Samo glup i zao čovjek želi zlo svom susjedu

Andrej Plenković - EU Sankcije
304 komentara

Živimo u svijetu otimačine i licemjerstva. Najgori među nama uzeli su vlast, a preko medija i korporacija dušu hipnotiziranog naroda. Takmiče će tko će nanijeti veće zlo državi i običnom čovjeku. Hrvatska vlast je iznova pokazala kako političke odluke mogu biti glupe i pogubne. Povijest nas ništa nije naučila.

Zemlje članice Europske unije izglasale su jučer osmi paket sankcija protiv Rusije, koji uključuje ograničenje cijene nafte koju Rusija izvozi u treće zemlje izvan EU-a. Kako je javio Večernji list, na inzistiranje Hrvatske, taj paket obuhvaća i Srbiju, jer više neće moći uvoziti rusku naftu preko Janafa po povlaštenoj cijeni. S druge strane Bugarska je izuzeta od ove odluke jer u toj zemlji ruski Lukoil ima dominantan utjecaj na tržištu, pa je zbog toga stavljena u povlašten položaj“, pišu mainstream i alternativni mediji.

Javio se i briselski činovnik Andrej Plenković “Srbija ne može biti zemlja koja će ovdje doći, razgovarati o europskoj perspektivi, očekivati velike iskorake naprijed, a ne poštovati niti jednu sankciju prema Rusiji. Svu naftu koja Srbija treba, a želi je dovesti u Srbiju putem Jadranskog naftovoda, koja će doći na Krk, može uvesti osim ruske“.

Očito je Plenković zaboravio ucjene Slovenije, prije nego je Hrvatska pristupila Europskoj uniji. Briselski činovnik, u vrlo burna vremena, baca kost između hrvatskog i srpskog naroda, ne mareći na posljedice koje iz takvog ponašanja mogu nastati.

Hrvatska je članica umjetne i vrlo kontroverzne tvorevine EU, potpuno pogubljene i na putu ka totalnoj diktaturi. Srbija srećom to još nije i nadamo se neće nikada postati, jer će se EU vjerojatno ugasiti u još vjerojatnijem krvavom ratu.

Unatoč tome što je za neke Hrvate Vučić četnik, kriminalac, pičkousti, peder i još štošta drugo, on je ipak na čelu susjedne zemlje vodeći srpski narod. Običan narod nije zao niti je zločinački. Zlo su pojedinci. Crkva nas uči opraštati i zlo ne misliti, a ovo što sada gledamo, je zlo neviđeno.

Globalistička bagra, polako ali sigurno, uništava europsku konkurentnost, tako što na sve moguće načine sprječava pristup jeftinoj energiji. Poskupljuje struja, plin i nafta, a time i cijena rada. Veliki broj europskih poduzeća razmišlja o otvaraju svojih pogona izvan EU. Često u Srbiji i Bosni i Hercegovini koja ove godine bilježi rekordne prihode i veliki broj stranih investicija. Mnogi se iz zapadnih zemalja vraćaju kući, a nerijetko vidimo i stranice. Pogledajte oko sebe kada putujete zrakoplovom za Zagreb, Beograd ili Sarajevo. Više je stranaca u zrakoplovima nego domaćih. Nisu svi turisti.

Sve to zna Andrej Plenković, jer glup nije, bar nam se tako čini. Mnoga hrvatska poduzeća su već nazočna na teritoriju Srbije, a hoće li biti u budućnosti, veliko je pitanje. Slično je i s Bosnom i Hercegovinom koja posjeduje vrlo jeftine prirodne resurse, energiju i vrlo niske poreze. Hrvatski brendovi koriste srbijanski i bosansko-hercegovački teritorij za jeftinu proizvodnju i distribuciju svojih proizvoda. Konsolidiranim računovodstvom, perfidno izvlače dobit. Plenkovićevo otkopavanje ratne sjekire, Hrvatskoj će učiniti veću štetu nego korist.

Umjesto da se ugleda na Mađarsku, koja vodi svoju suverenu politiku i čuva interese svog naroda, briselski činovnik poslušno izvršava što mu se nalaže. Čak se time i ponosi, zaboravljajući da se jedna suverene zemlja nema što miješati u politiku i gospodarstvo druge suverene zemlje, u ovom slučaju nama susjedne Srbije.

Jasno je svima da će Srbija i dalje uvoziti rusku naftu po povoljnim cijenama, kao što to rade mnoge europske zemlje. Ona će se zvati turska ili iranska, ali i mala djeca znaju da se radi u ruskoj.

Malo tko o tome govori, ali Ruska Federacija je potpisnica ugovora o plovidbi Dunavom. Pitanje je momenta kada će se ovaj način transporta roba otvoriti i kada će ruska roba krenuti od Crnog mora, preko Dunava u Srbiju i BiH.

Najveću štetu Bošnjacima, Hrvatima i Srbima su učinili njihovi politički predstavnici i poslušnici vanjskog faktora. Nebitno o kome se radi, Amerikancima, Rusima, Turcima, Izraelcima… Strani faktor je strani faktor, a poslušnici su izdajnici.

Alekandar Vučićandrej plenkovićeuRuska naftaSankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
304 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Primat
1 godina prije

…cudilo se tele baljegi. .. .kad geostrategija, izgubi smisao.

Zrino
1 godina prije

Pa Plenkovic je EU potrcko koji ocekuje dobro placeno mjesto u tom EU bordelu i kojeg beskonacno nervira ovaj glupi narod kojem mora glumiti premijera dok ga ne pozovu na euro poziciju.

To sve ne mijenja cinjenicu da je Vucic isto tako dno dna. To da je, barem bio, cetnik i hodao po Hrvatskoj nije tajna niti je nepoznato.

Tema Hrvatske jedna je od bitnijih dnevno-politickih poluga stalnog glumatanja neke vaznosti i prgavosti i uklanjanje fokusa s korupcije, nepotizma i policijskog upravljanja drzavom Srbijom.

Na kraju krajeva hoce li Srbija u taj EU bordel ili ne?
Ako hoce tu su njihova pravila.
Ako neces peihvatiti pravila grupe pa nemoj ulaziti, sto ce ti to.

Jesi li uz Rusiju ili ne?
Pa daj reci koga podrzavas, odluci se i budi covjek …

Max
1 godina prije

Tu mogu nići klice novih zala, Franjo Tuđman je bio mudriji i nije htio sabotirati Srbiju za tuđe interese. Znajući da od SAD nećemo ništa a izlažemo se novom ratu.

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Prema naslovu Plenković je i ZAO I GLUP pitanje je samo dali je više ZAO ili je više GLUP. Međutim glupo se ponaša i Hrvatski narod, zašto mu ne da momentalno otkaz i pošalje ga na doživotni godišnji odmor u neki od kazamata. Tak ZLI GLUPAN je Hrvatskoj nanio više štete nego svi HR. premijeri prije njega skupa.

1 godina prije

plen ki mun radi sha mu naredi organizacija ciji je cinovnik.. i to cinovnik vrlo ljigave povijesti. ali ne ovakve..https://youtu.be/UGqv9CJbd3U prestanite spominjati narode u kontextu odluka njihovih gubernatora,gdje narod o nicemu ne odlucuje.hvala. p.s.izraz picousti nisam cuo dok nisam vidio kako srbi opisuju svoga lidera.a posebno ovo da je peder.kakve veze te glasine imaju sa hrvatskom..to su glasine iz srpskog,alternativnog,medijskog prostora.svako dobro.

roberto
1 godina prije

Moj jedan iskreni prijedlog za R.L..samo ću se referirat na naslov..
Da li bi mogli kad.. pišete o ovima,tj ovakvima kakav je ovaj na slici..i slični njemu
Termin čovjek,zamijeniti sa terminom osoba(jer po meni,po mom načinu razmišljanja,daleko je taj od čovjeka,tj onog što čovjek jest i što bi trebao bit)

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Ovim potezom prema dudijedu ZLI GLUPAN je nanio više štete Hrvatskoj nego li Srbiji i Hrvatska će tu štetu dugo i bolno plaćati. Ovo čak ni Tuđman nebi napravio unjeku najžešćih borbi sa Srbima.

C.F.
1 godina prije

Cini se meni da ce nafta ici ispod stola. Ovo da se narod navuce na poskupljenje. Imaju obje strane operatera i servisera , kamiondija koji znaju rjesiti geopoliticke izazove.

rade 20%
1 godina prije

Ako EU ne uzme srbiju,uzece je Rusi.

Neznanje
1 godina prije

Da bi riječ rekao. Sve gore navedeno je točno. Potpisujem.

Vale
1 godina prije

Unatoč tome što je za neke Hrvate Vučić četnik, kriminalac, pičkousti, peder i još štošta drugo, (a za neke u Srbiji uključujući i neke visoke zvaničnike Plenković i Hrvati su ustaše) on je ipak na čelu susjedne zemlje vodeći srpski narod. Običan narod nije zao niti je zločinački. Zlo su pojedinci.
U to sam se lično više puta poslednjih godina, letujući u Hrvatskoj uverio kao što su se i hrvatski građani koji iz bilo kog razloga dođu u Srbiju mogli uveriti da ogromna većina ovdašnjih ljudi o njima ne misli ništa loše. Naprotiv!

1 godina prije

Unatoč tome što je za neke Hrvate Vučić četnik, kriminalac, pičkousti, peder i još štošta drugo, (a za neke Srbe uključujući i neke visoke srpske zvaničnike Plenković i Hrvati su ustaše) on je ipak na čelu susjedne zemlje vodeći srpski narod. Običan narod nije zao niti je zločinački. Zlo su pojedinci.
U to sam se više puta poslednjih godina, letujući u Hrvatskoj, uverio kao što znam da su se i hrvatski građani koji su iz bilo kog razloga boravili u Srbiji uverili da između nas nema bitnih razlika osim kod malog broja maloumnih zlotvora sa obe strane.

ZZ Top
1 godina prije

Hrvatska politika je tradicionalno zlocinacka,kako prema vlsstitom narodu,tako i prema narodima u okruzenju, dok su hrvatski politicari posebno podmukla sorta licemjera i psihopata.

I kako onda ocekivati da susjedu pozele dobro kad i vlastitom narodu cine zlo.

Slonica
1 godina prije

Zaboravili su slovenske ucjene granicama, ali te iste granice nisu smetale Sloveniji za ulazak u Eu.
Tako da dvostruka mjerila i dalje vrijede iliti jedne ucjene se interpretiraju potrebne a druge sramotne i nepotrebne.
Licemjerje i vrijeđanje zdravog razuma na najjače.

Zmaj
1 godina prije

Zašto se bez potribe uznemiravate i gubite živce za badava, ovo je samo jedan čin predstave KAZALIŠTA U KUĆI.

Idemo, bolje je reći galopiramo prema krvavoj budučnosti, gladi, novim boleštinama, progonima…..

Budite pozdravljeni.

Змај од Змијања
1 godina prije

Хмм хмм Ово се кратко и јасно зове трговачки рат! Ко познаје повијест ово је Краљевини Србији направила Аустро-Угарска. То дакле нису ограничења односно “санкције” а једини начин да се ова накарадна политика спроведе у дјело је онемогућавање пловидбе бродова са руском нафтом. Међутим та се пловидба обавља међународним водама односно слободним морем. Шта ли очекују мољци, како у својим главицама очекују да ће на такав преступ одговорити Русија? Што се тиче ограничавања пророка нафтоводом, од тога ће користи видјети само Русија. Ограничавања те врсте ће довести само до једног и ничега другог осим тог једног – раста цијена предметне робе на међународном тржишту. Ми сада имамо двије могућности. Или да наставимо и даље да посматрамо као нека заинтересована сатана која нема више никакву моћ да одговори оваквом изазову. Или да се коначно призовемо памети и од под хитно закажемо свјетски конгрес о обнови Краљевине Југославије па да чујемо шта… Čitaj više »

mrdo
1 godina prije

“Običan narod nije zao niti je zločinački”

Da ne lažemo sami sebe… Da je ovo istina, kapitalistička vladajuća elita ne bi uspjevala da konstantno zakuhava ratove i krvoprolića i da šalje sitnozubce da ubijaju “one druge”. Da je to istina, Titova narodna Jugoslavija se ne bi raspala. Pokazalo se da je bratstvo i jedinstvo bilo samo iluzija, a da je mržnja i zlo u narodu ključalo ispod površine. Samo su čekali signal. Zapadnim imperijalistima i domaćoj antinarodnoj petoj koloni nije ni malo bilo teško nagovoriti žabe da uskoče u vodu.

1 godina prije

Jeli zbog uvoza ruske(turske) nafte benzin i dizel izrazito jeftiniji u Srbiji? Ako jest onda je ipak loša odluka za narod u Srbiji a ako nije onda nek žuti tisak u Srbiji nadje drugu metu a to bi i vi “logični ” trebali

Sokratov dajmonijum
1 godina prije

Pogledajte si PLENIPOTENTNOG MASONSKOG GADA Plenkovića, deregulirao je rasprodao Hrvatsku taj LJIGAVI SERONJA zakupnicima financijskog kapitala – MORAMO SE ŠTAKORA UDBAŠKOG RIJEŠITI, konačno razriješenje Plenkovića sa predsjedničkog položaja postati će spasenje za sve nas, imamo pune ruke dokaza koliko je involviran u korupciju, isto tako dokaza da se tu radi o psebno histeričnom bahatom LAŽOVU i EGOISTI. Njegova retorika usred kriminala je za ZGRAŽAT, ništa u tom apokrifnom pictus masculusu Plenkoviću nije plemenito, dostojanstveno, veliko, humano, filozofsko, drilna je ĐUBRE u Briselu i Parizu dok se vodio GRAĐANSKI RAT u bivšoj nam državi Jugoslaviji. Plenkoviću odvratni ljigavi GADE “Habenda pravis numquam est hominibus fides” – Pokvarenim ljudima nikad ne treba vjerovati. VRAGU I BOGU SI OMRŽEN PAVIJENE P?lenkoviću, postao si predmetom javne sramote. PROKLETA TI BILA CIJELA FAMILIJE LJIGO DOUŠNIČKA.   4. Oktobar, 2022 Ti si NEBITAN LUZERU i APRIORNA MUMIJO PLENIPOTENTNI MASONE PLENKOVIĆU DOSTA NAM JE TVOJE RETORIKE USRED… Čitaj više »

Slow motion
1 godina prije

Ne zna Anemicni kako se drzi puska u ruci..samo pokazuje kako biti huskac i licemjer ko i kolega mu s druge strane Dunava..

Ico
1 godina prije

Pitanje svih pitanja je: Kome je Plenković “stao na žulj”, e pa taj kome je Plenković stao na žulj, a taj je očito vrlo moćan, taj je aktivirao Dragana Kovačevića da atakira na Plenkovića?!?

vinko ivankovic
1 godina prije

Upravo tako EU je umjetnicka tvorevina koja niti ima zajednicke interese niti oni teze zajednickim interesima vec naprotiv rade kontra svojih interesa!

Kristijan
1 godina prije

Srpska politička elita je dno dna. Svaka sličnost s hrvatskom je očita.

tihobl
1 godina prije

Ima vaznija odluka – Plenkovic je prihvatio da bivsa Ukrajina udje u NATO.

A ova odluka je nebitna. NIS vec dvije godine nije uvezao rusku naftu. Jer uvozi naftu iz UAE (iz iranskih busotina). Razlog jer je jeftinija. Tako da je ova plenkoviceva odluka corak kao i sve sto je do sada uradio.

Da je Plenkovic imalo pametan napravio bi sastanak sa Dodikom i Orbanom, jedinom dvojicom koji ce ove zime imati visak struje. Bolje da se komsije ispomazu, umjesto da se bavi sitnim pakostima protiv Srbije. Ali on nje briselski kadar (daj da komsiji crkne krava pa makas meni crklo cijelo krdo) i zato od njega ne moze se nista ocekivati. Plenkovic – to vam je nesposobnija verzija Komsica.

Red Dog
1 godina prije

Hrvatska hoce Ukrajinu u NATO. Sada.
To znaci sigurno treci svetski rat. Nuklearni.
Nije ih briga za pucanstvo.
Cak i USA deluje umerenija sada.

Željko
1 godina prije

Pa on želi zlo svom narodu a di nebi susjedu..

ogo
1 godina prije

Necete dugo EU politicari dolazi vam kraj vrlo neugodan i bolan.

Zorule
1 godina prije

sve mi se čini izgledno da kad pritisne zima da će Talijani jednostavo usmjeriti plin sebi sa naših morskih platformi, a onda će moljakati Srbiju da im proda malo tog plina.

ogo
1 godina prije

Hrvatska korumpirana lopovska vlast misli da je simpaticna svojim zapadnim gospodarima
pa potkopava svoje susjede.
Niko ne voli bezkicmenjake pa i Hitler nije blagonaklono gledao na domace izdajice iako su radile za njega sto znaci da je jedan od vecih fasista imao vise morala od ovih .

Partizan
1 godina prije

Doći će kad tad Kadirovi lavovi kargati i ovom ugursuzu! Ahmat Sila!

Roccos
1 godina prije

Neznam što bih rekao na ponašanje EUtopije,jednostavno tolika količina gluposti,pakosti i suicidalnih odluka nije još viđena u povijesti ove tvorevine.Teška vremena da teža ne mogu biti dolaze,pa mi zbilja ne ide u glavu zašto Plenković dolijeva benzin na vatru.Daj čovječe gledaj kako da se izvučemo iz ovog ludila sa što manje štete,čemu ove beskorisne pakosti?Što će svijet propasti ako velesila Srbija ne uvede sankcije “bijednoj” Rusiji? Jasno je da iza ovoga stoje SADistanski monstrumi,koji očito nemaju namjeru prestati potpaljivati požar na sve strane,ali čovječe ne moraš im u tome svesrdno pomagati kao da neznaš kako je balkanski fitilj lako zapaljiv.

Mark
1 godina prije

Ne budi te naivni, izvoz nafte je zabranio isti onaj koji je naredio paradu u BG!!

Tatjana Maričić
1 godina prije

Potpuno nejasna glupačina. Južni tok kroz Srbiju za Mađarsku je završen. Janaf nestaje s tržišta.

Until
1 godina prije

Oni Koji su zavadili Ruse i Ukrajinci to su isti oni koji su huskali nas svijuh na razbijanje Jugoslavije na sukob medju nama a to je gospodar kaosa u Washington

May
1 godina prije

Nece se musliman aka bosnjak uvrijediti ako mi Hrvati koristimo naziv Bosanci nego to kvari njemu planove unitarne drzave a to nije po volji boga

Hagar
1 godina prije

Dajte se saberite. Hrvatsku ne vodi Plenkovic ni Srbiju Vucic. Vucic lupi sakom o stol i kaze nema LGBT povorke i onda je bude. Plenkovic umjesto da lovi one koji su doveli do potvrda za novce , lovii one koji se nisu cjepili a imali su covid potvrde jer dio doktora je uredno strcao cjepivo u zemlju radje nego u ljude. Osim novinara kojih je najvise. A svi znamo cemu potvrde sluze. Za intrese tih istih stvarnih vladara Vucic i Plenkovic i novinari s obje strane izazivaju svadje… Dakle umjesto ovakvih idhiotskih tekstova gdje ispada kao da maroinete vladaju neka svaki narod pocisti kod svoje kuce. Ako srbi kao narod nece u EU ,sto je logicno, nek jasno kazu svima pa i Vucicu. Pomoci ce i drugima da shvate kojim putem treba ici. Dovoljno je da masovno izidju na ulice i kazu NE EU. Ovo sa EU postaje mazohizam naroda… Čitaj više »

Čovjek je življen
1 godina prije

Kaže autor članka da mu se čini da Plenković nije glup. Pametan je. Radi za svoju vlastitu državu – svoju obitelj. Na temu što je rekao ne ulazim jer o tome je sve već rečeno. Smjer koji je zauzela vladajuća garnitura se zna i jasno pokazuje. Da se kojim slučajem okolnosti naglo promjene, pa Hrvatska postane otvoreno fašistička zemlja s poglavnikom na čelu, Plenković bi bio prvi izbor. Isto tako bi bilo da naglo postane prokomunistička zemlja, Plenković bi bio prvi izbor. Sad ćete reći da to nije moguće!? Itekako jest. Malo jači politički PR, par godina blagostanja na kredit i većina ljudi će ići pozdravljati poglavnika ili druga na skupove i mitinge sa tada važećim zastavama u rukama. Samo što je narušenog zdravlja, te se postavlja pitanje dal bi bio živ tokom perioda “tranzicije”. Radi to što radi jer misli da tako mora da radi. Sam je rekao da… Čitaj više »

tri p
1 godina prije

Članak mi se sviđa, pomirljivih tonova sa dosta kritike….I sada sljedi nezaobilazno ali….Mišljenja sam da Plenković ne donosi odluke na ovom nivou, nego dobije direktivu po kojoj operira. I ovo sa naftom je odluka EU, i to službeni Beograd jako dobro zna. I nje RH neprijatelj Srbije zbog toga, nego je neprijatelj zbog toga što najveći kontingent vojske izvan granica RH ima na Kosovu i Metohiji, i obučava albance borbenim akcijama, a jako dobro zna šta KiM znači za Srbiju i Srbe. I nije nikakav problem neovisnost tzv. kosova, ali je neovisnost Hersona nemoguća i nikako prihvatljiva. Uvijek će EU svoje sluge huškati na prvog susjeda koji nije još do kraja u njihovim kandžama. I uvijek će uloga RH biti da šamara Srbiju, do nekog novog mješanja karata…..

Ivan
1 godina prije

A kad vučko salje optuznice za pilote onda je to ok,to nije napad na Hrvatsku.
Dobro mi znamo ko je bio zao 90ih…

ZZ Top
1 godina prije

Ne razumijem zasto se Srbi cude ponasanju hrvatske vlade i politike, pa dobro ljudi da li ste vi svjesni tko je dosao 1991. Na vlast u Hrvatskoj?

Odnosno tko je na vlasti u Srbiji?

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Hrvatska je dio EU a Plenkovic – vojnikom EU . No nist vise ili manje no sto je to poslusnik i SLUGA pokorni EU iz Srbije – vucic . Da se od njih suprotno trazi i suprotno bi i uradili , buduci da niti jedan , niti drugi ne odlucuju NITI O BILO CEMU ! Sad .. I istni na volju – niti u sanoj Srbiji , jedan POVELIKI DIO SRBA — UOPCE — NIJE protiv te Plenkyijeve inicijative o ” stopiranju puta Srbije u EU ” — NAPROTIV 😁 ! Ovi .. Drugi Srbi , koji su za EU — odavna su na zapadu i masovno traze ispis iz drzavljanstva cim dobiju inozemne putovnice .. Jedino koga Plenkyjeva inicijativa moze UISTINU UZDRMAT u Srbiji je — Eurotalibanska oligarhija — a.vucica & gang !! Buduci da se Srbijanski Capo di tutti Capi i njegova Camora , posvadili sa SVIMA !!!… Čitaj više »

Damir
1 godina prije

“Jasno je svima da će Srbija i dalje uvoziti rusku naftu po povoljnim cijenama, kao što to rade mnoge europske zemlje. Ona će se zvati turska ili iranska, ali i mala djeca znaju da se radi u ruskoj.”

Kažeš da plenki nije glup ili se to samo tako čini,, vrlo si mudro ostavio mogučnost da je, ili je ili je potrčko, svaki neka zaključi.

Samo, tko takve ljude i njihov sistem više doživljava i pažnju i pozornost im daje život mu prolazi uzalud, živimo kreativne živote, okrenimo se od odurne politike, ne dajmo joj energiju svojom pažnjom, istopit će se ko snijeg na suncu.

petar schroder
1 godina prije

Covjek slusa sta mu kaze EU a EU sta kaze Klaus Schwab Svi oni primaju naredenja iz Davosa ,gdje se sastaju jednom godisnje

Malivz
1 godina prije

Najočitiji primjer tržišne ekonomije kao jedne od najvjrijednijih tekovina demokracije je sadržana u ovoj odluci. Znači strana A je ograničila cijenu s kojom će poslovati strane B i C. Baš pravi primjer tržišne ekonomije.

sebastian
1 godina prije

Plenković je ogledni primjer poltronske budaletine čija poltronština je sada već poprimila obilježja ozbiljnog i opasnog zla.

gigi pinna
1 godina prije

Plenky kolikogod da je ogavna briselska škovaca ipak je ovaj put u pravu – ne možeš na dvije stolice sjediti. Pod svaku cijenu se išlo u prekid svih veza sa Rusijom, jer to je zapadna kaubojština – ili si s nama, ili si protiv nas.
A to koliko susjed želi zlo susjedu, dovoljno se sjetiti Udbinog korisnog idiota Vučića i njegove uloge uloge u agresiji na RH i BiH.

Klosterman
1 godina prije

A, možda time veleizdajnik skreće pozornost sa Sisačke rafinerije.

gigi pinna
1 godina prije

Vidim svi se prave blesavi, i govore o nekakvim dobrosusjedskim odnosima – pa i Vučić i Vulin su odavno “personae non gratae” u Hrvatskoj. Koliko oni “vole” Hrvate, toliko i oni “vole” njih, LOL!
To što je Hrvatska europski Afganistan, to je druga stvar.
Anemični je i tražio da se zatvori sisačka rafinerija, gdje neće za naftovod prema Srbiji.
Svi se čude, kao da ne znaju tko su i Anemični i Žvalavi.

Grdi
1 godina prije

On – i HDZ, mora odgovarati pred narodnim sudom ……..

Bosanac
1 godina prije

Svakoga dana u svakom pogledu nimalo ne napredujemo.
Samo jedna rečenica je dovoljna da prosječnog stanovnika ovih naših prostora vrati na tačno određeni “restore point”.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI