fbpx

SKANDAL: U 21. stoljeću scene koje podsjećaju na Auschwitz 1943. (Video)

Žuti prsluci - mučne scene

21. prosvjed Žutih prsluka u Francuskoj nije prošao bez skandala. Ovoga puta u gradu Nantesu policija je nagurala mirne prosvjednike u slijepu ulicu gdje ih je počela tući i gušiti suzavcem. Prosvjednici, stjerani u kut i u panici nisu znali što činiti. Pokušali su izaći iz slijepe ulice i tada je započelo batinanje i bacanje suzavca. Mučne scene su izazvale strašnu reakciju naroda koji akcije francuske policije porede s akcijama nacista za vrijeme 2. svjetskog rata.

Prenosimo neke od komentara: “Policijski gadovi…će platiti skupo”, “Robokapi su bez limita. Pogledao sam video i šokiran sam. Imam osjećaj da sam u Gazi”, “SS na sceni. Još malo i počinje streljanje”, “Ne treba ništa pričati, video govori sam za sebe”, “Hitno im analizirajte mokraću”…

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
51 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
viktor
Gost
viktor
1 godina prije

Liberte, egalite, fraternite = par excellence!

Dopizdilomi
Gost
Dopizdilomi
1 godina prije

Drugovi Francuzi vrijeme je za novu Bastilju.

Segota
Gost
Segota
1 godina prije

Ja bih cak dodao da trebaju modernizirati giljotinu….

Pera
Gost
Pera
1 godina prije

Niposto !

Šok
Gost
Šok
1 godina prije

provocira se oružani sukob
makaron se sprema na konačni obračun
ovdje bi moglo biti svega

Spock
Gost
Spock
1 godina prije

Valjda bi “prijatelji Francuske” mogli koji šleper oružja poslati da se narod brani od diktatora Assada.. ovaj Macarona

Brave new world
Gost
Brave new world
1 godina prije

Skroz je legitimno da im general Haftar pomogne kada oslobodi Libiju. Tako su i oni pomagali “oslobođenje” od Gadafija.

Sparkling
Gost
Sparkling
1 godina prije

E to moraš pitati Pusičku koji su “prijatelji Francuske”, ona je expert za te stvari.
LP

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Zatvor Guantanamo je jos gori i jos veca sramota za usa. Tamo zatvorenici nemaju prava na odvijetnika,nema roka za pritvor, nista od sudenja posjeta isl.,a mogu biti muceni ili im moze biti pruzena vrhunska medicinska njega ovisi kako se prohtije cuvarima…Dakle identicna prava kao sto su ih nacisti nudili u svojim logorima. Jos je gore sto svijedocimo tome a ne cinimo nista. Naravno nemozemo mi uvoditi njima sankcije ali mozemo prestati birat one koji im se uvlace u du*e

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Izaberi…. Gvantanamo, sa hemijskom kastracijom terorista, ili Evropa puna terorista povratnika!?

maliboro
Gost
maliboro
1 godina prije

Sinišaaaa , tko je stvorio teroriste?????

PrahaMilan
Gost
PrahaMilan
1 godina prije

obavjestajne sluzbe pojeidnih zemalja sa određenim ciljem prema određenim drzavama.Teroristi ili međunarodni terorizam neposotji,zapamti to za sva vremena.Teroristi su pod kontrolom obavjestajnih sluzbi koji imaju ulogu da u pojeidnim trenucima ispunjavaju određene akcije itd.itd..

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Mani me se.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Potpuno irelevantno za moje pitanje;da li bi više voleo teroriste u kontrolisanom okruženju ili da se slobodno kreću po Evropi/svijetu a tu su i naše države.
Jasno je ko je stvorio teroriste, ali kako misliš sebe zaštititi pošto ćemo pretpostaviti da ni ti ni ja nismo imali koristi od prljavih poslova NATO država. Pretpostavljam da si pomislio da nema nevinih u tim državama;generalisao ili ne, haos u tim zemljama nikome dobra neće donijeti a naravno ni mi nećemo biti izolovani jer se i kod nas vraćaju.

Tomica
Gost
Tomica
1 godina prije

Ne mogu da se ne upitam da li si normalan. Zar misliš da su tamo samo teroristi? Zar nisi niti jedan dokumentarni film o Guantanamu gledao? To nije zatvor nego konclogor. Upražnjavaju se svakakva mučenja i iživljavanja na zatvorenicima, i fizička i psihička. Uvjet da tamo stigneš je da se posumnja da si terorista ili da imaš bilo kakve veze s njima (rodbina, poznanici, …). Previše i za teroriste a dosta ih je tamo završilo nevinih. U čemu je sad razlika između terorista i onih i koji su osnovali takav logor, koji ga vode i provode ta mučenja? Zamisli da tamo provedeš samo 1 dan a nevin. O tome sam nedavno pisao kako ameri mogu samo zbog sumnje nekoga zatvoriti na neodređeno vrijeme, uskratiti mu svaka prava da se brani i žali, mučiti ga i iživljavati se a kategorički zahtijevaju od drugih da se puste teroristi koji su uhvaćeni u terorističkom aktu (npr. Makedonija). Podržavaš i terorizam i fašizam.

Ana
Gost
Ana
1 godina prije

@mali b o r o Kad ti dodju u kuću nećeš pitati tko ih stvorio.

mirko
Gost
mirko
1 godina prije

Zasto birati tako? Ili ste sa nama ili protiv nas…Gvantanamo me podsjeca na Goli otok. Komsija te prijavi i jebo si jeza. Jesi li ikd pomislio da ima tu i nevinih ljudi?

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Nije to takvo pitanje, ipak se radi o nesigurnosti i haosu koji teroristi predstavljaju;pitanje je daljeg širenja i sofisticiranja te mreže po zemljama u koje se vraćaju a koje ne praktikuju te vrijednosti. Pitanje je izuzetno agresivnog nametanja ideja, jasno je da je to bumerang ali taj me bumerang ni malo ne veseli.
Naravno da ima tu nevinih, mislim da se zna ko je gdje otišao i nije u redu da recimo kao u BiH neko ko je bio pripadnik ISILa bude osuđen na zatvorsku kaznu koju može otkupiti/otplatiti te ni jedan dan ne biti izolovan. Povratnici su realna opasnost, oni ne miruju, hoćeš li čekati nekakav belaj ili ćeš na vrijeme reagovati
Dok ne smisle nešto efikasnije, ipak sam za izolaciju uz rad s njima ali kastracija u svakom slučaju.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Brutalno i efikasno;Rusi bukvalno idu na likvidaciju, periodično nekoga bez problema uhapse ali definitivno u većini sličajeva idu na likvidaciju….sumnjam da je u pitanju nesposobnost ili strah.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Jadni su oni koji vjeruju da u Guantanamo sjede teroristi. Pravi teroristi su oni koji su te jadnike stvorili, koji su stvorili guantanamo i okrivili druge za rusenje blizanaca te u to ime zapoceli mnoge ratove diljem svijeta! Njih se trebate gnusatii i bojati a ne onih par budala koje misle da ih na nebu ceka 72 djevice ako se raznesu…

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Van svake je rasprave šta si rekao, to je jasno ali takođe je jasno da nekoga ko dolazi iz Sirije a koji se borio na strani terorista ne može biti leptir već terorista te ga kao takvor treba i tretirati;Gvantanamo zaliv je samo primjer ustanove za izolaciju ili preodgoj, ili kako je već nazvati i tu staje sva moja komparacija.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

A tko če tom povratniku, teroristu iz Sirije platiti put, hraniti ga i naoružati ?

Teheranac
Gost
Teheranac
1 godina prije

Zanimljivo je da su francuski građani počeli porediti svoju vlast sa rasističkim izraelskim režimom kojeg zvanični Pariz konstantno podržava iako ta tvorevina konsantno krši i ne poštuje međunarodne zakone, pravo i rezolucije VS UN. Francuski protestanti se sa ovim stanjem suočavaju svakog vikenda, ovih proteklih nekoliko mjeseci dok su Palestinci u Gazzi (pa i drugim krajevima okupirane Palestine) svakog dana već 7 decenija u toj agoniji.

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije

To nije nikakva policija. Trebali su ih satrati u stampedu i polomiti im sve kosti.

makro
Gost
makro
1 godina prije

Slažem se, trebali su ih, jer to je jedna čista zločinačka stoka u službi režima, kao i u drugim predjelima Ojrope, a ne policija, koja bi trebala biti u službi građana. Stjerati u kut ljude, koji prosvjeduju, mlatiti ih ovako satjerane palicama, puštati na njih suzavac, a tu ima i dosta starijih ljudi, je zločin sam po sebi. Za sada, osim “black blocka”, koji ionako štiti sadašnji režim u Francuskoj, na ulice dolaze mahom “obični” ljudi, koji nisu tu, da bi se tukli sa profesionalno obučenim siledžijama i ubojicama. Ljudi, koji izlaze, ne žele izgubiti oko, nogu, ruku..itd, zato realno ne mogu pregaziti ove barabe policijske ali doči če dan, kad če obična raja imati dosta ovog nasilja, i odgovori tče nasiljem, ne jer bi htjela nekakvu nasilnu revoluciju o kakvoj sanjaju mnogi “ljevičari” zajedno sa Žižekom nego da brani ne samo svoje nego i oči svojih kolega, prijatelja, saučesnika.

DažBog
Gost
DažBog
1 godina prije

Francuzima pod hitno ukinuti embargo na uvoz giljotine.

milan
Gost
milan
1 godina prije

MORA proraditi internacionala, da ne bude kao u onoj prici kada je dosao red na njega nije ima tko da mahne rukom i kazema daleko je to od mane 🙁

Histrion
Gost
Histrion
1 godina prije

Žutim prslucima predlažem tihu militarizaciju. Nema druge. Treba osnovati
SOZP (snajperisticki odred žutih prsluka), pa oderi po policijskim barabama.

Shah
Gost
Shah
1 godina prije

menu se cini da ovo ima veze s Macronovom podrskom Libijcima.

Aga
Gost
Aga
1 godina prije

Uskoro u Demokratskoj i slobodnoj Europi postavljanje plinskih Contenjera

Brave new world
Gost
Brave new world
1 godina prije

Udri policijo liberalnu bandu.
Da se francuzima prosvjeduje i da im je lose skupilo bi ih se miljun u parizu, a ovako njih par tisuca zaj..ebaje svaki tjedan. Kad su vidjeli da im se smanjuje broj onda su pokusali blejati o neravnopravnom polozaju zena…

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Brave
Evo jedan novi, lako provjerljiv podatak: u Francuskoj 680 000 ljudi vozi bez vozačke.
1/3 je oduzeta ali one 2/3 NEMOGU PLATITI vozački, 1 500 €. Puno?
A za ostale podatke, imate i na ovom portalu, koliko je ‘dobro’.
? ?

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 godina prije

Ničega skandaloznog u policijskom batinjanju prosvjednika nema. Za to policija i postoji, kako u 20. stoljeću, tako i u 21. stoljeću. To što mi mislimo da policija služi za zaštitu građana i njihove imovine, a ne za zaštitu države i političara je naš problem. Prosvjedi u kojima nema policijskog batinjanja prosvjednika na Zapadu su samo oni koje predvodi LGBT kvaziljevičarska koalicija. Svi ostali su na korak do premlaćivanja, ovisno o procjeni na terenu. Na Istoku nema ni te poštede.
Ono što izaziva poštovanje kod Žutih prsluka jest njihova upornost. Njihovi prosvjedi traju već mjesecima. Svako novo policijsko premlaćivanje će povećati njihov broj slijedećeg vikenda. Macron će biti prisiljen mijenjati štošta iz svoje agende, priznao Žute prsluke ili ne. Njegove sitne korake do sutrašnje diktature, Žuti prsluci su presjekli već na prvom koraku.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Državu i političare stavljaš u isti koš!?
Država je iznad svih, problem je što su politicari okupirali državu i podredili je sebi. Zamisli vojsku izveli na svoje građane, kao da je neko tamno doba;tamo neka kriza koju su nankari u Londonu izazvali 90ih je zadnje kada je Policija štitila narod, pohapsili su sve odgovorne bankare i sudili ih na robiju a stotine puta gora kriza 2008e je kontre….policija je ekspresno hapsila narod i ekspresno ih osuđivala na nenormalne kazne dok bankare niko nije dirao i pored jasnih dokaza ko i kako je radio zlo, spašavane su banke sa novcem od naroda.
Nije normalno da Policija radi to šta radi u Francuskoj, država nije napadnuta od naroda već državu urušavaju političari koji nisu u službi glasča već duboke ekonomske države..dodao bih negativne države.

Pera
Gost
Pera
1 godina prije

Ne zamjeri mu. Davno je on pokazao svoje pravo lice.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

SoA@
Pročitaj npr. Ustav RH da shvatiš koja je svrha policije

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 godina prije

Ministarstvo unutarnjih poslova je tijelo državne uprave u Republici Hrvatskoj kojem je OSNOVNA zadaća zaštita ustavnog poretka Republike Hrvatske, zaštita života njezinih građana te zaštita njihove imovine.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Čini mi se da Policija ni u Hrvatskoj, ni kod nas, nigdje ne izvršava ustavne obaveze.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

I po čemu ove demonstracije ugrožavaju ustavni poredak?
Ili zahtjevi demonstranata?
Štoviše, ja mislim da zahtjevi demonstranata upravo označavaju želju za održavanjem ustavnog poretka, jer on sa ovakvim promjenama u ekonomskom sustavu nemože opstati (porezno opterećenje prevaljeno sa bogatih na one sa srednjim prihodima. A ti srednji prihodi su već – mali).

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Soa
Kako misliš: ” na Istoku toga nema…” Pamtim jednu sliku gdje neki policajac u Rusiji podiže sa zemlje neku damicu u godinama, koja se sjetila izaći na prosvjede u bijelom kostimu.
To baš nisam vidjela u Španjolskoj ili, sad u Francuskoj.
Svaka policija je priča za sebe i ne ovisi sano o tome tko je trenutni šef policije.

Btw, baš ćemo vidjeti iduću subotu.
Već su danas počeli pjevati o snižavanju poreza.

IVE iz pecalbe
Gost
IVE iz pecalbe
1 godina prije

Nemojmo se cuditi ako uskoro krenu atentati na policajce, snajper i prigusivac tiho padne glava, pa nakon par atentata ce se ostali policajci upitati isplati li se suprostaviti narodu u zastiti korumpirane vlasti.

alfa33
Gost
alfa33
1 godina prije

Ne postoji još dovoljna kritična masa koja bi pokrenula neke promjene,biće još puno razbijenih glava i slomljenih ruku,samo znam jedno,nama u hr je gore pa ne činimo ništa a kamoli da ovako prosvjedujemo,valjda taj sluganski mentalitet prevladava.

cogo
Gost
cogo
1 godina prije

kad politika počne ubijati ,tuči svoj narod se zna da su nakraju ,,ali prije odlazka žele nauditi lastnom narodi ,i pri to pokradu šta jim dođe u ruke ,,to što rade ti gadni policajci je previše ,,sad imaju svi pošteni francuti pravo da i oni sa motkama napadnu te pokvarenjake ,,

Ana
Gost
Ana
1 godina prije

Pitam se zašto nema ništa o tomu na TV,??ah da…..Još nešto,- ta metoda je već ranije više puta provedena-ili ih parkiraju kao stoku na jednu stranu ulice i drže 5-6 sati i ili zatvore na trg pa udri suzavac. Ili kopaju oči i odbijaju ruke.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Netko je pisao još početkom zime da kad u proljeću zatopli da će se prosvjedi intezivirati. Da će više masa izlaziti.
Zasada mi se jedino čini da su panduri još više okrutniji.

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac
1 godina prije

Masonska policija ima ovlast za uzas. Sirotinja ne smije dirati u financije elite. Poslat ce i bagere na radnike.

CStalker
Gost
CStalker
1 godina prije

Ovo u francuskoj je cisti primjer dogadjanja naroda ,opce nije organizirano ni na ULICI ni na INTERNETU, em sto sluze na ulici kao lutke za udaranje i spricanje plinovima, em sto 90% Klipova na NETU nema Engleski prevod, WTFK znaju li ti Franci engleski ,, Nevolim spominjat Ukrajinu jel se zna da je ono isplanirana akcija od A do Z od CIE i ostalih sracenica,,,,Ali da se bar malo ugledaju na njih ima dosta po netu uputa em pisanih em video ,,,kako se odbranit kako u protu napad,,itd..
Jel ovim tempom za koji mjesec nece im imat ko izlazit na ulice dobar dio ih e vec osto bez zuba drugi dio osteceni disni organi, a najvise ih nece izlazit od cistog STRAHA,

STETA, jel imaju dobre namjere,,ali djaba kad srljaju ko guske u maglu, gandijevskim otporom

niko
Gost
niko
1 godina prije

Pa vi sad idite na zapad i demokratiju u obliku zapadnjaka zamislite da se ovo desava u rusiji ili venezueli iranu ili kini do sad bi bio medijski linc a ameri bi vec lajali na sav glas da presjednik mora otici macaron i njegovi dupelizci moraju otici i oslobodit francuski narod tiranije sve de racun zidovske i njihovi pokrovitelja americkih terorista

Tomica
Gost
Tomica
1 godina prije

Jesu li farmerice standardna policijska odora ili samo nemaju novca da ih uredno obuku?
Ovako maskirani i obučeni može biti i najveći ološ. Policija bi trebala prvo njih zatvoriti.
Trebali su se bolje organizirati pa da druga grupa uđe u uličicu poslije policije, (ako je polcija) pa udri s obje strane.

@202
Gost
@202
1 godina prije

Odkud policajac zna koje je stoljeće

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
51
0
()
x