Prosvjedi u Francuskoj protiv kurtona diktature se nastavljaju – Vlast je uplašena jer nitko ne zna što će biti u rujnu mjesecu

Prosvjedi u Parizu - 2021
77 komentara

Prosvjedi u Francuskoj protiv kurtona diktature se nastavljaju – Vlast je uplašena jer nitko ne zna što će biti u rujnu mjesecu kada počinje školska godina. Vlasti su najavile cijepljenje djece od 16 godina bez pristanka roditelja, a ispod 16 godina priznaju pristanak samo jednog roditelja, što stvara konflikt unutar obitelji.

Prosvjede organiziraju četiri skupine svih političkih profila. Za zada provokacije ne padaju na plodno tlo, jer oranizatori prosvjeda paze da sve prođe u miru. Francuska još nikada nije zabilježila sličnu masovnost na prosvjedima koji su održani u kolovozu mjesecu.

Jedino sindikati ne žele izaći na ulicu iako im se članovi nalaze u agoniji.


Pretplatiti se
Obavijesti o
77 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sly79
2 godine prije

Svi su se sprdali s Francuzima, a posebno Ameri zbog WWII, međutim ja vidim jedan od rijetkih buntovnih naroda koji ustraje u pravima na zdrav i slobodan život, koji ne prihvaća tiraniju i teror. Za to vrijeme, mi veliki ratnici Hrvati samo šutimo. Jedan sam na milijun koji ne nosi masku nigdje, vodim privatne bitke svaki tjedan i pitam se gdje su drugi. Mogu shvatiti da nisu iste mjere na snazi, nismo ni Francuska, a ni Australija (još), ali udarili su nam na djecu prošle jeseni, pa i dalje većina “p” šuti i spušta pokorno glavu.

AJeTo
2 godine prije

Ultimatum je postavljen, samo su dvije opcije.

špic-papak
2 godine prije

Ili……ili….

HEKPCT
2 godine prije

U Izraelu 58% hospitaliziranih pelcovani. Kod Beroša ni jedan. Kako to? Kako to?

Medo
2 godine prije

Kako god. Ali bez da se ta banda zaziba na banderama nema promjena. To su kukavičja govna. Deset okacis na bandere i ostala gamad shvati poruku. SMRT FAŠIZMU.

Martin
2 godine prije
Bosanac
2 godine prije

Dakle @subotom Vakcinisani na utakmice nevakcinisani na prosvjed, nedjelja kolektivni odmor. U ponedjeljak svi mrš na pos’o” – privremeni koncept koji je izgleda usvojio UO Francuskih robovlasnika.

Max
2 godine prije

Naprijed sinovi domovine.

KISIK
2 godine prije

Otišlo podvuda predaleko.
Zvijer je došla po plijen.

tihobl
2 godine prije

Vlast je uplašena jer nitko ne zna što će biti u rujnu mjesecu

Evo ja znam – bice novi talas i novo zakljucavanje u Francuskoj.

Dragica
2 godine prije

Zemlja predvodnik u borbi protiv nečovječnosti,prva u borbi za slobodu. Pridružimo im se.

Throne
2 godine prije

pogledajte video na dokumentarac. hr Eksplozivno svjedočenje dr. Vladimira Zelenka pred izraelskim Rabinskim sudom (Ma’aleh Adumim Bet Din) o cjepivima protiv COVIDA – s prijevodom

VelikiMislilac
2 godine prije

Prestanite lagati ovaj napaceni narod – prosvjednika 30% manje nego prije tjedan dana, preko 70% svih francuza vec cijepljeno a ostali ce kad se vrate s godisnjeg. Ova saka jada koja je nasjela na razne teorije zavjere ce i ostati saka jada

SalamonElla
2 godine prije

Mislim da svi vec shvacamo sto se desava.. dajte neke sugestije sto da se radi.. kod nas na poslu poslodavac vec (iz nekog razloga) trazio popis svih zaposlenika o tome jesu li cijepljeni ili ne..

Tvrđa
2 godine prije

Kad bi političare ispitali da odgovore zbog cega žele cijepit,baš me zanima odgovor?Da ih ispitaju kao prije 100 g ,onda nema laži?

Davidschwartz
2 godine prije

Bravo, Francuzi, a u rujnu još žešće – NE cijepljenju!

Jery
2 godine prije

Ista politika, isti nastupi politicara i kvazi stožera, jednako opremljena debilna policija! Kome još nije jasno o cemu se radi? Oni su pokrenuli nasilje i neka se ne čude da če jih nasilje odnesti!

Josip Skok
2 godine prije

Podrška slobodoljubivim Francuzima i Francuskinjama. Ljudi, ne dajte se maltretirate od manjinske elite guzonja. Past će oni kao i Bastila.

Ana
2 godine prije

U Francuskoj je vlast nikad vise psihopatska i izdajnicka, nikad manje uplasena!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.