe su igračke za djecu i slobodno Kinezi paradiraju sa svojim petardicama. Mogu ih uvesti i u vrtiće neka se djeca igraju jer ovo što ozbiljni portali ne uzimaju u obzir to Kina nema. Samo Ameri, Rusi i neke privatne vojske koje nisu pod kontrolom nijedne države. Pa neka se slobodno kur*e sa ICBM petardama za predškolski uzrast. Manimo se dječjih… Čitaj više »

Max
4 godine prije

Čovjek stvarno genijalan

Drajzer
4 godine prije

Pratim prof. Milinovića redovno, i zaista je zadovoljstvo slušati ga. Neki mu zameraju što sa takvim oduševljenjem priča o oružju za masovno uništenje, ali činjenica je da se profa ne oduševljava destruktivnošću, nego samom raketnom tehnologijom i idejnim rešenjim implementiranim kroz istu. Čovek je svestrano obrazovan, elokventan i krajnje simpatičan a vrhunski je stručnjak u ovoj oblasti i šteta što je u penziji. Oduševio me kada je par puta Lazanskog naklepao po ušima kad je ovaj pokušavao izigravati stručnjaka u oblasit gde profa briljira. Sa ovom čovekom bih rado popio pivo i častio ga večerom.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.