Snaha Donalda Trump hospitalizirana zbog bijelog praha. Assange je također primio sličnu pošiljku.

Julian Assange
4 komentara

Ubrzo nakon što je snaha američkog Predsjednika Vanessa Trump otvorila omotnicu koja sadrži bijeli prah, hitno je odvedena u bolnicu. Gotovo u isto vrijeme, osnivač WikiLeaksa Julian Assange također je izjavio kako je prošli tjedan dobio sličnu poštu s američkim pečatom.

Komentirajući što se dogodilo s Vanessom Trump, suprugom Donalda Trump Jr. sina američkog predsjednika, Julian Assange napisao je na društvenim mrežama kako je i on prošli utorak primio pismo sa sumnjivim sadržajem:

“Žena Donald Trump Jr. prebačena je u bolnicu nakon što je otvorila omotnicu koja sadrži bijeli prah. Čudno, jer sam također prošlog utorka dobio sličnu pošiljku – po britanskom zakonu predstavlja teroristički akt – a koju sam proslijedio diplomatskoj policiji. Pečat na kuverti pripada Sjedinjenim Američkim Državama”, rekao je Assange, koji se nalazi u Ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu od 2012. godine.

Ranije tijekom dana, Vanessa Trump je hospitalizirana nakon otvaranja omotnice koja sadrži bijeli prah, izvještava Fox News. Pismo je upućeno njenom mužu, tj. sinu predsjednika Donalda Trumpa. Odluka o slanju Vanesse Trump u bolnicu je donesena radi opreza. Priroda sadržaja omotnice još nije poznata, tvrdi policija New Yorka.

nepoznata pošiljkaVanessa Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alen
6 godine prije

Mislila.da je koka.pa poletila smrknuti…

White Patriarch
6 godine prije

Tolerantna multikulti ljevica opet pokazuje svoje miroljubivo i dobroćudno lice uz svesrdnu podršku mas medija…

Ive
6 godine prije

Mene je ova vijest u svezi sa Vanessom Trump toliko uznemirila da sam dobio proljev.

rodoljub
6 godine prije

CIA-Deepstate ne odustaje .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.