Putin je naredio nuklearnim snagama da budu u najvišoj pripravnosti

Putin u opasnosti
154 komentara

Taj potez dolazi kao odgovor na ‘neprijateljsku’ retoriku najviših dužnosnika NATO-a, objasnio je ruski predsjednik Vladimir Putin. Amerika huška europske zemlje na masovne sukobe s Rusijom, šaljući im oruže i obećanje da ih neće napustiti.

Predsjednik Vladimir Putin stavio je u nedjelju strateške snage za odvraćanje u “posebnu” pripravnost, najavljujući taj potez tijekom sastanka s ruskim ministrom obrane Sergejem Šojguom i načelnikom stožera Valerijem Gerasimovim. “Zapadne zemlje ne poduzimaju samo neprijateljske akcije protiv naše zemlje u gospodarskom području. Govorim o nelegitimnim sankcijama kojih su svi itekako svjesni. No, i najviši dužnosnici vodećih zemalja NATO-a daju agresivne izjave i protiv naše zemlje”, rekao je Putin.

Uskoro opširije…

Pretplatiti se
Obavijesti o
154 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
preseren3
2 godine prije

Rekoh, ovo je vruče!
Kad su Francuzi zarobili Ruski teretni brod, koji je plovio kanalom, a zapadne države ugasile RT na internetu… NATO traži kavgu!

Kapetan Mik
2 godine prije

Oslobadzaju tvoju guzu eksteritorijalnim torpedima

Medo
2 godine prije

Kubanska kriza je za ovo svađa djece u vrtiću.
Itko ima kavih vijesti vezano za Kalinjingrad?

Peter Tosh
2 godine prije

Jasno je da kabala pasti nece prije nikoga. Ako dodju u skripac, u najbolju ruku idemo svi skupa u bozju mater.

preseren3
2 godine prije

Neču odgovarati na podkomentaru, jer to važi za sve.
Kako je počeo rat SAD protiv Vietnama?
Potražite Tonkin incident na netu.
Kako je počeo napad Njemačke na Poljsku?
Potražite “polish attack on radio station”, kad su Njemački vojnici, preobučeni u poljske uniforme, napali radio stanicu.
Sa takvim malim FALSE FLAG napadima, POČINJU RATOVI!!!
Zato, dečki, ili učite istoriju, ili kopajte zemlju. Toplo je.

Ingerman
2 godine prije

Zanima me tko je od komentatora bio dovoljno dugo u Ukrajini i Rusiji te upoznao i male ljude i elite te moze neki sud donijeti iz vlastitog iskustva i spoznaja? Osobno sam bio i po vise puta obje zemlje, putovao vlakom,zrakom i autobobilom, upoznao razne vrste ljusi i moje misljenje je da je svaki dan dulje ovog rata Putinu blize odlazak s vlasti. Ja volim Rusiju, Putina bas i ne ali nisam bio ni neki njegov antifan ali ovo sad je po meni totalno pogresna procjena

mrdo
2 godine prije

Vidjet’ će zapadni imperijalisti i državni teroristi kako musa dere jarca. Rusija nije slaba i bespomoćna poput Jugoslavije, Grenade, Iraka, Libije, Sirije, Jemena, Afganistana itd.

Mali zloco
2 godine prije

Ajd uzdravlje, bar cemo se osloboditi Covida-19 i Kabale.

Packo
2 godine prije

Koji Luzer ovaj putin , 4.dan “operacije” mu “armada” zaglavi totalno ni metar vise da osvoji pa moli ukrajince za pregovore. Sace jos kapitulaciju da podpise ukrajincima

Packo
2 godine prije

Putin kapituliru posle 4.dana ratovanja i logistika i sve mu otkazalo i to jos na 100km od ruske granice , bolje bi mu bilo da je ušo u Nato kad su ga zvali bila bi manja sramota

Legendarni Grk
2 godine prije

Neki ruski tenkovi su ostali bez goriva.
Dolazi ukrajinac autom do tenka i pita ruske vojnike:

“Hoćete li da vas prebacim do Rusije?” pita čovjek iz automobila, na što se ruski vojnik u tenku nasmije.

2 godine prije

Uskoro prestaje navijanje za ove ili one,očigledno.ovo u Ukrajini ne smije potrajati predugo,jer to bi mogao biti THE end.reset koji nismo očekivali.htio sam samo naglasiti da sam se udaljio od portala zadnje vrijeme jer je razina komentara i komentatora drastično opala.cast izuzecima.spominjanje majki,uzimanje tudjih nadimaka,klasično trolanje,dizanje najnižih nacionalnih strasti..a portal logično slabo reagira na to.jos jednom,cast izuzecima koje je uvijek zadovoljstvo procitati.hvala i sretno svima.

hiber
2 godine prije

Znači popušio je rat. Sad smo u jeftinom filmu b produkcije sa ludim negativcem koji živi u svom svijetu. Zapravo je on vise problem onih oko njega koji ga trebaju odvesti u nadležnu ustanovu. Kako je iostalom mislio dobiti taj rat, kad se poskliznuo na špijunskoj procjeni? Čim nuklearno oružje prestane biti oružje odvraćanja, već prijetnji agresije na drugu zemlji gubi svrhu jer nema crvenu liniju. Sad je to kriminilac sa pistoljem i legendarnim: pare ili život. U ovom slučaju Kijev ili svijet. A sutra vec u vasem gradu. ..

Max
2 godine prije

Sad sam to vidio na Ruskoj tv. Svijet je na rubu opstanka. Dragi Logičari ako se više ne čujemo bilo je časno pisati s vama.

mrdo
2 godine prije

Hiber, Packo i ostali pušači propagande. Zove vas Zelenski da se borite zajedno sa nacistima bivše Ukrajine.

Zelensky invites foreigners to fight for Ukraine
The president has established an international legion for foreign volunteers amid conflict with Russia

rt.com/russia/550755-zelensky-invites-foreigners-fight/

Partizan
2 godine prije

Neka. I ja bih isto postupio da sam na njegovom mjestu.

Nije jeste
2 godine prije

Ovo je logican odgovor na pretnje sa zapada, posebno iz Britanije. Putin je pokusavao 20 godina da prica sa njima ali ne vredi. Sada ide do kraja da ih razmontira. Kinezi mu cuvaju ledja. A trolovi nek zaprate na Telegramu stranicu: Intel Slava Z , pa nek vide uzivo kako Rusi navodno gube rat.

nepoželjni
2 godine prije

U scenariju plana dijela novog poretka, koji je sada ušao u operativnu fazu, zasigurno je predviđena mogućnost upotrebe taktičke nuklearne sile Rusije, ako se NATO odvaži napasti Ruske postrojbe u Ukrajini (to sam napisao u jednom komentaru 23.01.2022.) …pa se sada uopće ne čudim, jer se jedan dio prognoze već ostvario (upad u Ukrajinu na koji NATO ostaje po strani a korona istog trenutka postaje trećerazredna “vijest”). Siguran sam da će, tko god se sa strane umiješa na ovu scenu, mimo (usuglašenog) scenarija, dobiti po nosu i da će odgovor biti upravo proporcionalan snazi umješača (što veća vojna sila to jači udar, pa sve do nuklearnog)…. (vrlo moguće da će sljedeći lorak Rusije biti sličan potez prema jednoj ili svim trima baltičkim “državama” naročito ako dozvole NATO-u da dovlači novu vojnu silu prema njenim granicama) Rusija ide na sve ili ništa…. a ne vidim prave sile i pametnog razloga da… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Mrčikola
2 godine prije

Ne bi čudilo da dogovore po jednu “recipročnu” atomsku(može i kakva zamjenska samo da je s “gljivom”) da se više ne zayebaju sa “ratovima”, religijama, ideologijom, rušenjem ekonomije, terorizmom, koronom, zelenim terorom, CO2 agendom, hakerskim i “cyber” napadima.
Ovako “zapale” par atomskih i za tren ovce “pocjepe protiv radijacije”.😁

Subaru, pratiš li “događanja”..,pridržavaju li se “akteri” originalnog scenarija..? 😁

Packo
2 godine prije

@mrdo. Ma boli mene djoki za ukrajinu i zelenskija , nego kako se ovde aplaudiralo i podizalo rusku armadu i putina i kolku tehnologiju i rakete i konstantno po nekim vezbama a sad jih gladni i zaostali ukrajinci gaze ko male mrave , koja patetika od patetike , kolaps ruske božje armade za 4.dana. Pa tito sa partizanima bi bolje prošo od ovog putina

Packo
2 godine prije

Da sam ja na njegovom mestu ja bi bar probo spojit krim sa donbasom pre zavrsetka rata to je nekih 100km da bi bar nesto uzeo od ove operacije , ovi kolko su nesposbni i krim če izgubit

farree
2 godine prije

Njemci su upravo izglasali 100 milijardi € ratni budžet i očito se spremaju da sprže preživjele od korone na ruskom frontu. Vjerojatno je za przenje predvidjen veliki dio balkanaca koji se tako lako daju napaliti

Selena
2 godine prije

Pre par meseci, na velikoj konferenciji za novinare koja se organizuje svake godine u Rusiji, Putin je istakao da je svaki pokušaj obuzdavanja napretka Kine uzaludan, dodajući: ,,Kina je sledeći vladar sveta”.

Гавран
2 godine prije

Moja supruga se dala na proučavanje radiozaštitre i dekontaminacije. To joj je inače i šira struka. Kod černobilja je na primer bilo bitno više puta dnevno mokrim krpama brisati prašinu i bacati krpe. Usisivači nikako. Juga je bila PRVA zona kontaminacije, Ukrajina, Poljska… NULTA grupa . naši zvaničnici su rekli: Slodbodno šetajte decu po friškom luftu… Nedaj bože.

Netko ne bitan
2 godine prije

Svi zapadni mediji govore o rasturanju i propasti ruske invazije, kako ih Ukrajinci zaustavljaju. Objasnjenje je jednostavno. Radi se o fake invaziji. Ukrajinci unistavaju nepostojecu invaziju. Sve je to predstava medija sa zapada. Istih onih koji su nam dvije godine govorili svaki dan koliko je zaraznih a koliko umrlih. Pa kad su i majmuni na grani shvatili opseg lazi krenulo se sa nastavkom sijanja straha invazijom. Sam Putin je rekao da je naredio specijalnu vojnu operaciju. Unistavanje ukrajinske armije iz zraka i denacifikacija, sto znaci eliminacija nacističkih formacija stacioniranih mahom u Dombasu na istoku. Ovo prvo uglavnom zavrseno u prvih tri dana, a ovo drugo ce isto biti u kratkom roku. Vidite i sami da nigdje ruskih tenkova u velikim gradovima,a oni se grcevito i uspjesno brane, majko mila. Za klasicnu invaziju treba pola miliona vojnika i 5000 tenkova. Bas me zanima kako ce Zelenski zavrsiti ovu predstavu. Moguce da… Čitaj više »

abc
2 godine prije

Putine prve nukice pošalji pirgavim otočanima, da se malo zagriju. A posle njih sravni sa zemljom Berlin, Brisel i Pariz. Fašistički gej nakot treba što pre potamaniti.

Zagten
2 godine prije

Ono sto zovu nuklearnim oruzjem ne postoji, tako da nema brige. Jos jedna patka, poput “leta na Mjesec”.

Z29
2 godine prije

Foreign Secretary Liz Truss has said she supports individuals from the UK who might want to go to Ukraine to join an international force to fight.

She told the BBC it was up to people to make their own decisions, but argued it was a battle “for democracy”.

She said Ukrainians were fighting for freedom, “not just for Ukraine but for the whole of Europe”.

rade
2 godine prije

Slijedeci Putinov potez je raketni napad na jednu Nato clanicu,a na vrhu liste su zemlje koje salju oruzje ukrajini.Zatim ce cekati na odgovor Amerike,ustvari clan 5 Nato ugovora, ali on nece doci.Amerikanci ratuju samo sa slabijima,a Rusi to sigurno nisu.Onda ce Nato pakt i njegovo postojanje doci u pitanje.Danasnji pregovori nece uroditi plodom I Rusi ce poceti ravnati Ukrajinu.Uzet ce 40% Ukrajine,a ostalih 60% ce sravniti sa zemljom i tako izazvati veliku izbjeglicku krizu,5-7 milijuna ljudi ce otici u EU.To ce biti veliki problem za njih.Ukrajinci su uglavnom alkoholicari,i svi su oko 100kg teski veoma su ljuti zasto im EU i Nato nije pomogao.Bice jako zabavno kad dodju u EU kao izbjeglice.Rusi ce unistiti gasovod prema evropi tako da ce njemacka morati otvoriti sjeverni tok,sto ce biti problem sa amerikom.

Tupko Glupko
2 godine prije

Rusiju isključuju iz SWIFT-a.

To bi joj moglo inicijalno smanjiti BDP za 5%, ali Rusija je godinama spremna za to, ima svoj sustav Mir, nadam se da je to riješeno i sa Kinezima.
Jako me zanima kako će i čime će EU plaćati plin kada Rusiju izbace iz SWIFT-a.
Jer izvoz voća, povrća i ribe odavno je zabranjen ruskim kontra-sankcijama još 2014. godine, a EU zabranila i izvoz drugih stvari u Rusiju ovim novim paketom sankcija.

Izuzetni svršavaju od zadovoljstva, jer oslabljuju oba svoja najjača protivnika – EU i Rusiju.

Jomla
2 godine prije

Čitam komentare, i samo mogu reći: Niđe pameti!
Uz par časnih izuzetaka…

Samuraj
2 godine prije

Cijeli svijet je licemjeran. “Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna ne vidiš u oku svom?” Suosjećam naravno sa malim ljudima koji samo žele živjeti u miru. Ali gdje su bili sada vrsni političari koji se busaju u prsa i pozivaju na mir kada svakodnevno već godinama traju ratna razaranja u Siriji? Znam, Sirija je daleko, koga briga za nju, nije u našem susjedstvu – sramota. Žao mi je roditelja i sa Ruske i Ukrajinske strane, oni trpe gubitke svojih sinova. Ali trpili su i trpe još roditelji u Siriji, Libiji, Afganistanu, Iraku nastavi niz, pa nitko nije stavljao zastave na profile. Propaganda je odradila svoje, ljudi su pali na priču, konstantno padaju na priču. Ali ne smije postojati nikakva priča koja će nadvladati dobro, empatiju za čovjeka ma odakle on dolazio. Oni koji u Kubanskoj krizi nisu htjeli u vlastitoj blizini rakete te su prijetili nuklearnim ratom,… Čitaj više »

kvaka22
2 godine prije

BREAKING NEWS!!!Anastasia Lenna, former Miss Ukraine joins army against Russian troops.

antikonformist
2 godine prije

We’ll meet again
Don’t know when, don’t know where
But I know we’ll meet again
Some sunny day….

indy
2 godine prije

1962 cc raspoređivanje bojevih glava od SSSR-a na Kubi.Znamo službeno kako završilo na sreču razuma nisu izbrisali čovječanstvo,tj,bacili u neolitik za generacije preživjelih.A di sad razum od SAD-a?Agresije SAD-a po cjelom svjetu nikad prozivane.Izraelci zgađali Amerski prislušni brod davnih godina nikom ništa.Libija,Mali,Sudan,Irak,Jemen itd…Svi krvave ruke imaju i nečistu savjest.I ovakvo cimanje,ta svako normalan bi išo zaštitit pristup dvorištu,figurativno rečeno.Dobro pamtim kad smo gore mi Hrvati prošli od tvz.”prijatelja”,sa sankcijama što nam uveli.E Ukrainci,ko sa vragom tikve sadi……Svjetlo je i bičete dobro samo budite svoji,prihvatite ruku.

Hmm
2 godine prije

Kako je dobro bilo vidjeti još do prije pet dana da ljudi na ovom portalu i drugim alternativnim portalima imaju zajednički jezik u svezi zla zvanog Plandemija. Ujedinjeni pred elitom,bez obzira na vjeru,naciju,boju bla bla,busali se u prsa i govorili provalili smo vas i vaše gojime. Ima nas i nećete nas pretvorit u digitalne zombije. Njihova kula karata se počela lagano rušit…
I sad čitam ovdje komentare ne malog broja ljudi koji se prepucava oko ove umjetne ratne krize kao i svake druge,gdje obični narod strada,staje na ovu ili onu stranu,vrijeđa,psuje… Sve ono što hrani one iste entitete protiv kojh smo bili tako ujedinjeni,na pozitivnom putu prema svjesnosti. U datom trenutku kad se počela urušavat ta kovidomanija,ljudi počeli otvarat oči na globalnom nivou,dešava se Ukrajina.
Mislim da je suvišno dalje išta govorit. A Plandemija nije gotova,da se ne bi varali. Ona se nastavlja na jesen s novim dozama.

Ivan Grozomorni
2 godine prije

Čitam, gledam reakcije ljudi na ovu izjavu ili naredbu Putina. Pa dobro ljudi dali ste vi toliko glupi da niste shvatili poantu ove prijetnje. Nije Putin pomislio atomsku bombi aktivirati na području Ukrajine, u pitanju su članice NATO-a koje se prve umiješaju u Ukrajinski sukob. Po mome mišljenju i isporuka oružja Ukrajini je miješanje u sukob, pa zahtijeva odgovor recimo u vidu bombe koja će se poput kometa spustiti u glavnom gradu države koja potpiruje rat isporukama oružja. Koliko su krvožedne članice miroljubivog NATO-a, umjesto da povuku korak nazad obustave sve ranije dogovorene isporuke oružja, ratne opreme oni doljevaju novo ulje na vatru, i govore evo pobijte se međusobno Rusi i Ukrajinci pa ćemo mi onda doći da vas opljačkano.

drago
2 godine prije

Najnovija vijest.
Prije nekoliko trenutaka objavljeno je da Europska slozna braca uvode zabranu leta za sve Ruske
nuklearne projektile.
Putin se sav napuhao u licu od muke.

Nena
2 godine prije

Brani se čovek od aspida!!
Vidim da su svi proriv njega ,jer želi da ulkloni naciste i teroriste koji vladaju u ukrajini.
A isti takvi ih i podržavaju iz celog sveta.
Onda je jasno ko je na strani pravde a ko nije.

Boba Lazarević
2 godine prije

Po meni, već je i potezanje ratne opcije bio znak da je Putinov režim u finalnoj fazi. Čak i ako taj rat dobije, ostaje činjenica da se morao protiv prekooceanskog neprijatelja boriti u vlastitom dvorištu. I još je učinio uslugu tom istom neprijatelju, jer će za predstojeći krah ekonomije svi kriviti Putina, umjesto stvarne krivce u Washingtonu.

Potezanje nuklearne prijetnje je u najmanju ruku znak da rat ne ide po planu, a možda i da su Putinovi dani na čelu Rusije odbrojani. Ne vjerujem da će doći do stvarne nuklearne razmjene, ali ne vjerujem niti da je sve skupa samo teatar.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.