Putin na šaljiv način otkrio tajnu svoje energije

Vladimir Putin i sport
17 komentara

Ruski predsjednik Vladimir Putin je tijekom razgovora s radnicima koji rade na popravku i opremanju skladišta na moskovskom kolodvoru “Kijev” rekao odakle crpi svoju energiju i snagu u svom vrlo punom rasporedu.

“Postoji jedna riječ – “sport”. Ne brkajte je sa “spirtom” (спирт – rus. alkohol). Vidite, razlika je samo jedno slovo. Ali se radi o velikoj razlici. Ovo je jedna od tajni”, izjavu ruskog predsjednika prenose RIA Novosti.

“Znate da kažu da volim raditi, što je apsolutno istina, u vašem i mom poslu, i bilo gdje, ako je osoba usredotočen na ono što čini, ako mu rad donosi zadovoljstvo i ako osjeća da postiže ono čemu teži. Tada se čovjek osjeća ugodno, jer razumije da to nije dobro samo za njega, nego je dobro i za druge”, rekao je Vladimir Putin.

Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
žrec
6 godine prije

VIše me zanima izvor radijacije, ali o tome nigdje ništa.

Radodajka
6 godine prije

Ovaj zezno cak norisa

dalmata
6 godine prije

Dosa je tiho,usa u legendu za sva vrimena i sve slobodoljubive narastaje,S ogromnim postovanjem skidam spanceru(kapu), druze Vladimire i Gospodine Presjednice Putin.Da ste zdravi,zivi i veseli bili
potpis,Dalmata

Bilo kuda, kiki svuda
6 godine prije

Znate da kažu da volim raditi, što je apsolutno istina, u vašem i mom poslu, i bilo gdje, ako je osoba usredotočen na ono što čini, ako mu rad donosi zadovoljstvo i ako osjeća da postiže ono čemu teži. Tada se čovjek osjeća ugodno, jer razumije da to nije dobro samo za njega, nego je dobro i za druge”.

E sad znam, da zna sta radi.

Georgij Žukov
6 godine prije

Svima koji se sjecaju nekih boljih vremena u kojima smo uzivali u slobodi i svoji na svome , gdje smo zivjeli dostojanstveno ,svi koji se sjecaju tadasnje materijalne i pravne sIgurnosti , bratstva i jedinstva medju narodima ,vremena punog nade i vjere u bolje sutra …. cestitam od srca DAN REPUBLIKE !

Georgij Žukov
6 godine prije

U velikoj konkurenciji za titulu ‘LAŽ NAD LAŽIMA’ u našim krajevima, pobjeđuje ova: „Narodi Jugoslavije su mrzili jedni druge; bratstvo-jedinstvo nije postojalo, ono je bilo samo trik i privid“. Istina je drugačija; ne samo da je ljepša nego je i logičnija kad se uzme u obzir stvarnost koju smo živjeli, ako se usudimo priznati je sebi: narodi Jugoslavije se nisu mrzili. Laž koja tvrdi da su se narodi Jugoslavije mrzili nosi pobjedničku titulu samo zato jer se čini da je ona grotlo iz kojeg su sve, ili većina, teško-kalibarskih laži, izašle i … izlaze. Čini mi se da raskrinkavanje neistine o narodima kao mrziteljima mora imati jaku emancipatorsku snagu kad je sama laž imala tako razornu moć. U svakom slučaju, razočaranom, utučenom, prevarenom, čovjeku na prostoru bivše Jugoslavije. Jedan od mojih drugova ne može dočekati da zaradi penziju da bi mogao otići živjeti u planinu, samo da bude što dalje… Čitaj više »

PeroDD
6 godine prije

A što je Putin danas doručkovao i je li se uspjesno pokakio???

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.