Prosvjedi ugostitelja u Banja Luci – Stanivuković se obraća narodu (uživo)

Stanivuković
89 komentara

Upravo se održavaju prosvjedi ugostitelja u Banja Luci kojima je dosta mjera i žele živjeti. Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković razgovara s prosvjednicima i poziva članove Skupštine da izađu pred narod.

Treba se dobro paziti manipulacije, jer održavanje mjera zahtjeva i novo zaduživanje koje će sutra izazvati nemire zbog dužničkog ropstva. Bitno je samo da svatko živi od svog rada, a ne socijalne pomoći koja se financira novim dugom. Draško Stanivuković je tijekom govora mudro prebacio nezadovoljstvo na Milorada Dodika, čija se karijera gasi. Savjetnici Draška Stanivukovića znaju svoj posao kada se tiču razgovori  s narodom.

Draško Stanivuković ima priliku postati heroj ili izdajica. Postane li heroj i odupre se strancima koji svakodnevno vrše pritisak na Bosnu i Hercegovinu, te raskrinka manipulaciju, biti će zapisan u povijesti. Odluči li se poslušati strance, te podupre mjere, a onda troškove pokrije preko proračuna tj. novim zaduženjima, biti će maknut prije nego će biti maknut Milorad Dodik.

Draško budi heroj, skini masku i stani uz svoj narod, a ne organizatore Plandemije. Sve će se uskoro saznati…

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
89 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kalimero
3 godine prije

Pa taj moze jedino otic u septicku. Odma prepoznam kanalizacioniste.

Kalimero
3 godine prije

Pogledajte fotku .svima.se vidi.saO jedno oko. Oko novinarke je cisto gnjusno zlo

Max
3 godine prije

Opravdan prosvjed.

ledeno doba
3 godine prije

ne poznajem dovoljno situaciju u BiH, ali čim momak ima savjetnike, kako se kaže u članku, odmah se u meni budi sumnja…

ali čak da on i ima iskrene namjere, da bude protiv plandemije, slabašan je da nešto učini sam… zna se što se desilo predsjedniku Tanzanije, kao i onomu iz Burundija

TiranKinstant
3 godine prije

protiv mjera s maskomjerima

Marko
3 godine prije

Nije mi jasno zašto prosvjednici nose maske? Pa znaju li protiv čega prosvjeduju?

tihobl
3 godine prije

A da li je bilo sinova politicara?

tihobl
3 godine prije

Da se ne bavimo neozbiljnostima (vlast pravi demonstracije protiv korona mjera koje je donijela!!!) jedna ozbiljna vijest:

Светска здравствена организација потврдила је да људи могу вирусом ковида да заразе псе, домаће мачке, визоне, лавове, тигрове…

U prevodu – bice obavezne vakcine i za pse i macke. Ali i tu ima jedna kvaka – prosloga mjeseca su ruski veterinari objavili da su razvili vakcinu za pse i macke. Vec gledam sta ce se desavati za nekoliko mjeseci – Brisel ce donijeti odluku da se moraju vakcinisati psi i macke, rusku vakcinu nece odobriti, a drugih nece biti, naredice strogi karantin za pse i macke. Evropske zemlje zaposlice dodatne sintere da hvataju pse i macke koji krse korona mjere. Slijedi novi cirkus i nove parole: zastitite vase kucne ljubimce koji vas neizmjerno vole ili zastitite one koji ne mogu da se zastite sami.

Aleksandar
3 godine prije

Upravo sam vas preporucio drugarima koji ne favorizuju net kao mesto informisanja, zbog obilnih lazi kojima je filovan, ali se nadam da ce uvaziti moje misljenje i dati vam sansu, jer je svakako zasluzujete. Hvala sto postojite! Poruka u nastavku…
“Ovaj hrvatski portal “LOGICNO” je jedini za koji znam na netu, a da ne lazu i manipulisu kroz njega. Odlican je sa tematikom (zivot, svet, politika), ozbiljan i sa proverenim informacijama. Jednostavno rade svoj posao kako treba i zato su “profi”. Komentatori su vecinom Hrvati, Srbi i Bosanci. Mozes procitati kroz te iste komentare kvalitetne informacije koje dopunjuju sam clanak. Takodje ti daje na uvid kako neka tematika deluje na odredjenu regiju, posto su komentatori sa prostora stare SFRJ.” Pozdrav iz Beograda.

Siniša
3 godine prije

Tiho crveni kmeru, ne čini nepravdu.
Elem…maska vam preča od svega šta ovaj mladi čovek čini, nije mi jasno ali ok jer i jedni drugi se samo vrte oko toga da je sve drugo dobro zapostavljeno.
Mladi Stanivuković zaslužuje mnogo više pažnje ovog portala, mnoooogo više a logičarima predlažem da zaprate njegov kanal i njegov rad pa neka sami donesu sud.

diufnviusndvunsdufns
3 godine prije

Dodiđa i Stani imaju istog poslodavca, naivne prevari različita retorika i kao “sukob” njih dvojice. Stani je ono što je Dodiđa bio poslije rata, kako su se klorofilni pecali na njegovu retoriku dok ju po zapovjedi nije promjenio. U zadnjih desetak godina srbe je toliko dobro programirao svaka tri dana govoreći nešto u stilu Srpska izlazi BiH propada i sve tako neprestano desetak godina. Sad Stani srbima a i ostalima priča bajke a naivni se opet pecaju misleći da je audio njegovog trbuhozborca istina nesvjesni uticaja na percepciju koje ni nemaju.

zagorski
3 godine prije

Molim autora onog linka koji sumnja da maske i testovi sadrze parazite,da jos jednom objavi,ne mogu vise naci.

zagorski
3 godine prije

imam resurse i frendove koji bi mogli pomoci. Redakcijo,pomogni.

Vidimanemogunista
3 godine prije

Tututututtuuu,tu nema pameti! Ova ludorija ide do kraja,svakim danom je sve ludje,mediji su najludji od svih.Pitam se da li postoji normalan novinar. Pa opet mozda sam ja lud,Gibraltar procjepio svih 38 stanovnika,nema vise maski jupiiiii! Piscu clanka u jutarnjem treba zasiti masku na lice i injektirati govna u zile svakih pet minuta.Samo nitko im nije rekao se snima iduca sezona,sponzori dobri stari znanci. Koliko ima razlicitih stvarnosti je zbilja fascinatno,ima slucajeva da se zivi pod istim krovom a zive totalno razlicite stvarnosti u istom vremenu i prostoru. Ova plandemija je totalni dokaz da je realnost drugacija od osobe do osobe i da svatko projecira svoju realnost. Jos jedan primjer su oni koji traze bakterije po Marsu a prave se da ne vide NLO-e kako se vozaju iznad nasih glava od kad postojimo na ovom virtualnom komadu stijene. Pogledao dobar dokumentarac o Kongu(inace to mi je nesto najdraze za gledat,pored zivotinja),kad… Čitaj više »

Muppet shou
3 godine prije

A STA CE IM PELENE NA USTA?

Tvrtko
3 godine prije

Nemoj tako, pa ipak je on obilazio švedske tečajeve za svjtske lidere koje je organizirala švedska kraljevska obitelj, nije to mjesna zajednica Kozari Bok. Ako to nije dobra referenca, što onda je ili je možda strani maještenik i sada je vrijeme da opravda novac uložen u njega ?!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.