Sirija: Rusi iznova blokirali put Amerikancima

Sukob Rusa i Amerikanaca u Siriji - Smiješno
12 komentara

Za početak novog dana, donosimo vam šaljiv video u kojem američka vojska u Siriji, pokušava zaobići Ruse ispred sebe, međutim nije sve završilo kako je predviđeno.

Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dopizdilomi
3 godine prije

Nova vrsta motora, na paru.

Borik
3 godine prije

Ovo je kolosalna prekretnica u saobraćajnim odnosima na bliskom istoku, koja će ostati upamćena po susretu bliske vrste.

U prolazu
3 godine prije

Toliko krivih i nelogičnih naslova oko ovog videa, zadnjih dana. Očito su se susreli na uskom dijelu puta, a Amerikancima se žurilo proći pa je vozilo skrenulo sa ceste radi mimoilaženja. U tom trenutku se vozilu desio nekakav kvar te je para počela šikljati ispod haube. Čak se i rusko vozilo povuklo unatrag da se ovaj Amerikanac nekako izvuče. Nešto, kao dva ovna na brvnu.

krezubi glasac
3 godine prije

Treba je Jens Stoltenberg doci i pogurati ove retarde sta vuku batinu po tudjim zemljama. Koji olos od ljudi voze se nepozvani po tudjoj drzavi i kake.

Fenix
3 godine prije

Bome prije ovoga su Rusi probili Americku blokadu i nastavili patrolirati. Mada je ovaj video epski. Medjutim da se primjetiti da Rusi sve manje obraćaju pažnju na Amerikance i da sve dublje ulaze u Americku( Kurdcku😅) teritoriju.

Bosanac
3 godine prije

Hljeba i igara. Sad vise ni hljeba ne daju samo igara (virtualnih). Vi se zabavljajte navijajte, a drugi rade svoj pos’o iza scene 🙂

igor🇲🇰
3 godine prije

hahaha 👏👏👏👍😉

đamaludin
3 godine prije

nekad sam navijao za putina i ruse . ali nakon korene navijam za trampa i amerikance. putko je zešči cionisticki muljator od ijednog američkog

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.