SKANDAL: U 21. stoljeću scene koje podsjećaju na Auschwitz 1943. (Video)

Žuti prsluci - mučne scene
50 komentara

21. prosvjed Žutih prsluka u Francuskoj nije prošao bez skandala. Ovoga puta u gradu Nantesu policija je nagurala mirne prosvjednike u slijepu ulicu gdje ih je počela tući i gušiti suzavcem. Prosvjednici, stjerani u kut i u panici nisu znali što činiti. Pokušali su izaći iz slijepe ulice i tada je započelo batinanje i bacanje suzavca. Mučne scene su izazvale strašnu reakciju naroda koji akcije francuske policije porede s akcijama nacista za vrijeme 2. svjetskog rata.

Prenosimo neke od komentara: “Policijski gadovi…će platiti skupo”, “Robokapi su bez limita. Pogledao sam video i šokiran sam. Imam osjećaj da sam u Gazi”, “SS na sceni. Još malo i počinje streljanje”, “Ne treba ništa pričati, video govori sam za sebe”, “Hitno im analizirajte mokraću”…

Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
viktor
5 godine prije

Liberte, egalite, fraternite = par excellence!

Dopizdilomi
5 godine prije

Drugovi Francuzi vrijeme je za novu Bastilju.

Spock
5 godine prije

Valjda bi “prijatelji Francuske” mogli koji šleper oružja poslati da se narod brani od diktatora Assada.. ovaj Macarona

Emiliano Zapata
5 godine prije

Zatvor Guantanamo je jos gori i jos veca sramota za usa. Tamo zatvorenici nemaju prava na odvijetnika,nema roka za pritvor, nista od sudenja posjeta isl.,a mogu biti muceni ili im moze biti pruzena vrhunska medicinska njega ovisi kako se prohtije cuvarima…Dakle identicna prava kao sto su ih nacisti nudili u svojim logorima. Jos je gore sto svijedocimo tome a ne cinimo nista. Naravno nemozemo mi uvoditi njima sankcije ali mozemo prestati birat one koji im se uvlace u du*e

Teheranac
5 godine prije

Zanimljivo je da su francuski građani počeli porediti svoju vlast sa rasističkim izraelskim režimom kojeg zvanični Pariz konstantno podržava iako ta tvorevina konsantno krši i ne poštuje međunarodne zakone, pravo i rezolucije VS UN. Francuski protestanti se sa ovim stanjem suočavaju svakog vikenda, ovih proteklih nekoliko mjeseci dok su Palestinci u Gazzi (pa i drugim krajevima okupirane Palestine) svakog dana već 7 decenija u toj agoniji.

Mercury
5 godine prije

To nije nikakva policija. Trebali su ih satrati u stampedu i polomiti im sve kosti.

DažBog
5 godine prije

Francuzima pod hitno ukinuti embargo na uvoz giljotine.

milan
5 godine prije

MORA proraditi internacionala, da ne bude kao u onoj prici kada je dosao red na njega nije ima tko da mahne rukom i kazema daleko je to od mane 🙁

Histrion
5 godine prije

Žutim prslucima predlažem tihu militarizaciju. Nema druge. Treba osnovati
SOZP (snajperisticki odred žutih prsluka), pa oderi po policijskim barabama.

Shah
5 godine prije

menu se cini da ovo ima veze s Macronovom podrskom Libijcima.

Aga
5 godine prije

Uskoro u Demokratskoj i slobodnoj Europi postavljanje plinskih Contenjera

Brave new world
5 godine prije

Udri policijo liberalnu bandu.
Da se francuzima prosvjeduje i da im je lose skupilo bi ih se miljun u parizu, a ovako njih par tisuca zaj..ebaje svaki tjedan. Kad su vidjeli da im se smanjuje broj onda su pokusali blejati o neravnopravnom polozaju zena…

Son of Alerik
5 godine prije

Ničega skandaloznog u policijskom batinjanju prosvjednika nema. Za to policija i postoji, kako u 20. stoljeću, tako i u 21. stoljeću. To što mi mislimo da policija služi za zaštitu građana i njihove imovine, a ne za zaštitu države i političara je naš problem. Prosvjedi u kojima nema policijskog batinjanja prosvjednika na Zapadu su samo oni koje predvodi LGBT kvaziljevičarska koalicija. Svi ostali su na korak do premlaćivanja, ovisno o procjeni na terenu. Na Istoku nema ni te poštede.
Ono što izaziva poštovanje kod Žutih prsluka jest njihova upornost. Njihovi prosvjedi traju već mjesecima. Svako novo policijsko premlaćivanje će povećati njihov broj slijedećeg vikenda. Macron će biti prisiljen mijenjati štošta iz svoje agende, priznao Žute prsluke ili ne. Njegove sitne korake do sutrašnje diktature, Žuti prsluci su presjekli već na prvom koraku.

IVE iz pecalbe
5 godine prije

Nemojmo se cuditi ako uskoro krenu atentati na policajce, snajper i prigusivac tiho padne glava, pa nakon par atentata ce se ostali policajci upitati isplati li se suprostaviti narodu u zastiti korumpirane vlasti.

alfa33
5 godine prije

Ne postoji još dovoljna kritična masa koja bi pokrenula neke promjene,biće još puno razbijenih glava i slomljenih ruku,samo znam jedno,nama u hr je gore pa ne činimo ništa a kamoli da ovako prosvjedujemo,valjda taj sluganski mentalitet prevladava.

cogo
5 godine prije

kad politika počne ubijati ,tuči svoj narod se zna da su nakraju ,,ali prije odlazka žele nauditi lastnom narodi ,i pri to pokradu šta jim dođe u ruke ,,to što rade ti gadni policajci je previše ,,sad imaju svi pošteni francuti pravo da i oni sa motkama napadnu te pokvarenjake ,,

Ana
5 godine prije

Pitam se zašto nema ništa o tomu na TV,??ah da…..Još nešto,- ta metoda je već ranije više puta provedena-ili ih parkiraju kao stoku na jednu stranu ulice i drže 5-6 sati i ili zatvore na trg pa udri suzavac. Ili kopaju oči i odbijaju ruke.

Siniša
5 godine prije

Uffffff…sarajevski predratni Bond, fenomenalna cigareta, 20 godin kako samostavio duvan ali kada se sjetim Bonda to mi dođe kao kada se sjetim neke ljubavi!!!!

Zvrk
5 godine prije

Netko je pisao još početkom zime da kad u proljeću zatopli da će se prosvjedi intezivirati. Da će više masa izlaziti.
Zasada mi se jedino čini da su panduri još više okrutniji.

krezubi glasac
5 godine prije

Masonska policija ima ovlast za uzas. Sirotinja ne smije dirati u financije elite. Poslat ce i bagere na radnike.

niko
5 godine prije

Pa vi sad idite na zapad i demokratiju u obliku zapadnjaka zamislite da se ovo desava u rusiji ili venezueli iranu ili kini do sad bi bio medijski linc a ameri bi vec lajali na sav glas da presjednik mora otici macaron i njegovi dupelizci moraju otici i oslobodit francuski narod tiranije sve de racun zidovske i njihovi pokrovitelja americkih terorista

Tomica
5 godine prije

Jesu li farmerice standardna policijska odora ili samo nemaju novca da ih uredno obuku?
Ovako maskirani i obučeni može biti i najveći ološ. Policija bi trebala prvo njih zatvoriti.
Trebali su se bolje organizirati pa da druga grupa uđe u uličicu poslije policije, (ako je polcija) pa udri s obje strane.

@202
5 godine prije

Odkud policajac zna koje je stoljeće

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.