RAT PRED VRATIMA – Ubijeno najmanje 80 Amerikanaca u napadu Irana na američke vojne baze, tvrde iranski mediji

Spaljeni iranski konzulat u Iraku

Kako javlja iranska javna televizija, 8. siječnja u iranskim raketnim napadima na američke baze u Iraku poginulo je najmanje 80 ljudi.

U iranskim napadima na američke ciljeve u Iraku u noći između 7. i 8. siječnja poginulo je 80 ljudi, izvijestila je iranska javna televizija. Tijekom noći sa 7. na 8. siječnja, pogođene su baze u kojima su smješteni američki vojnici. Pentagon je potvrdio napad dodajući da je više od 12 balističkih projektila pogodilo mjesta u kojima su boravili američki i koalicijski vojnici.

Prema iranskoj javnoj televiziji, Iran je u Iraku lansirao 15 raketa protiv američkih ciljeva, od kojih nijedna nije presretnuta.

6h40 – Iran zaprijetio da će udariti Izrael i “saveznike Sjedinjenih Država”

Nakon noćnog raketnog napada na iračku vojnu bazu koju je Washington koristio za izvršenje atentata na generala Qassema Sulejmanija, Iranska revolucionarna garda zaprijetila je da će udariti Izrael i “saveznike Sjedinjenih Država” Države”.

Uskoro opširnije…

Pretplatiti se
Obavijesti o
89 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tbilisi
4 godine prije

Tko je bio dežurni?

AJeTo
4 godine prije

Uskoro opsirnije je vjerojatno najtocniji opis onoga sto slijedi.

Savonarola
4 godine prije

Ovo bi mogao biti krah amerike.Patrioti ne rade a twiteras se sakrio u misju rupu,a mogli su mirno otici iz Iraka i Bliskog Istoka.

BIPS
4 godine prije

Ako ništa drugo bar znamo da Iranci imaju muda…

klinglinian
4 godine prije

Prije svega urgiram ADMINIMA da ne brišu komentare kao što je to bio jučer slučaj!
Većina vas je pisala da od odmazde nema ništa, ali naprotiv ona tek sad počinje na svim dijelovima BI gdje su stacionirani američki vojnici!
Kasim Sulejmani je crvena crta preko koje Iran neće ostati suzdržan upravo iz razloga što su ga vidjeli kao budućeg predsjednika!
Ukoliko amerikanci budu racionalni i ukoliko se budu držali slova međunarodnog prava, povući će svoje trupe kako je to tražio irački parlament, međutim, ako ih sad ponese njihova urođena okrvljenost, počinje rat u kojemu neće biti kraja!

Rusba
4 godine prije

Ne znam niti jednog američkog predsjednika a da nije negdje započeo neki sukob,jednostavno tako stvari funkcionišu u US administraciji.

Milance iz Ceske
4 godine prije

O čemu sám já pisao,cirkus oko Sulejmaniho je bio odlazak amerikanaca už Iraka i jacanje Irana Kao globalnog centra upravlj jianja.Iran je dobro zeleno svjetlo od globalista dá udati dá pár raketa a o tom mrtvima je drugá prica.Upozorenje globalista ostalima clanicama Nato ako se umjesaju, dobití ce po hlavní.Takvi proces bez pár mrtvih neide.Samim time sada ce ameri sto prije otici iž Iraka i dá tog cjelog podrucja, sto je bio cilj Trumpa.Nikakvog tu ráta velikog nece bití, proces svega je tu jasan i své ide prema plánu globalista.Bez takvih procesa Írán nije bilo moguce ojacati Kao noví globální centar,zato je bio potreban dav taj scénáříj a mnogi mediji svému Tome nerazumiju a sada imaju bombasticne stvari dá málo vise zabavljaju rájů..

Ja tako mislim
4 godine prije

Beskonačna prepucavanja na portalu Za Amerikance ili za Irance te rasprava oko tvrdnje o klopci za Iran i slično. Nije bitno koliko će biti mrtvih, ali klopka je od strane duboke države postavljena za Trupma! Ne može se izvuči niti sa ratom niti bez rata, što vi mislite?

Z.A.
4 godine prije

Jeli uopste vazno koliko je poginulo ili nije , samo poslije ovakvog napada imas masu prolupalih koji su ili ce prolupati od straha i moras ih vratiti kuci na lijecenje i rehabilitaciju. Amerikanci su naucili da bombaju ali nisu naviknuti da ih bombaju. Poslije ovakvog udara mogli su iracani komotno uci u bazu i sve ih zarobiti, pa kazu da su svi pobjegli u sklonista. A ako su bili na polozajima tesko onda da nema zrtava. Gadan je vojni poziv ubijas drugog (a i sam neznas zasto, jer ti je neko rekao da je to ispravno ) pa moras zivjeti i sa mislju da ce i tebe drugi ubiti. A sve moze bez ovoga ali gospodari planete (smrti) nisu sretni ako nema patnje i bola.

djakputnik
4 godine prije

Sada će onaj žutodlaki primat tražiti Putina da mu proda S-400.

Alex
4 godine prije

Ovo miriše na prijetnju atomskom udarom.Ako je što dospjelo iz Kazakhstan a,ili Pakistana.pitanje je sad 🤔🥵

Zvrk
4 godine prije

Sigurno je bilo mrtvih. Oni ce to kriti koliko god mogu.
Oni ce zrtve priznavati kao da su pali u vojnim vježbama ili tajnim operacijama.

American_dreams
4 godine prije

Kad ste ih brze ,ovako na sabajle prebrojali.Jel vam to nuklearac Ivo javio.

Alen
4 godine prije

Kako reče subaru , kabala kazalište 🙂 , glavna vijest na RT pad aviona u iranu..Udarna… Ovo više liči na dramsku predstavu nego na stvarnost..

eks
4 godine prije

Iranska televizija kaže : “… poginulo 80 ljudi ” Ne kaže “Amerikanaca”. Pentagon kaže :”…rakete su pogodile mesta gde su boravili američki vojnici…” . Znači, boravili su (prošlo vreme) – nisu bili tamo u vreme raketiranja. Za sada nema pouzdanih informacija o tome šta je istina, ali vreme će pokazati. Treba sačekati.

Savovic Danilo
4 godine prije

Rijetko se kad izrazavam ovako ali ovaj put moram. “Mudato” od strane Irana,nema sto…

Baraka
4 godine prije

Jedno je pitanje – imaju li te baze kakva “atomska” skloništa. Jer ako imaju, koliko minuta imaju napadnuti da pobjegnu u sklonište prije udara?

Red-Ninja
4 godine prije

Da li ima neki ozbiljan izvor da je potvrdio 80 mrtvih ??

Ante
4 godine prije

Zapadni novine kažu da nema mrtvih među Američkim vojnicima u Iraku. Izgleda da ameri zataškavaju vlastite žrtve, nisu se valjda nadali tom napadu.

Max
4 godine prije

Napisao san da odgovor neće izostati ali ovakav nisam očekivao.

Jovkovic
4 godine prije

Treba ih podrzati svaka zemlja na koju USA napadne i onda ce da svate da nisu toliko jaki
Cestitam 👏 iranu da se slabi vratilibi oni ali znaju da niste slabi i zato stalno govore da podrzavate teroriste u stvari toje samo fasada da bi vam onemogucili razvoj uranijuma

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.